Butikker

Torsdag, 26 November, 13:27

Nyheter om Butikker

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 nov. 20 kl. 23:59

Stenger nordirske Butikker

I Nord-Irland må alle Butikker som ikke selger livsnødvendige varer, stenge fra 27. november. Også kirkene må stenge, melder Sky News.

E24 - 04 nov. 20 kl. 12:46

Kriserammede H&M legger ned Butikker

Klesgiganten H&M Group er hardt rammet av covid-19 og skal legge ned flere Butikker i Norge. H&M i Vågen i Sandnes er blant utsalgene som nå forsvinner..

Aftenposten - 04 nov. 20 kl. 12:46

Kriserammede H&M legger ned minst sju Butikker i Norge

Klesgiganten H&M Group er hardt rammet av covid-19 og skal legge ned flere Butikker i Norge. H&M i Vågen i Sandnes er blant utsalgene som nå forsvinner..

E24 - 03 nov. 20 kl. 14:16

Varner legger ned Cubus i Tyskland: – Corona ble dødsstøtet

Klesgiganten stenger dørene for 16 Cubus-Butikker og fire Dressmann-Butikker. Dermed er selskapet ute av Tyskland 19 år etter at Varner-brødrene skulle erobre tyskernes lommebøker..

Aftenposten - 03 nov. 20 kl. 14:16

Varner legger ned Cubus i Tyskland: – Corona ble dødsstøtet

Klesgiganten stenger dørene for 16 Cubus-Butikker og fire Dressmann-Butikker. Dermed er selskapet ute av Tyskland 19 år etter at Varner-brødrene skulle erobre tyskernes lommebøker..

NRK - 03 nov. 20 kl. 03:32

Barrikaderer Butikker

Butikker i amerikanske storbyer barrikaderer seg ved å dekke viduer og dører med treplater før valgdagen 3. november, melder Reuters. Det er stor frykt for uro både på valgdagen og i tiden etterpå..

NRK - 01 nov. 20 kl. 21:06

Butikker i USA dekker til vinduene

Frykten for protester og opptøyer etter presidentvalget i USA til uka har fått Butikker i flere byer til å dekke til vinduer og fjerne utstillinger. Demonstrasjoner i flere byer i sommer utartet til plyndretokt, og derfor er handelsnæringen urolig..

NRK - 30 okt. 20 kl. 23:04

Belgia stenger Butikker

I Belgia må alle Butikker som ikke selger livsnødvendige varer stenges. Det er nå rekordmange koronapasienter på belgiske sykehus, og helsevesenet er i ferd med å bryte sammen. Belgia er det landet i Europa med flest døde i forhold til folketallet..

NRK - 30 okt. 20 kl. 20:36

Frykter uro valgdagen

Flere Butikker og bedrifter frykter uro i forbindelse med valget i USA. Ifølge NBC News har mange Butikker planlagt å stenge tidligere på selve valgdagen og flere har også ansatt ekstra sikkerhetsvakter..

NRK - 30 okt. 20 kl. 02:40

Walmart-Butikker fjerner skytevåpen

Den amerikanske butikkjeden Walmart har fjernet skytevåpen og ammunisjon fra sine Butikker for å beskytte ansatte og kunder, melder Reuters. Kjeden gjør dette i forkant av valget 3. november i frykt for voldelige handlinger..

Aftenposten - 27 okt. 20 kl. 14:24

Skåne oppfordrer alle til å unngå Butikker

I Skåne er det nå vedtatt strengere koronarestriksjoner enn i resten av Sverige. Alle i fylket oppfordres nå til å unngå både kollektivtrafikk og Butikker..

E24 - Igår: 12:04

Tidenes spark i rumpa for skippertakskjøperne og butikkene

Det som er i ferd med å bli tidenes spark i rumpa for skippertakskjøperne vil bli en helt unik mulighet for butikkene. Samtidig er det bekymringsfullt for norsk varehandel at ikke flere Butikker har kommet lenger i den digitale omstillingen..

Aftenposten - Igår: 15:53

Kampanje mot storkjeder på Grünerløkka

Med hjemmelagede plakater forsøker aktivister på Grünerløkka i Oslo å få folk til å handle hos lokale småButikker. De store kjedene kan overta, advarer de..

Aftenposten - 22 nov. 20 kl. 09:00

Unni Bernhoft stenger butikken etter 92 år: – Veldig hyggelig at kundene er lei seg

Idet en av Oslos eldste Butikker legges ned: Ekspeditøren og eieren på 87 år deler gjerne sine energitips. Nå vil nemlig Unni Bernhoft bli gyminstruktør..

NRK - 22 nov. 20 kl. 08:02

Sentrumshandelen halvert

Aktiviteten i Oslo sentrum er mer enn halvert sammenlignet med samme tid i fjor, ifølge NHO Service og Handel. Mens handlesentre og Butikker utenfor bysentrene i Norge merker økt pågang, er det motsatt for sentrumsButikker, melder Aftenposten..

NRK - 21 nov. 20 kl. 20:30

Vurderer koronainnstramminger

Lørdag har Nannestad kommune registrert åtte nye smittetilfeller av koronavirus. Søndag vil kommunen forberede ytterligere innstramminger. Kommunen sier til VG at de vurderer munnbindpåbud i Butikker, og begrense antall som får samles..

E24 - 18 nov. 20 kl. 21:37

Droppet avtale - men Norgesgruppens prisjegere er tilbake

En uke etter at Norgesgruppen annonserte at prisjegerne deres skulle gjøre noe annet, oppdaget Coop at prisjegere fra nettopp Norgesgruppen hadde vært innom i flere Extra-Butikker. Kiwi-eieren bekrefter at prisjegerne er ute på tokt igjen..

P4 - 12 aug. 20 kl. 07:09

-Kunder må ikke straffe Butikker

-Det er viktig at kunder ikke straffer Butikker som opplever koronasmitte ved å slutte å handle der. Det sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen. Butikker i Tønsberg opplevde tidligere denne uken kundeflukt etter at de fortalte at en ansatt var smittet.

NRK - 17 nov. 20 kl. 09:26

Fikk 20.000 kroner i bot

Politiet i Øst utstedte et forelegg på 20.000 kroner til en koronasmittet mann som ignorerte isolasjonsplikten. Mannen oppsøkte flere Butikker i Ski tidligere i november og handlet i minst en av dem.

NRK - 15 nov. 20 kl. 16:21

Stanset tyver på vei ut av landet

Politiet stanset en utenlandsregistrert bil med to utenlandske personer på vei ut av landet litt etter klokka 13 søndag. De mistenkes for tyveri fra flere Butikker i Trøndelag. Begge er pågrepet i Meråker og kjørt til arresten i Trondheim..

E24 - 14 nov. 20 kl. 17:44

Østerrike tar coronagrep - XXL må stenge syv Butikker

Saken oppdateres....

E24 - 14 nov. 20 kl. 17:44

XXL må stenge syv Butikker i Østerrike

Lørdag ble myndighetene i Østerrike enige om nye coronagrep, som vil bli iverksatt tirsdag 17. november..

NRK - 14 nov. 20 kl. 16:42

Østerrike stenger ned

Regjeringen i Østerrike innfører en full nedstenging av samfunnet fra og med tirsdag, bekrefter forbundskansler Sebastian Kurz lørdag. Det betyr portforbud, stengte Butikker og begrensninger på hvor mange som kan være samlet i privat sammenheng..

NRK - 14 nov. 20 kl. 12:50

Østerrike stenger ned på nytt

Fra og med tirsdag stenger Østerrike ned igjen slik de gjorde i mars. Nedstengningen vil vare til tidlig desember. Blant tiltakene er stengte Butikker, portforbud, maksgrense på to personer i privat sammenheng, ifølge myndighetene..

NRK - 12 nov. 20 kl. 14:17

Skjerper råd i svenske regioner

Helsemyndighetene i Sverige skjerper smittevernrådene for regionene Dalarna, Gotland, Vãrmland og Vãstmanland. De ber folk begrense sosial kontakt. Folk bes også unngå blant annet treniningssentre, Butikker og kultur- og idrettsarrangementer..

E24 - 06 nov. 20 kl. 10:57

Kjedenes avtale mot kollaps – alle kan utestenge hverandres prisjegere

Etter at Norgesgruppen fra i dag utestenger konkurrentenes prisjegere fra sine Butikker, vurderer Coop og Rema å gjøre det samme..

E24 - 06 nov. 20 kl. 10:57

Utestenger Coop og Remas prisjegere – konkurrentene varsler mottrekk

Etter at Norgesgruppen fra i dag utestenger konkurrentenes prisjegere fra sine Butikker, vurderer Coop og Rema å gjøre det samme..

E24 - 05 nov. 20 kl. 16:37

– Kanskje må vi redusere åpningstidene, kanskje må vi permittere ansatte. Vi får se hvordan det går.

Statsministeren har bedt folk holde seg hjemme. I Bergen sentrum håper Butikker, frisører og kafeer at de unngår å stenge..

NRK - 03 nov. 20 kl. 18:09

Washington forberedes på opptøyer

NRKs korrespondent Anders Magnus er i den amerikanske hovedstaden Washington D.C. Flere Butikker og spisesteder i byen forbereder seg på eventuelle opptøyer etter valget..

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:05

H&M stenger 250 Butikker

Den svenske kleskjeden H&M skal stenge 250 Butikker rundt om i verden i løpet av neste år. Det melder selskapet i sitt kvartalsregnskap, skriver Dansk TV2. Salget til H&M gikk ned med 16 prosent i sommermånedene..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 09:08

H&M stenger 250 Butikker

Coronakrisen øker netthandelen. Kleskjempen planlegger å ha færre fysiske Butikker..

NRK - 02 nov. 20 kl. 05:52

Spikrer igjen vinduene i frykt

Butikker i flere byer i USA spikrer igjen dører og vinduer i frykt for voldelige demonstrasjoner og opptøyer etter valget 3. november.I tillegg er gjerdene rundt Det hvite hus forsterket, melder ABC News..

E24 - 01 nov. 20 kl. 21:50

Stortingspolitikere mener tilsynet må granske Vitus-utspill

Geir Pollestad (Sp) og Terje Aasland (Ap) reagerer kraftig på at Vitusapotek-eier Norsk Medisinaldepot truer leverandørene med «konsekvenser» om man ikke begrenser salget av reseptfrie legemidler til Butikker. Nå må Konkurransetilsynet på banen, mener de..

VG - 01 nov. 20 kl. 00:19

Munnbind trekkes tilbake i Danmark - selges fortsatt i Norge

Munnbind fra Helly Hansen trekkes nå tilbake fra Butikker i hele Danmark. Myndighetene i landet mener munnbindet ikke beskytter like godt som det lover..

NRK - 31 okt. 20 kl. 17:02

Britene venter ny nedstenging

Storbritannias statsminister Boris Johnson ventes i kveld å varsle en ny nedstenging av landet for å bremse den økende koronasmitten. Bare helt nødvendige Butikker får være åpne, og folk kan ikke lenger møte venner og familie innendørs, ifølge ITV..

Aftenposten - 30 okt. 20 kl. 06:26

Frankrike stenger ned igjen. Innbyggerne hamstret dopapir, pasta og kontorutstyr.

Nedstengningen trådte i kraft fra midnatt. Butikker landet rundt var fulle av kunder..

NRK - 30 okt. 20 kl. 05:16

Franskmenn hamstrer dopapir

I Frankrike var Butikker fulle av kunder som hamstret dopapir, kontorutstyr, pasta og yogamatter i timene før nye, strenge tiltak trådte i kraft ved midnatt. Nedstengningen skal vare til minst 1. desember, og hjemmekontor blir normalen..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 20:26

Smitterekord og nye tiltak i Sverige. Norske kommuner får ekstra milliarder. Her er torsdagens koronanyheter.

Innbyggerne i Stockholm og Göteborg blir bedt om å unngå Butikker. Folk i Oslo må bruke munnbind flere steder. Frankrike innfører ny nedstenging.

VG - 29 okt. 20 kl. 15:37

Sverige: Ber folk unngå Butikker og sosial kontakt

Smitten øker voldsomt i Sverige. Syv er døde og over 3000 har fått påvist smitte det siste døgnet..

NRK - 29 okt. 20 kl. 08:16

Nye munnbind regler i Danmark

Personer som ikke bruker munnbind i danske Butikker og kjøpesentre kan bli bøtelagt. Barn under tolv år og personer med enkelte fysiske lidelser er unntatt fra påbudet. Det kommer frem i den danske koronaforskriften..

P4 - 29 okt. 20 kl. 08:18

Varsler munnbindbøter i Dannmark

Regjeringen i Dannmark truer med bøter dersom folk ikke går med munnbind i butikken. I dag innføres det påbud om å bruke munnbind i Butikker og på kjøpesentre, og ifølge regelverket kan brudd ende med bøter. Personer med enkelte fysiske lidelser og barn under tolv år er de eneste som unntas fra påbudet..

E24 - 28 okt. 20 kl. 18:47

Handelsstanden frykter nok en periode med tomme Oslo-gater

Flere av landets største bedrifter strammer til bruken av hjemmekontor. Oslo Handelsstands Forening frykter for Butikker og restauranter når tusenvis av potensielle kunder forsvinner fra sentrum på dagtid..

NRK - 28 okt. 20 kl. 06:03

Plyndring i Philadelphia

Politiet i Philadelphia i USA melder om sammenstøt med demonstranter dagen etter at 27 år gamle Walter Wallace jr. ble skutt og drept av politiet. Rundt 1000 mennesker skal ha plyndret Butikker og politiet ber folk holde seg unna..

NRK - 28 okt. 20 kl. 00:50

Mekling for lastebilsjåfører

Over 1000 lastebilsjåfører kan bli tatt ut i streik fra onsdag morgen. Meklingsfristen var ved midnatt, men det mekles nå på overtid. Blir det streik, blir kjøring av mel, gass, glass og betong omfattet, samt utkjøring til Butikker..

P4 - 24 sep. 20 kl. 12:53

Vil si opp flere ved grenseButikker

Enda flere ansatte ved svenske Butikker ved grensa til Norge mister jobbene sine. Denne uka fikk 96 ansatte hos Grensemat i Strømstad sparken og nå har ytterligere 200 fått oppsigelsesvarsel. Stengte grenser har ført til store tap for butikkene ved grensa.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt