Bodø

Fredag, 23 April, 05:16

Nyheter om Bodø

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 mars 21 kl. 12:01

Stenger vgs i Bodø

Smittevernlegen i Bodø har i dag besluttet at Bodø og Bodin videregående skoler stenges i en uke, fra og med 18. til og med 24. mars.

NRK - 15 mars 21 kl. 11:04

Bodø stengt ned

Det britiske mutasjonsviruet er påvist i Bodø, som fra før hadde det sør-afrikanske. Derfor stengte de midnatt til i dag ned hele Bodø med strengeste tiltak mulig. I Bodø holdes kun matbutikker, polet og apotek åpen..

NRK - 12 mars 21 kl. 15:33

Rødt nivå i barnehager i Bodø

Kriseledelsen i Bodø kommune har akkurat besluttet at barnehagene i Bodø skal over på rødt nivå fra mandag 15. mars. I kommunale barnehager blir åpningstiden redusert – fra mandag vil barnehagene være åpne fra 07.

NRK - 07 april 21 kl. 10:55

Opphever lokal forskrift i Bodø

Formannskapet i Bodø kommune har enstemmig vedtatt å oppheve den lokale forskriften om smitteverntiltak. Dette gjelder fra klokken 1200 i dag. Opphevingen betyr blant annet at frisørsalongene kan åpne igjen, og at det ikke lengre er en begrensning på maks fem personer som man kan ha på besøk i privat- eller fritidsbolig.

NRK - I førrgår: 12:07

Erklærer smitteutbruddet nedslått

Det er ingen nye tilfeller av koronaviruset i Bodø det siste døgnet. Smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen kan også melde om at det har gått 11 dager siden sist det ble registrert et tilfelle av den sørafrikanske varianten. Samtidig som han hyller jobben Bodøs befolkning har gjort, ber han folk være forsiktig: – Denne varianten smitter lettere, gir mer alvorlig sykdom, og treffer yngre folk mer.

NRK - 21 mars 21 kl. 10:05

Ni nye koronasmittede i Bodø

Det er registrert ni nye koronasmittede i Bodø siste døgn, opplyser kommunen. Sju av tilfellene er nærkontakter som alle var i karantene på smittetidspunktet. 68 personer er per nå i isolasjon og omlag 200 mennesker i karantene i Bodø..

Aftenposten - 17 april 21 kl. 12:49

Chat med Helge under Bodø/Glimt - TIL

TIL-sesongen sparkes i gang på Aspmyra, og fra sidelinja tar Helge Skog tar både ballen og Bodøværingan..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 10:07

Her er den store TIL-troppen som reiser til Bodø – men én viktig spiller mangler

TIL reiser med hele 22 spillere til treningskampen mot Bodø/Glimt..

NRK - 13 april 21 kl. 13:21

Negativ til flyplassutbygging

NHO Luftfart er kritisk til flyplassprosjektene i Bodø og Mo i Rana som er i regjeringens utkast til Nasjonal transportplan. I en høringsuttalelse skriver NHO Luftfart at Bodø bare bør utbedres, og at Mo i Rana ikke er samfunnsøkonomisk lønnsom..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 15:35

Saken om nachspiel med Ap-nestlederen i Bodø henlagt på nytt

Påtalemyndigheten har for andre gang konkludert med at ingen kan straffes etter det omstridte Ap-nachspielet i Bodø i….

NRK - 09 mars 21 kl. 13:57

Bodø anmelder vaksinejuks

Bodø kommune anmelder en person for misbruk av identitet til helsepersonell for å komme fram i vaksinekøen, skriver de i en pressemelding. – Vi ser svært alvorlig på denne saken og alle slike forhold vil bli politianmeldt, sier helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. De gjør tiltak for at dette ikke skal skje igjen..

NRK - 05 april 21 kl. 02:52

Boligbrann i Bodø

Det er meldt om boligbrann ved Mørkved i Bodø. Alle beboere er evakuert, og brannvesenet jobber på stedet, melder politiet i Nordland..

NRK - 06 mars 21 kl. 09:53

Ti nye smittede i Bodø

I Bodø ble det registrert ti nye tilfeller av koronasmitte fredag. Ni av dem er nærkontakter som allerede var satt i karantene, ifølge smittevernoverlege i Bodø, Kai Brynjar Hagen. Den siste smittede har foreløpig ukjent smittevei..

Aftenposten - 01 april 21 kl. 09:00

Kasper Junker ferdig i Bodø/Glimt – klar for japansk klubb

Overgangssagaen mellom Bodø/Glimt og Kasper Junker (27) er over: Dansken er klar for japansk fotball..

VG - 01 april 21 kl. 09:00

Kasper Junker ferdig i Bodø/Glimt – klar for japansk klubb

Overgangssagaen mellom Bodø/Glimt og Kasper Junker (27) er over: Dansken er klar for japansk fotball..

VG - 03 mars 21 kl. 18:53

Bodø jubler: Grønt lys og penger til ny flyplass

BODØ (VG) En helt ny flyplass i Bodø, en snau kilometer sør for den nåværende, er nå inne i Nasjonal Transportplan, NTP. Her viser eks-ordfører Ole Henrik Hjartøy (H) hvor hoppende glad han er over nyheten..

NRK - 31 mars 21 kl. 00:18

Helsearbeider ble alvorlig syk

En helsearbeider i Bodø fikk alvorlige bivirkninger etter å ha blitt vaksinert med AstraZenecas koronavaksine i februar, melder Avisa Nordland. – Det var en helsearbeider her i Bodø som ble veldig syk. Det var i slutten av februar, før det begynte å skje ting andre steder i landet, sier kommuneoverlege Tor Claudi til avisen.

NRK - 30 mars 21 kl. 07:29

En person knivstukket i Bodø

En person er knivstukket på Grønnåsen i Bodø. Skadeomfanget er ukjent. Personen er fraktet til Nordlandssykehuset.

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 07:32

Bodø/Glimts toppscorer forlot laghotellet: – Her kan jeg ikke være mer

Bodø/Glimts stjernespiss Kasper Junker (27) pakket sakene sine og forlot troppens hotell i Marbella søndag kveld..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 07:32

Bodø/Glimts toppscorer forlot laghotellet etter avvist bud: – Ikke akseptabelt

Bodø/Glimts stjernespiss Kasper Junker (27) pakket sakene sine og forlot troppens hotell i Marbella..

NRK - 28 mars 21 kl. 16:23

Ingen nye smittede i Bodø

Det er ikke registrert nye smittetilfeller i Bodø det siste døgnet. Etter to måneder med kamp mot den sørafrikanske virusmutasjonen er mange i kommunen nå veldig lettet..

NRK - 28 feb. 21 kl. 20:51

25 nye koronasmittede i Bodø

Det registrert 25 nye koronatilfeller i Bodø i løpet av søndagen, opplyser kommunen Av disse er det 24 nærkontakter som allerede var i karantene. På Bodø Lufthavn er det flere smittede blant bakkemannskapene, og rundt 40 er i karantene..

NRK - 28 feb. 21 kl. 10:46

Sju nye smittetilfeller i Bodø

I Bodø er det registrert sju nye smittetilfeller av covid-19 siste døgn, opplyser Bodø kommune. Dette gjelder seks personer smittet ved nærkontakt, og der personene allerede var i karantene. Den sjuende har foreløpig ukjent smittevei..

NRK - 27 feb. 21 kl. 10:25

Åtte nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert åtte nye smittetilfeller av covid-19 i Bodø siden fredag kveld, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Seks av disse er smitte ved nærkontakt der personene allerede var i karantene. – De to siste har foreløpig ukjent smittevei, men smittesporing pågår, sier Rasmussen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 18:11

Strengere koronatiltak i Bodø

Bodø strammer inn koronatiltakene. Det blir blant annet full skjenkestopp, og stengte idrettshaller og treningssentre i en uke framover. – Slik får vi forhåpentligvis kontroll og oversikt over situasjonen igjen, sier ordfører Ida Pinnerød.

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:03

11 nye tilfeller i Bodø

Bodø kommune melder om 11 nye smittetilfeller i Bodø. Fire av disse er nærkontakter, mens sju er av uavklart smittekilde. Totalt er det meldt om 31 positive tester den siste uka..

NRK - 24 mars 21 kl. 12:02

Nye smittetilfeller i Bodø

Tre personer har fått påvist koronasmitte i Bodø det siste døgnet. Smittekilden er ukjent for alle tre. Så langt i mars har 124 personer fått påvist smitte.

Aftenposten - I førrgår: 21:17

Eliteserierival ville kjøpe Molde-spiss

Bodø/Glimt skal ha lagt inn bud på Ohi Omoijuanfo (27)..

NRK - 19 april 21 kl. 21:14

Forlenger kjøp på flyruter ut mai

Regjeringen viderefører kjøpet av et minimumstilbud på flyruter ut mai. Avtalene gjelder ruter som ble drevet kommersielt før pandemien. – Det er viktig for oss å sørge for å opprettholde et tilstrekkelig flytilbud for de reisende fram til markedene normaliserer seg, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) i en pressemelding.

NRK - 23 feb. 21 kl. 12:27

Oppringt av falske smittesporere

Bodø kommune åtvarar mot falske smittesporarar, som dei siste dagane har ringt serveringsbedrifter og bede tilsette gå i karantene. Kommuneoverlege Tor Claudi i Bodø sa på ein pressekonferanse tysdag at fleire serveringsstader i Bodø har fått telefonar frå falske smittesporarar, som har ringt frå skjult nummer. – Det er to serveringsbedrifter som har fått telefonar frå skjult nummer om at dei skal vere i karantene.

NRK - 22 feb. 21 kl. 22:31

Seks nye tilfeller i Bodø

Det er registrert seks nye smittetilfeller av covid-19 i Bodø mandag kveld. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Fem av tilfellene er nærkontakter, der de smittede allerede var satt i karantene.

Aftenposten - 18 april 21 kl. 14:06

Årets første TIL-børs: « Mikkelsen leverte en strålende søknad om startplass i serieåpningen»

Slik vurderte vi TIL-spillernes innsats i kampen mot Bodø/Glimt søndag..

NRK - 18 april 21 kl. 01:34

To til sykehus etter tunnelbrann

To personer er fløyet til sykehus i Bodø etter å ha pustet inn røyk under en bilbrann i den 4,5 km lange Kobbskartunnelen på E6 i Sørfold i Nordland. En bil står fremdeles i tunnelen, og trafikken blir dirigert forbi..

VG - 19 feb. 21 kl. 14:05

Helsedirektoret: Treningskampen mellom Brann og Bodø/Glimt var ulovlig

(Brann - Bodø/Glimt 2–0) Helsedirektoratet mener treningskampen mellom Brann og Bodø/Glimt ikke ble spilt lovlig etter coronaforskriftene. Det melder BA..

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 14:05

Helsedirektoret: Treningskampen mellom Brann og Bodø/Glimt var ulovlig

(Brann - Bodø/Glimt 2–0) Helsedirektoratet mener treningskampen mellom Brann og Bodø/Glimt ikke ble spilt lovlig etter….

Aftenposten - 19 feb. 21 kl. 14:05

Helsedirektoratet: Treningskampen mellom Brann og Bodø/Glimt var ulovlig

(Brann - Bodø/Glimt 2–0) Helsedirektoratet mener treningskampen mellom Brann og Bodø/Glimt ikke ble spilt lovlig etter….

VG - 19 feb. 21 kl. 14:05

Helsedirektoratet: Treningskampen mellom Brann og Bodø/Glimt var ulovlig

(Brann - Bodø/Glimt 2–0) Helsedirektoratet mener treningskampen mellom Brann og Bodø/Glimt ikke ble spilt lovlig etter coronaforskriftene. Det melder BA..

VG - 17 mars 21 kl. 10:11

AP-topper festet på suite i Bodø: Politiet henlegger anmeldelsen

Fredag forrige uke tok Ap-nestleder Bjørnar Skjæran og syv andre med seg øl og vin på et hotellrom i Bodø og festet. Nå henlegger politiet saken..

NRK - 17 mars 21 kl. 09:22

Seks nye smitte-tilfeller

I Bodø er det registrert seks nye smitte-tilfeller av covid-19 siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Tre av disse er nærkontakter i karantene og en er import-smitte der personen er i karantene. – De to siste har ukjent smittevei og smittesporing pågår, sier Rasmussen..

NRK - 16 mars 21 kl. 12:12

Stenger frisørsalonger i Bodø

Bodø stenger ned frisørsalonger og andre ikke-medisinske en-til-en-virksomheter, opplyser kommunen i tirsdagens pressekonferanse..

NRK - 12 april 21 kl. 13:44

11 nye smittetilfeller i Brønnøy

En bygg og anleggsarbeider testet positivt på søndag, skriver Brønnøysunds Avis. Av nærkontaktene som er testet har hittil ti fått påvist koronaviruset med hurtigtest. Ordfører Eilif Trælnes frykter at det er det muterte viruset.

Aftenposten - 15 mars 21 kl. 13:37

Ikke før var nye smittevernregler i Bodø vedtatt før et knippe Ap-topper samlet seg til nachspiel på hotellrom. En av dem var nestleder Bjørnar Skjæran.

Etter årsmøtemiddagen i Nordland Arbeiderparti i Bodø fredag samlet Ap-nestleder Bjørnar Skjæran og sju andre seg til….

NRK - 15 feb. 21 kl. 10:41

Sykehusansatte smittet i Bodø

To ansatte ved Nordlandssykehuset i Bodø har testet positivt for koronavirus i helgen. Så langt er tre inneliggende pasienter og 18 ansatte i karantene. Det er ikke påvist smitte blant noen pasienter.

NRK - 10 april 21 kl. 13:40

Brann i fritidsbåt i Steigen

HRS Nord-Norge melder om brann i fritidsbåt i Nordfolda i Steigen. En person er plukket opp av redningshelikopter fra Bodø og brakt til sykehus. Redningsskøyta og brannvesenet ivaretar båten..

VG - 09 april 21 kl. 14:13

Henlegger igjen sak mot Ap-topper på Bodø-nachspiel

Statsadvokaten i Nordland har henlagt saken som ikke straffbart forhold..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt