Blitt

Tuesday, 18 February, 11:17

Nyheter om Blitt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 08:33

Stjal verktøy til store verdier

Verktøy til store verdier har Blitt stjålet fra en større byggeplass på Lindeberg i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Flere containere har Blitt brutt opp. Politiet skal undersøke åstedet i løpet av formiddagen.

P4 - Igår: 09:36

Flere evakuerer fra viruskip

Flere land vil nå evakuere sine borgere fra cruiseskipet Diamond Princess i Japan. Der har 3.500 passasjerer Blitt holdt i karantene i to uker på grunn av utbrudd av koronaviruset om bord.

P4 - Igår: 07:16

Ranere stakk av med doruller

Ranere stjal i dag tidlig flere hunder ruller toalettpapir i HongKong. Toalettpapir har Blitt en mangelvare i Hongkong på grunn av frykt for koronaviruset. Myndighetene har forsøkt å berolige innbyggerne, men rullene har allikevel Blitt svært ettertraktet - og i dag ble altså en lastebil ranet av tre menn med kniv.

P4 - 14 Feb 20 kl. 11:52

310 syke ved samme skole

310 elever ved samme skole i Trondheim har Blitt syke etter at skolen har Blitt rammet av et massivt influensautbrudd. De siste dagene har stadig flere Blitt rammet av utbruddet. I går var 115 syke, mens 310 elever er hjemme fra Flatåsen skole i dag, melder NRK.

P4 - 17 timer siden

Usikkert om flere er smittet

Det er fortsatt usikkert om flere barn har Blitt smittet av meslinger i Oslo. Fredag ble det kjent at et barnehagebarn som var yngre enn 15 måneder hadde Blitt smittet av den alvorlige sykdommen. Smittevernoverlege i Oslo, Tore Steen, sier at om det ikke dukker opp nye tilfeller innen slutten av uken så vil trolig ikke flere barn bli syke..

P4 - I førrgår: 07:31

Tallet på smittede på skip stiger

Antall personer som har Blitt smittet ombord det korona-infiserte cruiseskipet som er satt i karantene i Tokyo i Japan har steget med 70. Dermed har 355 av de omlag 3700 menneskene ombord fått påvist sykdommen, opplyser japanske helsemyndigheter. Noen av passasjerene har Blitt evakuert, mens mange fortsatt er igjen, og har fått beskjed om å holde seg på lugaren og bare oppholde seg på dekk i kort tid..

P4 - 13 Feb 20 kl. 19:55

115 influensasyke på samme skole

100 elever og 15 ansatte har Blitt influensasyke på samme skole i Trondheim. Fatåsen skole har Blitt rammet av et massivt sykdomsutbrudd de siste to dagene, melder TV2. Det er særlig to trinn som har Blitt rammet.

NRK - 3 timer siden

Sykehusdirektør i Wuhan død

Direktøren ved Wuchang-sykehuset i byen Wuhan er død etter å ha Blitt smittet av det nye koronaviruset, bekrefter statskontrollerte kinesiske medier. Minst seks andre helsearbeidere har dødd av viruset..

P4 - 12 Feb 20 kl. 23:10

- En drept i skuvveksling mellom soldater

En syrisk soldat skal ha Blitt drept i sammenstøt mellom amerikansk-ledede styrker og syriske regjeringsstyrker nordøst i Syria i dag. Skuddvesklingen skal ha Blitt utløst av at soldatene i den amerikansk-ledede koalisjonen blet beskutt ved en kontrollpost..

Dagbladet - I førrgår: 20:11

Ti kandidater er Blitt til to

NÅ: Kristin Husøy og Ulrikke Brandstorp kniver om seieren..

Aftenposten - 1 time siden

USAs største speiderorganisasjon slår seg selv konkurs

The Boy Scouts of America (BSA) har begjært seg selv konkurs med begrunnelse i at den ønsker å gi erstatning til medlemmer som er Blitt seksuelt misbrukt..

NRK - 9 timer siden

Kanadiere evakuert

Et fly med kanadiske statsborgere har forlatt Japan etter å ha Blitt evakuert fra et cruiseskip som har vært i karantene ved Yokohama-bukta i Japan. Skipet ble satt i karantene da en tidligere passasjer ble diagnostisert med det nye koronaviruset..

P4 - 11 Feb 20 kl. 14:15

Nato nominert til fredspris

NATO har Blitt nominert til Nobels fredspris. Forsvarsalliansen har Blitt 75 år og høyres stortingsrepresentanter Erlend Larsen og Hårek Elvenes sier til NTB at det er den lengste sammenhengende perioden i vesteuropeisk historie med fred og frihet. De mener derfor NATO vil være en verdig vinner..

NRK - 3 timer siden

Begjærer seg selv konkurs

The Boy Scouts of America har begjært seg selv konkurs med begrunnelse i at den ønsker å gi erstatning til medlemmer som er Blitt seksuelt misbrukt. Organisasjonen er USAs største speiderorganisasjon, og også landets største ungdomsorganisasjon..

NRK - 17 timer siden

900 000 drevet på flukt

I den Nord-vestlige delen av Syria har 900 000 mennesker Blitt drevet på flukt siden begynnelsen av desember som følge av den pågående konflikten. Aldri tidligere har så mange forlatt hjemmene sine i løpet av så kort tid under krigen, ifølge FN..

Aftenposten - 21 timer siden

En madonna med regnbueglorie ble for mye for myndighetene. De ransaket leiligheten og arresterte aktivisten.

På det meste har aktivisten hatt 14 rettssaker gående mot seg. Elzbieta Podlesna (51) er Blitt polske myndigheters favorittfiende..

NRK - 19 timer siden

20 døde i mat-panikk i Niger

20 mennesker døde og rundt ti skal ha Blitt såret da det brøt ut panikk under en utdeling av matrasjoner og penger til flyktninger i Diffa, sør i Niger, melder nyhetsbyrået AFP. Flere kvinner og barn skal være blant de drepte..

VG - 16 timer siden

Ny dopingsak i svensk friidrett

Bare en uke etter langdistanseløperens Robel Fsihas dopingsak, har enda en svensk friidrettsutøver Blitt tatt, skriver Dagens Nyheter..

NRK - 09 Feb 20 kl. 21:31

Knivran i Oslo

Politiet har rykket ut til Etterstad videregående skole i Oslo hvor to personer skal ha Blitt ranet med kniv. De fornærmede har Blitt utsatt for vold, men er ikke alvorlig skadd. Tre gjerningspersoner har stukket fra stedet i en bil..

P4 - 5 timer siden

3 av 4 berørt av Australia

Nesten 75 prosent av Australias befolkning har enten direkte eller indirekte Blitt berørt av de massive skogbrannene som har herjet i flere måneder. I en undersøkelse går det frem at nær 18 millioner innbyggere på en eller annen måte har fått merke de store naturskadene. Brannene har krevd 28 liv, og ødelagt mer enn 2000 hjem og samtidig gjort stor skade på dyrelivet..

NRK - 17 timer siden

Sykehusdirektør i Wuhan død

Direktøren ved Wuchang-sykehuset i den kinesiske byen Wuhan er død etter å ha Blitt smittet av korona-viruset Covid-19, ifølge Folkets Dagblad. Liu Zhiming skal ha dødd mandag, og han skal være den første sykehusdirektøren som dør av viruset i Kina..

P4 - 17 timer siden

Sykehusdirektør død av koronaviruset

Direktøren ved et sykehus i den kinesiske byen Wuhan er død etter å ha Blitt smittet av koronaviruset. Det opplyser den kinesiske storavisen Folkets Dagblad. Han er den første sykehusdirektøren som dør av viruset.

NRK - Igår: 06:58

Jakter ranere etter dorulltjuveri

Bevæpnede ranere som stjal flere hundre ruller med toalettpapir, blir jaktet av politiet i Hongkong. Det var en lastebilsjåfør som ble ranet tidlig mandag utenfor et supermarked i Mong Kok. Toalettpapir er Blitt mangelvare på grunn av virusfrykt..

NRK - Igår: 12:42

Første dødsfall på Taiwan

En mann er død på Taiwan etter å ha Blitt smittet av koronaviruset. Det er det første dødsfallet som følge av covid-19 på øya. Mannen var i 60-åra og ble innlagt på sykehus 3.

Aftenposten - Igår: 14:00

Oslo før: Dette kunne Blitt Oslos stortingsbygg

Fredag 28. februar åpner Nasjonalmuseet – Arkitektur dørene på Bankplassen for å gi oss et innblikk i Wilhelm von Hannos arbeider. Det er vel verdt et besøk..

P4 - 22 timer siden

Flere smittet på cruiseskip

Det er påvist koronaviruset hos ytterligere 99 personer som var om bord på cruiseskipet Diamond Princess i Japan. Dermed har totalt 454 personer på skipet Blitt smittet, melder japanske medier. Passasjerne ble holdt i karantene om bord i to uker, men flere land har nå evakuert sine borgere..

Aftenposten - Igår: 07:53

Wuhan-viruset: Politiet jakter ranere etter dorulltjuveri i Hongkong

Bevæpnede ranere stjal flere hundre ruller med toalettpapir i Hongkong. Toalettpapir er Blitt mangelvare på grunn av virusfrykt..

Aftenposten - Igår: 07:53

Wuhan-viruset: Politiet jakter på ranere etter dorulltyveri i Hongkong

Bevæpnede ranere stjal flere hundre ruller med toalettpapir i Hongkong. Toalettpapir er Blitt mangelvare på grunn av virusfrykt..

Aftenposten - Igår: 07:53

Korona-viruset: Politiet jakter på ranere etter dorulltyveri i Hongkong

Bevæpnede ranere stjal flere hundre ruller med toalettpapir i Hongkong. Toalettpapir er Blitt mangelvare på grunn av virusfrykt..

NRK - 08 Feb 20 kl. 23:04

Skyting mot buss i Malmö

Det har Blitt skutt mot en buss i Malmö, i Sverige lørdag kveld. Ifølge politiet har en person Blitt fraktet til sykehus, melder Expressen..

P4 - Igår: 16:22

Antall virussmittede går ned

Antall nye smittetilfeller av koronaviruset går ned. Det opplyser kinesiske myndigheter. 142 personer har dødd i Kina det siste døgnet, og 2009 er Blitt smittet.

VG - I førrgår: 00:27

Tone Damli om Melodi Grand Prix-skandalen: – Frustrert

Damlis MGP-comeback kan ha Blitt rammet av NRKs avstemningsproblemer..

VG - I førrgår: 00:27

Tone Damli om Melodi Grand Prix-skandalen: – Steikandes forbanna

Damlis MGP-comeback kan ha Blitt rammet av NRKs avstemningsproblemer..

Aftenposten - 12 timer siden

Spøkelsesskipet ble sett flytende utenfor Afrika-kysten for et halvt år siden. Nå har det dukket opp i Irland

Et 77 meter langt lasteskip har skyllet i land ved Cork i Irland etter å ha Blitt sett ved Afrika-kysten for et halvt år siden. – Svært uvanlig, sier den irske kystvakten..

VG - I førrgår: 00:27

Tone Damli om Melodi Grand Prix-skandalen: – Steikende forbannet

Damlis MGP-comeback kan ha Blitt rammet av NRKs avstemningsproblemer..

VG - Igår: 10:55

Hadia Tajik refser regjeringen: – Økonomisk middelmådighet er ikke godt nok

Gro Harlem Brundtlands gamle utsagn om at «Det er typisk norsk å være god» er ikke sant lenger. I alle fall ikke i økonomimesterskapet landene imellom, der er vi Blitt middelmådige..

NRK - I førrgår: 00:41

Jordras over vei i Vaksdal

Et tre meter høyt jordras gikk lørdag kveld over fylkesvei 5406 ved Kallestadsundet i Stamnes i Vaksdal. Ingen personer eller biler skal ha Blitt tatt av raset..

NRK - I førrgår: 18:56

Masseslagsmål på høyfjellshotell

Politiet har rykket ut til Rauland lørdag kveld. Meldingen går ut på at det skal være et slagsmål utenfor høyfjellshotellet. Vektere på stedet opplyser at det er mange ungdommer innvolvert.

E24 - Igår: 07:11

Politiet jakter ranere etter dorulltyveri i Hongkong

Bevæpnede ranere som stjal flere hundre ruller med toalettpapir, blir jaktet av politiet i Hongkong. Toalettpapir er Blitt mangelvare på grunn av virusfrykt..

NRK - Igår: 13:25

Israelsk soldater ble hacket

Den palestinske gruppa Hamas har hacket mobiltelefonene til flere tusen israelske soldater i jakt på militær informasjon, opplyser den israelske hæren. Soldatene skal ha Blitt lurt av vakre kvinner til å laste ned skadelig programvare..

P4 - Igår: 05:24

Rekordsalg av alkoholfritt

Aldri før har det Blitt solgt mer alkoholfritt øl i Norge enn i fjor. Det ble solgt 10,6 millioner liter, mot ti millioner i 2018. Ringnes mener økningen skyldes et bredere utvalg av produkter, melder NTB.

Aftenposten - 12 timer siden

Spøkelsesskipet ble sett drivende utenfor Afrika-kysten for et halvt år siden. Nå har det dukket opp i Irland.

Et 77 meter langt lasteskip er grunnstøtt ved Cork i Irland etter å ha Blitt sett ved Afrika-kysten for et halvt år siden. Få detaljer er bekreftet om skipets forhistorie, og en norsk marinforsker mener hendelsen fremstår som nokså unik..

P4 - 11 Feb 20 kl. 08:51

-Vedum er Blitt en bitter mann

-Sps Trygve Slagsvold Vedum er Blitt en bitter mann. Det sier distriktsminister Linda HOfstad Helleland etter at Vedum i dagens Aftenposten sier den nye distriktsministerposten er uten makt, og at han ikke vil møte henne til debatt, siden hun kun har ansvaret for 3 prosent av midlene som skal brukes i distriktspolitikken. Helleland tror Vedum er sjalu og at han egentlig selv vil ha posten..

P4 - 17 timer siden

Lærer pågrepet

En mannlig vikar, som jobbet ved to skoler i Nordre Follo kommune, er siktet for å være i besittelse av materiale som seksualiserer barn. Mannen skal i mange år ha jobbet ved flere skoler, SFO og barnehager på Østlandet. I tillegg til overgrepsmateriale skal det ifølge Dagbladet ha Blitt gjort beslag av store mengder barneklær i mannens bolig.

NRK - Igår: 13:25

Israelske soldater ble hacket

Den palestinske gruppa Hamas har hacket mobiltelefonene til flere tusen israelske soldater i jakt på militær informasjon, opplyser den israelske hæren. Soldatene skal ha Blitt lurt av vakre kvinner til å laste ned skadelig programvare..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt