Boris Johnson

Onsdag, 15 Juli, 12:57

Nyheter om Boris Johnson

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 juni 20 kl. 16:38

Boris Johnson sier han er lei seg

Statsminister Boris Johnson skriver på Twitter at han er svært lei seg for hendelsen i Glasgow, mens Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon sier meldingene om hendelsen var forferdelig å lese..

NRK - 04 juli 20 kl. 22:40

Trosset reiseråd og dro til Hellas

Faren til den britiske statsministeren Boris Johnson, Stanley Johnson, forsvarer sin tur til Hellas til tross for regjeringens råd om å begrense reiser til utlandet. Stanley informerte pressen om at han var på en forretningsreise , skriver Reuters..

NRK - I førrgår: 12:45

Oppfordrer til å bruke munnbind

Boris Johnson, statsminister i Storbritannia, sier landet har fått koronaviruset under kontroll, men oppfordrer fortsatt britene til å bruke munnbind på offentlige plasser..

NRK - 11 juli 20 kl. 15:01

– Vil be britane stille opp på jobb

Den britiske statsministeren Boris Johnson kjem til å be kontorarbeidarar i landet om å stille opp på arbeidsplassane sine neste veke, skriv avisa the Daily Mail. Dette skal vere for å redde økonomien, som har blitt hardt råka av koronastengingane..

NRK - 13 juni 20 kl. 21:00

Johnson kritiserer høyreaktivister

Britenes statsminister Boris Johnson angriper høyreaktivister som lørdag demonstrerte mot antirasister og sloss mot politiet i London. – Rasist-pøbel har ikke noe i våre gater å gjøre, skriver Johnson på twitter..

Dagbladet - 17 juni 20 kl. 16:22

Boris Johnson i bilulykke

Boris Johson var onsdag ettermiddag involvert i en bilulykke da bilen hans ble påkjørt bakfra..

NRK - 15 juni 20 kl. 14:48

Johnson i brexitmøte med EU-topper

Storbritannias statsminister Boris Johnson har mandag møte med de tre EU-presidentene for å gjøre opp status og få fortgang i forhandlingene. Hittil har det vært lite fremgang i samtalene om det fremtidige forholdet mellom EU og Storbritannia..

NRK - 17 juni 20 kl. 09:41

Johnson ut mot Israel sin plan

Statsminister i Storbritannia, Boris Johnson, seier Israel sin plan om annektering av nye delar av Vestbreidda utgjer eit brot på folkeretten. Israel har sagt at dei vil annektere område med israelske busetjingar i Jordandalen..

P4 - 13 juni 20 kl. 21:34

Johnson kritiserer aktivistene

Britenes statsminister Boris Johnson går hardt ut mot ytre høyre-aktivistene som i dag demonstrerte mot antirasisme og slåss med politiet i London. Demonstrantene samlet seg til tross for sterke oppfordringer fra myndigheter om å la være, og det ble kastet ting på politiet. Johnson skriver på Twitter at rasist-pøblene ikke har noe i britiske gater å gjøre, og at alle som angriper politiet skal bli møtt med lovens fulle kraft..

NRK - 05 juni 20 kl. 23:51

Boris Johnson godtar EU-toll

Den britiske statsministeren Boris Johnson skal være rede til å akseptere at EU legger toll på enkelte britiske varer, melder The Daily Mail. Innrømmelsen skal være et forsøk på å kommer videre i de låste forhandlingene om ny handelsavtale..

NRK - 17 juni 20 kl. 16:27

Johnson uskadd etter bilulykke

Statsminister Boris Johnson skal være uskadd etter at bilen hans ble påkjørt bakfra på vei ut fra Underhuset. En demonstrant skal ha løpt ut i veien slik at bilen måtte bråstanse. Dermed kjørte sikkerhetsvaktenes følgebil inn i statsministeren bakfra.

P4 - 28 juni 20 kl. 17:17

Kan bli nye nedstengninger i England

I England kan det igjen bli nedstenginger, på grunn av mer koronasmitte. Regjeringens plan er å lette på tiltakene fra 4. juli.

P4 - 23 juni 20 kl. 15:27

England letter på restriksjoner

I England kan puber, restauranter og hoteller gjenåpnes fra 4. juli. Det sier statsminister Boris Johnson.

NRK - 23 juni 20 kl. 14:07

England letter på restriksjonene

England vil fra 4. juli lette på flere koronarestriksjoner. Barer, restauranter og hoteller vil åpne, opplyser statsminister Boris Johnson om, og tometersregelen reduseres til én meter.

Aftenposten - 03 juni 20 kl. 17:34

Boris Johnson fordømmer behandlingen av George Floyd

Tusenvis av briter samlet seg i London sentrum onsdag for å vise sin avsky mot behandlingen av George Floyd. Også statsminister Boris Johnson fordømte hendelsen..

Aftenposten - 09 juni 20 kl. 20:00

Boris Johnson og koronakrisen: Det er en vond følelse å skamme seg over landet sitt | Alastair Campbell

Vi har lenge visst at Johnson er en løgner. Det krisen har vist, er at han også er inkompetent..

NRK - 22 juni 20 kl. 23:48

Tillèt opne pubar og kinoar

Kinoar, museum og galleri får lov å opne att i Storbritannia frå 4. juli, ifølgje Sky News. Dei skriv at det og er venta at statsminister Boris Johnson vil la pubar, restaurantar og frisørar opne frå den same datoen..

NRK - 21 juni 20 kl. 15:32

– Vil ikke nøle med lovendringer

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier han er forferdet over terrorangrepet i Reading. – Hvis det er lovendringer som skal til for å hindre at slike hendelser skjer igjen, så vil vi ikke nøle med å gjøre det, sier han ifølge Reuters..

VG - 12 juni 20 kl. 12:49

Johnson: Skammelig at Churchill-statuen er i fare

Statsminister Boris Johnson reagerer og melder at det er absurd og skammelig at statuen av Winston Churchill i London står i fare for å bli angrepet av demonstranter..

P4 - 21 juni 20 kl. 16:18

- Forferdet over terrorangrepet

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier regjeringen er villig til å gjøre lovendringer etter knivangrepet i Reading i går kveld. Det melder Reuters Politiet mener de står overfor en terrorhandling etter at en mann knivstakk og drepte tre og kritisk skadet flere personer i en park vest for London..

Aftenposten - 24 mai 20 kl. 17:41

Sentral rådgiver under press – Boris Johnson leder dagens pressekonferanse

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Domonic Cummings har havnet i hardt vær..

NRK - 14 juni 20 kl. 18:32

Opprettholder 2-meters regel

Storbritannia kommer ikke til å oppheve 2-meters regelen før tidligst neste måned. Det sier statsminister Boris Johnson til Sky News. Puber og restauranter må være stengt fram til avstands-regelen endres..

VG - 16 juni 20 kl. 15:43

Statsministeren med helomvending etter Rashfords bønn

Statsminister Boris Johnson ga tirsdag etter for Manchester United-stjernen Marcus Rashfords krav om å videreføre ordningen med gratis mat for fattige barn..

NRK - 14 juni 20 kl. 01:47

Over 100 pågrepet i London

Over 100 er pågrepet i London etter voldsom uro. Ytre-høyreaktivister samlet seg til demonstrasjon lørdag og havnet i flere sammenstøt med politiet. Statsminister Boris Johnson sa at rasistisk pøbeloppførsel ikke hører hjemme i Englands gater..

Aftenposten - 12 juni 20 kl. 23:41

EU og Storbritannia forsøker å få til en brexitavtale, men partene er ikke enige om hva de skal diskutere.

Boris Johnson vil ikke be EU om brexit-utsettelse. Dermed øker sjansen for en kaotisk løsrivelse fra EU, på toppen av de økonomiske koronaproblemene..

P4 - 14 juni 20 kl. 18:53

Opprettholder avstandsregel for britene

Storbritannia kommer ikke til å oppheve regelen om å holde to meter avstand til hverandre før tidligst neste måned. Det sier statsminister Boris Johnson til Sky News. Storbritannia er det landet i Europa som har flest registrerte dødsfall i forbindelse med koronapandemien.

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 16:09

Marcus Rashford fikk regjeringen til å snu: «United-spissens viktigste scoring»

OM FOTBALL: Manchester United-spiss Marcus Rashford (22) har scoret karrierens viktigste mål. Han fikk statsminister Boris Johnson (55) og regjeringen til å snu i kampen for gratis skolemat..

NRK - 11 juni 20 kl. 20:22

Skal ha Brexit-møte på mandag

EUs toppledere og Storbritannias statsminister Boris Johnson skal mandag ha et møte om framgangen i forhandlingene om en handelsavtale. Forhandlingene om det framtidige forholdet mellom Storbritannia og EU står i stampe..

P4 - 23 mai 20 kl. 11:07

Etterforsker rådgiveren til Boris Johnson

Politiet i Storbritannia etterforsker topprådgiveren til statsminister Boris Johnson for brudd på regjeringens regler for koronakarantene. Dominic Cummings skal ha reist fra London for å besøke foreldrene sine i Durham mens han hadde symptomer på covid-19, melder The Guardian. Opposisjonspartiene reagerer kraftig.

P4 - 16 juni 20 kl. 22:55

Tar i bruk koronamedisin

Både Storbritannia og Sverige tar nå i bruk en betennelsesdempende medisin som britiske forskere mener reduserer risikoen for å dø av koronaviruset. Det rimelige og tilgjengelige legemiddelet deksametason, som er et steroid, skal gjøre at pasienter på respirator har tre ganger mindre sjanse for å dø. Statsminister Boris Johnson kaller studien «det største gjennombruddet hittil».

NRK - 03 juni 20 kl. 11:52

Britene vil åpne dørene

Statsminister Boris Johnson sier han vurderer å endre innvandringslovene dersom innbyggerne i Hongkong vil flykte fra de nye sikkerhetslovene..

NRK - 08 juni 20 kl. 07:46

Britiske puber kan åpne før tiden

Storbritannias statsminister Boris Johnson vurderer å framskynde åpning av puber, restauranter og fornøyelsesparker. Lettere smitteverntiltak før sommeren kan redde 3,5 millioner jobber, skriver Daily Telegraph. Også søndagsmarkeder kan åpne igjen..

P4 - 14 juni 20 kl. 16:25

Britene misfornøyd med koronahåndteringen

Britene er ikke fornøyd med hvordan regjeringen i landet har svart på koronapandemien. I en meningsmåling gjort for The Observer svarer bare 30 prosent at de er fornøyde med responsen, mens hele 48 prosent er misfornøyde. Det er rapportert om over 40.

P4 - 25 mai 20 kl. 20:33

Johnson støtter fortsatt utskjelt rådgiver

Storbritannias statsminister Boris Johnson forsvarer nok en gang sin rådgiver Dominic Cummings som det nå stormer rundt. Rådgiveren brøt i mars landets egne koronaregler da besøkte familien mens han var smittet med koronaviruset, for at de skulle ta vare på sønnen hans..

NRK - 06 mai 20 kl. 11:39

Boris Johnson tilbake i spørretimen

Statsminister Boris Johnson møter i dag i Parlamentet for første gang etter at han ble syk med covid-19. Der venter trolig mange tøffe spørsmål om pandemien. Det blir også første gang at Johnson møter opposisjonens nye leder, Labours Keir Starmer..

Aftenposten - 24 mai 20 kl. 17:41

Johnson: Cummings gjorde det enhver far ville gjort

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Domonic Cummings har havnet i hardt vær..

VG - 25 mai 20 kl. 14:54

Boris vil nødig sparke «karriere-psykopaten» Cummings

Boris Johnson har ikke villet kvitte seg med Dominic Cummings, fordi han har bruk for en «karriere-psykopat» som tåler å bli skitten på hendene..

VG - 08 juni 20 kl. 08:17

Flere sammenstøt mellom London-politi og demonstranter søndag

Politiet dro batonger mot demonstranter som forsøkte å ta seg inn i Downing Street søndag. – Demonstrasjonene blir undergravd av kjeltringatferd, sier Boris Johnson..

Klartale - 03 juni 20 kl. 11:26

Vil åpne opp for folk fra Hongkong

Kina har vedtatt en ny lov for Hongkong. Mange som bor der er redd for at de kan miste friheten de har. Boris Johnson sier at mange kan komme til Storbritannia..

NRK - 06 juni 20 kl. 12:11

Krever britisk korona-gransking

Storbritannia må granske hvordan helsevesen og myndigheter taklet korona-utbruddet, krever 27 eksperter. Å vite hva som gikk galt vil hjelpe landet når neste smittebølge kommer, skriver de. Statsminister Boris Johnson har avvist en granskning nå..

NRK - 24 mai 20 kl. 17:49

Johnson leder pressekonferanse

Storbritannias statsminister Boris Johnson leder søndagens koronapressekonferanse, etter at hans rådgiver Dominic Cummings har havnet i hardt vær. Cummings skal ha tatt flere langturer til tross for at han var i karantene, melder Reuters..

NRK - 25 mai 20 kl. 20:30

Storbritannia åpner butikker i juni

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at alle butikker i landet kan gjenåpnes 15 juni, men kun hvis viruset er under kontroll i landet.- Hensikten vår er å åpne for at alt fra varehus til selvstendinge butikker skal kunne åpnes, sa Johnson..

P4 - 27 mai 20 kl. 18:47

Avviser høring om Cummings

Storbritannias statsminister Boris Johnson avviser nå en offentlig høring om handlingene til hans rådgiver Dominic Cummings. Rådgiveren brøt i mars landets egne koronaregler da han besøkte familien mens han var smittet med koronaviruset, for at de skulle ta vare på sønnen hans. Johnson mener en gransking ikke vil være fornuftig tidsbruk og mener man nå må gå videre..

VG - 24 mai 20 kl. 18:25

Johnson gir full støtte til hardt presset rådgiver

Statsminister Boris Johnson gir full støtte til Dominic Cummings. Han avviser krav om at hans politiske rådgiver må sparkes etter at han reiste 40 mil etter å ha fått påvist coronasmitte..

P4 - 25 mai 20 kl. 13:47

- Kritisk for Johnson

Kritikken rundt Dominic Cummings er kritisk for Storbritannias statsminister Boris Johnson. Det sier ekspert på britisk politikk Øyvind Bratberg til TV2. Cummings er i hardt være etter at han trosset karantenereglene mens han var koronasyk, nå krever mange at han bør gå av.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt