Bidraget

Wednesday, 03 June, 18:22

Nyheter om Bidraget

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 29 Apr 20 kl. 15:45

Bill Gates trekker seg fra fond, Norge øker støtten

Multimilliardæren trekker seg ut av arbeidet i Det globale fondet for å konsentrere seg om coronavaksine. Norge øker Bidraget til fondet til to milliarder kroner totalt..

P4 - 09 Feb 20 kl. 15:27

Klages inn for PFU etter MGP-anmeldelse

Dagbladet klages inn for Pressens Faglige Utvalg etter å ha anmeldt Bidraget fra Kevin Boine i Melodi Grand Prix. Det er teamet rundt artisten som legger inn klagen. Årsaken er at avisas musikkanmelder ga sangen til Kevin Boine terningkast en og hadde formuleringer som manageren til Boine oppfattet som svært trakasserende..

VG - 11 Jan 20 kl. 19:54

Melodi Grand Prix: Geirmund ute

FORNEBU(VG) Fire sørlandsartister kjemper i kveld om finaleplass til årets Melodi Grand Prix. Samtidig får vi for første gang høre Bidraget til Sondrey, som allerede er forhåndsutvalgt til finalen..

VG - 11 Jan 20 kl. 19:54

Melodi Grand Prix: Ny finalist klar i kveld

FORNEBU(VG)Fire sørlandsartister kjemper i kveld om finaleplass til årets Melodi Grand Prix. Samtidig får vi for første gang høre Bidraget til Sondrey, som allerede er forhåndsutvalgt til finalen..

NRK - 29 Sep 19 kl. 05:06

Lovet bort 500 mill. i supershow

Statsminister Erna Solberg (H) fikk dele scene med superstjerner som Pharrell Williams, Alicia Keys og Queen i New York lørdag. Årsak: Hun skulle fortelle at Norge øker Bidraget til blant annet utdanning i kriseområder med en halv milliard kroner..

NRK - 22 Sep 19 kl. 00:08

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske Bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

P4 - 22 Sep 19 kl. 08:45

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av Eurovision Song Contest har bøtelagt det islandske Bidraget etter årets finale i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Reglene sier at politiske handlinger er forbudt, opplyser arrangøren. Island har klaget på boten..

NRK - 18 Jul 19 kl. 09:15

Øker støtten til FNs miljøprogram

Norske myndigheter øker Bidraget til FNs miljøprogram til 360 millioner kroner – en økning på 90 millioner fra forrige periode. Avtalen blir undertegnet i New York når utviklingsministeren Ulstein møter lederen for FNs miljøprogram i dag, ifølge NTB..

NRK - 11 Jul 19 kl. 15:19

Tromsø får 65 millioner

Tromsø får 65 millioner kroner til kollektivtransport, sykkel og gange, ifølge NTB. Det var samferdselsminister Jon Georg Dale som i en pressemelding kunne fortelle om Bidraget til Tromsøs kollektivtilbud..

NRK - 22 May 19 kl. 19:08

EBU har korrigert stemmetallene

EBU har korrigert stemmetallene under Eurovision Song Contest-finalen. Dermed har det norske Bidraget falt en plass ned..

P4 - 22 May 19 kl. 19:27

Keiino ned en plass

EBU har korrigert stemmetallene under den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen, noe som gjør at det norske Bidraget Keiino har falt til 6.plass. Det melder NRK.

Hegnar.no - 13 May 19 kl. 06:20

Anbefales å bruke færre millioner på profilering av Norge som reisemål

En rapport foreslår å kutte Bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner..

P4 - 14 May 19 kl. 05:57

Negative til kutt i reiselivsprofilering

Både opposisjonen på Stortinget og sentrale toppsjefer reagerer kraftig på forslaget om å kutte i profileringen av Norge som reisemål. I en rapport fra PwC og Oslo Economics anbefales det kraftige kutt i det statlige Bidraget. Cecilie Myrseth fra Arbeiderpartiet sier stadig flere turister ser mot Norge som et reisemål, og at vi da må skape en mer bærekraftig helårsindustri, skriver Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 13 May 19 kl. 06:19

Rapport: Regjeringen bør kutte i støtten til profileringen av Norge som reisemål

En rapport foreslår å kutte Bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner..

P4 - 13 May 19 kl. 05:30

Vil kutte profileringsstøtte

En rapport foreslår å kutte Bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner, fra dagens 231,5 millioner. Rapporten er utarbeidet av konsulentselskapet PwC og Oslo Economic, som mener at reduksjonen ikke vil få vesentlig negative konsekvenser. Men reiselivsdirektør Bente Bratland Holm i Innovasjon Norge mener kuttene vil være dramatiske og at forslaget er basert på et svært tynt grunnlag..

E24 - 13 May 19 kl. 06:05

Rapport: Regjeringen bør kutte i støtten til profileringen av Norge som reisemål

En rapport foreslår å kutte Bidraget til Innovasjon Norges satsing på markedsføring og profilering av Norge som reisemål med over 50 millioner kroner..

NRK - 09 Mar 19 kl. 20:33

R.Kelly løslatt mot bidragsbetaling

R&B-artisten R.Kelly er løslatt etter at noen betalte en sum på 1,3 millioner dollar, som han skyldte i barnebidrag, ifølge nyhetsbyrået AP. En talsmann for sheriffen i Cook County, sier at de ennå ikke vet hvem som betalte Bidraget for artisten..

NRK - 10 Feb 19 kl. 07:39

Sør-Korea aukar Bidraget til USA

Sør-Korea skreiv søndag under ein avtale der dei forplikta seg til å betale meir pengar til USA for å ha amerikanske soldatar stasjonert i landet. Det skjer etter krav frå den amerikanske presidenten Donald Trump. Avtalen gjeld for eitt år..

NRK - 03 Dec 18 kl. 05:41

Vurderer finansskatt i EU

Frankrike og Tyskland vil på nytt forsøke å blåse liv i en gammel plan om en EU-skatt på finanstransaksjoner. Tanken er at medlemslandene kan bruke inntektene til å dekke deler av Bidraget til unionens budsjett, skriver Süddeutsche Zeitung..

NRK - 28 Nov 18 kl. 14:20

Økt støtte til Afghanistan

Norge øker det humanitære Bidraget til Afghanistan med 48 millioner kroner for 2018, opplyser utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Tørke og konflikt har endret situasjonen i landet og ført til økt behov for hjelp, sier utenriksministeren..

Aftenposten - 12 Oct 18 kl. 22:25

Syv meter høy kvinne i bronse får plass i Bjørvika

Den britiske kunstneren Tracey Emin har med Bidraget «The Mother» vunnet konkurransen om kunst på Museumsutstikkeren, ved det nye Munch-museet i Oslo..

VG - 19 Jul 18 kl. 05:31

Internt UD-notat advarte om voldtekter, vold og menneskesmugling i Libya

Styrkingen av Libyas kystvakt har gitt grunnlag for mer menneskehandel, ifølge et UD-notat fra september. Kort tid senere økte Norge Bidraget til fondet som blant annet skal bygge opp kystvakten..

Aftenposten - 12 May 18 kl. 22:23

Ny Eurovisionskandale da mann rappet mikrofonen til britiske SuRie

For tredje gang i Eurovisionhistorien klarte en «streaker» å komme seg på scenen under finalen. Denne gangen gikk det utover det britiske Bidraget..

Aftenposten - 12 May 18 kl. 22:23

Mann stormet scenen og rappet mikrofonen til britiske SuRie

For tredje gang i Eurovisionhistorien klarte en «streaker» å komme seg på scenen under finalen. Denne gangen gikk det utover det britiske Bidraget..

NRK - 28 Feb 18 kl. 10:13

Fortsetter styrkebidrag i Irak

Norge vil ha 110 personer fra Hæren og Forsvarets spesialstyrker i Irak. – Mandatet for vårt bidrag i Irak går ut i mars. Vi har varslet Stortinget om at vi forlenger Bidraget ut året, sier forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) til NTB..

NRK - 23 Feb 18 kl. 06:16

Gir millioner til militærstyrke

Norge gir 15 millioner kroner til den militære styrken som er i Sahel i Afrika for å bekjempe terrorgrupper og stoppe migrasjon, skriver NTB. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide vil fredag kunngjøre Bidraget på en høynivåkonferanse i Brussel..

P4 - 08 Dec 17 kl. 16:18

Øker bidrag til nødhjelpsfond

Norge øker Bidraget til FNs nødhjelpsfond. Bidraget økes fra 380 til 420 millioner kroner årlig de neste fire årene. Regjeringens mål er å skape større forutsigbarhet for humanitære partnere, og en mer effektiv humanitær innsats..

NRK - 13 Dec 17 kl. 15:48

Slutt på norsk redningsinnsats

Siden 2015 er titusenvis av mennesker reddet av norske skip i Middelhavet. Et forslag fra SV, Ap og Sp om å forlenge det norske Bidraget ble mandag nedstemt i Stortinget og regjeringen har ikke satt av midler til operasjonen i neste års statsbudsjett.

NRK - 11 Dec 17 kl. 02:29

Kamp om norsk Middelhavsbidrag

Frontex og opposisjonen på Stortinget ber regjeringen videreføre innsatsen i Middelhavet med det norske skipet Olympic Commander. SV, Ap og Sp vil be regjeringen forhandle om forlengelse av det norske Bidraget til middelhavsoperasjonen, skriver Sysla..

NRK - 08 Dec 17 kl. 14:45

Norge gir 420 millioner kroner

Norge øker Bidraget til FNs nødhjelpsfond med 40 millioner kroner neste år, til 420 millioner kroner. Beløpet skal gis hvert år de neste fire årene. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier pengene skal gi mer effektiv humanitær innsats, ifølge NTB..

P4 - 20 Oct 17 kl. 09:41

Vil stoppe hjelp til redningsoperasjon i Middelhavet

Regjeringen går inn for å stanse Bidraget til redningsoperasjonen Triton i Middelhavet i neste års statsbudsjett. Begrunnelsen er at nedgangen i antallet migranter og flyktninger har ført til at det norske Bidraget har vært involvert i færre redningsoppdrag. SVs Petter Eide i justiskomiteen på Stortinget sier til VG at konsekvensen av dette er mer lidelse og død, og mener regjeringen bryter med årelag tradisjon..

P4 - 27 Oct 17 kl. 06:21

Antall sauer doblet etter tilskudd

Investeringstøtte til sauehus har ført til en dobling i antall sauer i Norge. 375 bønder har fått til sammen 160 millioner kroner i støtte de siste tre årene, og det har ført til at sauetallet har økt fra rundt 35.000 til over 70.

P4 - 22 Oct 17 kl. 20:46

Årets TV-aksjon i full gang

Årets TV-aksjon er nå i full gang. Rundt 100.000 bøssebærere samler i kveld inn penger til UNICEFs kamp for skoler i konfliktområder.

VG - 22 Oct 17 kl. 22:15

Regjeringen vil stanse bidrag til redningsoperasjon i Middelhavet

I sitt forslag til statsbudsjett går regjeringen inn for å stanse Bidraget til redningsoperasjonen Triton i Middelhavet. SV varsler omkamp og mener forslaget er «kaldt og kynisk»..

NRK - 28 Sep 17 kl. 12:43

Norge styrker Afghanistan-bidrag

Regjeringen besluttet i juni å videreføre et militært bidrag på omkring 50 personer til NATO-operasjonen Resolute Support Mission i Afghanistan for hele 2018. Torsdag besluttet regjeringen å øke Bidraget med om omkring ti personer, skriver NTB..

NRK - 31 Jul 17 kl. 19:34

Høyre og Frp freder HRS-støtte

Høyre og Fremskrittspartiet vil videreføre statsstøtten til Human Rights Service (HRS). De øvrige partiene vil enten kutte eller redusere det statlige Bidraget, skriver Dagsavisen..

P4 - 08 Jul 17 kl. 16:45

Norge gir 600 millioner til vaksinasjonsarbeid

Norge gir 600 millioner kroner til å bekjempe globale sykdomsutbrudd. Det opplyser Statsministerens kontor i en pressemelding. De viser til at Ebola-utbruddet viser hvor raskt sykdommer kan spre seg over landegrenser, og hvor ødeleggende det kan være for både liv, helse og økonomi.

NRK - 09 May 17 kl. 09:52

Sundnes kastet ut av ESC-jury

Den tidligere MGP-generalen Per Sundnes er vraket fra den norske fagjuryen i årets Eurovision Song Contest, skriver VG. Bakgrunnen skal være at han kritiserte det irske Bidraget i NRK-programmet «Adresse Kiev»..

NRK - 14 Apr 17 kl. 10:05

Russisk TV boikotter Eurovision

Det statlige fjernsynet i Russland sier de skal boikotte årets Eurovision Song Contest etter at vertslandet har utestengt det russiske Bidraget. Artisten ble i mars nektet innreisetillatelse fordi hun brøt ukrainsk lov ved på opptre på Krim-halvøya..

P4 - 11 Mar 17 kl. 17:04

Vurdere å avslutte operasjon i Middelhavet

Regjeringen vurderer nå å avslutte det norske Bidraget til redningsoperasjonen i Middelhavet. «Siem Pilot» og «Peter Henry von Koss» har reddet rundt 60 000 mennesker fra drukningsdøden siden sommeren 2015, men regjeringen har ikke bestemt seg for om det norske Bidraget skal forlenges, melder Dagsavisen. Politidirektoratet har nå sendt brev til Justis- og beredskapsdepartementet og bedt om en rask avklaring..

NRK - 06 Mar 17 kl. 17:57

Norge fortsetter kampen mot IS

Norske soldater som trener irakiske sikkerhetsstyrker i kampen mot IS, skal flyttes fra Erbil i Nord-Irak til Anbar-provinsen i Vest-Irak. Stortinget ble mandag orientert om at det norske Bidraget forlenges med tolv måneder fra og med 10. mars 2017..

Hegnar.no - 09 Feb 17 kl. 08:00

Så sterk var BNP-veksten

Det største Bidraget til veksten kom fra bygg- og anleggsvirksomheten..

E24 - 25 Jan 17 kl. 05:08

NATO-sjefen mener europeiske land må bidra mer

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier han er helt enig med USA om at europeiske land må øke Bidraget til alliansen..

NRK - 18 Jan 17 kl. 04:22

Obama gir til FNs grønne klimafond

Obama administrasjonen kunngjør at den bidrar med 4,2 milliarder kroner til FNs grønne klimafond, bare tre dager før Donald Trump blir president. Summen er USAs andre bidrag til fondet. Det første Bidraget på over 25 milliarder kroner kom i 2014..

P4 - 18 Jan 17 kl. 05:02

Milliarder til klimafond

Obama-administrasjonen kunngjør at den bidrar med over fire milliarder kroner til FNs klimafond. Bevilgningen skjer tre dager før Donald Trump tar over i Det hvite hus. Summen på 4,2 milliarder er USAs andre bidrag til fondet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt