Bred

Friday, 29 May, 02:57

Nyheter om Bred

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 10:26

Regjeringen enige om Moria-barn

Det har vært splid innad i regjeringen om de såkalte Moria-barna. Nå har regjeringspartiene blitt enige om at de vil hente asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas, men det forutsetter at 8–10 andre europeiske land gjør det samme. Justis- og beredskapsminister Monica Mæland sier til NTB at regjeringen hele tiden har ønsket en Bred europeisk løsning, og at det nå slås fast hva som menes med det.

NRK - 22 May 20 kl. 16:51

Søreide skuffet over Trump

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er skuffet over at president Donald Trump trekker USA fra våpenkontrollavtalen Open Skies. Det sier hun til NTB. USAs beslutning blir møtt med Bred kritikk fra europeisk hold..

VG - 19 May 20 kl. 19:31

Dette er Calgarys «Emilio-plan»: – Dette blir en skikkelig test

Calgary Flames toppsjef Bred Treliving (50) skisserer veien videre for det norske stortalentet Mathias Emilio Pettersen (20)..

VG - 21 Apr 20 kl. 09:27

Behov for krisefond

Norge har foreslått for FN for å opprette et fond som kan hjelpe de mest sårbare landene håndtere coronakrisen. Det er et godt initiativ som vi håper får Bred internasjonal støtte..

P4 - 07 Apr 20 kl. 10:32

Bred enighet om nødhjelp til 50 milliarder kroner

- Kontantstøtte-ordningen skal være lett å komme inn i, men vanskelig å misbruke. Det sier leder i finanskomiteen på stortinget, Høyres Mudassar Kapur. Det er Bred enighet på Stortinget om en kontantstøtte til norske bedrifter til en prislapp på 50 milliarder kroner.

P4 - 18 Apr 20 kl. 19:30

Tegnell kritisk til WHO-uttalelse

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell reagerer på WHOs uttalelse om immunitet. Verdens helseorganisasjon sier det foreløpig ikke er bevist at man bli immun av koronaviruset etter å ha blitt smittet. Men ifølge Tegnell finnes det svært få eksempler der man sikkert kan si at noen har blitt smittet på ny, og at det Bred konsensus blant eksperter at man får en viss immunitet..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 09:23

Enige om krisepakke på 50 milliarder uten utbytteforbud

Det er Bred enighet på Stortinget om en kontantstøtteordning for bedrifter. Flertallet vil ikke nekte bedriftene å utbetale utbytte eller å si opp folk..

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 09:23

Enige om krisepakke på 50 milliarder. Stortinget krevert åpenhet om hvem som får støtte.

Det er Bred enighet på Stortinget om en kontantstøtteordning for bedrifter. Flertallet vil ikke nekte bedriftene å utbetale utbytte eller å si opp folk..

P4 - 07 Apr 20 kl. 11:55

SV: - En stor tabbe at det ikke blir regler mot utbytte og oppsigelser

Det er en stor tabbe at det ikke er regler mot utbytte og oppsigelser i kontantstøtte-ordningen til norsk næringsliv. Det mener SV. Med Bred enighet vedtok Storginget i dag en kompensasjonsordning opp mot 50 milliarder kroner for å hjelpe norske bedrifter.

P4 - 31 Mar 20 kl. 12:51

Tajik: – Det har vært krevende forhandlinger

- Det har vært viktig å sikre tryggheten til arbeidsfolk. Det sier finanspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik. For kort tid sammen la Stortinget frem krisepakken som de har forhandlet om i hele natt.

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 09:11

Fallet tiltar på Oslo Børs – tungt fall i sjømatsektoren

Utviklingen på Børsen følger en negativ utvikling for oljeprisen, og Bred nedgang blant de europeiske børsene. Sjømatsektoren faller tungt..

E24 - 27 Mar 20 kl. 08:06

Fallet tiltar på Oslo Børs – tungt fall i sjømatsektoren

Utviklingen på Børsen følger en negativ utvikling for oljeprisen, og Bred nedgang blant de europeiske børsene. Sjømatsektoren faller tungt..

P4 - 29 Mar 20 kl. 08:16

Skal teste friske mennesker

Norge følger nå etter Island og skal begynne å teste folk uten koronasymptomer for å finne mørketall i spredningen. Målet er å finne de faktiske tallene på infiserte, og hvor Bred spredningen av viruset generelt er i samfunnet, melder NRK. Fagdirektør for smittevern i Folkehelseinstituttet, Frode Forland, tror metoden kan ha stor nytte, og sier de nå jobber med å få på plass liknende studier i Norge..

VG - 20 Mar 20 kl. 12:48

SV : – Kan ikke stemme for coronaloven slik den ligger nå

Først lå det an til Bred enighet på Stortinget om en fullmaktslov som sikrer regjeringen mer makt under coronakrisen. Nå varsler Sosialistisk Venstreparti at enigheten ikke er sikret..

VG - 19 Mar 20 kl. 10:18

Skulle skape Bred enighet om krisepakke – Rødt og MDG mener de ble utestengt

På mandag manet partiene til samling om krisetiltak for coronarammede folk og bedrifter. Tre dager senere forhandlet kun syv av ni partier på Stortinget om en ny krisepakke..

P4 - 19 Mar 20 kl. 10:34

Rødt og MDG mener de ble utestengt

Det var altså Bred enighet på Stortninget om krisepakke 2 - men ikke full enighet. Rødt og MDG var ikke en gang med i diskusjonene for denne pakken, og de mener de ble utestengt. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier til VG at de spurte om å få bli med, men at de bare ble ignorert.

NRK - 17 Mar 20 kl. 14:48

Positiv åpning på Wall Street

Det var Bred oppgang på børsene i New York tirsdag etter en av tidenes nedturer mandag. Dow Jones gikk opp 1,8 prosent fra start. Dagen før falt den samme indeksen 12,9 prosent, den største nedgangen på én dag siden 1987..

NRK - 19 Mar 20 kl. 19:21

Kan ikke dekke testetterspørselen

Legemiddelindustrien kan ikke dekke etterspørselen etter koronatester, og WHOs anbefaling om Bred testing er ikke mulig, sier sjefen i legemiddelfirmaet Roche til AFP. Han sier at den Brede testingen WHO anbefaler rett og slett ikke er mulig..

E24 - 17 Mar 20 kl. 05:43

Bred oppgang på asiatiske børser: Kospi mot strømmen

Samtlige av de store børsene i Stillehavsregionen er tirsdag i grønt terreng, utenom Kospi i Seoul. Filippinene innfører handelsstans «inntil videre»..

E24 - 17 Mar 20 kl. 05:43

Bred oppgang på asiatiske børser: Kospi går mot strømmen

Det er et et positivt bilde på de fleste børsene i Stillehavsregionen tirsdag, etter den verste børsdagen siden 1987 på Wall Street. Filippinene innfører handelsstans «inntil videre»..

P4 - 14 Mar 20 kl. 21:04

Ansatte i karantene bedt om å jobbe

Ambulansepersonell i Oslo blir bedt om å jobbe, selv om de har vært på reise utenfor nylig og derfor skulle ha vært hjemmekarantene. Det går frem av et Bred Oslo universitetssykehus har sendt til ansatte ved prehosptital klinikk, skriver Dagbladet. Klinikklederen sier det er en krevende situasjon som gjør at det må tas krevende avgjørelser, og at de må sørge for å ha nok folk på jobb, samtidig som publikum ikke utsettes for risiko..

Dagbladet - 05 Mar 20 kl. 16:07

Svulstig som få

Five Finger Death Punch maler med Bred pensel og hamrer ut budskapet..

P4 - 08 Mar 20 kl. 15:13

Vil ikke samarbeide med Venstre og KrF

Mange FrP-politikere ønsker ikke å samarbeide med Venstre og KrF igjen. Det viser undersøkelse TV har gjort av 45 representanter i sentralstyret, landsstyret og stortingsgruppen. 28 vil ikke regjere med Venstre, mens 25 svarer det samme om KrF.

P4 - 26 Feb 20 kl. 07:17

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbanen er åpnet igjen etter det store snøskredet som gikk over banen lørdag ettermiddag. I går ble det brukt 150 kilo dynamitt for å fjerne en 250 meter Bred snøskavl som hang på toppen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland. Vy opplyser at det fremdeles kan bli forsinkelser og innstillinger på strekningen til banen er tilbake i normal drift..

VG - 24 Feb 20 kl. 13:39

Akademisk samarbeid med kinesiske institusjoner er viktig, men ikke uproblematisk

Vi ønsker å takke VGs Hanne Skartveit for å bidra til å løfte en viktig debatt om Norges samhandling med Kina. Norge har en Bred kontaktflate med Kina innenfor mange samfunnsområder, inkludert forskning og utdanning. Stikk i strid med internasjonale råd og i motsetning til en rekke andre land, inkludert Danmark og Sverige, mangler Norge en nasjonal strategi for forsknings- og utdanningssamarbeid med kinesiske institusjoner.

NRK - 16 Feb 20 kl. 14:18

Tre pågrepet i Brumunddal

Politiet har pågrepet tre menn etter at en mann og en kvinne ble utsatt for vold i en bolig i Brumunddal i går. Ingen av de to skal være alvorlig skadd. Politiet opplyser at det er satt i gang Bred etterforskning.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 10:56

Uvennskap er gull | Halvor Hegtun

Lyng-regjeringen viste at Bred borgerlig samling var mulig. Solberg-regjeringen viste at det var umulig..

P4 - 16 Feb 20 kl. 13:26

Tre menn pågrepet for vold mot par

En mann og en kvinne ble utsatt for vold i sin egen bolig ved Framnes i Brumunddal i Innlandet av tre menn i går. Mannen ble utsatt for stump vold og er innlagt på sykehus, mens kvinnen er utskrevet fra legevakt. De tre mistenke er pågrepet og ble enten avhørt i går eller skal det i dag.

E24 - 07 Feb 20 kl. 06:12

Dette skjer i dag: Resultater fra XXL og Hydro – samt «månedens viktigste tall»

Det er Bred nedgang på Asia-børsene før kinesiske eksport- og importtall fra januar blir offentliggjort. Shenzhen-børsen faller 0,87 prosent og Shanghai-børsen er ned 0,59 prosent tidlig fredag morgen..

E24 - 05 Feb 20 kl. 05:51

Bred oppgang på Asia-børsene

Børsene i Asia stiger til tross for at coronaviruset fortsetter å spre seg. Onsdag er nesten 500 personer bekreftet døde..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 18:00

Ny jubelmåling for Frp etter regjeringsexiten – krisemåling for Høyre

Siv Jensen gleder seg over gode målinger. Samtidig sier Frp-lederen at «det ikke er sikkert det flyr» å gå til valg på en Bred borgerlig regjering med Venstre og KrF i 2021..

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 17:53

Klart for Bred lederjakt i Trøndelag Ap – Giske kan få motstand

Trond Giske er blitt spilt inn som ny leder av Trøndelag Ap, men han kan få konkurranse. Valgkomiteen inviterer partiet med på «en stor og omfattende prosess»..

P4 - 29 Jan 20 kl. 21:51

Satellitter kan kollidere

To gamle satellitter kan kollidere over Pittsburgh i USA i natt norsk tid. De to satelittene er på kollisjonskurs i stor fart og kan ikke manøvreres. Et sammenstøt kan skape 290 000 biter med romsøppel som er minst én centimeter Bred – størrelsen som ekspertene regner som farlig, forteller avdelingsdirektør Terje Wahl ved Norsk Romsenter til TV2.

E24 - 21 Jan 20 kl. 06:40

Hongkong-børsen faller 2,8 prosent

Hongkong leder an i Bred nedgang på asiatiske børser, samtidig som investorene frykter et kinesisk virus..

E24 - 21 Jan 20 kl. 06:40

Hongkong-børsen endte ned 2,7 prosent

Hongkong ledet an i Bred nedgang på asiatiske børser, samtidig som investorene frykter et kinesisk virus..

VG - 20 Jan 20 kl. 21:19

Roy Keane mener Solskjær bør fredes i ett år

LIVERPOOL (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) får Bred støtte blant tidligere storspillere i Manchester United..

E24 - 21 Jan 20 kl. 06:40

Hongkong-børsen faller 2,3 prosent

Hongkong leder an i Bred nedgang på asiatiske børser tirsdag morgen, samtidig som investorene frykter et kinesisk virus..

P4 - 31 Dec 19 kl. 12:18

Nesten dobbelt så mange dødsulykker

Det har vært nesten dobbelt så mange dødsulykker på veiene i Nord-Norge i år sammenlignet med i fjor. 20 personer har mistet livet i år, viser foreløbige tall fra Statens Vegvesen. Det er det høyeste antallet drepte på seks år.

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 19:00

Hva vil vi bruke kunstig intelligens til? | Ingierd, Mikkelsen og Tørresen

Myndigheter og forskningsinstitusjoner bør legge til rette for Bred involvering av innbyggerne i diskusjoner om kunstig intelligens..

Dagbladet - 23 Nov 19 kl. 15:12

SV ber om Bred rødgrønn allianse foran neste valg

SV ber de andre partiene på venstresiden om å samle seg om en felles politisk plattform før neste stortingsvalg..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 06:17

Valgkommisjonen i Uruguay: Dødt løp mellom kandidatene

Mindre enn 30.000 stemmer skiller den konservative opposisjonen og den sittende venstreledede koalisjonen Bred Front etter søndagens valg i Uruguay..

P4 - 25 Nov 19 kl. 06:27

Fagforbundet sier ja til en rødgrønn pakt

Fagforbundets leder sier ja til SVs forslag om en rødgrønn pakt før stortingsvalget i 2021. I forrige uke vedtok SVs landsstyremøte å jobbe for at de fem opposisjonspartiene på venstresiden skal samles om en felles plattform som de skal gå til valg på om to år. Leder i Fagforbundet, Mette Nord, sier til Klassekampen at en Bred allianse kan skape trygghet og forutsigbarhet for velgerne..

P4 - 21 Nov 19 kl. 16:50

Dømt for drapsforsøk

En 22 år gammel mann er dømt til tvungent psykisk helsevern for drapsforsøk med kniv i Oslo. Mannen har forklart at han hørte stemmer i hodet før han gikk til angrep på et bud fra et matfirma på Grønland i desember i fjor. En mann 30-årene fikk en 10 centimeter Bred stikkskade i magen, og ble sykmeldt i flere måneder etter knivangrepet..

P4 - 19 Nov 19 kl. 12:43

Søk i Jølstravatnet tar mer tid

Arbeidet med å heve bilen som ble tatt av et ras i Jølster i Sogn og Fjordane i juli har tatt mer tid en forventet. En uke etter at arbeidet startet er det funnet en to meter Bred metallgjenstand som ligger begravet under massene i Jølstravatnet, men politiet vet forelpøig ikke hvor dypt den ligger. De håper å kunne få bekreftet eller avkreftet snart om det er bilen de har funnet.

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 08:11

Siv Jensen skroter Finanstilsynets forslag til innstramming i boliglån

Regjeringen vil ikke følge Finanstilsynets anbefaling om innstramming i boliglån. – Det er Bred enighet om at forskriften bør videreføres, sier Siv Jensen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt