Bjerkvik

Friday, 03 April, 22:45

Nyheter om Bjerkvik

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 18:23

Barn skadet i båtulykke

En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehus etter at han ble hardt skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 21:32

Ti-åring hardt skadd etter båtulykke

Gutten betegnes som hardt skadd etter at småbåten traff et skjær i Bjerkvik i Nordland..

Aftenposten - 18 Aug 19 kl. 18:23

Gutt (10) alvorlig skadet i båtulykke

En ti år gammel gutt er fraktet med luftambulanse til sykehuset i Tromsø etter at han ble alvorlig skadd i en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland..

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:57

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

P4 - 18 Aug 19 kl. 17:20

To barn skadd i båtulykke

To barn er skadet etter at en småbåt har kjørt på et skjær utenfor Bjerkvik i Nordland. Begge barna er i tiårsalderen, og det ene barnet betegnes som hardt skadet, og er hentet av luftambulanse. En voksen som var om bord kom fra hendelsen uten fysiske skader.

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:10

To barn skadd i båtulykke

To barn skal være skadd i en båtulykke utenfor Bjerkvik i Nordland. En fritidsbåt skal ha kjørt på et skjær. tre personer, to barn og en voksen var om bord, melder politiet..

NRK - 18 Aug 19 kl. 17:10

Barn hardt skadd i båtulykke

To barn skal være skadd i en båtulykke utenfor Bjerkvik i Nordland. Ett av barna skal være hardt skadd, og fraktes til sykehus. En fritidsbåt skal ha kjørt på et skjær.

P4 - 26 Apr 19 kl. 17:15

Død mann var savnet 31-åring

Politiet bekrefter nå at mannen som ble funnet død ved Bjerkvik i Narvik tirsdag var en savnet 31-åring. Mannen ble meldt savnet etter en snøscooter-tur i mars. Dødsårsaken er fremdeles ikke kjent..

NRK - 23 Apr 19 kl. 19:33

Død person funnet i Nordland

En person har blitt funnet død utenfor Bjerkvik i Narvik kommune i Nordland, melder politiet i en pressemelding. Personen ble funnet der scooteren til en savnet mann ble funnet, men avdøde er ennå ikke identifisert..

P4 - 23 Apr 19 kl. 20:17

Funn av død person

En person er funnet død i området ved Bjerkvik i Narvik, der en 31 år gammel mann ble meldt savnet etter en snøscooter-tur 21. mars. Den døde er ikke identifisert, men 31-åringens pårørende er varslet.

VG - 19 Feb 19 kl. 10:02

Tre skadet i kollisjon - vogntogsjåfør stakk av fra politiet

Fredag kolliderte et vogntog og en personbil på E10 vest for Bjerkvik i Nordland. Mandag forsvant den utenlandske vogntogsjåføren til utlandet..

VG - 19 Feb 19 kl. 10:02

Vogntogsjåfør involvert i ulykke har forlatt landet

Fredag kolliderte et vogntog og en personbil på E10 vest for Bjerkvik i Nordland. Mandag forsvant den utenlandske vogntogsjåføren til utlandet. Politiet opplyser nå om at det ikke har skjedd noe kriminelt..

NRK - 15 Feb 19 kl. 17:27

Hardt skadet i ulykke

Alle de tre personene i personbilen som har kollidert med et vogntog på E10 vest for Bjerkvik er hardt skadet. Vogntoget skal ifølge politiet ha sakset over veien. Nødetatene jobber på stedet for å frigjøre personene.

Aftenposten - 10 Apr 18 kl. 19:30

Faget 2. fremmedspråk er pengesløsing! | Erlend Bjerkvik

Si ;D-innlegg: Sammenligner man resultater og formål, er faget en fiasko..

Aftenposten - 07 Jan 18 kl. 19:00

Hvor er debatten rundt Den nordiske motstandsbevegelsen? | Erlend Bjerkvik

Si ;D-innlegg: Holdningene er ikke bare skadelige for enkeltmennesker, men for hele samfunnet..

NRK - 04 Jan 17 kl. 13:58

Skole evakuert etter gassalarm

En gassalarm er utløst på Bjerkvik skole i Ofoten i Nordland. Elevene er evakuert og oppholder seg i et lokale i nærheten, opplyser politiet. Det pågår arbeid på stedet for å avklare situasjon og omfang..

P4 - 03 Oct 16 kl. 16:26

Gjenbruk av kjøretøy skal styrke Heimevernet

Rundt 60 brukte militære kjøretøy skal bygges om og tas i bruk av Heimevernet. Kjøretøyene av typen Mercedes 290 Multi III har tidligere vært brukt av spesialstyrkene, blant annet i utenlandstjeneste melder NTB Kostnadene til prosjektet dekkes innenfor eksisterende budsjettrammer. Det er Forsvarets logistikkorganisasjons verksted i Bjerkvik som har utviklet og modifisert kjøretøyet som nå er blitt testet av soldater i Heimevernets innsatsstyrke..

NRK - 26 Feb 16 kl. 19:44

To til sykehus etter kollisjon

To personer ble brakt til sykehus etter en kollisjon mellom to biler på E10 i Bjerkvik i Narvik kommune i Nordland fredag kveld. En kvinne satt fastklemt i en av bilene. Denne kvinnen ble fløyet med ambulansehelikopter til sykehus..

NRK - 26 Feb 16 kl. 19:35

Kvinne sitter fastklemt i bil

En kvinne sitter fastklemt etter en kollisjon mellom to biler på E10 i Bjerkvik i Narvik kommune i Nordland. Ulykken skjedde litt før klokken 19, politiet var fremme rundt en halv time senere, melder NTB. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 26 Feb 16 kl. 19:12

Person fastklemt etter kollisjon

En person sitter fastklemt etter en kollisjon mellom to biler i Bjerkvik i Narvik kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet, opplyser politiet.

Dagbladet - 30 Jan 15 kl. 09:07

Evakuerer barneskole og sender barna hjem etter gassalarm

Bjerkvik skole i Narvik kommune evakueres..

NRK - 30 Jan 15 kl. 09:11

Gassalarm ved barneskole i Nordland

Bjerkvik skole i Narvik evakueres etter gassalarm, melder politiet. Det er snakk om en brannfarlig gass av typen LPG, en blanding mellom propan og metan..

P4 - 30 Jan 15 kl. 09:26

Skole evakuert etter gassalarm

En barneskole i Narvik er evakuert etter at gassalarmen gikk i dag tidlig. Det er uklart hva slags gasslekkasje det er snakk om, og hva som var årsak til lekkasjen, men situasjonen er nå under kontroll, ifølge politiet, Bjerkvik skole har rundt 300 elever, men det er bare barneskoledelen som er evakuert..

P4 - 28 Jul 14 kl. 22:18

Søker etter 15-åring

Politiet leter nå etter en 15 år gammel jente som har vært borte fra hjemmet sitt i Bjerkvik i Nordland siden i dag tidlig. Mannskap fra røde Kors, Norske redningshunder, et Seaking helikopter og familie er med og søker etter jenta i nærområdet og i fjellheimen rundt Bjerkvik. Jenta skal være tynnkledd..

Dagbladet - 28 Jul 14 kl. 22:15

Søker etter savnet jente (15)

Politiet får assistanse av et redningshelikopter i søket etter en 15 år gammel jente som har vært savnet i Bjerkvik i Narvik siden i morges..

P4 - 29 Jul 14 kl. 05:14

Savnet 15-åring funnet i god behold

Den 15-år gamle jenta som var savnet i Bjerkvik i Nordland er funnet i god behold. Leteaksjonen etter jenta hadde pågått siden i går ettermiddag - hun ble funnet ved 2-tiden i natt, opplyser politiet. Det var en tilfeldig bilist som så jenta og ringte politiet, som fiorteller at jenta var kald, men ellers i god behold..

P4 - 05 Jul 14 kl. 22:20

Leter etter mann ved Narvik

Politiet har i kveld satt i gang en leteaksjon etter en 27 år gammel mann som er meldt savnet i området ved Bjerkvik i Narvik kommune i Nordland. Redningshunder, frivillige, og politiet søker etter mannen, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB. Mannen, som var iført dongeribukse og rutete blå og rød skjorte, ble sist sett i Bjerkvik klokken 6 i dag tidlig..

DN - 12 Jun 14 kl. 20:57

Bønnemøtet

Bodil Bjerkvik Blain har lagt sur kaffe fra vestlandsferger bak seg. Nå satser den tidligere modellen fra Molde på kapsler med økologisk kaffe..

NRK - 02 Oct 13 kl. 22:00

Rømling pågrepet i Bjerkvik

En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha vært på frifot siden i formiddag, mistenkt for tyveri. En annen person er fortsatt på rømmen. – Vi har ingen grunn til å anta at disse er farlige for andre personer, sier politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt