Bidens

Torsdag, 22 April, 17:09

Nyheter om Bidens

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - I førrgår: 06:10

Fagforbundet for kullgruvearbeidere støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber..

NRK - I førrgår: 05:06

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 16:04

Bidens Big New Deal

President Joe Bidens økonomiske støttepakker er nesten uten sidestykke i USAs historie. Det er en ny New Deal på trappene, og den er Big Deal, skriver Morten Strand..

NRK - 10 feb. 21 kl. 17:02

Bidens valg vil heve minstelønna

President Joe Bidens valg som budsjettdirektør sier hun støtter en økning av minstelønna i USA. Neera Tanden sa i Senatet at høyere minstelønn vil ha liten betydning for arbeidsløsheten. Tanden må godkjennes før hun får lede Bidens budsjettarbeid..

NRK - 30 mars 21 kl. 22:57

Joe Bidens hund i «bitehendelser»

President Bidens hund Major har vært involvert i to «bitehendelser» mens den har vært i Det hvite hus. Det skal ha ført til legetilsyn for dem som har blitt bitt, melder CNN. Biden har forklart at hunden ble skremt og at den er under opplæring..

NRK - 18 mars 21 kl. 07:20

Søksmål mot Bidens oljeavgjørelse

21 delstater reiser søksmål i håp om å få omgjort USAs president Joe Bidens avgjørelse om å stanse utbyggingen av oljerørledningen Keystone XL. Saksøkerne mener at Kongressen bør være siste instans som avgjør om den skal bygges eller ei..

Aftenposten - 18 mars 21 kl. 07:05

21 delstater til retten for å få omgjort Bidens stans av oljerørledning

21 delstater reiser søksmål i håp om å få omgjort USAs president Joe Bidens avgjørelse om å stanse utbyggingen av….

NRK - 20 jan. 21 kl. 20:42

Republikanere hyller talen

Flere republikanere hyller president Joe Bidens innsettelsestale. Republikaneren Mitt Romney sier til journalister at Bidens tale var «svært sterk», ifølge CNN. Partikollega Lisa Murkowski sier Bidens tale «var akkurat det USA trengte»..

E24 - 10 mars 21 kl. 20:15

Bidens krisepakke på 1.900 milliarder dollar vedtatt i Representantenes hus

Representantenes hus har stemt for president Joe Bidens gigantiske redningspakke på 1.900 milliarder dollar, som skal gjenreise økonomien etter koronakrisen..

Aftenposten - 10 mars 21 kl. 20:14

Bidens krisepakke på 1.900 milliarder dollar vedtatt

Representantenes hus har stemt for president Joe Bidens gigantiske redningspakke på 1..

E24 - 10 mars 21 kl. 06:08

Klart for siste avstemming om Bidens krisepakke

Joe Bidens gigantiske krisepakke er nær ved å krysse målstreken. Onsdag stemmer Representantenes hus for siste gang og sender den til presidenten for signering..

VG - 06 mars 21 kl. 03:12

Derfor kan drastisk lovendring bli Bidens løsning

Eksperter levner president Joe Bidens «overhaling» av det amerikanske samfunnet lite håp. En lovendring må da til – men den kan bli skjebnesvanger for demokratene i det lange løp..

NRK - 04 mars 21 kl. 23:50

Senatet tar opp Bidens krisepakke

I USA har Senatet stemt for å åpne debatten om president Joe Bidens koronakrisepakke på 1900 milliarder dollar. Kongressen er splittet i saken, men vedtaket om å åpne debatten gikk gjennom med visepresident Kamala Harris' dobbeltstemme.

VG - 3 timer siden

Bidens nye klimamål: Minst 50 prosent kutt innen 2030

President Joe Biden håper hans nye klimamål vil få verden til å øke ambisjonsnivået i klimakampen..

NRK - 5 timer siden

Japan skjerper klimamål

Japan skjerper klimamålene, melder AFP. Landet vil kutte 46 prosent av klimagassutslippene innen 2030, opplyser statsminister Yoshihide Suga timer før Joe Bidens klimatoppmøte. Tidligere hadde Japan mål om å kutte 26 prosent..

E24 - Igår: 06:05

Xi varsler viktig tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uken..

NRK - Igår: 04:59

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

E24 - I førrgår: 06:09

Verden venter på Bidens tall for kutt i klimautslippene

President Joe Biden har store ambisjoner for klimatoppmøtet torsdag, og verden venter at han kunngjør minst en halvering av USAs utslipp innen 2030..

Dagbladet - 18 april 21 kl. 20:45

Mener Biden-dato er for sein

Ekspresident Donald Trump mener at Joe Bidens plan om å trekke ut soldatene fra Afghanistan innen 11. september er altfor svak..

E24 - 25 feb. 21 kl. 05:44

Næringslivsledere støtter Bidens kriseplan

Et brev signert av over 150 bedriftsledere støtter USAs president Joe Bidens krisepakke på nesten 2.000 milliarder dollar..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 20:44

Russland nekter nære Biden-medarbeidere adgang

Russland kaster ut ti amerikanske diplomater og nekter flere av president Joe Bidens nærmeste medarbeidere adgang til….

NRK - 14 april 21 kl. 01:42

USA selger kampfly til UAE

Joe Bidens regjering går videre med planene om å selge våpen til De forente arabiske emirater (UAE) for 23 milliarder dollar, etter å ha vurdert innholdet i avtalen inngått av Donald Trump. På listen står blant annet F-35 kampfly og bevæpnede droner..

VG - 11 april 21 kl. 07:59

Denne demokraten skaper trøbbel for Biden

Den konservative demokraten Joe Manchin vil være tungen på vektskålen for Joe Bidens politikk, ifølge eksperter. Men presidenten må være forsiktig med å svinge «pisken», understreker de..

Dagbladet - 08 april 21 kl. 22:37

Bidens sønn: Sjokkerende ærlig

Hunter Biden forteller en sterk historie om død, alkohol og narkotika i sin erindringsbok..

NRK - 08 april 21 kl. 07:35

Åpner for Bidens samferdselsplan

I USA åpner Republikanerne for å støtte samferdselsplanen til president Joe Biden, men ikke finansiere den ved å reversere skattekutt. Biden vil øke skatten for store selskaper og rike amerikanere for å finansiere planen på 17.000 milliarder dollar..

E24 - 07 april 21 kl. 05:44

Amazon støtter høyere selskapsskatt

Amazon-toppsjef Jeff Bezos støtter forslaget fra Joe Bidens regjering om høyere selskapsskatt..

NRK - 06 april 21 kl. 22:54

Amazon støtter høyere selskapsskatt

Amazon-toppsjef Jeff Bezos støtter forslaget fra Joe Bidens regjering om høyere selskapsskatt. Biden ønsker å heve skattesatsen for å finansiere en massiv satsing på infrastruktur og klimavennlig teknologi..

NRK - 06 april 21 kl. 22:21

Bidens vaksinemål innen rekkevidde

USAs president Joe Biden sier at målet om å sette 200 millioner vaksinedoser, i løpet av hans første 100 dager som president, er innen rekkevidde. Det kom frem i en tale til nasjonen om koronaviruset tirsdag kveld..

VG - 06 april 21 kl. 13:00

Hunter Biden takker familien for å aldri gi ham opp

President Joe Bidens sønn Hunter åpner opp om rusavhengighet og familiens støtte i sin nye biografi..

VG - 06 april 21 kl. 13:00

Hunter Biden takker familien for å aldri gi ham opp

President Joe Bidens sønn Hunter åpner opp om rusavhengighet og familiens støtte i sin nye biografi..

NRK - 31 mars 21 kl. 23:30

USA om Vestbredden

President Joe Bidens administrasjon understreker at Vestbredden i USAs øyne er under israelsk okkupasjon. I den årlige menneskerettsrapporten fra amerikansk UD, som ble lagt fram tirsdag, omtales ikke Vestbredden og Gazastripen som «okkuperte områder».

E24 - 31 mars 21 kl. 18:29

Biden ventes å satse milliarder på elbilmarkedet - Tesla-aksjen stiger

Joe Bidens infrastrukturpakke ventes å inneholde store satsinger på elbilmarkedet. Tesla-aksjen stiger før planen skal presenteres i kveld..

E24 - 31 mars 21 kl. 15:12

Svak oppgang før Bidens infrastruktursatsing

Indeksene på Wall Street klatrer forsiktig fra start på kvartalets siste dag, før president Joe Biden er ventet å lansere en gigantisk infrastrukturpakke..

E24 - 31 mars 21 kl. 15:12

Tek-oppgang før Bidens infrastruktursatsing

Teknologitunge Nasdaq stiger på kvartalets siste dag, før president Joe Biden er ventet å lansere en gigantisk infrastrukturpakke..

E24 - 31 mars 21 kl. 15:12

Tek-selskapene slo tilbake før Bidens infrastruktursatsing

Teknologitunge Nasdaq steg kraftig på kvartalets siste dag, før president Joe Biden er ventet å lansere en gigantisk infrastrukturpakke..

NRK - 31 mars 21 kl. 08:44

Angrer på omstridt styreverv

President Joe Bidens sønn Hunter sier i en ny bok at han angrer på det omstridte styrevervet i et ukrainsk gasselskap, melder AP. Han sier at han ikke gjorde noe galt, men at han ikke ville takket ja hvis han visste at det skulle bli så kontroversielt..

NRK - 29 mars 21 kl. 19:37

Biden følger med på Floyd-saken

USAs president Joe Biden følger nøye med på rettssaken mot Derek Chauvin, som er anklaget for drapet på George Floyd. Det sa Bidens talskvinne Jen Psaki da rettssaken mot Chauvin startet mandag. Psaki la til at Biden har kalt drapet på Floyd en hendelse som virkelig åpner sår i USA..

NRK - 18 mars 21 kl. 23:31

USA og Kinas utenriksministre møtes

Amerikanske og kinesiske toppdiplomater møtes nå ansikt til ansikt for første gang siden Joe Biden overtok som president. USAs utenriksminister Anthony Blinken og Bidens nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan ankom Anchorage i Alaska torsdag. De neste to dagene er det duket for samtaler med Kinas utenriksminister Wang Yi og det kinesiske kommunistpartiets utenrikssjef Yang Jiechi..

NRK - 18 mars 21 kl. 15:47

Putin svarer på Bidens anklager

Russlands president Vladimir Putin svarer nå for første gang på anklagen fra sin amerikanske kollega Joe Biden om at han er en drapsmann. – På seg selv kjenner man andre, sa Putin til statlig russisk TV. Ordkrigen mellom de to er svært uvanlig..

Dagbladet - 24 jan. 21 kl. 23:50

Kan bli Bidens mareritt

En av president Joe Bidens største utfordringer, blir å samle sitt eget parti. Særlig én mann kan ødelegge for ham..

VG - 17 mars 21 kl. 02:13

Ny rapport: Slik forsøkte utenlandske aktører å påvirke USA-valget

Iran skal ha utgitt seg for å være Proud Boys og Russland skal ha forsøkt å spre usannheter om Joe Bidens sønn, mener amerikansk etterretning..

NRK - 16 mars 21 kl. 21:13

Klarte ikke å manipulere USA-valget

Russland og Iran forsøkte å manipulere avviklingen av presidentvalget i USA, men lyktes ikke, ifølge en rapport fra amerikanske etterretningsmyndigheter. Ifølge rapporten godkjente president Putin en russisk operasjon for å skade Bidens kandidatur..

E24 - 15 mars 21 kl. 05:59

Blandet i Asia før rentebeslutninger: Kraftig opptur for japansk tek-gigant

Uken starter med små utslag i Asia, i forkant av en rekke rentebeslutninger rundt om i verden. Samtidig stiger Tokyo-børsen forsiktig etter at USA godkjente Bidens gigantiske krisepakke før helgen..

NRK - 14 mars 21 kl. 06:56

Nord-Korea svarer ikke USA

Nord-Korea svarer ikke på gjentatte forsøk fra USA på å oppnå kontakt i kulissene, ifølge Reuters. En anonym kilde i Joe Bidens regjering opplyser til nyhetsbyrået at det har blitt gjort flere forsøk på å få kontakt med den nordkoreanske regjeringen.

NRK - 14 mars 21 kl. 06:59

Biden sender krisehjelp

Joe Bidens regjering har beordret den føderale kriseetaten Fema til å bistå i håndteringen av den kraftige økningen av migrantbarn på grensen til Mexico. USA har fått kritikk for at flere tusen barn blir holdt for lenge ved overfylte mottaksanlegg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt