Bil

Saturday, 01 October, 19:24

Nyheter om Bil

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 01:03

Bil skal ha kjørt fra påkjørsel i Oslo

En person var bevisstløs etter å ha bli påkjørt av en Bil på Grünerløkka i Oslo onsdag kveld. Bilisten skal ha kjørt fra stedet. Oslo-politiet meldte om påkjørselen i Thorvald Meyers gate ved 23.

NRK - 23 sep 22 kl. 02:20

Kjørte ned sykkeltyv med Bil

Politiet i Agder har pågrepet en Bilist som er mistenkt for å ha kjørt ned og utøvd vold mot en syklist. – Vi hadde politipatrulje i nærheten og de kom i kontakt med en dame som fortalte at hun hadde blitt påkjørt av en Bil på sykkelstien. Føreren av Bilen hadde så gått ut og sparket til henne, sier operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikt til NRK.

NRK - 20 sep 22 kl. 15:54

Mann skal ha forsøkt å dra jente inn i Bil

Ein mann i 50-åra er arrestert for å ha forsøkt å dra ei jente i barneskulealder inn i ein Bil på Osterøy, skriv BT. Det var søndag ettermiddag at to jenter skal ha blitt forsøkt lokka inn i ein Bil. Jentene skal ha sprunge frå staden.

NRK - 03 sep 22 kl. 10:31

Leter etter konkret Bil etter skytehendelse på Sandaker

Ingen er så langt pågrepet etter at det ble avfyrt skudd mot en Bil på Sandaker i Oslo fredag kveld. Det opplyser krimleder Anders Johnsrud til NRK lørdag morgen. Det var vitner som meldte fra om skytehendelsen til politiet i 22.

NRK - 03 sep 22 kl. 02:58

Leter etter konkret Bil etter skytehendelse på Sandaker i Oslo

Ingen er så langt pågrepet etter at det ble avfyrt skudd mot en Bil på Sandaker i Oslo fredag kveld. Det opplyser krimleder Anders Johnsrud til NRK lørdag morgen. Det var vitner som meldte fra om skytehendelsen til politiet i 22.

Klartale - 13 timer siden

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke Bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - Igår: 15:15

Store trafikale problemer etter kjedekollisjon på Gol

Tre personBiler har vært involvert i en kjedekollisjon på Gol. Det er store trafikale problemer på stedet, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – Bakerste Bil har kjørt inn i Bilen foran, som igjen har dyttet denne inn i fremste Bil, skriver politiet.

NRK - 27 sep 22 kl. 16:43

Bil kjørte inn i hjorteflokk

En Bil har kjørt inn i en hjorteflokk på E39 ved Tysemarkjo på Stord. Ingen personer skal være skadet. En hjort er død, mens en annen er skadet og har løpt til skogs.

Klartale - 27 sep 22 kl. 14:45

Her flykter de fra Russland

Russere er redde for å bli sendt til krigen. Det har ført at mange rømmer landet. Mange rømmer til Finland, Mongolia, Georgia og Kasakhstan.

NRK - 09 sep 22 kl. 07:40

Kjørte Bil med 2,59 i promille

Ei kvinne i 50-åra fra Sør-Østerdal er dømt til fengsel i 28 dager og ei bot på 20 000 kroner for promillekjøring. Kvinna ble stansa etter å ha kjørt Bil i Åmot i desember i 2020. Blodprøve tatt et par timer etter Bilturen viste ei promille på 2,59.

NRK - 25 sep 22 kl. 18:43

Barn påkjørt av Bil i Drammen

Et barn er påkjørt av Bil i Drammen, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Skadeomfanget er ukjent. En lege er på stedet og politiet er på vei..

NRK - 25 sep 22 kl. 17:30

Fireåring påkjørt av Bil

Det var et barn (4) som ble påkjørt av Bil i Kvernhusbakken i Sandnes. Barnet var bevisst og har blitt tatt med i ambulanse for videre sjekk..

NRK - 25 sep 22 kl. 08:36

PolitiBiler påkjørt av Bil i flukt

Tre personer ble i morges pågrepet på Torsnes i Fredrikstad etter at de prøvde å flykte fra politiet i en stjålet Bil. Da politiet prøvde å stoppe Bilen, valgte føreren å presse seg forbi og kjørte dermed inn i to politiBiler. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Terje Marstad beskriver det som en farlig hendelse.

NRK - 25 sep 22 kl. 03:56

Hus og Bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en Bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 06 sep 22 kl. 16:13

Sandaker-sikta varetektsfengsla med full isolasjon

Mannen i 20-årene som er sikta etter skyting mot en Bil på Sandaker i Oslo fredag, er varetektsfengsla i to uker med full isolasjon. Det betyr at han heller ikke vil kunne kommunisere med innsatte i fengselet. Mannen er sikta for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

NRK - 20 sep 22 kl. 09:05

Sammenstøt mellom Bil og sparkesykkel

Nødetatene rykker ut til melding om trafikkulykke i Kongsberg. Det har vært et sammenstøt mellom sparkesykkel og Bil. Personen på sparkesykkel er oppegående, men fremstår som lettere skadd, opplyser politiet..

NRK - 03 sep 22 kl. 02:58

Ingen pågrepet etter skudd mot Bil i Oslo

Så langt er ingen pågrepet etter at det ble avfyrt skudd mot en Bil på Sandaker i Oslo i fredag kveld. Politiet kjenner heller ikke til at noen er skadet. Saken vil bli etterforsket videre.

NRK - 19 sep 22 kl. 15:13

Kisten fraktes med Bil til Windsor

Dronning Elizabeths kiste fraktes med Bil fra Wellington Arch ved Buckingham Palace til Windsor Castle, hvor hun skal legges til hvile ved siden av sin mann prins Philip..

NRK - 19 sep 22 kl. 06:51

Tre elg truffet av Bil

En Bil har truffet tre elg på Kokstad i Gjerdrum, melder politiet på Twitter. To personer blir sjekket av ambulanse på stedet. En elg har stukket skadd fra ulykken..

NRK - 15 sep 22 kl. 18:35

Sjuåring til sykehus etter påkjørsel i Porsgrunn – politiet leter etter Bilføreren

En sju år gammel gutt er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en Bil i Porsgrunn. Føreren av Bilen kjørte fra stedet etter ulykken. – Vi fikk melding om at en gutt på sykkel hadde blitt påkjørt av en Bil.

NRK - 15 sep 22 kl. 13:16

Moped og Bil involvert i trafikkuhell

Nødetatene rykker ut til et trafikkuhell med personskade. Uhellet skal være mellom moped og Bil, på Kolnes i Karmøy kommune. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 14 sep 22 kl. 14:52

Bil havnet i sjøen – fører sendt til sykehus

En Bil har kjørt av veien i Lofoten og havnet i sjøen, melder politiet i Nordland på Twitter. En person er berget ut av Bilen. Føreren fraktes til akuttmottaket på Gravdal sykehus.

NRK - 4 timer siden

Seks personer involvert i trafikkulykke i Bærum

Politi og ambulanse rykker til Bærum etter melding om trafikkulykke. To Biler har kollidert og en Bil har i tillegg kjørt inn i et gjerde. Totalt 6 personer involvert, men det skal ikke være snakk om alvorlige personskader..

NRK - 6 timer siden

Trafikkulykke på Tveita

Nødetatene er på vei til Tvetenveien på Tveita, etter melding om en trafikkulykke. En Bil og en syklist har kollidert. Syklisten skal være skadet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 16 timer siden

Fire skadd i Bilulykke i Kristiansand

To personer er kjørt til sykehus og to til legevakt etter at en Bil gikk rundt i Ålefjærveien i Kristiansand. Ifølge politiet i Agder dreier det seg ikke om alvorlige skader..

NRK - Igår: 13:04

Stenger tunnel på grunn av villmannskjøring

Eikefettunnelen på E39 i Nordhordland er stengt på grunn av farlig kjøring, melder Statens vegvesen. Politiet ønsker å stoppe en Bil etter det de kaller for villmannskjøring. Først ble Bjørsviktunnelen stengt for å stoppe Bilen, men Bilisten kjørte rett gjennom den stengte tunnelen..

NRK - Igår: 13:04

Tunnel stengt på grunn av villmannskjøring

Eikefettunnelen på E39 i Nordhordland er stengt på grunn av farlig kjøring, melder Statens vegvesen. Politiet ønsket å stoppe en Bil etter det de kaller for villmannskjøring. Klokken 13.

NRK - 12 sep 22 kl. 20:28

Bil treft av stein

Ein Bil vart treft av ein stein på Åsanevegen ved avkøyringa til Åsane senter. Heldigvis vart ingen skadd, men det var sjokkerande for føraren, melder politiet på Twitter. Steinen fall truleg ned frå ei fjellside..

NRK - 12 sep 22 kl. 15:53

Overkjørt av sin egen Bil

En kvinne i 70-årene skal ha blitt overkjørt av sin egen Bil på Rubbestadneset på Bømlo. Kvinnen var fastklemt under Bilen, men folk på stedet klarte å frigjøre henne. Kvinnen er bevisst etter ulykken.

Klartale - 12 sep 22 kl. 08:31

Charles er konge i Storbritannia og flere andre land

Kong Charles ble født i 1948. Han er dronning Elizabeths eldste sønn. Torsdag døde britenes dronning.

NRK - 28 sep 22 kl. 18:24

Budstikka: Politijakt i Asker

Onsdag ettermiddag meldte Budstikka at større politistyrker søkte etter to personer som mistenkes for villmannskjøring i Asker sentrum. Politiet satt inn helikopter i søket, men melder nå at søket er avslått. Sjåføren nektet å stanse etter ordre fra politiet.

NRK - 28 sep 22 kl. 15:21

9-åring påkjørt- sjåfør har stukket av

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en Bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse.Sjåfør av Bilen har stukket fra stedet, melder politiet i Sør-Øst.

NRK - 28 sep 22 kl. 15:21

9-åring påkjørt – mistenkt sjåfør pågrepet etter å ha stukket fra stedet

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en Bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse .Sjåfør av Bilen stakk fra stedet, men politiet har kontroll på en mistenkt sjåfør.

NRK - 11 sep 22 kl. 03:09

Kjørte stjålet Bil inn i seks parkerte Biler og stakk av

En Bil kjørte natt til søndag inn i seks parkerte Biler ved Carl Berner i Oslo. Bilen er meldt stjålet, og Bilføreren stakk fra stedet etter påkjørslene. Påkjørslene skjedde i Københavngata ved krysset til Dælenenggata like etter klokken 2.

NRK - 27 sep 22 kl. 14:49

Person påkøyrd i Bergen sentrum

I Strømgaten er ein person påkøyrd av ein Bil. Vedkommande er frigjort frå køyretøyet og skal vera vaken og medviten. Naudetatane rykker ut..

NRK - 27 sep 22 kl. 10:52

Ønsker tips om skadd mann

Politiet ønsker tips etter at en mann i 40-åra ble funnet bevisstløs på Bakklandet i Trondheim like etter midnatt. Politiet vil at folk som har sett eller hørt noe tar kontakt. Det samme gjelder for folk som kan ha video, for eksempel fra kamera i Bil eller anna utstyr som dekker Nedre Bakklandet.

NRK - 27 sep 22 kl. 05:09

Resultatløs leting etter savnet kvinne

15 år etter at firebarnsmoren Belur Sardar forsvar fra hjemmet i Mjøndalen ved Drammen, har poilitiet gjort nye undersøkelser i en skog ved Kongsberg. Fire krimteknikere og to kriminalsøkshunder fra Kripos har lett og gravd i området, men uten å gjøre funn. Et eldre ektepar har meldt seg som vitner og fortalt at de i 2007 så en mann de mener kan ha vært Sardars ektemann, ryddet kvist ved en Bil som sto parkert..

NRK - 26 sep 22 kl. 23:28

En til sykehus etter ulykke ved Kongsvinger

En mann er kjørt til sykehus etter at en Bil med to personer kjørte av veien ved Bjørnmyrdammen i Kongsvinger mandag kveld. Han skal ikke være hardt skadd. Det opplyser politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - 26 sep 22 kl. 22:22

En fastklemt etter singelulykke i Kongsvinger

Nødetatene jobber med å frigjøre en person som er fastklemt etter at en enslig Bil kjørte av veien i Kongsvinger, skriver politiet på Twitter. Det var to personer i Bilen. – Det er ikke meldt om alvorlige skader, men personen sitter som sagt fastklemt så det er uvisst skadeomfang.

NRK - 26 sep 22 kl. 17:39

Trafikkulykke på E18 - tunnel stengt

Natvalltunnelen på E18 i Sandefjord er stengt etter at en Bil har kjørt i veggen. Ulykken har skjedd i nordgående løp. Fører blir sett til av helsepersonell på stedet..

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i boBil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i boBilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

NRK - 25 sep 22 kl. 20:27

Bilbrann på E18

En Bil brenner på E18 i Tønsberg, skriver politiet. Det meldes om overtenning i Bilen. – Begge felt på E18 stenges nå, opplyser operasjonsleder Per Arne Amundsen til VG..

NRK - 25 sep 22 kl. 20:27

Bilbrann på E18 - veien stengt

En Bil brenner på E18 i Tønsberg, skriver politiet. Det meldes om overtenning i Bilen. – Brannen er slukket.

NRK - 25 sep 22 kl. 18:46

Barn på sparkesykkel påkjørt

Ett barn i 8–10 års alder er påkjørt av en Bil i Drammen søndag kveld ved 18.40-tiden. Dette skjedde ifølge politiet mens barnet brukte en sparkesykkel.

NRK - 25 sep 22 kl. 17:52

Bil i full brann

Alle nødetatene er på vei til Ørmenveien i Fredrikstad etter at de fikk melding om at et kjøretøy brenner. – Det er ikke så mye vi vet ennå, for vi er ikke fremme. Men det er snakk om en personBil i full overtenning, sier operasjonsleder Finn Harald Aas i Øst politidistrikt til NRK.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com