Brukte

Monday, 27 June, 08:09

Nyheter om Brukte

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 21 jun 22 kl. 11:03

Verdens atommakter ruster opp

De forente nasjoner (FN) har en traktat for atomvåpen. Den er en avtale som gjør det forbudt for land å bruke atomvåpen. Landene skal heller ikke utvikle, teste eller skaffe atomvåpen.

Klartale - 27 maj 22 kl. 11:47

Nordmenn reiser til Sverige for å handle igjen

Nordmenn har funnet veien til butikkene over grensa igjen etter pandemien. Men grensehandelen er ikke på samme nivå som i 2019.Nordmenn Brukte 2,1 milliarder kroner på grensehandel.

VG - 18 jun 22 kl. 14:00

15-åring Brukte drone i krigen mot russerne

15 år gamle Andriy Pokrasa Brukte dronen sin til å stoppe russere da de var på vei til å innta Ukrainas hovedstad Kyiv..

Klartale - 26 apr 22 kl. 07:00

Disse landene bruker mest på våpen og forsvar

Verden satte ny rekord i fjor. Landene Brukte over 19.000 milliarder kroner på våpen og forsvar.

Aftenposten - 09 jun 22 kl. 18:05

Sølv-Borch vant luksusreise i OL – Brukte aksjeavkastning og sparepenger på åtte måneder ferie

ÅRUNGEN (VG) Kjetil Borch (32) var så dritt lei idretten etter sølvmedaljen i Tokyo at han Brukte oppsparte midler og….

VG - 09 jun 22 kl. 18:05

Sølv-Borch vant luksusreise i OL – Brukte aksjeavkastning og sparepenger på åtte måneder ferie

ÅRUNGEN (VG) Kjetil Borch (32) var så dritt lei idretten etter sølvmedaljen i Tokyo at han Brukte oppsparte midler og aksjeavkastning på åtte måneder ferie – og tok ut luksuspremien han vant mens han satt på rommet sitt i OL..

Klartale - 08 jun 22 kl. 11:10

Analytiker tror folk kan reise trygt med SAS i sommer

Hans Jørgen Elnæs er flyanalytiker i Winair AS. Han tror økonomien i flyselskapet SAS er god nok til at de klarer seg på både kort og mellomlang sikt. Dermed vil neppe problemene få følger for folk som skal reise i sommer, forklarer han til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 08 jun 22 kl. 07:52

Lanserer støvelbank for Brukte fotballsko

Initiativtakerne bak prosjektet «Fotballyst», som ble startet i Hof i Vestfold, vil bidra til økt gjenbruk av fotballsko. Nå lanserer de et nytt prosjekt som skal gjøre det enklere for barn og unge å både hente og levere Brukte fotballsko. Målet er at klubber i hele landet skal opprette støvelbanker som kan spare både lommeboka og miljøet..

NRK - 06 jun 22 kl. 18:00

Bruker pepperspray mot demonstrerende krigsveteraner

Politiet i Kosovo Brukte mandag pepperspray mot rundt 2000 krigsveteraner som demonstrerte utenfor parlamentet i hovedstaden Pristina. De protesterer mot et lovutkast til minstelønn i offentlig sektor, der økt støtte til veteranene ikke er med, skriver Reuters. Demonstrantene prøvde å komme seg inn i parlamentsbygningen da politiet Brukte peppersprayen.

Klartale - 11 maj 22 kl. 14:12

Kraftig økt vannforbruk i tørkerammede California

I fjor ba Gavin Newsom om at folk i California måtte bruke 15 prosent mindre vann enn de gjorde i 2020. Newsom er guvernør i staten, som har flest innbyggere av alle i USA.Han ba folk vanne plenen og vaske opp sjeldnere.

Klartale - 11 maj 22 kl. 14:12

Sliter med å spare nok vann under tørken i California

I fjor ba Gavin Newsom om at folk i California måtte bruke 15 prosent mindre vann enn de gjorde i 2020. Newsom er guvernør i staten, som har flest innbyggere av alle i USA.Han ba folk vanne plenen og vaske opp sjeldnere.

NRK - 02 jun 22 kl. 17:32

Politiet vet hvem som kjøpte Millehaugens flybillett

Etterlyste Stig Millehaugen tok fly fra Trondheim til Oslo. Ved Oslo S slutter sporene etter mobiltelefonen hans. Etter det NRK får opplyst, mener politiet at de vet hvem som kjøpte flybilletten Millehaugen Brukte fra Værnes tli Oslo.

VG - I førrgår: 21:13

TikTok-profil Lars Henriksen: – Skal ikke måtte finne meg i dette

Da Lars Henriksen (28) Brukte plattformen sin til å rette fokus mot homofiles rettigheter, ble han møtt med et brennende pride-flagg..

NRK - I førrgår: 09:23

Tre nye døde etter demonstrasjoner i Ecuador

Ytterligere tre personer har mistet livet denne uka i forbindelse med protestene mot regjeringen i Ecuador, ifølge lokale menneskerettighetsorganisasjoner. Det siste offeret var en 39 år gammel demonstrant som ble skutt og drept torsdag, ifølge Alliansen av menneskerettsorganisasjoner. Det skjedde da sammenstøt ved nasjonalforsamlingen i hovedstaden Quito spredte seg til en park i nærheten.

Klartale - 23 jun 22 kl. 13:50

Flere bruker medisin mot allergi enn før

2021 var et år hvor nordmenn Brukte over 800 millioner kroner på medisin mot allergi. Det skriver Apotekerforeningen. De siste ti årene har bruken blitt mye høyere.

VG - 22 jun 22 kl. 10:25

Johnny Depps saksehånd solgt for over 800.000 kroner

Saksehånden Johnny Depp (59) Brukte for 31 år siden, gikk for dobbelt så mye som ekspertene hadde spådd..

NRK - 22 jun 22 kl. 01:46

Bill Cosby må betale erstatning

Komikeren og skuespilleren Bill Cosby er i en sivil rettssak i USA dømt til å betale erstatning etter et overgrep mot en 16 år gammel jente på 1970-tallet. Juryen tilkjenner kvinnen 500.000 dollar i erstatning for følelsesmessige lidelser hun slet med mange år etterpå da anklager fra andre kvinner om angivelige overgrep begått av Cosby vekket minnene hennes om hendelsen i 1975 til live, slår juryen fast.

NRK - 21 jun 22 kl. 16:19

Væpna trusselsituasjon i Vadmyra

Politiet har pågripe ein mann og ei kvinne i 20-åra, etter ein trusselsituasjon i Vadmyra i Bergen. Trusselsituasjonen skal ha hendt etter ei ueinigheit i samband med sal av gjenstandar. Politiet rykka ut til staden i 13-tida, og var væpna, men Brukte dei ikkje, skriv BT..

NRK - 21 jun 22 kl. 13:33

Frigir navn på gutten som druknet på Tysnes

Politiet frigir tirsdag navnet på gutten som døde i drukningsulykken på Tysnes torsdag 16. juni. Det var den lokale seks år gamle Oliver Nordøy-Økland som omkom.

NRK - 19 jun 22 kl. 17:58

Politiet Brukte tåregass for å skille fotballsupportere i Lillestrøm

Det var amper stemning blant fotballsupportere fra Lillestrøm og Rosenborg før kampen mellom lagene på Åråsen stadion søndag. – For å skille partene har politiet benyttet tåregass. Ingen skal være skadd, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

VG - 18 jun 22 kl. 19:55

KBK-krisen fortsetter: Senket av tidligere lagkamerat Pellegrino

(Kristiansund - Bodø/Glimt 0–2) Amahl Pellegrino Brukte 32-årsdagen til å straffe gamle lagkamerater..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 19:55

KBK-krisen fortsetter: Senket av tidligere lagkamerat Pellegrino

(Kristiansund - Bodø/Glimt 0–2) Amahl Pellegrino Brukte 32-årsdagen til å straffe gamle lagkamerater..

NRK - 18 jun 22 kl. 07:36

Til sykehus etter sparkesykkelulykke

En mann i 40-årene er kjørt til sykehus med hodeskader etter en sparkesykkelulykke på St. Hanshaugen. Det er ingen andre involvert i ulykken, og det er ukjent om mannen Brukte hjelm, opplyser politiet.

NRK - 17 jun 22 kl. 15:38

Putin hardt ut mot Vesten i tale

Det har vært store forventninger knyttet til Putins tale på det internasjonale forum i St. Petersburg i dag. I talen Brukte den russiske presidenten et hardt ordelag mot vestlige land, og anklager USA for å behandle andre land som kolonier.

NRK - 16 jun 22 kl. 17:52

Russisk agent forsøkte å infiltrere domstolen i Haag

Nederlandsk etterretning sier at de i april avslørte et russisk forsøk på å infiltrere Den internasjonale straffedomstolen i Haag. Russeren skal ha jobbet for etterretningsbyrået til det russiske militæret. Ifølge den nederlandske etterretningstjenesten, AIVD, Brukte han et falskt brasiliansk pass i et forsøk på å få en praktikantstilling ved domstolen.

Aftenposten - 16 jun 22 kl. 16:13

Forrige gang Anders forsøkte seg han Brukte han et helt døgn- nå vil han skrelle av ti timer

En vanvittig mengde treningstimer står bak. Nå skal det hele kulminere lørdag..

E24 - 16 jun 22 kl. 13:43

Sivilombudet om Bergen Engines: UD brøt loven gjentatte ganger

UD sladdet meldinger, fjernet opplysninger og Brukte månedsvis på å gi ut dokumenter. Nå slår Sivilombudet fast at de brøt loven..

NRK - 15 jun 22 kl. 13:44

Siktede erkjenner straffskyld etter skyting på Mortensrud

Det skriver politiet i en pressemelding. Siktede erkjenner å ha skutt en person og har også bidratt med opplysninger i saken som har gjort at politiet har kontroll på det antatt Brukte skytevåpenet..

Aftenposten - 15 jun 22 kl. 07:40

Før Brukte 9 av 10 denne. I dag er det slutt.

Avskydd av mange, elsket av få. Fra og med onsdag får den en gang dominerende nettleseren Internet Explorer sin plass….

VG - 14 jun 22 kl. 09:15

Ingen visste hva Jenny (20) Brukte dagene på

Mens familie og venner trodde hun leste flittig til eksamen, satt Jenny Helene Syse (20) alene på hybelen og spilte PlayStation til langt på natt. Ved siden av henne lå fagbøkene, nærmest urørte..

NRK - 14 jun 22 kl. 08:56

Økt energibruk i fjor

I fjor steg energibruken med nær 4 prosent, til tross for rekordhøye energipriser. Kaldere vær og økonomisk vekst etter gjenåpning av samfunnet bidro til økningen. Energibruken endte på rundt 223,4 TWh i fjor, ifølge SSB.

NRK - 14 jun 22 kl. 04:26

Forfatter dømt for drap på ektemannen

71 år gamle Nancy Crampton Brophy vil først kunne prøveløslates om 25 år, ifølge dommeren i Oregon som dømte henne. På eBay kjøpte hun våpenet som hun Brukte til å drepe mannen, for å få utbetalt hundretusener av dollar i livsforsikring. Hun sier hun vil anke dommen..

Aftenposten - 13 jun 22 kl. 14:52

Ny Sæter-scoring da RBK vant på hjemmebane

Ole Sæter Brukte åtte minutter på å åpne målkontoen etter ferien..

Aftenposten - 13 jun 22 kl. 12:09

Politiet holder Kongsberg-video hemmelig fordi den kan «skape støy»

Videoen viser hvorfor politiet Brukte tre minutter på å ta seg inn i butikken hvor Espen Andersen Bråthen skjøt med pil….

VG - 13 jun 22 kl. 02:22

Atomvåpenforhandlinger i stampe: - Det ligger en fare for storkrig

Iranske myndigheter har demontert en rekke av kameraene som Det internasjonale atomenergibyrået Brukte til å følge med på våpenprogrammet. Iran og USA står fortsatt langt fra hverandre..

VG - 11 jun 22 kl. 07:25

Corona-konsertene

Far og sønn Riibe fikk nesten 20 millioner i krisestøtte fra staten. Pengene Brukte de blant annet til å leie artister, lokaler, lyd, lys og biler – av sine egne selskaper..

NRK - 10 jun 22 kl. 12:34

Twin Peaks-songar er død

Den amerikanske songaren Julee Cruise er død, 65 år gammal. Det var ektemannen hennar, Edward Grinnan, som melde om dødsfallet på Facebook, skriv The Guardian. Cruise er kanskje mest kjent for songen «Falling», som blei brukt i TV-serien «Twin Peaks» av regissør David Lynch.

NRK - 08 jun 22 kl. 11:50

Dømt til fengsel for knivstikking

En kvinne i 20-årene fra Nordmøre er dømt til 10 måneder fengsel for knivstikking. Kvinnen knivstakk en mann som tok seg inn i boligen hennes, og i retten forklarte hun at hun Brukte kniven i selvforsvar. Kvinnen har tidligere blitt dømt for vold mot andre ved bruk av kniv, noe retten mener var skjerpende.

Klartale - 08 jun 22 kl. 08:48

Nå slipper du å kjøre om Finland på E6

Brua i Kvænagen ble ødelagt av flom. Det skjedde tirsdag i forrige uke. Siden har Norge vært delt i to.

NRK - 08 jun 22 kl. 06:27

Zelenskyj bestrider russisk gjennombrudd i Donbas

Russiske styrker har ikke gjort gjennombrudd mot ukrainske styrker i Øst-Ukraina, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Han Brukte sin daglige videotale tirsdag på å så tvil om russiske påstander om at seieren er nær forestående. – Situasjonen ved fronten har ikke blitt endret betydelig de siste 24 timene, sa Zelenskyj, som la til at «det ekstremt heroiske forsvaret av Donbas fortsetter».

Klartale - 20 apr 22 kl. 06:00

Nesten alt fra hagen til Dennis kan du spise

– Alle kan dyrke sin egen mat. Enten det er i en liten hage, en balkong eller et lite kjøkkenvindu. Det sier Dennis Asbjørnsen til Klar Tale.

NRK - 08 jun 22 kl. 02:54

Zelenskyj nekter for russisk gjennombrudd

Russland styrker har ikke gjort gjennombrudd mot ukrainske styrker i Øst-Ukraina, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Han Brukte sin daglige videotale tirsdag på å så tvil om russiske påstander om at seieren er nær forestående. – Situasjonen ved fronten har ikke blitt endret betydelig de siste 24 timene, sa Zelenskyj, som la til at «det ekstremt heroiske forsvaret av Donbas fortsetter».

E24 - 05 jun 22 kl. 17:56

Foodora om butikkjakt: – Har blitt utestengt av konkurrenter

Foodora Market Brukte ni måneder på å finne sin siste butikk. Selskapet er sjeleglad for at næringsministeren ønsker en slutt på klausuler som hindrer konkurrenter å etablere seg..

Aftenposten - 05 jun 22 kl. 17:56

Foodora om butikkjakt: – Har blitt utestengt av konkurrenter

Foodora Market Brukte ni måneder på å finne sin siste butikk. Selskapet er sjeleglad for at næringsministeren ønsker en….

NRK - 05 jun 22 kl. 15:34

Tiltalt for ran og trusler

Onsdag må to menn i 20-årene møte i Ski tinghus tiltalt for ran, vold og trusler. De to er fra henholdsvis Oslo og Oppegård. Ifølge tiltalten rana de i august 2019 en mann utenfor en bensinstasjon i Follo.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com