Buskerud

Lørdag, 15 August, 08:53

Nyheter om Buskerud

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 aug. 20 kl. 17:22

To til sykehus etter kollisjon

To personer er kjørt med ambulanse til Ringerike sykehus etter en kollisjon ved Heggen kirke i Modum kommune i Buskerud i ettermiddag. To andre personer er undersøkt av helsepersonell på stedet og fremstår som uskadet..

P4 - 30 juli 20 kl. 12:37

Savnet mann i Sigdal funnet død

En mann i 70-årene som var savnet etter en tur ved Svellmyran i Sigdal i Buskerud i går kveld er funnet død. De pårørende er varslet..

P4 - 11 juli 20 kl. 17:30

Trafikkulykke i Krødsherad

Flere personer er skadd etter en fontkollisjon på rikesvei 7 i Krødsherad i Buskerud. Ifølge politiet har to biler kollidert, og det var totalt seks personer i bilene. Ambulanse og politiet er på stedet..

P4 - 11 juli 20 kl. 18:44

Tre kritisk skadd etter trafikkulykke

Tre personer er kritisk skadd etter en front-kollisjon på riksvei 7 i Krødsherad i Buskerud i Viken fylke. Totalt var seks personer involvert i ulykken, og tre av disse er sendt til sykehus. Det er er lange køer på stedet, og folk må regne med at det vil vedvare en stund utover kvelden..

P4 - 11 juli 20 kl. 23:13

Mann truet flere med kniv

En mann truet flere personer med kniv på Krøderen i Buskerud i Viken. Mannen var tydelig ruset og de som var tilstede hadde klart å stenge mannen inne på et rom mens de ventet på politiet. Ingen ble skadet, opplyser politiet..

P4 - 25 juni 20 kl. 20:41

Maskingevær var trolig paintball

Det ble iverksatt en massiv jakt med væpnet politi i Vestfold og Buskerud i kveld, etetr melding om to menn som hadde siktet på andre personer, deriblant en 15 år gammel gutt, med maskingevær i Holmestrand. Nå er jakten avsluttet etter at politiet har fått tips om at de to mennene hadde spilt paintball i området..

NRK - 13 juni 20 kl. 20:50

Alvorlig trafikkulykke

Det har vært en trafikkulykkke på E134 i Mjøndalen i Buskerud lørdag kveld. En bil med tre personer er involvert, og det er frykt for at minst én er alvorlig skadet. En luftambulanse er på vei.

NRK - 03 juni 20 kl. 15:00

Mye regn i sør ventes før helgen

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel for mye regn på Sørlandet, samt i Telemark, Vestfold og Buskerud. Fra i fredag morgen skal det falle opptil 60 mm regn på ett døgn..

P4 - 06 juni 20 kl. 16:33

Fant konvolutt med titusener av kroner

En turgåer fant i går en konvolutt med titusener av kroner i Hvittingfoss i Buskerud. Det var en ærlig person - som låste konvolutten inn i en safe, og ringte politiet som kom og hentet den. De har gått gjennom overvåkingsvideo fra området, som viser at en mann mistet konvolutten på bakken.

P4 - 03 juni 20 kl. 12:07

Advarer om mye regn i Sør-Norge

Det er ventet svært mye regn flere steder i Sør-Norge på fredag. Agder, Telemark, og Buskerud kan få mellom 50 til 70 millimeter nedbør i løpet av et døgn. Meteorologisk institutt har derfor sendt ut gult farevarsel.

NRK - 18 mai 20 kl. 19:41

Kolberg (Ap) gir seg på Stortinget

Martin Kolberg (Ap) stiller ikke til gjenvalg i Buskerud Arbeiderparti i 2021 og gir seg dermed som stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet. Kolberg har sittet på Stortinget for Buskerud siden 2009..

Aftenposten - 18 mai 20 kl. 19:52

Martin Kolberg (Ap) tar ikke gjenvalg til Stortinget

Martin Kolberg (71) stiller ikke til gjenvalg i Buskerud Arbeiderparti i 2021 og gir seg dermed som stortingsrepresentant for Ap..

P4 - 18 mai 20 kl. 19:49

Kolberg gir seg på Stortinget

Martin Kolberg stiller ikke til gjenvalg for Stortinget. Arbeiderpartipolitikeren har vært på Stortinget for Buskerud siden 2009, og har blant annet vært leder av kontroll- og konstitusjonskomiteen. Kolberg sier i en pressemelding at han vil fortsette arbeidet for partiet også i årene fremover, selv om han ikke ønsker å fortsette på Stortinget..

P4 - 17 mai 20 kl. 22:23

Ber foreldre passe på

Det har blitt stadig mer å gjøre for politiet utover denne 17. mai-kvelden. Flere distrikter melder om ansamlinger med fulle ungdommer.

P4 - 01 mai 20 kl. 10:28

Våknet til vinter flere steder

Flere steder våknet opp til vinter og snø igjen på Østlandet i dag. Snøværet var varslet at meteorologene både I Innlandet, Buskerud og Telemark i forkant, men likevel var det overraskende å våkne til hvitt dekke for mange. Vegtrafikksentralen ber bilister på sommerdekk være ekstra forsiktige..

P4 - 27 april 20 kl. 09:56

Mye snø på Østlandet i dag

Det kan komme så mye som 15 centimeter med snø i høyereliggende strøk på Østlandet i dag. Nå advarer meteorologene som har sendt ut gult farevarsel for områdene Telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark. Det ventes vanskelige kjøreforhold og bilister bes kjøre forsiktig..

NRK - 27 april 20 kl. 09:55

Mister stortingsmandater

I fordelingen av stortingsmandater for de neste åtte årene mister valgdistriktene Buskerud, Oppland og Møre og Romsdal ett mandat hver. Oslo og Akershus får flere på grunn av befolkningsøkning, opplyser Kommunal- og moderniseringsdepartementet..

NRK - 27 april 20 kl. 09:47

Advarer mot snø på Østlandet

Mandag kan det komme opp mot 15 centimeter snø i høyereliggende områder på Østlandet. Snøværet fortsetter fram til tirsdag formiddag. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for områdene Telemark, Buskerud, Oppland og Hedmark..

NRK - 19 mars 20 kl. 19:25

Snøskuterulykke i Modum

Det har vært en alvorlig snøskuterulykke ved Modum skisenter i Vikersund i Buskerud. To personer er alvorlig skadd, og hentes ut med luftambulanse..

NRK - 11 mars 20 kl. 09:10

Viken Frp vil vrake eget fylke

Viken Frp har vedtatt å vrake sitt eget storfylke og gå tilbake til de gamle fylkene Akershus, Østfold og Buskerud. Det ble klart under Viken Frps årsmøte i helgen, skriver Drammens Tidende..

P4 - 09 feb. 20 kl. 07:46

Boligbrann i Buskerud

De brenner i et to etasjers bolighus i Hvittingfoss i Buskerud. Brannvesenet forsøker nå å skjerme nærliggende bygninger. Det er ikke kjent om det er noe personer i det overtente huset..

NRK - 16 feb. 20 kl. 18:34

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 13 feb. 20 kl. 08:04

20 Viken-kommuner faller utenfor

20 av 51 kommuner er ikke reprsentert når det nye fylkestinget i Viken i dag møtes for første gang. Særlig Hallingdal mangler folk i fylkestinget. Viken består av Østfold, Akershus og Buskerud..

P4 - 13 feb. 20 kl. 06:49

Én av fire nordmenn tror hus er hjemsøkte

Mange nordmenn tror faktisk på spøkelser og gjenferd. Hele 26 prosent mener hus og bygninger kan være hjemsøkte av ånder, viser en undersøkelse fra Institutt for kirke,- religions- og livssynforskning. Andelen er høyest i Finnmark, Hedmark og Buskerud, og lavest i Aust-Agder, Oslo og Hordaland, skriver Nationen.

NRK - 09 feb. 20 kl. 01:28

Brann i bolighus i Hvittingfoss

Brannvesenet i Hvittingfoss i Buskerud har rykket ut på en to etasjes bolighus som står i full fyr. De forsøker også å skjerme nærliggende bygninger, melder Brannvesenet i Sør-Øst på Twitter..

VG - 28 jan. 20 kl. 21:36

Tog krasjet med bil

Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke mellom et tog og en bil på en jernbaneovergang i Vikersund i Buskerud..

VG - 28 jan. 20 kl. 21:36

Tog skal ha krasjet med bil

Nødetatene har rykket ut til melding om en trafikkulykke mellom et tog og en bil i Vikersund i Modum kommune i Buskerud..

P4 - 29 jan. 20 kl. 10:41

Etterlyser vitner til dødsulykke

Politiet etterlyser nå vitner til ulykken der en bil ble truffet av toget på en planovergang i Vikersund i Buskerud i går. En mann i 30-årene døde i kollisjonen. To andre kom seg ut av bilen før toget traff.

NRK - 19 jan. 20 kl. 01:23

Turist kjørte bil i lysløypa

En utenlandsk turist som ville se på utsikten over Drammen, kjørte seg lørdag kveld fast i løyløypa på Strømsø, melder politiet i Buskerud. Det ble ingen skader på løypa grunnet manglende skiføre, konstaterer politiet tørt..

Aftenposten - 10 jan. 20 kl. 10:04

Tenåring fra Buskerud siktet etter trusler mot skole

Politiet har siktet en tenåring fra Buskerud for å ha fremsatt trusler mot en skole denne uken..

VG - 14 jan. 20 kl. 20:10

Prisbelønt Utøya-film stoppet på skole

Buskerud videregående skole har satt foten ned for visning av den prisbelønte dokumentarfilmen «Rekonstruksjon Utøya» av svenske Carl Javér blant annet på grunn av ferske trusler mot deres egen skole..

NRK - 11 jan. 20 kl. 23:44

Fv50 Hol–Aurdal stengt pga uvær

Fjellovergangen på Fv50 mellom Hol i Buskerud og Aurdal i Sogn er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 11 jan. 20 kl. 18:34

Værfaste skiløpere ved Norefjell

To værfaste skiløpere får bistand i området mellom Høgevard og Norefjell i Buskerud, melder Hovedredningssentralen. Det er mye dårlig vær i fjellet og langs kysten i dag. Både Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Røde Kors er i beredskap..

NRK - 11 jan. 20 kl. 23:44

Fv50 Hol–Aurland stengt pga uvær

Fjellovergangen på Fv50 mellom Hol i Buskerud og Aurland i Sogn er stengt på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen. Også Fv53 Tyin-Årdal er stengt på grunn av uvær. Der blir det ny vurdering i morgen kl.

P4 - 11 jan. 20 kl. 15:09

Kan bruke gamle fylkesnavn

Om du har vært i tvil - det er helt greit å bruke gamle fylkesnavn. Fra 1. januar i år er det kun elleve fylker i Norge.

P4 - 10 jan. 20 kl. 09:52

En mistenkt for trulser

Politiet har opprettet straffesak mot en person i tenårene, etter trusler mot flere skoler i gamle Buskerud fylke. Det har de siste to ukene blitt publisert flere trusler på nett, noe politiet ser svært alvorlig på. De skriver nå i en pressemelding at slike trusler ofte har en smitteeffekt, og at det så langt ikke tyder på at den mistenkte tenåringen kan kobles til de andre truslene..

P4 - 05 jan. 20 kl. 18:40

Ulv skutt i Krødsherad

En ulv er skutt i Krødsherad i dag. Det bekrefter Fylkesmannen i Oslo og Viken til VG. Det er en av tre dyr på kvoten i region to.

Aftenposten - 10 jan. 20 kl. 10:04

Tenåring siktet etter flere trusler mot skoler i Drammen

Politiet har siktet en tenåring fra Buskerud etter at det er fremsatt flere trusler mot skoler i Drammen..

P4 - 04 jan. 20 kl. 14:16

Kjørte feil i 100-sone

En kvinnelig sjåfør i 70-årene kjørte i feil retning i en 100-sone på E18 på Kjellstad i Buskerud i ettermiddag. Sjåføren stoppet etter hvert bilen selv i veikanten. Kvinnens førerkort er beslaglagt..

P4 - 07 jan. 20 kl. 11:22

Trusler mot videregående skoler

Politiet gjør det de kan for å roe ned elever, ansatte og foresatte, etter at det har kommet flere trusler om skoleskyting mot flere videregående skoler i gamle Buskerud fylke. Før helgen ble det fremsatt trusler på nett om skoleskyting på en folkehøyskole i Drammen, og politiet væpnet seg. Og leder for politiets forebyggende seksjon i Drammen, Geir Oustorp, sier det natt til i dag kom nye trusler..

P4 - 04 jan. 20 kl. 16:17

Sp vil ta vare på veiskilt

Senterpartiet ber nå regjeringen ta vare på veiskilt som er utdatert av regionreformen. Stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik skriver i et spørsmål til samferdselsminister Jon Georg Dale om statsråden vil sørge for trygg lagring av alle fylkesskilt i påvente av at de skal tas i bruk igjen. Gjelsvik sier at Akershus, Østfold og Buskerud fra nyttår ble slått sammen til Viken fylke «med tvang, mot viljen til folk og folkevalgte, skriver Fri Fagbevegelse.

NRK - 24 des. 19 kl. 05:20

Mann i 70-årene obduseres tirsdag

Mannen i 70-årene som døde av skader utendørs i Hokksund i Buskerud i går kveld, skal obduseres i dag. Politiet etterforsker saken som et mulig drap. Ingen er pågrepet så langt..

NRK - 23 des. 19 kl. 23:17

Etterforskes som mulig drap

Politiet etterforsker hendelsen der en mann i 70-årene ble funnet død på gaten i Hokksund i Buskerud mandag kveld som et mulig drap. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding..

Aftenposten - 20 des. 19 kl. 10:17

Politibil kolliderte under utrykning

En uniformert politibil har krasjet med en personbil i Røyken i Buskerud..

VG - 23 des. 19 kl. 21:37

Mann død i Hokksund – etterforskes som mulig drap

HOKKSUND (VG) Politiet etterlyser nå tips fra publikum som kan ha sett noe etter at en mann i 70-årene ble funnet med skader på gaten i Hokksund i Buskerud ved 19.30-tiden mandag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt