Bolton

Mandag, 06 Juli, 14:48

Nyheter om Bolton

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 juni 20 kl. 03:36

Pompeo hardt ut mot John Bolton

USAs utenriksminister Mike Pompeo går hardt ut mot innholdet i boka til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton. – Bolton sprer en rekke løgner, halvsannheter og direkte usannheter, sier Pompeo i en uttalelse. Han kaller Bolton for en forræder..

NRK - 22 juni 20 kl. 01:41

Bolton sier han vil stemme på Biden

Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton sier han vil stemme på Joe Biden ved høstens presidentvalg. Bolton sier i et intervju med The Daily Telegraph at han stemte på Trump i 2016, men at han ikke vil gjøre det igjen..

P4 - 22 juni 20 kl. 05:39

Bolton mener Trump er en fare for USA

President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton mener Donald Trump er svært skadelig for USA. Han sier årets valg er siste mulighet til å beskytte landet mot han: USA kan klare å komme seg over én presidentperiode med Trump, men det er usikkert om landet vil klare to sier Bolton i et intervju med ABC News. Og republikaneren skal ikke stemme republikansk i år; - etter å ha sett presidenten på nært hold, kan jeg ikke stemme på han igjen, sier Bolton.

P4 - 22 juni 20 kl. 05:39

Bolton vil stemme på Biden

President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton vil stemme på Joe Biden ved høstens presidentvalg. - Etter å ha sett presidenten på nært hold, kan jeg ikke stemme på han igjen . Trump er svært skadelig for USA, og årets valg er siste mulighet til å beskytte landet mot han, sier Bolton i et intervju med ABC News.

NRK - 18 juni 20 kl. 15:10

Bolton: Trump uegnet som president

John Bolton, president Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver, mener Trump er uegnet som president. I et intervju med ABC News, gjort i forbindelse med hans nye bok, sier Bolton at han mener Trump ikke har kompetansen som skal til i jobben..

VG - 22 juni 20 kl. 04:19

Bolton advarer mot Trump-gjenvalg: – En fare for landet

I et stort TV-intervju svarer Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton på bokkritikken – og kommer med sterk skyts mot USAs president..

P4 - 18 juni 20 kl. 15:51

Trump kaller Boltons bok for fiksjon

USAs president Donald Trump kaller boka til sin tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton for "ren fiksjon". Det skriver nyhetsbyrået AFP. Bolton lanserer en ny bok om sin tid i det hvite hus, og kommer med en rekke påstander og anklager mot presidenten.

NRK - 23 juni 20 kl. 02:51

Sør-Korea avviser Bolton-påstander

Sør-Korea avviser påstander i boka til USAs tidligere sikkerhetspolitiske rådgiver John Bolton, om at Sør-Koreas president spredte urealistiske forventninger til toppmøtene mellom Trump og den nordkoreanske lederen. – Ikke korrekt, sier Sør-Korea..

P4 - 19 juni 20 kl. 05:49

Pompeo kaller Bolton en foræder

USAs utenriksminister Mike Pompeo går hardt ut mot tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton som nå har skrevet bok om sin tid i det hvite hus. Han er en forræder som sprer løgner, halvsannheter og direkte usannheter, sier Pompeo i en uttalelse. Han beskriver Bolton som en mann som skadet Amerika ved å krenke den hellige tilliten han fikk fra sitt folk.

VG - 22 juni 20 kl. 04:19

Bolton svarer på bokkritikken: – Han er bekymret for at det amerikanske folk skal lese den

I et stort TV-intervju svarer Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton på bokkritikken – og kommer med sterk skyts mot USAs president..

VG - 18 juni 20 kl. 22:16

Bolton i intervju: «Trump er uegnet som president»

Tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton sier president Donald Trump mangler kompetanse til å gjøre jobben..

VG - 17 juni 20 kl. 21:31

Bolton i ny bok: – Trump ba Xi om hjelp til gjenvalg

Tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton hevder i sin nye bok at president Donald Trump ba Kinas Xi Jinping om hjelp til å vinne årets presidentvalg i USA, skriver Washington Post..

NRK - 17 juni 20 kl. 03:32

Trump vil stanse Bolton-bok

President Donald Trumps regjering går rettens vei for å stanse boka til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton og hevder den kan true landets sikkerhet. USAs justisdepartementet fremmet tirsdag et søksmål i en føderal domstol i Washington..

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 21:27

Bolton i ny bok: – Trump ba Xi om hjelp til gjenvalg

John Bolton hevder i sin nye bok at president Donald Trump ba Kinas Xi Jinping om hjelp til å vinne årets presidentvalg i USA, skriver Washington Post..

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 21:27

Bolton i ny bok: Trump ba Xi om hjelp til gjenvalg

John Bolton hevder i sin nye bok at president Donald Trump ba Kinas Xi Jinping om hjelp til å vinne årets presidentvalg i USA, skriver Washington Post..

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 23:50

Trump-administrasjonen saksøker John Bolton

Trump-administrasjonen saksøker den tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiveren John Bolton og vil stanse hans planlagte bok..

P4 - 19 juni 20 kl. 22:55

- Det hvite hus kan neppe stanse bok

En føderal dommer i Washington mener det er tvilsomt om Det hvite hus kan stoppe boken til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton. Bolton lanserer boken om sin tid i det hvite hus, og kommer med flere påstander og anklager mot presidenten. Blant annet skal Trump ikke klare å skille mellom egne og landets interesser.

NRK - 12 juni 20 kl. 20:52

Bolton anklager Trump for overtramp

Tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver John Bolton hevder i en ny bok at president Donald Trump har hatt flere overtramp som kunne ført til riksrett, ifølge NTB. Trumps advokater uttalte tidligere i år at mye i boken trolig er gradert informasjon..

P4 - 17 juni 20 kl. 05:19

Søksmål mot Boltons bok om Trump

President Donald Trumps administrasjon har nå saksøkt USAs tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton. Regjeringen vil stanse Boltons bok som de hevder kan true landets sikkerhet. I søksmålet heter det at boka avslører hemmeligstemplede opplysninger som Bolton hadde tilgang til i løpet av de 17 månedene han jobbet i Det hvite hus.

VG - 12 juni 20 kl. 21:03

Bolton anklager Trump for flere overtramp i ny bok

Tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver John Bolton hevder i en ny bok at president Donald Trump har hatt flere overtramp som kunne ført til riksrett..

P4 - 17 juni 20 kl. 21:42

Hevder Trump ba om Kina-hjelp

Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton hevder presidenten, i et møte i juni i fjor, ba Kinas leder Xi Jinping om hjelp til å vinne høstens presidentvalg. Det kommer frem i Boltons nye bok, skriver Washington Post. Trump skal ha fortalt den kinesiske presidenten at økte kinesiske jordbruksoppkjøp fra amerikanske bønder ville øke Trumps sjanser i valget.

Dagbladet - 20 juni 20 kl. 17:03

Raser etter bok-nederlag

Det har blitt jobbet hardt for å stoppe boka til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton, men lørdag måtte presidenten bite i det sure eplet..

Dagbladet - 21 juni 20 kl. 22:02

Bolten som kan nagle Trump

Tidligere medarbeider John Bolton har skrevet ei bok som nagler Donald Trump til Kinas leder Xi Jinping, Trumps egentlige hovedutfordrer i valgkampen i høst, skriver Morten Strand..

NRK - 20 juni 20 kl. 16:36

Bolton får gi ut bok

En amerikansk domstol har besluttet at John Boltons bok om president Donald Trump kan utgis til tross for Det hvite hus' forsøk på å stanse utgivelsen. Dommerens beslutning kom lørdag, tre dager før boken lanseres..

Aftenposten - 22 juni 20 kl. 05:48

Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver vil ikke stemme på Trump: – USA settes i fare

John Bolton sier president Donald Trump er svært skadelig for USA, og at høstens valg er siste mulighet til å beskytte landet mot ham..

Dagbladet - 18 juni 20 kl. 01:12

Avslører: - Personlige tjenester til diktatorer

Flere amerikanske storaviser publiserte onsdag nye detaljer fra den kommende boka til tidligere Trump-rådgiver, John Bolton..

Dagbladet - 18 juni 20 kl. 18:12

Hevder Kim eksploderte

President Donald Trump hevder at Kim Jong-un ble rasende da John Bolton uttalte at USA vurderte Libya-modellen for Nord-Korea..

VG - 22 juni 20 kl. 09:30

Bolton om drama på toppmøte: Trump ville true med å gå ut av Nato

Donald Trump var på nippet til å erklære at han ville trekke USA ut av Nato. Jens Stoltenberg skal ha hatt problemer med å ta alvoret inn over seg..

NRK - 22 juni 20 kl. 06:07

Vil ikke stemme på Biden likevel

President Donald Trumps tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton vil ikke stemme på Joe Biden ved høstens presidentvalg likevel. Det skjer etter at det ble meldt av The Daily Telegraph at han ville stemme på Demokratenes kandidat i valget..

Aftenposten - 19 juni 20 kl. 17:06

Hvordan bli hatet av alle, fra Trump-høyre til ytre venstre

I et debattklima der alt er preget av oss mot dem, by mot land, svart mot hvitt og demokrater mot republikanere, har John Bolton klart å forene nesten alle..

VG - 20 juni 20 kl. 17:04

Avviser Trumps forsøk på å stanse Bolton-bok

En amerikansk domstol har lørdag besluttet at John Boltons bok om president Donald Trump kan utgis selv om Det hvite hus har forsøkt å stanse utgivelsen, skriver NTB..

VG - 20 juni 20 kl. 17:04

Trump langer ut etter at Bolton-bok ikke stanses: – Nå får han bomber sluppet på seg

En amerikansk domstol har lørdag besluttet at John Boltons bok om president Donald Trump kan utgis selv om Det hvite hus har forsøkt å stanse utgivelsen, skriver NTB..

Aftenposten - 20 juni 20 kl. 00:13

– Tvilsomt om Det hvite hus kan stanse Boltons bok

En føderal dommer i Washington sier det er tvilsomt om Det hvite hus klarer å stanse boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton..

VG - 20 juni 20 kl. 17:04

Domstol avviser Trumps forsøk på å stanse Bolton-bok

En amerikansk domstol har lørdag besluttet at John Boltons bok om president Donald Trump kan utgis selv om Det hvite hus har forsøkt å stanse utgivelsen, skriver NTB..

P4 - 20 juni 20 kl. 16:47

Får ikke stoppet Boltons bok

En amerikansk domstol har nå bestemt at Det hvite hus ikke kan stoppe boken til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton. Han lanserer boken om sin tid i det hvite hus, og kommer med flere påstander og anklager mot presidenten. Det hvite hus mener boken inneholder hemmeligstemplet informasjon som kan true rikets sikkerhet..

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 06:20

Ber retten stanse Boltons bok med midlertidig forføyning

Det amerikanske justisdepartementet har bedt domstolen i Washington om å stanse publiseringen av boka til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton..

VG - 18 juni 20 kl. 20:43

Hauken valgte feil øyeblikk å angripe

John Bolton anklager i sin nye bok demokratene for ikke å ha etterforsket Donald Trump grundig nok i riksrettssaken. Han sier de var drevet av politiske motiver. Hva var Boltons motiv for å være taus?.

NRK - 18 juni 20 kl. 05:17

Nytt krav om å stanse Boltons bok

USAs justisdepartementet på rettsvesenet stanse publiseringen av boken til tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton. I en ny og mer akutt henvendelse til rettsvesenet ber de om at boka stoppes med krav om en midlertidig forføyning..

VG - 19 juni 20 kl. 22:32

Trump forsøker å stanse Bolton-boken – dommer skeptisk

Forlaget markedsfører den som «boken Trump ikke vil at du skal lese». Til uken er den planlagte utgivelsesdagen. Fredag kveld forsøker Trump-administrasjonen å stanse den..

Dagbladet - 13 juni 20 kl. 03:00

Bolton i strupen på Trump

Men den tidligere sikkerhetsrådgiveren blir kritisert for å heller ville selge bøker enn å dele informasjonen da det virkelig gjaldt..

NRK - 17 juni 20 kl. 21:43

Hevder Trump ba om hjelp fra Kina

John Bolton, som tidligere var president Donald Trumps sikkerhetsrådgiver, hevder i en ny bok at Trump ba Kina om hjelp til å vinne presidentvalget i 2020. Lekkasjer fra den kommende boka er onsdag omtalt i New York Times og Washington Post..

P4 - 18 juni 20 kl. 05:29

Nytt krav om å stanse Boltons bok

Det amerikanske justisdepartementet kommer med et nytt krav om stanse publiseringen av boka til Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton. Også i går ba Trump-administrasjonen retten om at boka skulle stanses, men nå har de fulgt opp med en ny og mer akutt henvendelse til rettsvesenet med krav om en midlertidig forføyning. Det er allerede kommet flere lekkasjer fra boka som etter planen skal publiseres neste tirsdag..

NRK - 04 mars 20 kl. 13:41

Michael Bolton til Tønsberg

Sangeren og låtskriveren Michael Bolton skal spille konsert i Tønsberg i sommer. Bolton er mest kjent for pop/rock-ballader som "How am I supposed to live without you". Han skal spille i Foynhagen i Tønsberg 22.

NRK - 28 jan. 20 kl. 11:41

Bolton bekymret for Trump-tjenester

Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver, John Bolton, uttrykte bekymring overfor justisminister William Barr, over at presidenten ga tjenester til autokratiske ledere. Dette skriver Bolton selv i et manus til en bok han skal gi ut i mars..

P4 - 29 jan. 20 kl. 19:52

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt