Bolstad

Sunday, 17 February, 04:34

Nyheter om Bolstad

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 Nov 18 kl. 15:37

Gjenvalgt som politileder

Landsmøtet i Politiets Fellesforbund har enstemmig gjenvalgt Sigve Bolstad som leder i fagforeningen. Han har vært leder siden november 2013, og vil sitte fram til 2020, skriver Politiforum..

Aftenposten - 14 Oct 18 kl. 15:00

La oss feire at en kjip organisasjon risikerer å miste makt | Adrian Sulemana Bolstad

Si ;D-innlegg: Jeg synes det er underlig at det i det hele tatt eksisterer statsstøtte til Human Rights Service..

VG - 14 Oct 18 kl. 13:19

35 personer er evakuert fra flomrammede Luster

– Jeg har ikke sett elven så stor noensinne, og jeg har bodd her hele mitt liv , sier Halvard Johan Bolstad (63), som søndag evakuerte fra sitt hjem i Luster i Sogn og Fjordane..

VG - 14 Oct 18 kl. 13:19

30 personer evakuert og 20 sperret inne i flomrammede Luster

– Jeg har ikke sett elven så stor noensinne, og jeg har bodd her hele mitt liv , sier Halvard Johan Bolstad, som søndag ble evakuert fra sitt hjem i Luster i Sogn og Fjordane..

Dagbladet - 18 Sep 18 kl. 11:35

Riksarkivaren avviser elendighetsbeskrivelse: - Dette overrasker oss

Likevel innrømmer Inga Bolstad at Arkivverket har hatt sine problemer de siste åra. - Men vi har blitt mer synlige som fagmyndighet, sier hun..

Dagbladet - 18 Sep 18 kl. 06:00

Bommar på samfunnsoppdraget

Etter snart fire år i direktørstolen og nær 1,5 milliardar i brukte budsjettmidlar, har riksarkivar Inga Bolstad få faglege resultat å visa til. Organisatorisk eksperimentering og vedvarande strid og uro har prega desse åra. Kulturdepartementet har overordna ansvar for at Arkivverket løyser samfunnsoppdraget sitt..

NRK - 30 Aug 18 kl. 09:06

E16 stengt til klokka 18

E16 mellom Dale og Bolstad er framleis stengd, etter raset onsdag kveld. Fjellskråninga skal spylast med helikopter, opplyser Vegtrafikksentralen. Det vert gjort ei ny vurdering klokka 18..

NRK - 30 Aug 18 kl. 09:06

E16 stengd til klokka 18

E16 mellom Dale og Bolstad er framleis stengd, etter raset onsdag kveld. Fjellskråninga skal spylast med helikopter, opplyser Vegtrafikksentralen. Det vert gjort ei ny vurdering klokka 18..

E24 - 29 Aug 18 kl. 13:08

Ledelsesekspert: – Stadig viktigere å kunne stå i usikkerhet

Even Bolstad, daglig leder i HR-Norge, sier at en god toppleder tar gode avgjørelser samtidig som hun passer på folkene sine..

NRK - 18 Jul 18 kl. 21:54

Bolstad: Det lyttes for lite i POD

Lederen for Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, mener ledelsen i Politidirektoratet ikke er flinke nok til å ta til seg tilbakemeldinger fra Politi-Norge. I går fortalte NRK at tillitsvalgte i flere politidistrikter roper varsko om lav bemanning..

P4 - 11 Jul 18 kl. 07:16

Mener Politidirektoratet sløser med penger

-Politidirektoratetet sløser med penger. Det hevder leder av Politiets fellesforbund, Sigve Bolstad. Til VG viser Bolstad blant annet til IT-prosjektet som kostet en kvart milliard kroner, men ble skrinlagt og Pass- og ID-prosjektet som er kraftig forsinket og koster flere hundre millioer kroner mer enn planlagt.

VG - 11 Jul 18 kl. 09:04

Nådeløst oppgjør med Politidirektoratet: Sløser med penger og bryter loven

Leder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund (PF) har fått mer enn nok av Politidirektoratet (POD) og anklager politiets øverste ledelse for sløsing med penger og flere lovbrudd..

P4 - 06 Jul 18 kl. 07:20

Vil ikke kommentere omstridt reform

Landets politimestre vil ikke å svare på spørsmål om hvordan de opplever den nye politireformen. Det er Dagsavisen som har spurt politimestre over hele landet om reformen fører til frustrasjon blant de ansatte. Tausheten skaper reaksjoner.

Aftenposten - 01 Jul 18 kl. 20:30

Kan «digital røykelov» utvikle barnas evne til selvkontroll? | Bjørn Bolstad

Det er ikke mobilforbud på vår skole, men hvis elevene skal bruke mobiltelefonen sin i pausene, må de gå ut – også når det regner..

P4 - 14 Jun 18 kl. 07:12

Politiet ber om en prioriteringsliste

Norsk politi må få en liste over hva de ikke trenger å ha fokus på. Det mener Politiets fellesforbund. Selv om politiet har fått litt over en milliard kroner i årets statsbudsjett sliter mange distrikter med lav bemanning, noe som fører til at for eksempel voldtektssaker blir liggende.

NRK - 04 Jun 18 kl. 17:44

Politifolk får lønn på reise

Politifolk som kjører til oppdrag skal få lønn for reisetiden. Det slår Høyesterett fast etter at politibetjent Torbjørn Thue saksøkte staten. – Kan få store ringvirkninger også for andre yrkesgrupper, sier Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund..

NRK - 04 Jun 18 kl. 17:44

Politifolk får betalt på reise

Politifolk som kjører til oppdrag skal få betalt for reisetiden. Det slår Høyesterett fast etter at politibetjent Torbjørn Thue saksøkte staten. – Kan få store ringvirkninger også for andre yrkesgrupper, sier Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund..

Aftenposten - 02 May 18 kl. 21:30

Europa innfører nye personvernregler. Vi må hindre at viktige deler av nasjonens hukommelse går tapt | Inga Bolstad

Arkivverket mottar flere henvendelser i uken fra offentlige og private instanser som vurderer å slette hele eller deler av sine arkiver..

P4 - 01 May 18 kl. 18:21

Politiforbundet reagerer på parkeringstrusler

Politiets Fellesforbund er rystet over at parkeringsvakter vurderer å borttaue politibiler som står feilparkert. Fagforeningen til de trafikkansatte truer nå med dette dersom det ikke legges en lapp i vinduet på bilene om at de er ute på et akutt oppdrag. Leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, tror nesten ikke det han hører.

Dagbladet - 24 Feb 18 kl. 07:01

Kjære sinte foreldre

Til dere som allerede har kjøpt inn kostymer. Hvis de er ubrukte, kan de alltids byttes, skriver Anne Hilde Bolstad.

Aftenposten - 21 Feb 18 kl. 18:15

AFP er en blodig urettferdig ordning | Even Bolstad og Harald Djupvik

At det ikke allerede er gjort noe med ordningen, skyldes i stor grad politisk feighet..

P4 - 10 Feb 18 kl. 10:20

Ber om flere politiansettelser

Det har blitt ansatt 2344 nye i politiet siden Høyre og Frp kom i regjering i 2013. Det viser ferske tall fra Politidirektoratet. Leder for Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, mener det likevel er altfor for få, og sier til VG at bemanningen ute i distriktene fremdeles er for lav.

P4 - 09 Jan 18 kl. 08:09

- Riktig å gå av med pensjon ved 57

Leder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund forsvarer politimenns rett til å gå av med pensjon som 57-åringer..

P4 - 30 Nov 17 kl. 15:56

- POD går et steg i riktig retning

- Det er beklagelig at Politidirektoratet ikke vil ha generell bevæpning. Det sier leder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund. I dag ble klart at Politidirektoratet i sitt høringssvar til Justisdepartementet anbefaler et fortsatt ubevæpnet politi.

NRK - 08 Dec 17 kl. 15:35

PF fornøyd med reformutsettelse

Sigve Bolstad, leder i Politiets Fellesforbund, sier han er er fornøyd med at Justisdepartementet har bestemt seg for å utsette reformen av politiets særorganer. – Politidistriktene har ikke satt seg, derfor er det lurt å legge det bort..

NRK - 21 Nov 17 kl. 22:19

E 16 ved Bolstad stengt hele natten

Det er fare for at en stor stein kan rase ned fra taket i Nakkagjelstunnelen på E16 ved Bolstad. Steinen henger i et jernbeslag i taket. Veien er stengt inntil videre, trolig hele natten, melder politiet..

P4 - 22 Nov 17 kl. 07:42

- Krise at saker henlegges

- Mangel på ressurser gjør at flere politidistrikter kommer til å henlegge mindre alvorlige saker fremover. Det sier leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad. Denne uken ble det kjent at Oslo politidistrikt har fått beskjed om å henlegge mindre alvorlige straffesaker, som lommetyverier og sykkeltyverier, fordi kapasiteten er for liten.

P4 - 16 Nov 17 kl. 13:24

- Våpenbeslag viser en skremmende utvikling

- Økningen i våpenbeslag her i landet viser en skremmende utvikling, det sier leder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad. Som P4-nyhetene meldte tidligere i dag, har norske tollere hittil i år beslaglagt 27 prosent flere våpen enn i hele 2016. Og dette vil gjøre arbeidsforholdene for politiet mer krevende, sier Bolstad: reporter Kai Morten Habberstad.

NRK - 21 Nov 17 kl. 21:22

Tunnel stengt i fare for steinras

E16 ble stengt ved Bolstad tirsdag kveld etter melding om en stor stein som er i ferd med å rase ned fra taket i Nakkagjelstunnelen. Politiet melder at en stein henger i et jernbeslag i tunnelen, og at tunnelen trolig forblir stengt natt til onsdag..

P4 - 20 Nov 17 kl. 05:49

Fjerner ordet "jomfruhinne"

Ordet "jomfruhinne" er fjernet fra Store norske leksikon. - Ordet er upresist, sier sjefredaktør Erik Bolstad til NRK. Han viser til at jomfruhinnen ikke er noen hinne.

P4 - 30 Oct 17 kl. 17:40

Politiet kan få elektrosjokkvåpen

Politiets fellesforbund støtter forslaget om at politiet bør utstyres med elektrosjokkvåpen. Politidirektoratet skal nå utrede om norsk politi skal få dette. I en rekke andre land er politiet allerede utstyrt med elektrosjokkvåpen.

Aftenposten - 18 Oct 17 kl. 10:12

De sov ute for å sikre seg hus til ni millioner kroner

– Hvis ikke det blir noe krøll, så får vi alle husene vi har lyst på, sier Mads Bolstad og Hans Olav Monsen-Neteland..

P4 - 18 Sep 17 kl. 15:36

- Dårlig dag for norsk politi

- Dette er ingen god dag for norsk politi. Det sier Sigve Bolstad, forbundsleder i Politiets Fellesforbund, etter at tidligere polititopp Eirik Jensen i dag ble dømt til 21 års fengsel for medvirkning til narkotikasmugling og grov korrupsjon. Bolstad sier dette er en knusende dom selv om den ikke er rettskraftig enda, og at de nå skal undersøke hvordan dette kunne skje..

Dagbladet - 22 Sep 17 kl. 06:13

- En granskning vil kunne få fram om det er grunn til å mistenke flere enn ham

Sigve Bolstad mener det ikke er noen vei utenom en ekstern granskning av Jensen-saken..

P4 - 19 Aug 17 kl. 23:24

Krever at politiet er bevæpnet

Politiets Fellesforbund krever nå at det blir midlertidig bevæpning av norsk politi etter de siste dagenes terrorangrep i Spania og Finland. Leder Sigve Bolstad sier til NRK at det er å gamble med liv at politiet ikke er bevæpnet. Men politidirektoratet er ikke enige og ser ingen grunn til å endre bevæpningen..

P4 - 23 May 17 kl. 16:37

Toppsjefen i Helse Førde går av

Toppsjefen i Helse Førde, Jon Bolstad, går av. Det skjer etter en langvarig konflikt i helseforetaket dere flere leger har varslet at de ikke lenger hadde tillit til Bolstad og hans lederstil. I en pressemelding sier Bolstad at det har vært en krevende tid, og at det var en passende tid å tre tilside..

P4 - 05 Jun 17 kl. 22:44

- Viser at norsk politi bør bære våpen

- London-terroren viser at norsk politi bør bære våpen. Det mener leder i Politiets fellesforbund, Sigve Bolstad. Britisk politi får ros for å ha reagert raskt da terroren rammet igjen lørdag kveld.

NRK - 15 May 17 kl. 18:46

Trafikkulykke i Sande

En kvinne i 50-årene er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Varalsbakken ved Bolstad ridesenter i Sande. Kvinnen kjørte av veien, men skal ikke være alvorlig skadet..

P4 - 21 Apr 17 kl. 21:05

Vil gi politiet elektrosjokkvåpen

Politiets fellesforbund vil gi norsk politi elektrosjokkvåpen. De foreslår det som en løsning, siden motstanden er stor mot bevæpning av politiet, skriver NRK. Forbundsleder Sigve Bolstad mener bruk av elektrosjokkvåpen kan innføres uten en prøveperiode, fordi det allerede er prøvd ut i andre land..

NRK - 28 Mar 17 kl. 06:57

PF håper på støtte til bevæpning

Det regjeringsoppnevnte utvalget som har vurdert om norsk politi skal skal bære våpen leverer sin rapport onsdag. Leder i Politiets Fellesforbund Sigve Bolstad sier til NTB at han håper utvalget vil støtte fagforbundets ønske om permanent bevæpning..

P4 - 01 Mar 17 kl. 22:25

Frykter for sikkerheten til politiet

Politiets Fellesforbund frykter for sikkerheten til politiet etter at en 32 år gammel mann er frikjent for drapsforsøk. Han skjøt mot politiet på kloss hold da han ble stoppet på Hadeland i 2015. Han ble dømt for drapsforsøk i tingretten, men frikjent i Eidsivating lagmannsrett.

P4 - 13 Jan 17 kl. 18:32

- Risikerer å fjerne seg fra publikum

- Politiet risikerer å fjerne seg fra publikum når 126 lensmannskontor nå legges ned. Det sier leder i Politiets fellesforbund, Sigve Bolstad. Bolstad mener man ikke kan kalle politireformen en nærpolitreform fordi det handler om å være i kontakt med folk..

P4 - 07 Jan 17 kl. 13:45

- Bra med færre kontanter

Å fase ut kontantplikt i butikkene vil være et godt bidrag i kampen mot arbeidslivskriminalitet. Det mener leder i politiets fellesforbund, Sigve Bolstad. I dag foreslår et utvalg i Høyre å legge til rette for at butikkene ikke lenger skal være pliktet til å ta imot kontanter innen 2020.

NRK - 03 Jan 17 kl. 06:21

Rapport: Politiet pynter på tall

Mer enn hver femte politimann trikser med tall for å pynte på resultatene, viser en ny forskningsrapport laget ved HiOA. – Det er ødeleggende og hemmende i stedet for fremmende, sier leder i Politiets Fellesforbund Sigve Bolstad..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt