Blitt

Thursday, 19 September, 21:12

Nyheter om Blitt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 4 timer siden

173 sjuke hundar sidan august

Minst 173 hundar har Blitt sjuke med varierande alvorlegheitsgrad av blodig diaré sidan august, opplyser Mattilsynet i ei pressemelding. Det er oppdaga tilfelle av sjukdommen i alle fylkene i landet, og seks nye hundar har Blitt sjuke sidan tysdag..

NRK - 4 timer siden

173 hundar sjuke sidan august

Minst 173 hundar har Blitt sjuke med varierande alvorsgrad av blodig diaré sidan august, opplyser Mattilsynet i ei pressemelding. Det er oppdaga tilfelle av sjukdommen i alle fylkene i landet, og seks nye hundar har Blitt sjuke sidan tysdag..

P4 - I førrgår: 11:28

Norwegian vil stanse bruk av gamle leiefly

Norwegian stanser all bruk av gamle leiefly. Flyselskapet har de siste årene Blitt tvunget til å leie inn et titall fly og besetninger for å klare å overholde ruteprogrammet, og mange reisende har Blitt sendt på tur med gamle og umoderne reservefly. Flygesjef i Norwegian, Tomas Hesthammer, sier til nettstedet flysmart24 at selskapet prøver å kvitte seg med leieflyene fra starten av vinterprogrammet..

Dagbladet - I førrgår: 21:27

100 sauer døde etter å ha Blitt tatt av flom i Surnadal

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha Blitt tatt av flom..

P4 - I førrgår: 10:19

Norwegian stanser bruk av gamle leiefly

Norwegian stanser all bruk av gamle leiefly. Flyselskapet har de siste årene Blitt tvunget til å leie inn et titall fly og besetninger for å klare å overholde ruteprogrammet, og mange reisende har Blitt sendt på tur med gamle og umoderne reservefly. Men nå går behovet mot slutten, skriver flysmart24.

Dagbladet - 2 timer siden

Lothepus får lov - Pondus-pils får nei

Designet var klart, men Pondus-skaperen kunne Blitt tvunget til å legge ned bladet, dersom ølet nådde butikkhyllene..

VG - 13 Sep 19 kl. 17:00

Polititeori: Kan ha Blitt drept i hjemmet

Etterforskerne i Lørenskog-forsvinningen har funnet tekniske spor i Sloraveien 4 som tyder på at Anne-Elisabeth Hagen kan ha Blitt utsatt for vold før hun forsvant sporløst..

NRK - 3 timer siden

Mistanke om kidnapping i Sverige

Ei jente i 10-årsalderen er mistenkt kidnappet i Sverige, det melder Aftonbladet. Svensk politi har sendt ut riksalarm. Politiet mistenker at hun kan ha Blitt ført ut av landet, ifølge avisen..

P4 - 15 Sep 19 kl. 10:15

Bartendere trakasseres

Seks av ti kvinnelige bartendere i Oslo har Blitt utsatt for fysisk seksuell trakassering det siste året. Mens hele sju av ti har Blitt utsatt for verbal trakassering, viser en fersk studie som kompetansesenter Rus Oslo står bak. Det er hovedsakelig gjester som står for trakassering.

VG - 7 timer siden

Storbyene skjelver i Eliteserien

Årets utgave av Eliteserien er Blitt en snodig geografitime..

NRK - Igår: 12:08

Flere såret i bombeangrep

En selvmordsbomber og krigere angrep et regjeringsbygg øst i Afghanistan onsdag. Ni mennesker har Blitt såret, deriblant et barn og en kvinne, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

La ned veto mot våpenhvile i Syria

Russland og Kina la torsdag ned veto i FNs sikkerhetsråd mot et forslag om våpenhvile i den krigsherjede provinsen Idlib i Syria. Dersom våpenhvileresolusjonen hadde Blitt vedtatt, skulle den iverksettes lørdag kveld..

P4 - 12 timer siden

Vekst i nyboligprisene

Prisene på nye boliger har i gjennomsnitt økt med 9,5 prosent fra 2. kvartal i fjor til samme periode i år. Det viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

NRK - Igår: 18:54

Gut på sykkel påkøyrt av el-sykkel

Ein 11 år gammal gut har Blitt påkøyrt av ein person på ein el-sykkel ved Risvollan i Trøndelag. Han skal vere medviten. Politi og ambulanse er på veg, melder politiet..

E24 - 15 timer siden

925 legemiddelmangler hittil i år – i hele fjor var det 684

Norge er Blitt svært sårbart for utviklingen i verdens legemiddelindustri. Ifølge TV 2 er 650.000 norske pasienter rammet av mangel på 245 medisiner nå..

P4 - 12 Sep 19 kl. 15:43

- Forskjellene i fotball har Blitt større

Ulikhetene mellom gutter og jenter i fotballen bare øker, og forskjellene har Blitt større de siste årene. Det sier Vålerenga-trener Monica Knudsen til VG. Og hun får støtte fra 63 prosent av trenerne i kretslag i Norge.

NRK - 1 time siden

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er Blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..

P4 - 3 timer siden

Mistenker barn er kidnappet i Sverige

I Sverige mistenker politiet at en 10 år gammel jente er Blitt kidnappet, og ført ut av landet. Politiet har sendt ut riksalarm, og har gått ut med bilder av jenta, skriver Aftonbladet. Flere omstendigheter rundt selve kidnappingen er foreløpig ukjent..

Dagbladet - I førrgår: 18:31

Varsler snøkaos

Det er Blitt sendt ut farevarsel om snø og vanskelige kjøreforhold for Norges tre nordligste fylker, samt deler av Sør-Norge, de kommende dagene. Men til helga kan det bli over 20 grader..

NRK - 11 Sep 19 kl. 07:39

Færre ber om nødpass

Ved utgangen av august i år var det Blitt utstedt 18.170 nødpass. Det er en nedgang på 4.

NRK - 16 timer siden

Fant 1600 år gamle gjenstander

Gjenstander fra førkolumbisk tid som anslås å være om lag 1600 år gamle, har Blitt oppdaget i Tiwanaku-ruinen i Bolivia. Funnet ble gjort ved Kalasasaya-templet i forbindelse med et utgravinger..

P4 - 4 timer siden

173 syke hunder

Over 170 hunder har Blitt syke med blodig diaré siden 1. august. Det opplyser Mattilsynet nå.

Aftenposten - 4 timer siden

Seks nye meldinger om syke hunder. En av dem døde.

De to siste dagene har det kommet meldinger om seks nye hunder som er rammet av det pågående sykdomsutbruddet. 173 hunder er så langt Blitt rammet..

NRK - Igår: 06:50

Grensehandelsbutikk med gammel mat

En matbutikk i Åre kommune i Sverige har Blitt stengt på grunn av helsefare. Avfall, skadedyr og mat som gikk ut på dato for over ti år siden er årsaken, melder Sveriges Radio. Matbutikken har mange norske kunder, ifølge kommunen i Åre..

NRK - 15 minutter siden

Tenåring truet med kniv

En tenåringsgutt skal ha Blitt truet med kniv av en 15-åring i Drøbak. Ingen er skadd og politiet har kontroll på situasjonen. Ifølge politiet har den truede gutten sagt at 15-åringen trakk frem en liten kniv for å få penger av ham..

E24 - 1 time siden

Sentralbanksjefen tror uvanlig svak krone er den nye normalen: – Har Blitt overrasket

Norges Bank spår nå en langt svakere krone i 2020–2022 enn tidligere. Mulige årsaker er utsikter til svakere global vekst og usikkerhet om behovet for å omstille en oljetung økonomi..

NRK - Igår: 06:50

Grensehandelbutikk med gammel mat

En grensehandel butikk i Åre kommune i Sverige har Blitt stengt på grunn av helsefare. Avfall, skadedyr og mat som gikk ut på dato for over ti år siden er årsaken, melder Sveriges Radio. Butikken har mange norske kunder ifølge kommunen i Åre..

NRK - 16 timer siden

Fant 1600 år gamle fartøy i Bolivia

Fartøyer fra førkolumbisk tid som anslås å være om lag 1600 år gamle, har Blitt oppdaget i Tiwanaku-ruinen i Bolivia. Funnet ble gjort ved Kalasasaya-templet i forbindelse med et utgravinger..

NRK - 13 Sep 19 kl. 02:36

En person slått i hodet med et bord

En person skal ha Blitt slått ned og blør fra et kutt i hodet på Torgallmenningen i Bergen. Personen skal ha Blitt slått i hodet med et bord, og to personer skal ha løpt fra stedet. Politiet sier til NRK at han kjøres til legevakta for sjekk..

VG - 13 timer siden

Arkeologer fant 1600 år gamle gjenstander i Bolivia

Gjenstander fra førkolumbisk tid som anslås å være om lag 1600 år gamle, har Blitt oppdaget i Tiwanaku-ruinen i Bolivia..

NRK - Igår: 06:44

Mann med kniv i Porsgrunn

En person med kniv og skremmende atferd er observert i Porsgrunn. Politiet har nå fått kontroll på mannen, som også skal ha Blitt påkjørt av en bil. Det er ikke funnet noen skadde personer..

Aftenposten - Igår: 06:26

Opposisjonspolitiker i Venezuela løslatt

Opposisjonspolitikeren Edgar Zambrano har Blitt løslatt etter å ha sittet i fengsel siden mai, opplyser Venezuelas riksadvokat..

VG - 17 timer siden

Solskjærs reise-mareritt: – Det kunne knapt Blitt verre

MANCHESTER (VG) Forhåpentligvis har ikke Ole Gunnar Solskjær (46) flyskam, for denne høsten skal han ta med seg Manchester United på lange borteturer i Europa..

Aftenposten - I førrgår: 19:00

Hvorfor skal vi ha nettbrett i skolen? | Fire forskere på digital læring

Jo mer integrert nettbrettet er Blitt i det pedagogiske arbeidet, jo flere muligheter ser man..

VG - Igår: 15:33

Pompeo: Oljeangrepet på Saudi-Arabia er en krigshandling

I en pressekonferanse onsdag presenterte Saudi-Arabia det de mener er iranske droner og raketter, som skal ha Blitt brukt i angrepene..

NRK - Igår: 11:18

Hevdet å ha Blitt truet

Tidligere innkjøpssjef i Lenvik mener han ble truet av daværende rådmann til å gi oppdrag om helsekjøp til firmaet som rådmannens sønn arbeidet i. Innkjøpssjefen hevder rådmannen ba om å ikke bli belærte om habilitet. Saken pågår i Senja tingrett..

E24 - Igår: 10:26

Bred forventning om nytt rentekutt i USA: – Alle venter at det kommer

Det imidlertid Blitt mer usikkerhet rundt ytterligere kutt fra den amerikanske sentralbanken. – Det har kommet klart ned, sier seniorøkonom..

Dagbladet - I førrgår: 17:52

Halvparten av tigrene som ble reddet ut har dødd

Tre år etter å ha Blitt reddet ut fra et tempel, har 86 av tigrene dødd. De skal ha bodd i trange og overfylte bur hvor virus lett kan spre seg..

VG - Igår: 15:33

Saudi Arabia hevder å ha bevis for Iran-angrep mot oljeanlegg

I pressekonferansen i Riyadh onsdag presenterer Saudi Arabia det de mener er iranske våpen som skal ha Blitt brukt i angrepene..

Aftenposten - I førrgår: 21:57

En kjørt til sykehus etter mulig knivstikking

En person er skadet etter å ha Blitt stukket med en knivlignende gjenstand på Grønland i Oslo..

Aftenposten - Igår: 14:46

Nytt angrep i Afghanistan – selvmordsbombere og skyttere angrep regjeringsbygg

Fire væpnede angripere ble skutt og drept av afghanske sikkerhetsstyrker etter et selvmordsangrep mot et regjeringsbygg i Jalalabad onsdag. 15 andre skal ha Blitt skadet..

NRK - Igår: 10:51

Popcorn-time.no domenet inndratt

Høyesterett har avvist anken i saken om retten til domenavnet popcorn-time.no, som har Blitt brukt i forbindelse med deling av filmer og TV-serier. i 2016 gikk Økokrim til aksjon mot Popcorn Time hvor de tok beslag i domenenavnet..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 09:34

Mann siktet for terrorforbund skal ha Blitt religiøs etter knivstikking

Den 23 år gamle mannen som er siktet for terrorforbund, skal ifølge Varden ha Blitt religiøs etter han som 18-åring ble knivstukket og alvorlig såret..

VG - 17 timer siden

Hevder Jennifer Aniston ble bedt om å gå ned 13 kilo før «Friends»

Før hun fikk rollen som Rachel Green i den populære TV-serien «Friends» skal Jennifer Aniston ha Blitt bedt om å gå ned drøyt 13 kilo dersom hun ville lykkes som skuespiller i Hollywood..

NRK - I førrgår: 11:54

To tenåringer påkjørt

To tenåringer ble tirsdag formiddag påkjørt av en bil på fylkesvei 657 i Langevåg i Sula på Sunnmøre. De er Blitt fraktet til legevakt. Ifølge poilitiet skal skadeomfanget ikke være alvorlig..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt