Biarritz

Saturday, 04 April, 19:40

Nyheter om Biarritz

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 25 Aug 19 kl. 15:52

Offisielt iransk fly landet i Biarritz under G7-toppmøte

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif skal ha ankommet Biarritz i Frankrike, der G7-møtet holdes..

NRK - 25 Aug 19 kl. 16:02

Irans utenriksminister til Biarritz

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har ankommet Biarritz hvor G7-toppmøtet nå avholdes. Nyhetsbyrået Reuters melder at han skal i et møte med den franske utenriksministeren. Det skal ikke være noen planlagte møter mellom Iran og USA..

P4 - 25 Aug 19 kl. 16:16

Irans statsminister til G7

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har ankommet G7-møtet i Biarritz i Frankrike. Det var ikke varslet at han skulle møte. Flere nyhetsbyråer melder at han er på plass for å holde møter på sidelinjen.

P4 - 25 Aug 19 kl. 16:16

Irans utenriksminister til G7

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har nå ankommet G7-møtet i Biarritz i Frankrike. Det var ikke varslet at han skulle møte. Zarif skal ha blitt invitert av Frankrike.

Dagbladet - 26 Aug 19 kl. 07:26

Har Frankrikes president klart å utmanøvrere Donald Trump?

Iransk utenriksministerbesøk under G7-toppmøtet i Biarritz kan dempe spenningen i Persiabukta..

NRK - 24 Aug 19 kl. 22:35

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 18:26

Overraskende gjest under G7-toppmøtet

Irans utenriksminister Mohammed Javad Zarif kom søndag til Biarritz sør i Frankrike, der G7-landene har toppmøte..

NRK - 26 Aug 19 kl. 18:06

Pressekonferanse med Boris Johnson

Sjå pressenkonferansen til Boris Johnson etter G7-toppmøtet i Biarritz direkte her..

NRK - 24 Aug 19 kl. 17:13

Boris Johnson går imot EU-ledere

– Det finnes alle mulige salgs mennesker som vil benytte enhver unnskyldning for å forstyrre handelen og forvanske handelsavtaler, og det vil jeg ikke ha noe av, sa den britiske statsministeren til nyhetsbyrået PA da han kom til G7-møtet i Biarritz..

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 08:32

Kinkige spørsmål under avslutningen av G7-toppmøtet

G7-toppmøtet i Biarritz går mot slutten, og lederne runder av med å diskutere stridstemaer som global oppvarming og digital økonomi..

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 06:00

Irans utenriksminister på overraskende besøk under G7-møte

Mens verdens mektigste ledere var samlet til G7-toppmøte i Biarritz, dukket plutselig Irans utenriksminister Javad Zarif opp på en lynvisitt i den franske byen..

NRK - 25 Aug 19 kl. 15:40

Iransk fly til G7-toppmøte

Flightradar24 melder at et fly fra den iranske regjeringen har landet på flyplassen i Biarritz, hvor G7-toppmøte holdes i disse dager. Det samme flyet tok Irans utenriksminister til Oslo tidligere denne uken, skriver Reuters..

NRK - 25 Aug 19 kl. 11:30

Trump møtte Johnson

USAs president Donald Trump møtte britenes nye statsminister Boris Johnson søndag i forbindelse med G7-toppmøtet i Biarritz i Frankrike. Samtalen skal dreie seg om en storstilt handelsavtale etter at britene forlater EU..

VG - 25 Aug 19 kl. 15:52

Overraskelsebesøk fra Irans utenriksminister

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif skal ha ankommet Biarritz i Frankrike, der G7-møtet holdes..

VG - 25 Aug 19 kl. 22:08

På vei inn i ny krise

At de vestlige stormaktslederne som var samlet i Biarritz ikke forsøkte bli enige om en slutterklæring viser hvordan tidene har forandret seg. Den største forandringen har et navn: Donald Trump..

NRK - 26 Aug 19 kl. 18:22

Litt meir optimistisk Johnson

Statsministeren i Storbritannia, Boris Johnson, sa på ein pressekonferanse etter G7-toppmøtet i Biarritz at han er litt meir optimistisk enn tidlegare om å kunne få til ein Brexit-avtale..

VG - 25 Aug 19 kl. 15:52

Overraskelsebesøk fra Irans utenriksminister: - En provokasjon mot USA

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har ankommet Biarritz i Frankrike, der verdens toppledere er samlet for årets G7-møte..

VG - 25 Aug 19 kl. 15:52

Overraskelsesbesøk fra Irans utenriksminister: – En provokasjon mot USA

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har ankommet Biarritz i Frankrike, der verdens toppledere er samlet for årets G7-møte..

NRK - 24 Aug 19 kl. 20:07

Vannkanoner mot demonstranter

Fransk politi bruker vannkanoner og tårgegass mot demonstranter som blokkerer en vei like ved G7-møtet i Biarritz, skriver nyhetsbyrået Reuters. Noen få demonstranter kaster stein mot politiet, men resten av demonstrasjonen er fredelig, ifølge avisa..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 15:51

Irans utenriksminister på overraskelsesbesøk i vertsbyen for G7-toppmøtet

Mens G7-toppmøtet pågår i Biarritz i Frankrike, har jetflyet til Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif landet på flyplassen like ved..

NRK - 25 Aug 19 kl. 12:09

Revurderer økt handelskrig med Kina

USAs president Donald Trump sier han revurderer truslene om å trappe opp handelskrigen med Kina. Han nektet søndag for at handelskrigen med Kina skaper friksjon på G7-toppmøtet i Biarritz i Frankrike. (NTB).

NRK - 25 Aug 19 kl. 20:46

Irans utenriksminister har dratt

Irans utenriksminister Mohammed Javad Zarif kom søndag på overraskende besøk til Biarritz sør i Frankrike, der lederne i G7-landene har toppmøte, ifølge Reuters. Zarif skal ha hatt samtaler i 3,5 timer, inkludert en halvtime med Emmanuel Macron..

NRK - 25 Aug 19 kl. 01:28

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

P4 - 25 Aug 19 kl. 20:32

Utenriksministeren har reist

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif har nå reist fra den franske byen Biarritz, der G7-landene i helgen er samlet til møte. Det vakte stor oppsikt da han tidligere i dag kom på et uanmeldt besøk. Ifølge New York Times hadde utenriksministeren blant annet et møte med Frankrikes president Emmanuel Macron, men hva det ble snakket om er ikke kjent..

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 15:51

Reuters: Jetflyet til Irans utenriksminister har landet i vertsbyen for G7-toppmøtet

Mens G7-toppmøtet pågår i Biarritz i Frankrike, har jetflyet til Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif landet på flyplassen like ved..

P4 - 24 Aug 19 kl. 20:32

Tåregass mot G7-demonstranter

Politiet i Frankrike har brukt vannkanoner og tårgegass mot demonstranter som blokkerte en vei like ved G7-møtet i Biarritz i Frankrike i dag. Noen demonstranter har kastet stein mot politiet, men demonstrasjonene skal i hovedsak ha vært fredelige. Lederne av verdens sju største industriland er samlet for å diskutere blant annet handel og klima..

P4 - 26 Aug 19 kl. 10:39

Johnson blar opp for Amazonas

Storbritannia skal gi 10 millioner pund til å reparere skadene på regnskogen i Amazonas. Det lover statsminister Boris Johnson. Pengene skal gjøres tilgjengelig umiddelbart, heter det i en uttalelse som kommer på den siste dagen av G7-toppmøtet i franske Biarritz, dagen etter at Frankrikes president Emmanuel Macron sa at verdenslederne er enige om å hjelpe landene som er berørt av de store skogbrannene..

NRK - 24 Aug 19 kl. 14:37

Advarer Donald Trump

Frykt for handelskrig preger G7-toppmøtet i franske Biarritz, melder AFP. EU-president Donald Tusk og Frankrikes president Emmanuel Macron advarer begge president Donald Trump mot følgene av en handelskrig..

P4 - 25 Aug 19 kl. 18:07

- En provokasjon

At Irans utenriksminister dukket opp på G7-møtet i Biarritz i Frankrike kan oppfattes som en provokasjon mot USA. Det mener ekspert på internasjonal politikk ved NTNU, Jo Jakobsen. Mohammad Javad Zarif dukket overraskende opp i den franske byen i ettermiddag etter at han skal ha blitt invitert av Frankrike.

NRK - 28 Jul 19 kl. 13:56

Macron og Putin skal møtes

Frankrikes president Emmanuel Macron og hans russiske kollega Vladimir Putin skal møtes før G7-toppmøtet i Biarritz neste måned. Russland var tidligere medlem av gruppa, men deres medlemskap ble suspendert etter annekteringen av Krim-halvøya i 2014..

NRK - 30 Jul 16 kl. 14:57

Bevæpnede soldater langs stranda

Bevæpnede soldater patruljerer langs Biarritz-stranda sør i Frankrike, drøye to uker etter at 84 mennesker ble drept på strandpromenaden i Nice. Myndighetene har flere steder forbudt folk å ha med store sekker og bager på stranda, av sikkerhetshensyn..

VG - 13 Jul 15 kl. 08:08

Kristoffs stefar kan bli Katjusja-trener

Biarritz (VG) Tour de France har ikke gått på skinner for Alexander Kristoff (28). Men Katjusja er så imponert over trener Stein Ørn, at de vil kjøpe nordmannen ut av tidsklemma..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt