Buskerud

Sunday, 19 January, 07:48

Nyheter om Buskerud

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

Turist kjørte bil i lysløypa

En utenlandsk turist som ville se på utsikten over Drammen, kjørte seg lørdag kveld fast i løyløypa på Strømsø, melder politiet i Buskerud. Det ble ingen skader på løypa grunnet manglende skiføre, konstaterer politiet tørt..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 10:04

Tenåring fra Buskerud siktet etter trusler mot skole

Politiet har siktet en tenåring fra Buskerud for å ha fremsatt trusler mot en skole denne uken..

VG - 14 Jan 20 kl. 20:10

Prisbelønt Utøya-film stoppet på skole

Buskerud videregående skole har satt foten ned for visning av den prisbelønte dokumentarfilmen «Rekonstruksjon Utøya» av svenske Carl Javér blant annet på grunn av ferske trusler mot deres egen skole..

NRK - 11 Jan 20 kl. 23:44

Fv50 Hol–Aurdal stengt pga uvær

Fjellovergangen på Fv50 mellom Hol i Buskerud og Aurdal i Sogn er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 11 Jan 20 kl. 18:34

Værfaste skiløpere ved Norefjell

To værfaste skiløpere får bistand i området mellom Høgevard og Norefjell i Buskerud, melder Hovedredningssentralen. Det er mye dårlig vær i fjellet og langs kysten i dag. Både Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Røde Kors er i beredskap..

NRK - 11 Jan 20 kl. 23:44

Fv50 Hol–Aurland stengt pga uvær

Fjellovergangen på Fv50 mellom Hol i Buskerud og Aurland i Sogn er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen. Også Fv53 Tyin-Årdal er stengt på grunn av uvær. Der blir det ny vurdering i morgen kl.

P4 - 11 Jan 20 kl. 15:09

Kan bruke gamle fylkesnavn

Om du har vært i tvil - det er helt greit å bruke gamle fylkesnavn. Fra 1. januar i år er det kun elleve fylker i Norge.

P4 - 10 Jan 20 kl. 09:52

En mistenkt for trulser

Politiet har opprettet straffesak mot en person i tenårene, etter trusler mot flere skoler i gamle Buskerud fylke. Det har de siste to ukene blitt publisert flere trusler på nett, noe politiet ser svært alvorlig på. De skriver nå i en pressemelding at slike trusler ofte har en smitteeffekt, og at det så langt ikke tyder på at den mistenkte tenåringen kan kobles til de andre truslene..

P4 - 05 Jan 20 kl. 18:40

Ulv skutt i Krødsherad

En ulv er skutt i Krødsherad i dag. Det bekrefter Fylkesmannen i Oslo og Viken til VG. Det er en av tre dyr på kvoten i region to.

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 10:04

Tenåring siktet etter flere trusler mot skoler i Drammen

Politiet har siktet en tenåring fra Buskerud etter at det er fremsatt flere trusler mot skoler i Drammen..

P4 - 04 Jan 20 kl. 14:16

Kjørte feil i 100-sone

En kvinnelig sjåfør i 70-årene kjørte i feil retning i en 100-sone på E18 på Kjellstad i Buskerud i ettermiddag. Sjåføren stoppet etter hvert bilen selv i veikanten. Kvinnens førerkort er beslaglagt..

P4 - 07 Jan 20 kl. 11:22

Trusler mot videregående skoler

Politiet gjør det de kan for å roe ned elever, ansatte og foresatte, etter at det har kommet flere trusler om skoleskyting mot flere videregående skoler i gamle Buskerud fylke. Før helgen ble det fremsatt trusler på nett om skoleskyting på en folkehøyskole i Drammen, og politiet væpnet seg. Og leder for politiets forebyggende seksjon i Drammen, Geir Oustorp, sier det natt til i dag kom nye trusler..

P4 - 04 Jan 20 kl. 16:17

Sp vil ta vare på veiskilt

Senterpartiet ber nå regjeringen ta vare på veiskilt som er utdatert av regionreformen. Stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik skriver i et spørsmål til samferdselsminister Jon Georg Dale om statsråden vil sørge for trygg lagring av alle fylkesskilt i påvente av at de skal tas i bruk igjen. Gjelsvik sier at Akershus, Østfold og Buskerud fra nyttår ble slått sammen til Viken fylke «med tvang, mot viljen til folk og folkevalgte, skriver Fri Fagbevegelse.

NRK - 24 Dec 19 kl. 05:20

Mann i 70-årene obduseres tirsdag

Mannen i 70-årene som døde av skader utendørs i Hokksund i Buskerud i går kveld, skal obduseres i dag. Politiet etterforsker saken som et mulig drap. Ingen er pågrepet så langt..

NRK - 23 Dec 19 kl. 23:17

Etterforskes som mulig drap

Politiet etterforsker hendelsen der en mann i 70-årene ble funnet død på gaten i Hokksund i Buskerud mandag kveld som et mulig drap. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 10:17

Politibil kolliderte under utrykning

En uniformert politibil har krasjet med en personbil i Røyken i Buskerud..

VG - 23 Dec 19 kl. 21:37

Mann død i Hokksund – etterforskes som mulig drap

HOKKSUND (VG) Politiet etterlyser nå tips fra publikum som kan ha sett noe etter at en mann i 70-årene ble funnet med skader på gaten i Hokksund i Buskerud ved 19.30-tiden mandag kveld..

P4 - 23 Dec 19 kl. 23:18

Drap Hokksund

Politiet etterforsker nå dødsfallet i Hokksund i Buskerud som et mulig drap. Politiet fikk like etter klokka 1930 melding om at det var funnet en skadd mann på gata i Hokksund. Mannen i 70-åra ble erklært død på stedet.

P4 - 24 Dec 19 kl. 08:54

Etterlyser mann etter ulykke

Politiet etterlyser en mann fra Litauen etter en ulykke ved Kroksund i Buskerud. Ifølge politiet skal han ha forårsaket ulykken der en kvinne ble alvorlig skadet tidligere i desember. Totalt var tre biler involvert i ulykken.

NRK - 20 Dec 19 kl. 09:03

Glatte vegar

Underkjølt regn fører til svært glatte vegar i Vestfold, Telemark, Buskerud, Hedmark, Oppland og sør i Trøndelag, ifølge Vegtrafikksentralen. Dei fryktar det kjem til å skape mykje trøbbel i trafikken fredag..

NRK - 18 Dec 19 kl. 20:17

Flere personer til sykehuset

Flere personer er sendt til sykehuset etter en frontkollisjon på riksvei 35 i Skotselv i Buskerud. En person satt fastklemt, men er nå frigjort. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

P4 - 18 Dec 19 kl. 20:35

Flere til sykehus etter bilulykke

Fire personer er sendt til sykehus etter at to biler kolliderte på riksvei 35 i Skotselv i Buskerud i kveld. Det skal være glatt i området og den ene bilens skal ha kommet over i motgående kjørefelt opplyser politiet. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 14 Dec 19 kl. 08:15

Etterforska Kripos-sjefen

Polititilsette meinte dei blei forsøkt påverka då namnet til Kripos-sjefen dukka opp i etterforskinga på ein våpensamlar frå Buskerud som blei tatt med fleire hundre ulovlege våpen i 2016. Saka blei henlagt, skriv VG..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 07:30

Utvidet jakt skal hindre spredning av skrantesyke

Fra nyttår blir jaktperioden på elg og hjort utvidet i 15 kommuner i Hordaland, Buskerud, Oppdal og Sogn og Fjordane. Tiltaket skal stoppe skrantesyke..

NRK - 06 Dec 19 kl. 03:38

Brann i bolighus ved Hønefoss

En enebolig i Hallingby nord for Hønefoss i Buskerud var helt overtent da brannvesenet ankom ved 03-tiden. Det skal ikke være folk inne i huset. En beboer har fått i seg røyk og får hjelp av ambulansepersonell, opplyser Politiet i Sør-Øst.

P4 - 05 Dec 19 kl. 08:46

Person fastklemt etter ulykke

En person sitter fastklemt etter en trafikkulykke mellom to biler på Ringerike i Buskerud. Skadeomfang er foreløpig ukjent. En luftambulanse er på vei til stedet.

P4 - 02 Dec 19 kl. 11:01

Full fyr i enebolig

Nødetatene har rykket ut til en brann i en enebolig på Vikersund i Buskerud. Det er full fyr i boligen, men det er ingen personer inne i huset..

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:04

Underkjølt regn i morgen

På grunn av underkjølt regn og regn som fryser på bakken, er det sendt ut gult farevarsel for Buskerud for natten. Meteorologene anbefaler derfor fotgjengere om å være ekstra oppmerksomme på is, og bilister oppfordres til å beregne ekstra tid..

P4 - 28 Nov 19 kl. 06:48

Ber bilistene beregne bedre tid på Østlandet

Det er ventet rundt 15 cm snø i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Telemark, Hedmark og Oppland i dag. Langs Mjøsa snør det godt allerede og Vegvesenet ber bilister ta hensyn..

P4 - 28 Nov 19 kl. 09:30

Mange ulykker på glatt føre i øst

Det har vært uvanlig mange trafikkulykker på Østlandet nå i formiddag. Det melder Øst politidistrikt. Det har blitt stadig tettere snøfall de siste timene, og det har ført til glatte veier flere steder.

P4 - 25 Nov 19 kl. 16:25

To pågrepet i Åmot

Politiet utelukker ikke flere pågripelser etter at to personer er pågrepet for skytingen mot en person i Åmot i Buskerud i går ettermiddag. Det opplyser politiet til NTB. Ingen ble skadd i skyteepisoden.

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 13:53

Mann skjøt mot person i Åmot

Politiet jakter en mistenkt mann etter at skudd ble avfyrt mot en person i Åmot i Buskerud..

NRK - 25 Nov 19 kl. 15:50

Flere kan bli pågrepet i Åmot

To personer er pågrepet etter en skyteepisode i Åmot i Buskerud søndag ettermiddag. – To personer er pågrepet, men vi ser ikke bort ifra at det kan bli tatt inn flere, sier Bent Øye ved Hønefoss politistasjon til NTB..

NRK - 24 Nov 19 kl. 19:13

Mann pågripen etter skyting i Åmot

Ein mann er pågripen etter han avfyrte skot mot ein person i sentrum av Åmot i Buskerud søndag. Han blei pågripen i Drammen, melder NTB..

P4 - 24 Nov 19 kl. 19:30

Mann pågrepet etter skyting i Åmot

En mann er pågrepet i Drammen etter at der ble avfyrt skudd mot en person i sentrum av Åmot i Buskerud tidligere i dag. Politiet skal ha vært i kontakt med gjerningsmannen på telefon i ettermiddag, men da ønsket han ikke å si hvor han befant seg. Politiet sier til Drammens tidende at det er en relasjon mellom de involverte, og at politiet kjenner til begge fra før..

NRK - 17 Nov 19 kl. 04:06

Nytt tilfelle av skrantesyke påvist

Prøver av en død elg funnet i Buskerud viser at dyret hadde skrantesyke. Det er det sjette tilfellet siden sykdommen kom til Norge i 2016. Elgen blir nå sendt til Veterinærinstituttet for videre testing..

NRK - 16 Nov 19 kl. 20:53

Omkom i traktorulykke

Ein 90 år gammal mann omkom laurdag kveld etter å ha køyrt utfor ei skråning med traktor i Hol i Buskerud. Det seier politiet til VG. Politiet fekk melding om ulykka 19.

VG - 17 Nov 19 kl. 19:53

Stort snøfall mandag morgen: Venter vanskelige kjøreforhold

I høyere og indre strøk i Agder, Telemark, Buskerud og Oppland ventes det rundt 20 centimeter snø mandag. Meteorologisk institutt melder om en utfordrende situasjon..

VG - 17 Nov 19 kl. 19:53

Stort snøfall mandag morgen: Meldinger om vanskelige kjøreforhold

I høyere og indre strøk i Agder, Telemark, Buskerud og Oppland ventes det rundt 20 centimeter snø mandag. Meteorologisk institutt melder om en utfordrende situasjon..

P4 - 18 Nov 19 kl. 05:37

Venter nytt snøkaos

Det er ventet et nytt snøkaos på Østlandet i dag. Meteorologisk institutt sendte søndag kveld ut gult farevarsel, som gjelder for deler av Agder, Telemark, Buskerud og høyere strøk i Oppland. Det er likevel ikke ventet å bli like kaotisk i trafikken som det ble forrige uke, ettersom mye av nedbøren vil ha blitt til regn i lavtliggende områder..

NRK - 17 Nov 19 kl. 04:51

Person til sykehus etter brann

En person er kjørt til sykehus etter en brann i et leilighetskompleks i Kongsberg i Buskerud. Personen skal ha blødd fra hodet. Brannen som startet i en leilighet er slukket.

NRK - 14 Nov 19 kl. 06:11

Fant våpen tilhørende Forsvaret

Politiet har funnet Forsvarets panservernkanon hos en selverklært våpensamler fra Buskerud. Våpenet er en rekylfri kanon, og skulle vært destruert av Forsvaret for ti år siden. Det skriver VG..

VG - 14 Nov 19 kl. 05:50

VG avslører: Fant Forsvarets panservernkanon hos illegal våpensamler

Politiet har funnet en rekylfri kanon hos en selverklært våpensamler fra Buskerud – ti år etter at våpenet skulle vært destruert av Forsvaret. Dokumenter knyttet til destruksjonen er forsvunnet..

P4 - 14 Nov 19 kl. 06:20

Fant panservernkanon hos våpensamler

Politiet har funnet Forsvarets panservernkanon hos en selverklært våpensamler fra Buskerud. Våpenet kan skyte ulike type granater, og skulle vært destruert av Forsvaret for ti år siden, skriver VG. Mannen ble, sammen med en tidligere forsvarsansatt, dømt for omfattende, ulovlig oppbevaring av våpen i februar i år.

P4 - 08 Nov 19 kl. 07:49

Snøen kommer i dag

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snø i flere fylker på Østlandet i dag. Det gjelder Vestfold, Østfold, Buskerud, Oslo, Akershus og Hedmark. Snøen er ventet omtrent før arbeidstidens slutt og instituttet og ber bilistene være forberedt på vanskeligere kjøreforhold..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt