Bruker

Thursday, 28 May, 00:28

Nyheter om Bruker

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 08:31

Triksene matbutikkene Bruker: Slik kan du med bevisste valg spare over 10.000 kroner

Dagligvarebransjen Bruker store ressurser på å påvirke deg til å bruke mest mulig penger. Grepene går rett på iboende svakheter hos mennesker..

P4 - 8 timer siden

Dyreparken Bruker en million for å sikre Sabeltannshow

Dyreparken i Kristiansand Bruker en million kroner for å sikre smitteverntiltak slik at de kan by på Katein Sabeltann-show for til sammen 40.000 personer i løpet av juli. Vanligvis ser 2600 showet hver kveld, men nå endrer fornøyelsesparken på dette slik at to show vises hver kveld.

NRK - 18 May 20 kl. 22:50

Trump Bruker malariamedisin

President Donald Trump opplyste mandag at han Bruker daglig Hydroxyklorokin, en malariamedisin, for å beskytte seg mot koronaviruset. Han la til han også testes for viruset jevnlig, selv om han ikke har noen symptomer..

NRK - 16 timer siden

Pepperspray mot demonstranter

Opprørspolitiet i Hongkong Bruker onsdag pepperspray mot demonstranter, og øyenvitner rapporterer til Reuters om kaotiske scener. En ny foreslått sikkerhetslov har ført til at demonstrasjoner fra demokratiforkjempere igjen har blusset opp.

NRK - 16 timer siden

Demonstrasjoner i Hongkong

Opprørspolitiet i Hongkong Bruker onsdag pepperspray mot demonstranter, og øyenvitner rapporterer til Reuters om kaotiske scener. En ny foreslått sikkerhetslov har ført til at demonstrasjoner fra demokratiforkjempere igjen har blusset opp.

Klartale - 13 May 20 kl. 11:31

Færre Bruker Smittestopp

Det blir færre og færre Brukere av Smittestopp-appen. Den er lastet ned 1,5 millioner ganger. Men det er bare 690.

Aftenposten - Igår: 06:31

De med makt Bruker ordet «vi» hele tiden. Det har sine grunner. | Frank Rossavik

Ordet er ofte uklart, ikke sjelden tilslørende, iblant manipulerende..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 20:02

Mange unge er misfornøyde med livet nå: – Det er veldig rart å snakke til en skjerm

Ungdom føler seg mer ensomme, mindre fornøyde og Bruker over syv timer på nettet daglig i koronatiden: – De må betale en høy pris, sier forsker Petter Bae Brandtzæg..

P4 - Igår: 06:35

Kortbruken over fjorårets nivå

Nordmenns kortbruk er nå over fjorårets nivå. Kortbruken stupte med 30 prosent da koronakrisen slo inn, men ligger nå to prosent over fjorårets nivå, viser tall fra DNB som Dagens Næringsliv har fått. Økningen skjer til tross for at man ikke Bruker penger på utenlandsreiser, klær og sko.

P4 - I førrgår: 14:45

NRK har fått mange klager etter id-sending

NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Totalt så 306.000 seere fikk med seg den direktesendte sendingen Festen etter fasten.

NRK - 11 May 20 kl. 23:31

Bare halvparten Bruker smittestopp

Folkehelseinstituttets app Smittestopp har rundt 1,5 millioner nedlastinger på landsbasis, men det er kun rundt 750.000 nordmenn som faktisk Bruker den. FHI er ikke fornøyd med antall aktive Brukere..

P4 - Igår: 05:28

Bruker milliarder på journalsystem

Staten planlegger å bruke inntil 11,2 milliarder kroner på et nytt journalsystem for kommune-helsetjenesten. I dag er det forskjellige datasystemer for journaler og pasientopplysninger rundt om i landet, men det skal det altså bli slutt på. Men allerede før prosjektet er i gang, slår flere aktører alarm, skriver Aftenposten.

NRK - 23 May 20 kl. 16:04

Brann i gammelt militærbygg

Det brenner i et gammelt militært lager på Evje i Agder. Forsvaret Bruker ikke lenger bygget, opplyser politiet på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet.

P4 - I førrgår: 08:59

Ber leger snakke med kreftpasienter om alternativ behandling

Helseminister Bent Høie ber kreftleger snakke om alternativ behandling. Rundt halvparten av alle kreftsyke Bruker alternativ behandling, men få snakker med legen om det, ifølge Nasjonalt forskningssenter og alternativ medisin, skriver VG. - Mye alternativ behandling er ufarlig, men noen ganger kan det være farlig å velge bort livsviktig medisin.

NRK - 23 May 20 kl. 17:04

Sikkerhetssone rundt bygg i Agder

Politi og brannvesen har opprettet en sikkerhetssone på 1000 meter rundt bygget som brenner på Evje i Agder. Slukningsarbeidet er i gang, og fylkesveien er stengt. Forsvaret Bruker ikke lenger bygget, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 22 May 20 kl. 01:02

Nordmenn bestiller malariamedisin

Tolletaten ser en økning i ulovlig innførsel av legemidler, bl.a. av malariamedisinen Hydroksyklorokin som Donald Trump Bruker mot covid-19.

P4 - 13 May 20 kl. 12:21

Færre Bruker smittestopp-app

Stadig færre nordmenn Bruker smittestopp-appen helsemyndighetene lanserte i april. Folkehelseinsituttet har sagt at 50 til 60 prosent av befolkningen må bruke appen for at den skal fungere som de ønsket. 1,5 millioner nordmenn har lastet den ned, men de siste to ukene har antall aktive Brukere gått ned.

P4 - 24 May 20 kl. 20:11

Mange unge er misfornøyde med livet

Mange unge er misfornøyde med livet nå. Ungdom føler seg mer ensomme og Bruker over sju timer på nettet daglig. Det viser en ny undersøkelse fra Sintef og Universitetet i Oslo om unge i koronatiden.

P4 - 24 May 20 kl. 08:20

Bruker tåregass mot demonstranter

Politiet i Hongkong har tatt i bruk tåregass mot demonstranter nå. Hundrevis har tatt til gatene for å protestere mot at kinesiske myndigheter planlegger å innføre strenge sikkerhetslover i byen. Med loven blir det blant annet straffbart å undergrave det nasjonale regimet Politiet har også forsøkt å få demonstrantene til å overholde regelen om at det ikke skal være flere enn åtte personer på samme sted for å hindre spredning av koronaviruset..

P4 - 22 May 20 kl. 15:05

Høyere risiko for å dø med malariamedisin

En ny studie viser at koronapasienter som får malaraimedisinen hydroxyklorokin har betraktelig høyere risiko for å dø. Det melder Washington Post. 96 000 koronapasienter fra seks kontinenter har vært med i den omfattende studien.

VG - 21 May 20 kl. 22:02

Vil forby bingoautomater etter fersk rapport

En ny rapport fra Lotteritilsynet viser at en stor andel av dem som Bruker bingoautomatene i bingohaller, sliter med spillproblemer. Nå vil Actis forby disse automatene..

P4 - 22 May 20 kl. 07:36

Ølsmuglerne finner nye veier

Det gjøres stadig flere ølbeslag i Norge, men antall liter øl som blir tatt av tollvesenet går ned. I fjor ble det gjort nesten 7.000 beslag, av til sammen 229.

P4 - 11 May 20 kl. 23:35

Bare halvparten Bruker smitteappen aktivt

Selv om 1,5 millioner nordmenn har lastet ned Folkehelseinstituttets smitteapp, er det bare halvparten som Bruker den aktivt. Det er også store regionale forskjeller på nedlasting. Nord-Norge har klart færrest Brukere.

Aftenposten - 19 May 20 kl. 22:04

Velkommen til «Lille Norge» på andre siden av kloden

Stavkirke, stabbur, vafler, norske flagg og troll i gatene. Et småsted langt ute på bygda i New Zealand Bruker historien om norske innvandrere for å holde liv i lokalmiljøet..

E24 - 19 May 20 kl. 10:29

Hun kjenner de unges klima-angst

Barn under 12 år - Generasjon A - er svært opptatt av klima, økologi, engangsplast, multinasjonale selskaper, samfunnsansvar – og de Bruker de sosiale kanalene TikTok og Quibby til å kommunisere..

VG - 18 May 20 kl. 22:47

Trump: – Jeg Bruker Hydroxyklorokin

USAs president Donald Trump sier på en pressekonferanse at han begynte å ta den omstridte maraliamedisinen Hydroxyklorokin..

VG - 18 May 20 kl. 22:47

Trump: – Jeg Bruker hydroksyklorokin

USAs president Donald Trump sier på en pressekonferanse at han begynte å ta det omstridte malariamiddelet hydroksyklorokin for et par uker siden..

NRK - 18 May 20 kl. 14:48

Mobiltall: Folk mer i ro på 17.mai

Folk holdt seg mer i ro enn vanlig på 17. mai i år, viser mobiltall fra Telenor som NTB har fått tilgang til. De gjaldt de fleste store byene, og i Oslo var folks bevegselser 37 prosent av normalen.

Dagbladet - 18 May 20 kl. 02:58

Angriper med konspirasjoner og pedofili

Mens pappa Donald Trump Bruker en konspirasjonsteori til å kreve at Joe Biden og Barack Obama fengsles, antyder én sønn at Biden er pedofil, mens en annen sønn hevder at coronapandemien bare er et triks fra Demokratene..

VG - 18 May 20 kl. 22:47

Donald Trump: – Jeg Bruker hydroksyklorokin

USAs president Donald Trump sier på en pressekonferanse at han begynte å ta det omstridte malariamiddelet hydroksyklorokin for et par uker siden..

P4 - 19 May 20 kl. 22:29

Trump raser mot Pelosi etter malariakommentar

Donald Trump raser mot Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, etter en kommentar om vekten hans og bruken av malariamedisin han tar. Trump sa i går at han Bruker malariamedisin mot koronaviruset fordi han har hørt mye bra om den. Det har fått Pelosi til å reagerer fordi medisinen kan gi alvorlige og noen ganger dødelige hjerteproblemer.

P4 - 18 May 20 kl. 17:07

Ny veileder for hjemmekontor

Helsedirektoratet har laget en ny veileder for bruk av hjemmekontor. Det har jo blitt et viktig smitteverntiltak, men ikke hatt så mange føringer for arbeidsgiver så langt. I den nye veilederen heter det at hjemmekontor bare bør benyttes der virksomheten kan opprettholde et kvalitetsmessig godt tilbud ved hjelp av digitale løsninger.

NRK - 17 May 20 kl. 15:27

Straffes for å ikke bruke munnbind

I Qatar er det i dag innført verdens strengeste straff for å ikke bruke munnbind mot koronaviruset. Folk som ikke Bruker munnbind, blir nå dømt til opptil tre års fengsel. I tillegg risikerer folk bøter for å ikke å bruke munnbind utendørs..

Aftenposten - 15 May 20 kl. 19:27

Bruker ferien til trening: – Endelig får vi gjøre det vi liker

Spillerne i Sandnes Ulf lar ferie være ferie og er endelig tilbake i full trening. Trener Steffen Landro forteller om en flott uke..

Klartale - 06 May 20 kl. 10:48

Norske flyselskap ønsker at folk Bruker munnbind

Flyselskap i Norge ønsker et påbud om at folk Bruker munnbind på fly. Slik vil de unngå færre passasjerer..

Dagbladet - 12 May 20 kl. 17:20

Bruker det nasjonale som hersketeknikk

Du er ikke bare norsk eller bare europeisk. Og historien om den moderne nasjonalstaten er lang og kronglete..

P4 - 04 May 20 kl. 19:46

Bruker mindre penger

Over halvparten av nordmenn sier de Bruker mindre penger nå enn før koronautbruddet. I en undersøkelse fra Norsk koronamonitor svarer 53 prosent at pengeforbruket er lavere, mens kun sju prosent sier de har høyre forbruk..

VG - 14 May 20 kl. 22:06

Filosofi-professor advarer mot å «ofre idretten»: – Mye mer dramatisk enn vi har trodd

Filosofi-professor Einar Øverenget (56) Bruker breddeidretten som eksempel når han frykter konsekvensen av et nedstengt samfunn under coronakrisen..

P4 - 14 May 20 kl. 22:11

Truer med fengsel for maskebrudd

Fra og med søndag kan folk i Qatar få tre års fengsel om de ikke Bruker munnbind utendørs. Landet har påbudt bruk av slik maske, og truer med fengsel og bøter på over en halv million norske kroner. Påbudet vil gjelde til Qatar har fått kontroll på smittespredningen..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 10:25

Stadig færre Bruker smitte-app

Myndighetene håpet at minst halvparten av alle nordmenn skulle bruke appen Smittestopp. I to uker på rad har tallet på aktive Brukere sunket..

P4 - 14 May 20 kl. 17:08

Taper 9 mrd på grensehandel

Norsk dagligvarebransje taper 9 milliarder kroner i året på grensehandel. Det viser en ny rapport fra Nielsen Norge. De som bor i Viken fylke Bruker rundt 7000 kroner mindre i norske dagligvarebutikker enn de som bor ellers i landet.

Aftenposten - 13 May 20 kl. 10:25

Stadig færre Bruker myndighetenes smitte-app

Myndighetene håpet at minst halvparten av alle nordmenn skulle bruke appen Smittestopp. I to uker på rad har tallet på aktive Brukere sunket..

P4 - 14 May 20 kl. 22:39

- Mer dramatisk enn vi har trodd

– Det å stenge ned et samfunn er mye mer dramatisk enn hva vi har gått rundt og trodd. Det mener professor i filosofi ved Høgskolen i Innlandet, Einar Øverenget. Han Bruker breddeidretten som eksempel når han frykter konsekvensen av et nedstengt samfunn.

Aftenposten - 12 May 20 kl. 19:00

Er cannabis mindre farlig enn alkohol? | Anne Line Bretteville-Jensen og Jørgen G. Bramness

Her er det potensielle Brukere bør kjenne til før de Bruker cannabis..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 16:30

Dette er bakgrunnen for Ungarns raseri mot norske myndigheter

Den autoritære utviklingen i EU-landet Ungarn har pågått i ti år, mener Csilla Czimbalmos i Helsingforskomiteen. Nå Bruker landets regjering sterke ord mot kritikken fra nordiske land..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt