Boris Johnson

Monday, 16 December, 02:56

Nyheter om Boris Johnson

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 12 Dec 19 kl. 11:31

Boris Johnson har stemt

Storbritannias statsminister Boris Johnson hadde med seg hunden sin Dilyn da han stemte i et valglokale i London i dag. Britene velger i dag hvem som skal styre Storbritannia fremover. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - I førrgår: 11:54

Boris Johnson møter dronning Elizabeth

Fredag møter Boris Johnson dronning Elizabeth i Buckingham Palace etter brakseieren i valget i går. Dronningen skal gi Johnson oppdraget om å danne ny regjering, etter at De konservative sikret rent flertall i parlamentet..

NRK - 6 timer siden

Boris Johnson planlegger store kutt

Statsminister Boris Johnson planlegger å gjøre store endringer ved å blant annet kutte kraftig i ministere og departement, skriver Sunday Times. Endringene vil skje i februar, etter brexit..

NRK - 12 Dec 19 kl. 14:22

Russisk nasjonalist heier på Boris

I Russland har leder for det høyreradikale partiet LDPR Vladimir Zjirinovskij gått ut på twitter og gitt sin støtte til Boris Johnson i valget i Storbritannia. Han skriver at han tror at Johnson vil få landet raskt ut av EU, hvis han vinner valget..

NRK - I førrgår: 08:24

Johnson: – Vi klarte det

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier holder nå pressekonferanse etter valgseieren. – Vi klarte det, vi fikk det til, sier Johnson i sin tale. Johnson avlyser samtidig trusselen om en ny avstemning om utmelding av EU, ifølge Reuters..

VG - I førrgår: 08:22

Boris Johnson holder vinnertale: – Vi klarte det!

Boris Johnson taler til fremmøtte etter et brakvalg, etter å ha sikret seg et rent flertall i Underhuset..

VG - 12 Dec 19 kl. 23:03

Boris Johnson ligger an til klart flertall: – Det er et historisk valg

LONDON/OSLO (VG) Boris Johnson og det konservative parti ligger an til å få rent flertall i Underhuset..

P4 - I førrgår: 05:40

Boris Johnson: - Historisk

Statsminister Boris Johnson og det konservative partiet ligger an til å få rent flertall i Underhuset i valget i Storbritannia. Siste opptelling viser at det konservative partiet har sikret seg 267 seter i Parlamentet, mens Labour foreløpig har fått 180 plasser. Det kreves minst 326 seter for å få flertall.

VG - I førrgår: 15:01

Skottene advarer Boris Johnson: Ikke stå i veien for oss

LONDON (VG) Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon har en plan som vil plage valgvinner Boris Johnson. Partiet hennes SNP er valgets andre store vinner, og krever å få holde en ny «scexit»-avstemning..

NRK - 12 Dec 19 kl. 18:17

Skottene frykter Boris Johnson

Boris Johnson er svært upopulær i Skottland. Mange skotter frykter at han får flertall i valget og gjennomfører brexit. Det skotske nasjonalistpartiet, som vil bli i EU men løsrive Skottland fra England, ventes å gjøre det svært godt i valget..

VG - 12 Dec 19 kl. 23:03

Rent flertall for Boris Johnson: – Det er et historisk valg

LONDON/OSLO (VG) Boris Johnson og det konservative parti får rent flertall i Underhuset. Det betyr snarlig brexit, mener norske eksperter..

VG - I førrgår: 15:01

Skottene ber Boris Johnson ikke stå i veien for løsrivelse

LONDON (VG) Skottlands krav om å holde en ny folkeavstemning for å løsrive seg kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 07:30

EU-toppmøte med ny president og uten Boris Johnson

Charles Michel leder denne uken sitt første toppmøte etter at han nylig ble EU-president. Han er også vikar for Boris Johnson, som har meldt forfall..

VG - I førrgår: 15:01

Skottene ber Boris Johnson ikke stå i veien. Gjør han det vil de gå til retten.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

VG - I førrgår: 15:01

Skottene ber Boris Johnson ikke stå i veien for dem. Gjør han det vil skottene gå rettens vei.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

VG - I førrgår: 15:01

Skottene ber Boris Johnson ikke stå i veien for løvrivelse. Gjør han det vil de gå til retten.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 18:38

De tror Boris Johnson vinner. Men holder seg for nesen og stemmer på røde Corbyn.

LONDON (Aftenposten): Labour-leder Jeremy Corbyn har ikke mange blodfans i London, men hvis det er det som må til for å kaste Boris Johnson ut fra Downing Street, er valget enkelt..

NRK - I førrgår: 12:14

Johnson møter dronningen

Bare time etter at den knusende valgseieren var et faktum, kom Boris Johnson på visitt hos dronningen i Buckingham Palace fredag ettermiddag. Johnson vinket til pressen i det han satte seg inn en sølvgrå jaguar og kjørte fra Downing Street..

VG - 12 Dec 19 kl. 23:03

Valgdagsmåling: Flertall for Boris Johnson

LONDON/OSLO (VG) Boris Johnson og det konservative parti ligger an til å få rent flertall i Underhuset, ifølge BBCs valgdagsmåling. Det kan bety brexit innen utgangen av januar..

VG - 12 Dec 19 kl. 23:03

Valgdagsmåling: Klart flertall for Boris Johnson

LONDON/OSLO (VG) Boris Johnson og det konservative parti ligger an til å få rent flertall i Underhuset, ifølge BBCs valgdagsmåling. Det kan bety brexit innen utgangen av januar..

Dagbladet - 12 Dec 19 kl. 23:07

Brakvalg for Boris. «Dødsdom» for Corbyn

Nå står ingenting i veien for at statsminister Boris Johnson kan holde sitt valgkampløfte til Storbritannia: Få brexit unnagjort..

NRK - 7 timer siden

Johnson til angrep på BBC

Storbritannias statsminister, Boris Johnson, truer allmennkringkasteren BBC med å avkriminalisere lisenssnylting. I helgen boikottet statsministerens kontor radioprogrammet «Today» fordi de mener det er skjev dekning av Det konservative partiet..

Dagbladet - I førrgår: 15:40

Nå kommer hodepinen for Boris

Etter seiersrusen kommer de politiske hodepinene ved «Brexit» til å ramme Boris Johnson..

Klartale - I førrgår: 08:55

Rent flertall for Johnson

Statsminister Boris Johnson har sikret seg flertall i det britiske Parlamentet. Nå er brexit nærmere enn noen gang..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 18:49

Det går mot brakvalg for Boris Johnson. De eneste som kan frarøve ham seieren, er de opprørske skottene.

EDINBURGH/GLASGOW (Aftenposten): De eneste som kan frarøve Boris Johnson brakseier ved valget torsdag, er de opprørske skottene. Deriblant to sterke skotske kvinner..

Aftenposten - 7 timer siden

Johnson til angrep på BBC – truer med å avkriminalisere lisenssnylting

Statsminister Boris Johnson vurderer å avkriminalisere det å ikke betale lisensavgift til allmennkringkasteren BBC, opplyser kilder til The Guardian..

P4 - I førrgår: 08:23

Johnson: - Vi klarte det

- Vi klarte det. Det sa Storbritannias statsminister Boris Johnson i sin vinnertale fredag morgen etter parlamentsvalget torsdag. Det konservative partiet ligger an til å få 326 av de totalt 650 setene i Underhuset..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 18:56

Direkteblogg. Boris Johnsen på vei mot full seier.

LONDON/OSLO (Aftenposten): Boris Johnson og de konservative gjør et brakvalg, ifølge valgdagmålingen..

Dagbladet - 10 Dec 19 kl. 04:56

- Nytt lavmål for Boris

Statsminister Boris Johnson nektet å se på bildet av fireåringen som måtte sove på gulvet på sykehuset. I stedet puttet han journalistens telefon i egen lomme..

NRK - I førrgår: 08:28

– Det britiske folk vil ha brexit

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier i sin seierstale at valget viser at det britiske folkets vilje er å få gjennomført brexit, ifølge nyhetsbyrået AP. Johnson lover også at han skal få til dette innen den neste tidsfristen, 31. januar..

NRK - 30 Nov 19 kl. 02:13

Boris ber Trump holde seg unna

Britenes statsminister Boris Johnson sier «det ville være best» hvis USAs president Donald Trump ikke blander seg inn i valget når han kommer til London for Nato-toppmøte neste uke. I oktober kom Trump med råd om hva Johnson burde gjøre i valgkampen..

VG - 01 Dec 19 kl. 13:53

Boris Johnson trygler Trump om å holde seg unna valget

Storbritannias statsminister Boris Johnson er redd for at president Donald Trump vil stikke kjepper i hjulene for Toryenes valgkamp når han kommer på besøk til uken..

NRK - 30 Nov 19 kl. 13:39

Boris Johnson på London Bridge

Den britiske statsministeren, Boris Johnson, besøkte laurdag London Bridge, der to personar blei drepne og tre skadde då ein 28 år gammal mann gjekk til angrep med kniv. Mannen var ute på prøve etter at han blei dømd for terrorplanlegging i 2018..

NRK - I førrgår: 15:55

Boris Johnson møter pressen

.

VG - 04 Dec 19 kl. 13:24

NATO-toppmøtet: Her er bildet som Boris Johnson ville unngå

LONDON (VG) Onsdag morgen fikk Donald Trump en varm mottagelse hos Boris Johnson og Jens Stoltenberg. men ifølge britiske medier er dette bildet som den britiske statsministeren for enhver pris ville unngå..

P4 - I førrgår: 21:56

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..

VG - 12 Dec 19 kl. 01:04

I dag avgjøres Boris Johnsons skjebne: Skottland stemmer og bestemmer

EDINBURGH (VG) Tory-partiets skotske valgkampåpning endte i parodien: Boris Johnson glemte hvor han var, fornærmet vertskapet og la seg ut med landets velgere..

NRK - I førrgår: 05:02

Johnson kaller valget historisk

Statsminister Boris Johnson kaller valget historisk og sier De konservative har fått et kraftfullt mandat til å få brexit unnagjort. – De konservative har fått et nytt kraftfullt mandat til å få brexit unnagjort, sa Johnson i en tale natt til fredag..

NRK - 12 Dec 19 kl. 23:00

Johnson ligger an til å vinne

Statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia og får rent flertall, ifølge BBCs valgdagsmåling. De konservative ligger an til å få et overveldene flertall med 368 seter, Labour får 191 seter..

P4 - I førrgår: 13:27

Lettelse i næringen

- Det er veldig gode nyheter for norsk sjømatnæring at vi har en klar Brexit-dato å forholde oss til. Det sier fagsjef i Sjømat Norge, Kristin Alnes. Statsminister Boris Johnson og det konservative partiet får etter parlamentsvalget i Storbritannia i går rent flertall i Underhuset og Johnson sier landet går ut av EU 31.

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 05:50

Stor måling spår massivt flertall til Boris Johnson ved valget

Statsminister Boris Johnson og det konservative partiet vil få 359 plasser i Parlamentet, ifølge en stor meningsmåling fra YouGov, 68 plasser mer enn Labour..

Dagbladet - Igår: 08:48

Johnsons utfordring: - Det kan du glemme

Han vant valget på én sak. Nå må Boris Johnson finne politisk retning. Hvilken vei det leder ham, er uvisst, mener ekspertene..

Klartale - 11 Dec 19 kl. 11:02

Måling viser seier til Boris Johnson

Det konservative partiet vinner trolig valget i Storbritannia..

Klartale - 02 Dec 19 kl. 10:07

Johnson skylder på motstanderne for terroren i London

Usman Khan hadde bare sonet en halv dom da han slapp fri. Slapp venstrepolitikk var årsaken, sier statsminister Boris Johnson..

VG - 19 Nov 19 kl. 09:29

Boris Johnson har overtaket før første TV-debatt

LONDON (VG) Temperaturen i valgkampen blir skrudd opp et hakk i kveld når statsminister Boris Johnson møter Labour-leder Jeremy Corbyn i den første TV-debatten. Begge måker ut ny politikk, og på målingene leder Johnson..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt