Bror

Wednesday, 03 June, 23:07

Nyheter om Bror

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 9 timer siden

- Hva driver dere med?

George Floyds Bror tar til orde for fredelige demonstrasjoner - men fortviler over at bare en av de fire politimennene involvert i Brorens død er blitt siktet..

NRK - 31 May 20 kl. 12:47

Rasende etter samtale med Trump

George Floyds Bror ble oppringt av USAs president, men det ble ingen god samtale. Philonise Floyd krever nå at de fire polititjenestemennene som var involvert i pågripelsen av Broren får dødsstraff..

P4 - Igår: 16:51

Til angrep på guvernør og CNN-anker

President Donald Trump går til kraftig angrep mot New Yorks guvernør Andrew Cuomo og hans Bror, Christopher Cuomo, som er nyhetsanker i CNN. Trump viser til opptøyene i delstaten, og sier byen i går gikk tapt til plyndrere, bøller, det radikale venstre og andre former for lavpanner og avskum. Presidenten avslutter med å si at CNN har dårlige seertall..

NRK - 30 May 20 kl. 05:19

Bob Kulick (70) er død

Produsent og tidvis studiogitarist i rockebandet Kiss, Bob Kulick, er død. Broren hans, også tidligere Kiss-gitarist, Bruce Kulick, bekrefter det på Twitter. – Hjertet mitt er knust over å dele nyheten om at min Bror er gått bort, skriver han..

VG - 31 May 20 kl. 05:04

Floyds Bror om Trump: – Ga meg ikke engang muligheten til å si noe

George Floyds lilleBror, Philonise Floyd, hevder president Donald Trump ikke var interessert i å høre på hva han hadde å si da de snakket sammen på telefon..

VG - 26 May 20 kl. 14:03

Gripende tale i Stortinget: – Utviklet et ekstra gen for å passe på storeBroren min

Aud Hove (50) i Senterpartiet holdt tirsdag formiddag et svært personlig innlegg i Stortinget under debatten om bioteknologiloven. Det handlet om hennes tre år eldre psykisk utviklingshemmede Bror Rune..

Aftenposten - 19 May 20 kl. 06:30

Et verdifullt tiltak for våre internasjonale studenter | Peter Hollevik og Bror Nissen

Finansielle bidrag til utdanning fra bedrifter bør ikke påvirke støtte fra Lånekassen..

P4 - 21 May 20 kl. 17:37

Advarer mot å droppe karantene etter harryhandel

Flere kommuneoverleger advarer nå nordmenn som dropper karantene etter at de har vært på svenskehandel. Blant annet har kommunen Rana fått flere tips om folk som både er flere dager på hytta og handler på kjøpesentre hos söta Bror – uten å gå i ti dagers karantene etterpå. Også i Aremark i Viken hører de om slike tilfeller.

Aftenposten - 15 May 20 kl. 21:06

Krig i blodet

Den nye forsvarssjefen nøler ikke med å sende sin eneste Bror ut på et livsfarlig oppdrag. Det føles mye lettere enn å sende en annen..

P4 - 07 May 20 kl. 21:46

Hagens familie overbevist om uskyld

Familien til drapssiktede Tom Hagen er overbevist om at Broren er uskyldig. Hagens Bror og søster sier i et intervju med TV2 at de uttaler seg på vegne av de 10 gjenlevende søsknene til Hagen. De håper at folk ikke forhåndsdømmer Broren og at de lever i troen på at deres svigerinne Anne-Elisabeth Hagen er i live.

VG - 11 Apr 20 kl. 09:03

«Han er ikke tung. Han er min Bror

I en artikkel fra 1918 skriver Ralph Waldo Trine om en liten skotsk jente som bærer sin Bror på ryggen. Det er tungt, men hun bærer byrden fordi det er meningsfylt – «Han er ikke tung. Han er min Bror.

VG - 02 Apr 20 kl. 19:58

Italiensk bokselegende, moren og Broren døde av coronaviruset

I 1989 vant Angelo Rottoli (61) EM-kampen i cruiservekt mot norske Magne Havnaa på hjemmebane i italienske Bergamo. For få dager siden ble det bekreftet at Rottoli, hans mor og Bror er blant de døde i coronaepidemien..

VG - 23 Mar 20 kl. 16:58

Eldre ektepar sier de måtte kjøre coronasmittet mann til sykehuset selv

Et ektepar på 65 år ringte legevakten i Sandefjord for å få ambulanse til sin Bror og svoger på 62 år. Mannen skal ha hatt alvorlige pusteproblemer og klare coronasymptomer etter alpinferie i Østerrike. De skal likevel ha blitt bedt om å frakte ham til legevakten selv..

Dagbladet - 17 Mar 20 kl. 05:38

Corona-smittet lege: - Ikke vært så dårlig siden ungdomsskolen

Entydig fra fastlege i isolat, Bror Olav Håvardsrud (42) : - Følg rådene fra Folkehelseinstituttet..

VG - 20 Mar 20 kl. 16:40

Kurtovic-familiens tøffe tid: – Herregud. Idrett betyr ingen ting

Fredag skulle Amanda Kurtovic gjort comeback for håndballjentene. I stedet er hun i coronakarantene. Bror og Sandefjord-spiller William er permittert.

VG - 20 Mar 20 kl. 16:40

Kurtovic-familiens tøffe vinter: – Herregud. Idrett betyr ingen ting

Fredag skulle Amanda Kurtovic gjort comeback for håndballjentene. I stedet er hun i coronakarantene. Bror og Sandefjord-spiller William er permittert.

P4 - 17 Mar 20 kl. 17:41

Bror dømt for bombeaksjon

Broren til selvmordsbomberen som sto bak terrorangrepet i Manchester i 2017 er i dag funnet skyldig for drapene. Det melder BBC. 22 mennesker ble drept i terrorangrepet, og nesten tusen ble såret.

Dagbladet - 07 Mar 20 kl. 04:47

Arresterte tre prinser

Den mektige kronprinsen i Saudi-Arabia, Mohammed bin Salman har arrestert en Bror av kongen, en tidligere kronprins og en fetter i det som gir assosisasjoner til «Game of Thrones»..

NRK - 07 Mar 20 kl. 03:33

Prinser arrestert i Saudi-Arabia

Tre prinser er arrestert i Saudi-Arabia for å ha planlagt kupp mot kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman. Blant dem er kongens Bror og nevø. De tre er siktet for landsforræderi..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 07:26

Tre prinser arrestert i Saudi-Arabia

Tre prinser er arrestert i Saudi-Arabia for å ha planlagt kupp mot kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman. Blant dem er kongens Bror og nevø..

VG - 07 Mar 20 kl. 04:02

Tre prinser arrestert i Saudi-Arabia

Tre prinser er arrestert i Saudi-Arabia for å ha planlagt kupp mot kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman. Blant dem er kongens Bror og nevø..

VG - 18 Feb 20 kl. 20:02

Pogbas Bror: – Alle vet at han vil forlate Manchester United

Paul Pogbas (26) Bror har satt ytterligere fyr på ryktene om at franskmannen vil forlate Manchester United. I et intervju på spansk TV forklarte han hvorfor Broren ikke vil være i den engelske klubben..

NRK - 11 Feb 20 kl. 10:46

Bror til ekspresident dømt

En militærdomstol i Algerie har dømt Broren til tidligere president Abdelaziz Bouteflika til fengsel i 15 år for sammensvergelse mot staten. Broren ble sammen med tre andre funnet skyldig i ha undergravd «hærens autoritet» og «konspirasjon»..

E24 - 10 Feb 20 kl. 10:12

Pablo Escobar-selskap krever millioner av Klarna

Narkobaronen Pablo Escobars Bror har havnet i en tvist med Klarna over telefonen Escobar Fold 1, og krever millionbeløp..

Dagbladet - 30 Jan 20 kl. 18:35

Far i karantene - handikappet gutt døde

Da guttens far og Bror havnet i karantene etter mistanke om coronavirus, ble tenåringen med cerebral parese overlatt til seg selv..

VG - 28 Jan 20 kl. 05:13

LeBron om rivalen, vennen og legenden: – Jeg er knust, min Bror

De var rivaler på parketten, men venner utenfor. Nå snakker LeBron James (35) for første gang om nyheten som søndag rystet en hel idrettsverden..

VG - 28 Jan 20 kl. 07:13

Nicki Minajs Bror dømt til fengsel for voldtekt mot 11-åring

Jelani Maraj, Broren til den kjente rapperen Nicki Minaj, må sone minst 25 år i fengsel for å ha voldtatt sin 11 år gamle stedatter..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 20:52

Berisha hjalp Lazio til kvartfinale i cupen

Samme dag som Veton Berisha ble klar for gamleklubben Viking bidro hans eldre Bror Valon til at Lazio tok seg til kvartfinale i den italienske cupen..

VG - 13 Jan 20 kl. 23:43

Fulgte kone og tre døtre til graven: – Nå må vi oppfylle drømmene de ikke fikk

BERGEN (VG) – Jeg har to gutter igjen. Nå må vi oppfylle drømmene de ikke fikk. Nå må jeg være deres far, mor, venn og Bror..

VG - 11 Jan 20 kl. 15:39

Prinsdal-drapet: Han var som en Bror for meg

MORTENSRUD (VG) Venner og bekjente av den drepte 21-åringene er i sjokk og sorg. Lørdag ettermiddag samlet de seg i moskeen på Mortensrud..

P4 - 13 Jan 20 kl. 13:37

Avviser mobbesak

Det ER krisemøte for den britiske kongefamilien i dag, men det ER ikke alle påstander i pressen og hvorfor krisen har oppstått som stemmer, ifølge familien. Nå i ettermiddag kommer prinsene William og Harry med en felles uttalelse der da avviser at Harry har følt seg mobbet og utstøtt av sin Bror William, som The Times nylig hevdet. I uttalelsen heter det at "For to brødre som bryr seg så mye om mental helse, er bruken av provoserende språk på denne måten fornærmende og potensielt skadelig"..

Aftenposten - 02 Jan 20 kl. 13:41

Geoffrey Keaton mistet livet på jobb mot flammene. De hjerteskjærende bildene av sønnen i begravelsen går verden rundt.

– Jeg kommer til å savne de lange telefonsamtalene våre om alt og ingenting, sa en sønderknust Bror i kirken..

VG - 27 Dec 19 kl. 20:41

George Michaels søster funnet død

Første juledag, nøyaktig tre år etter at hennes Bror døde, ble Melanie Panayiotou funnet død i sitt hjem..

P4 - 25 Dec 19 kl. 21:16

Kongehuset i sorg

Kongehuset er i sorg over Ari Behns bortgang. – Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet, skriver Kong Harald i en uttalelse i kveld. - Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham.

Dagbladet - 30 Nov 19 kl. 18:32

- Frykter falsk tilståelse

Norske Ingrids Bror er bekymret for hvordan søsteren har det i japansk fengsel..

VG - 01 Dec 19 kl. 13:16

Bø-brødrene på vei mot dobbelt norsk

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Johannes Thingnes Bø gjorde som han ville i forrige vinters verdenscup. Denne sesongen virker han å starte på samme vis – og kan få med seg Bror Tarjei Bø på pallen..

VG - 01 Dec 19 kl. 16:32

Tande snakker om den tøffe tiden eller lilleBrorens død

RUKA (VG) Daniel-André Tande (25) har fått en knallstart på sesongen. Og leder verdenscupen. Nå forteller han om tragedien – som rammet ham og familien – da hans yngre Bror døde for to år siden..

VG - 01 Dec 19 kl. 16:32

Tande snakker om den tøffe tiden etter lilleBrorens død

RUKA (VG) Daniel-André Tande (25) har fått en knallstart på sesongen. Og leder verdenscupen. Nå forteller han om tragedien – som rammet ham og familien – da hans yngre Bror døde for to år siden.

VG - 01 Dec 19 kl. 13:16

Bø-brødrene sikret dobbelt norsk i Östersund: – Det er kult

ÖSTERSUND (VG) Johannes Thingnes Bø (26) gjorde som han ville i forrige vinters verdenscup, og har startet på samme vis denne vinteren. Ikke nok med det: Han får med seg Bror Tarjei (31) på pallen..

VG - 01 Dec 19 kl. 16:32

Tande om den tøffe tiden etter lilleBrorens død: - Tungt å se programmet

RUKA (VG) Daniel-André Tande (25) har fått en knallstart på sesongen. Og leder verdenscupen. Nå forteller han om tragedien – som rammet ham og familien – da hans yngre Bror døde for to år siden..

VG - 01 Dec 19 kl. 13:16

Bø-brødrene sikret dobbelt norsk i Östersund: – Strålende fornøyd

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Johannes Thingnes Bø (26) gjorde som han ville i forrige vinters verdenscup, og har startet på samme vis denne vinteren. Ikke nok med det: Han får med seg Bror Tarjei (31) på pallen..

E24 - 26 Nov 19 kl. 09:01

Spår salgsrekord på fredag

Bror William Stende i Virke tror årets Black Friday slår tidligere år, til tross for at veksten avtar og handelskampanjene i november blir flere og større..

P4 - 26 Nov 19 kl. 13:53

Butikkene føler seg presset

- Tøff konkurranse gjør at norske butikker ikke har noe valg, de må bli med på Black friday-kjøret. Det sier direktør for faghandel i handelnæringens hovedorganisasjon, Virke, Bror Stende. En undersøkelse Opinion har gjort for prisjakt.

VG - 18 Nov 19 kl. 09:31

En Brors historie

Hvorfor kan ikke en Bror være en søsters sterkeste støttespiller istedenfor hennes vokter?.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt