Biler

Wednesday, 28 September, 14:16

Nyheter om Biler

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 aug 22 kl. 08:28

Voldsom brann ødela Biler og fylte hjem med røyk

Minst fem parkerte Biler er ødelagt. Flere leiligheter er umulig å bo i. Det brant voldsomt på Enerhaugen i Oslo fredag morgen.

NRK - 23 sep 22 kl. 05:56

Europeiske Biler får nytt liv i Afrika – til en helsemessig høy pris

Over en firedel av bruktBiler eksportert mellom 2015 og 2020 havnet på det afrikanske kontinentet. Det er gamle, forurensende og ofte farlige Biler. En rapport fra FNs miljøprogram (UNEP) i 2021, viser at de fleste kjøretøyene som eksporterer til utviklingsland er gamle, potensielle farlige, lite energieffektive og forurensende.

Klartale - 23 timer siden

Her flykter de fra Russland

Russere er redde for å bli sendt til krigen. Det har ført at mange rømmer landet. Mange rømmer til Finland, Mongolia, Georgia og Kasakhstan.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Trafikkulykke mellom buss og Biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to Biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Tre skadd i trafikkulykke mellom buss og Biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to Biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Fire skadd i trafikkulykke mellom buss og Biler i Oslo

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo torsdag ettermiddag. Politiet meldte på Twitter at en rutebuss og to Biler var involvert. Tre passasjerer som var om bord på bussen ble behandlet av ambulanse på stedet.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:17

Tesla tilbakekaller nesten 1,1 million Biler

Tesla tilbakekaller nesten 1,1 million amerikanske Biler, melder nyhetsbyrået Reuters. Årsaken til dette er et problem med vindusystemet..

Klartale - 21 sep 22 kl. 08:23

Politiet skjøt mann – forsøkte å ta seg inn i Biler på E18

Politiet skjøt en mann onsdag. Han er ikke alvorlig skadd. Årsaken var at han truet bilister på veien E18 ved Bygdøy.

Aftenposten - 21 sep 22 kl. 07:28

Truet flere bilister og forsøkte å ta seg inn i Biler. Mann skutt av politiet.

Politiet avfyrte skudd mot en person på Bygdøylokket i Oslo etter at han forsøkte å ta seg inn i flere Biler..

NRK - 18 sep 22 kl. 13:03

Tre Biler og en hestehenger i trafikkulykke på E18

Politiet er i Asker, hvor det har vært en trafikkulykke. Tre Biler står i midtre felt på E18 ved påkjøringen fra Holmen. En av bilene trekker en hestehenger med en hest i.

NRK - 18 sep 22 kl. 13:03

To Biler og en hestehenger i trafikkulykke på E18

Politiet er i Asker, hvor det har vært en trafikkulykke. To Biler sto i midtre felt på E18 ved påkjøringen fra Holmen. En av bilene trekker en hestehenger med en hest i.

NRK - 26 aug 22 kl. 05:39

Brann i flere Biler på Grønland

Det brenner fredag morgen i flere Biler på Grønland i Oslo. – Det er observert personer som har tent på Biler, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 26 aug 22 kl. 05:37

Flere Biler brenner på Grønland

Nødetatene i Oslo er på vei til Grønland etter melding om flere Biler som brenner. Det er observert personer som har tent på Biler, tvitrer politiet. Brannen har spredt seg til et bygg på stedet, og naboer i området oppfordres til å lukke vinduer og holde seg inne.

NRK - 11 sep 22 kl. 03:09

Kjørte stjålet bil inn i seks parkerte Biler og stakk av

En bil kjørte natt til søndag inn i seks parkerte Biler ved Carl Berner i Oslo. Bilen er meldt stjålet, og bilføreren stakk fra stedet etter påkjørslene. Påkjørslene skjedde i Københavngata ved krysset til Dælenenggata like etter klokken 2.

NRK - 09 sep 22 kl. 16:00

Fire Biler i brann i Kristiansand

Det er meldt at det brenner i 4 Biler. Det er mye røyk i området, skriver politiet på Twitter. Det er startet slukking på stedet..

NRK - 09 sep 22 kl. 15:52

Brann i fire Biler

Brannvesenet har startet slukking, etter at det ble meldt om brann i fire Biler ved Jærnesheia i Kristiansand. Politiet melder om mye røyk i området, men det skal ifølge politiet ikke være fare for spredning til hus. Det er foreløpig usikkert om årsak og skadeomfang..

NRK - 22 timer siden

Varetektsfengsles etter knivtrusler på E18

Mannen som truet bilister med kniv på E18 i Oslo blir varetektsfengslet i fire uker. Hendelsen skjedde ved Bygdøylokket onsdag i forrige uke. Mannen prøvde å ta seg inn i Biler og truet bilister med kniv, før han ble skutt av politiet.

NRK - 23 timer siden

Front mot front på Hardangerveien

To Biler har frontkollidert på Hardangerveien mellom Midttun og Helldal i Bergen. Ulykken fører til lange køer i ormådet og veien er helt stengt. Klokken 14.

Aftenposten - Igår: 21:36

Satellittbilder viser lange bilkøer ut av Russland etter Putins mobilisering

Nye satellittbilder viser lange køer av Biler på vei fra Russland til Georgia og Mongolia. Ifølge FSB har 261..

NRK - 14 aug 22 kl. 16:59

Fire Biler involvert i ulykke på E6 ved Moss

Fire Biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 i nordgående retning utenfor Moss. Ulykken inntraff nord for Mosseporten. – Det er totalt fire Biler involvert i ulykken.

NRK - 25 sep 22 kl. 08:36

PolitiBiler påkjørt av bil i flukt

Tre personer ble i morges pågrepet på Torsnes i Fredrikstad etter at de prøvde å flykte fra politiet i en stjålet bil. Da politiet prøvde å stoppe bilen, valgte føreren å presse seg forbi og kjørte dermed inn i to politiBiler. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Terje Marstad beskriver det som en farlig hendelse.

NRK - 25 sep 22 kl. 00:39

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to Biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 25 sep 22 kl. 00:39

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to Biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

Aftenposten - 24 sep 22 kl. 09:00

Bilene som blir filmstjerner: – Ved å bruke tidsriktige Biler, forsterkes følelsen av å være i en annen tid

Han er en av mange private som gjør «Krigsseileren» troverdig..

NRK - 24 sep 22 kl. 05:58

Kontroll på boligbrann i Våler

Brannvesenet har fått kontroll på brannen i en bolig på Braskereidfoss i Våler i Innlandet natt til lørdag. Boligen var overtent. Det er fare for spredning til noen bygninger i nærheten og noen Biler som står parkert der.

NRK - 23 sep 22 kl. 15:37

Trafikkulykke i Bragernestunnelen i Drammen

Tre Biler er involvert i en trafikkulykke i Bragernestunnelen i Drammen. Tunnelen er stengt og nødetatene er på vei..

NRK - 23 sep 22 kl. 06:38

Steinras stengte vei

I Tysvær ble det klokken 06.15 meldt om et steinras på fylkesvei 515 i nærheten av Erlandsvegen og Nesvegen. Biler kommer ikke forbi.

E24 - 01 sep 22 kl. 09:51

Elbilene du kan spare titusener på nå

Til nyttår øker en rekke Biler i pris. Her er 17 Biler du sparer mye på å kjøpe nå – og ekspertenes tips om det beste kjøpet..

E24 - 22 sep 22 kl. 16:00

Vindusfeil på over én million Tesla-Biler

Bilprodusenten opplyser at årsaken skal være problemer med de automatiske vinduene..

NRK - 22 sep 22 kl. 05:16

Tre Biler i brann i Sandes

To betongBiler er utbrent og et annet kjøretøy står i brann på en parkeringsplass i Sandnes. Brannvesenet er på stedet. Det er ikke fare for spredning til bygninger, men det er andre kjøretøy i nærheten tvitrer politiet i Sør-Vest.

NRK - 22 sep 22 kl. 05:18

Miljøaktivister tapper SUV-er for luft

Gruppen, som går under navnet Tire Extinguishers, sier til Aftenposten at de ser på det å kjøre SUV i byen som unødvendige luksusutslipp. – Det er ikke deg, det er bilen din, skriver gruppen i en lapp som legges igjen på bilene som blir utsatt for aksjonene deres. De to siste ukene gjelder det 69 Biler på Frogner og i Ullevål Hageby.

NRK - 21 sep 22 kl. 09:54

Politiet om skytingen i Oslo

Politiet måtte avfyre skudd for å unngå skade på tredjepersoner, da en mann forsøkte å komme seg inn i Biler og truet flere med kniv. Det skriver politiet i en pressemelding om skytingen på Bygdøylokket i Oslo onsdag morgen. Personen som ble skutt av politiet er ikke alvorlig skadet, men er til behandling ved sykehus.

NRK - 21 sep 22 kl. 06:08

Publikum skal ha hindra nødetater

Skuelystne sperra veiene med Biler og hindra nødetatenes arbeid under rekkehusbrannen i Gjøvik mandag. Det skriver styret i Nordby borettslag etter den omfattende brannen. 6 leiligheter brant ned til grunnen og 15 personer ble husløse.

NRK - 30 aug 22 kl. 20:26

Melding om skudd på Torshov i Oslo –Søker etter to Biler

Det er melding om avfyrt skudd på Torshov. – Vi har foreløpig ikke fått noen beskjed om at noen er skadet per nå. Vi har noen patruljer på stedet og er opp vei opp med flere, iser operasjonsleder Guro Sandnes til NRK.

NRK - 30 aug 22 kl. 20:26

Melding om skudd på Torshov i Oslo – Søker etter to Biler

Det er melding om avfyrt skudd på Torshov. – Vi har foreløpig ikke fått noen beskjed om at noen er skadet per nå. Vi har noen patruljer på stedet og er opp vei opp med flere, iser operasjonsleder Guro Sandnes til NRK.

NRK - 20 sep 22 kl. 15:23

Tre Biler involvert i trafikkulykke på E39 - ukjent skadeomfang

Ulykken har skjedd ved Eikefettunnelen i Ostereidet. – Ukjent skadeomfang, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 20 sep 22 kl. 15:29

Trafikkulykke i Alver

Tre Biler har kollidert på E39 ved Eikefettunnelen i Alver kommune. Nødetatene er på vei til stedet. – Vi har ikke fått melding om at noen skal være fastklemt eller alvorlig skadet.

NRK - 20 sep 22 kl. 12:45

Front mot front på Leknes

Politiet melder på Twitter at det har skjedd en front mot front-ulykke i rundkjøring E10/Sjøveien i Leknes. Politiet er på stedet og E10 og Sjøveien er stengt i begge retninger. Det meldes at det ikke er personskader og begge Biler blir fraktet bort av bilberger..

NRK - 28 aug 22 kl. 18:39

Trafikkulykke ved Hønefoss

Kun to Biler og fire personer var involvert i trafikkulykken på E 16 ved Nordrehov. Politiet meldte først at det var en kjedekollisjon med tre Biler involvert søndag kveld rett før klokka 18.30.

NRK - 17 sep 22 kl. 13:44

Kjedekollisjon på E18

Fire Biler har kjedekollidert i sydgående retning på E18 ved Tønsberg. Nødetatene er på vei til stedet. Det skal trolig ikke være alvorlig personskade, skriver politiet på Twitter..

NRK - 16 sep 22 kl. 17:38

Front mot front i Alta

Det er uvisst skadegrad på de to personene som var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Leirbotnvann i Alta. To Biler kolliderte front mot front. Redningshelikopter på vei.

NRK - 16 sep 22 kl. 16:44

E16 stengt ved Skui i Bærum

Et trafikkuhell med flere Biler fører til at E16 er stengt i begge retninger mellom Skui og Sollihøgda. De foreløpige opplysningene tyder på at det ikke er alvorlige skader, men kollisjonen fører til lange køer..

NRK - 26 aug 22 kl. 05:37

Flere Biler brenner på Tøyen

Tre Biler står fredag morgen i brann i Sørligata i Oslo, og politiet antar at de er påsatt. – Vitner har sett flere ungdommer løpe fra stedet, sier operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NTB. Det er mye røyk i området.

NRK - 26 aug 22 kl. 00:59

California krever nullutslipp for alle nye Biler etter 2035

California, USAs mest folkerike stat, har bestemt at alle nye Biler som selges fra 2035 skal være nullutslippsBiler. Torsdagens vedtak ønskes velkommen av klimaforkjempere, som håper det kan anspore resten av USA til å trappe opp overgangen til elBiler. Salget av fossilBiler til Californias 40 millioner innbyggere skal fases ut gradvis de neste årene, inntil det kun selges nullutslippsBiler om 13 år.

Klartale - 15 sep 22 kl. 16:30

EU vil beskytte kjøleskapet og bilen din

Vi beskytter datamaskina vår mot nettangrep. Vi unngår å laste ned skumle vedlegg i e-poster. Men hva med kjøleskapet og bilen?

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com