Bygning

Fredag, 23 April, 05:15

Nyheter om Bygning

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 april 21 kl. 23:39

Hoppet ut av Bygning i Holmestrand

En mann blir hentet av luftambulanse etter at han hoppet fra 2. etasje i en Bygning i Holmestrand, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Som legger til at vedkommende er svært beruset..

NRK - 11 april 21 kl. 03:16

Person skadet i brann i Sarpsborg

Det brenner natt til søndag i en Bygning i Sarpsborg. En person er sendt til sykehus med kritiske skader, melder Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 07 april 21 kl. 23:16

Brann i leilighet på Hafjell

Det brenner onsdag kveld i en Bygning med fem leiligheter på Hafjell i Øyer kommune. Politiet i Innlandet opplyser at en leilighet er overtent. – Ingen indikasjon på at det har vært personer til stede i bygget, skriver politiet på Twitter..

NRK - 03 april 21 kl. 23:39

Hoppet ut fra 2.etg, alvorlig skadd

En mann i 50-årene blir hentet av luftambulanse etter at han hoppet fra 2. etasje i en Bygning i Holmestrand, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Som legger til at vedkommende er svært beruset.

NRK - 03 april 21 kl. 13:39

Fem døde etter Bygningskollaps

Minst fem mennesker er bekreftet omkommet etter at en brannherjet Bygning raste sammen i Thailands hovedstad Bangkok. Brannmannskaper fikk kontroll på brannen, som startet lørdag morgen, men Bygningen raste sammen da de gikk inn. Fire brannfolk døde..

NRK - 19 feb. 21 kl. 09:31

Bygning brenner i Karasjok

Brannvesenet i Karasjok melder om brann i en Bygning. Dette er i nærheten av brannstasjonen. Ifølge politiet i Finnmark befinner det seg ikke personer i Bygningen..

NRK - 19 feb. 21 kl. 01:33

Brann i Bygning i Bærum

Det brenner kraftig i en Bygning i Bærum natt til fredag. Brannvesenet er i gang med å slukke, melder Oslo 110-sentralen på Twitter..

Klartale - 29 mars 21 kl. 09:08

Baby funnet i live i ruinene av en rast Bygning

Minst 25 døde da en bolig-blokk kollapset i Egypt. Men en baby på seks måneder er reddet ut fra ruinene..

NRK - 27 mars 21 kl. 13:08

Fekk bot for ulovleg asylmottak

Eit eigedomsselskap i Førde må betale 50.000 kroner i gebyr for å ha brukt deler av ein Bygning som ikkje var godt nok brannsikra til asylmottak, skriv Firda. Sjefen i selskapet vedgår at dei burde ha sjekka krava til løyve betre enn dei gjorde..

E24 - 22 mars 21 kl. 11:14

Vær- og naturskader har kostet forsikringsselskapene over 30 milliarder kroner på ti år

En klimarapport fra Finans Norge viser at forsikringsselskapene har utbetalt milliarderstatninger for vær- og naturskader på Bygning og innbo de siste ti årene..

NRK - 03 mars 21 kl. 07:15

Sju studenter døde i Bolivia

Sju studenter døde da de falt fra fjerde etasje i en Bygning på El Alto-universitetet i Bolivia etter at et metallrekkverk ga etter. Fem studenter ble også kritisk skadet. Myndighetene opplyser at det er beordret gransking av ulykken..

NRK - 20 jan. 21 kl. 15:22

Bygning sprengt i Madrid

Det har vært en kraftig eksplosjon i en Bygning i sentrum av Madrid. De tre øverste etasjene av Bygningen er sprengt i stykker, det skriver avisen El Pais..

VG - 20 jan. 21 kl. 15:21

Flere medier: Eksplosjon i Bygning i Madrid

Flere spanske medier melder om en stor eksplosjon i en Bygning i Madrid. Tre etasjer skal ha rast sammen..

VG - 20 jan. 21 kl. 15:21

Eksplosjon i Bygning i Madrid

Flere spanske medier melder om en stor eksplosjon i en Bygning i sentrum av Madrid. Flere etasjer skal ha rast sammen..

VG - 20 jan. 21 kl. 15:21

Eksplosjon i Bygning i Madrid: Flere personer skal være såret

Flere spanske medier melder om en stor eksplosjon i en Bygning i sentrum av Madrid. Flere personer skal være såret..

VG - 20 jan. 21 kl. 15:21

Eksplosjon i Bygning i Madrid: Minst to døde

Flere spanske medier melder om en stor eksplosjon i en Bygning i sentrum av Madrid. Flere personer skal være såret. Minst to skal være døde, sier byens borgermester..

NRK - 24 feb. 21 kl. 05:42

Brannen i Risør har spredd seg

Brannen i en Bygning i Risør sentrum har spredd seg videre til flere Bygninger. Brannvesen er i gang med slokking, men har så langt ikke kontroll, opplyser politiet i Agder. Flere personer er evakuert og det jobbes med å få oversikt..

NRK - 24 feb. 21 kl. 05:09

Brann i trehus i Risør sentrum

Politiet i Agder melder om full fyr i en Bygning i Risør sentrum. Det er ikke registrert personer på adressen, men det er fare for videre spredning, opplyser operasjonssentralen til NRK. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.

NRK - 22 feb. 21 kl. 21:43

Brann i isopor i Sarpsborg

Det brenner i pakker med isopor ved en Bygning på Hafslundsøy i Sarpsborg. Ifølge brannvesenet er det stor røykutvikling. Nødetatene oppfordrer folk om å lukke vinduer og holde seg inne..

NRK - 20 feb. 21 kl. 07:31

Livstruende skadd etter brann

En mann i 60-årene er livstruende skadd etter en brann i en leilighet i Sarpsborg. Brannen var i en Bygning med fire boenheter i sentrum av Sarpsborg. Alle de andre beboerne er gjort rede for.

NRK - 12 jan. 21 kl. 09:16

Fall fra Bygning i Kristiansand

En person har falt ned fra en Bygning i Tollbodgata i Kristiansand. Skadeomfanget er alvorlig, opplyser politiet. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd.

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 05:45

Kraftig brann i Bærum

Det brant natt til fredag kraftig i en Bygning på Rud i Bærum. Tre personer har kommet seg ut og framstår som uskadd..

NRK - 17 feb. 21 kl. 16:57

Brevbombe i Tyskland eksploderte

Minst tre personer er skadd etter at en brevbombe eksploderte i et Lidl-Bygning i Neckarsulm i Tyskland. Det skriver tyske Bild. Det var omtrent 100 medarbeidere i bygget, og alle skal være evakuerte..

NRK - 16 feb. 21 kl. 06:04

Vannlekkasje i Bergen

Vann fosset tidlig tirsdag ut fra en Bygning i Kaigaten i Bergen sentrum. Dette medførte blant annet at Bybanen ikke kunne kjøre forbi. 110-sentralen meldte om lekkasjen ved 5-tiden natt til tirsdag.

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:53

Kenguruer brant inne i dyrepark

Sju kenguruer brant inne da en mindre Bygning i Tangen Dyrepark i Innlandet brant ned i natt. Brannen ble oppdaget i dag tidlig, og årsaken er ikke kjent..

E24 - 12 feb. 21 kl. 06:39

Høyre-kandidat i Nordland vil at statsansatte skal få jobbe hvor de vil

Tiden der statlige arbeidsplasser er knyttet opp til en Bygning i Oslo er forbi, mener Høyres Bård Ludvig Thorheim, som er partiets toppkandidat i Nordland..

NRK - 31 des. 20 kl. 21:36

Brann i Bygning på Sandsli

Brannvesenet melder at naudetatane rykker ut til Saksarrinden på Sandsli i Bergen. Der er det meldt om brann i ein Bygning. Ifølge politiet er det snakk om eit rekkehus..

NRK - 06 feb. 21 kl. 15:30

Én savnet etter eksplosjon

Én person er savnet etter en eksplosjon i et bilverksted i den franske byen Bordeaux. En 89 år gammel mann skal ha blitt alvorlig skadd, ifølge franske medier. Eksplosjonen skal ha rammet flere Bygninger, og en mindre Bygning skal ha rast..

NRK - 03 feb. 21 kl. 23:01

Norsk soldat koronasmittet

En soldat i den norske militære kontingenten i Afghanistan har fått påvist koronavirus, melder VG. Soldaten som har testet positivt er isolert i en Bygning utenfor det norske feltsykehuset. Flere soldater er satt i karantene..

VG - 03 feb. 21 kl. 22:53

Norsk soldat coronasmittet i Afghanistan: - Urovekkende

Det er registrert ett tilfelle av covid-19 smitte i den norske militære kontingenten i Afghanistan. Den som har testet positiv er isolert i en Bygning utenfor det norske feltsykehuset..

NRK - 21 jan. 21 kl. 15:57

Løse takplater

Sandefjord kommune er varslet etter at politiet har fått melding om at plater har løsnet fra en fasade i sentrum. Politiet opplyser at takbeslag på en Bygning i Torggaten har løsnet og henger ned fra bygget. Det blåser kraftig i området..

NRK - 21 jan. 21 kl. 14:36

Fire døde etter eksplosjon i Madrid

Dødstallet etter gasseksplosjonen i Madrid onsdag har steget til fire. En 36 år gammel prest døde på sykehus natt til torsdag. Ti personer ble skadet i gasseksplosjonen som rammet en Bygning eid av den katolske kirke..

NRK - 20 jan. 21 kl. 16:02

To personer omkommet

Minst to personer er omkommet, etter eksplosjonen som rammet en Bygning i sentrum av Madrid, det sier byens ordfører melder Reuters. Politiet har sperret av området rundt Bygningen..

NRK - 20 jan. 21 kl. 16:07

Minst en person innesperret

Minst en persjon er innesperret i Bygningsrester etter at en eksplosjon rammet en Bygning i Madrid. Det melder El Diario. Minst to personer er omkommet..

NRK - 20 jan. 21 kl. 15:53

Ukjent årsak til eksplosjon

Det er foreløpig ikke kjent hva som var årsaken til eksplosjonen i en Bygning i sentrum av Madrid. Tre etasjer er sprengt i filler, det viser bilder fra stedet..

NRK - 20 jan. 21 kl. 15:45

Ikke meldt om skadede

Det er ikke meldt om skadede etter at det har vært en stor eksplosjon i en Bygning i sentrum av Madrid. Bygningn ligger ved et sykehjem, en talsperson for sykehjemmet har rapportert at "ingen beboer eller ansatt har blitt skadet", melder El Pais..

VG - 20 jan. 21 kl. 15:21

Eksplosjon i Bygning i Madrid: Minst tre døde

Minst tre personer er døde og minst seks personer er såret etter en eksplosjon i et menighetssenter i sentrum av Madrid..

NRK - 19 jan. 21 kl. 02:41

Brann på Hamang i Bærum

Flere beboere har evakuert seg selv etter at det begynte å brenne i en Bygning i Hamang terrasse i Bærum ved halv tretida. Det brenner på taket. Slukking er i gang og røykdykkkere er i arbeid, melder 110-sentralen..

NRK - 29 nov. 20 kl. 17:31

Brann i Bygning

Brannvesenet rykker ut på brann i Bygning i Granatvegen i Porsgrunn. Det skal være brann i et leilighetskompleks. Det ukjent om det er folk inne i bygget.

NRK - 07 jan. 21 kl. 07:42

Undersøker mistenkelig pakke

Politiet i Stockholm har rykket ut til en Bygning i gamlebyen etter meldinger om en mistenkelig pakke. – Bombeskyttelsen forbereder seg på å gå dit og undersøke gjenstanden, opplyser politiet. Flere Bygninger i det avsperrede området er evakuert..

NRK - 02 jan. 21 kl. 15:24

Ingen personer i brennende Bygning

Det var noen brakker som tok fyr på Grålum i Sarpsborg. Ifølge politiet var det ingen personer som måtte evakueres. Brannvesenet har kontroll på flammene og jobber med etterslukking..

NRK - 02 jan. 21 kl. 02:47

Hyttebrann på Askøy

Nødetatene er på vei mot Strusshamn på Askøy ved Bergen etter melding om brann i en Bygning. Det skal muligens dreie seg om en hytte, melder Vest politidistrikt..

NRK - 30 des. 20 kl. 02:38

Brann i Gravdal i Lofoten

Lofoten brann- og redningsvesen har rykket ut til Gravdal hvor det er meldt om brann i en Bygning, opplyser 110-sentralen i Nordland..

NRK - 10 des. 20 kl. 09:33

Minst to døde i brann ved Barcelona

Minst to personar mista livet og 17 vart skada i ein brann i ein forlate Bygning i Badalona like nord for Barcelona i Spania. Opp til 200 migrantar kan ha budd i Bygningen, ifylgje styresmaktene..

NRK - 10 des. 20 kl. 03:09

17 skadd i brann ved Barcelona

Minst 17 ble skadd da det begynte å brenne i en forlatt Bygning som var overtatt av husokkupanter i Badalona like nord for Barcelona. To av de skadde har livstruende skader. Rundt 30 personer ble reddet ut gjennom vinduene, opplyser brannvesenet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt