Beskylder

Monday, 16 September, 04:20

Nyheter om Beskylder

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 20:36

Reagerer på Rajas utspill

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen i Frp reagerer sterkt på at Venstres Abid Raja mener Frp driver med «brun» retorikk og propaganda. I et intervju med NRK i dag gikk Raja hardt ut om partiets utspill om snikislamisering og båtmigranter. Amundsen sier til TV2 at Raja i realiteten Beskylder Frp for å spre nazistisk propaganda og at det er spinnvilt..

VG - 11 Sep 19 kl. 19:15

Beskylder UD for helsebløff om syk gutt i Syria

UD presset på for at en norsk IS-kvinne i Syria skulle la sin syke gutt (4) få en operasjon. Det ble vist til en diagnose stilt av Røde Kors. Men Røde Kors avviser at en slik diagnose ble stilt..

VG - 30 Aug 19 kl. 13:51

Støre om helseminister Bent Høie: – Må snart begynne å ta ansvar

Jonas Gahr Støre Beskylder helseminister Bent Høie for å «peke på alle andre» – og ikke ta ansvar selv når det avdekkes feil i helsevesenet..

P4 - 30 Aug 19 kl. 06:22

– Litt desperat av Frp

Arbeiderpartiets Hadia Tajik reagerer kraftig på at Frp-leder Siv Jensen Beskylder Jonas Gahr Støre for å ha doble standarder. Støre har fått mye kritikk for å ha ha hatt deler av formuen sin i et fond som har investert i et privat velferdskonsern. Tajik sier til VG at hun synes det er litt desperat av Frp å rette skyts mot Støre etter at han har trukket seg ut av fondet..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 16:01

Trump øker presset: Anklager Kina for valutamanipulasjon

USA Beskylder Kina for å ha manipulert valutaen sin for å oppnå fordeler i handelskrigen..

Aftenposten - 07 Aug 19 kl. 09:56

Sanner: Vanskelig å følge alle hoppene til Støre om skolemat

Høyre vil ikke bruke milliarder på at staten skal overta en oppgave de fleste hjem fikser selv. Partiet Beskylder Støre for vingling om skolemåltid..

P4 - 08 Aug 19 kl. 11:14

Avviser terrortilknytning

Det kurdiske miljøet i Stavanger avviser at de to norske statsborgerne som er pågrepet i Tyrkia har terrortilknytning. De to mennene som er bosatt i Rogaland ble pågrepet i Tyrkia i sommer og er fengslet for tilknytning til organisasjonen PKK. Kurdisk Demokratisk Samfunnsenter i Stavanger sier til Stavanger Aftenblad at det er en latterlige påstand og Beskylder Tyrkia for ubegrunnede pågripelser..

E24 - 07 Aug 19 kl. 19:54

USA mener Kina manipulerer valutaen: – Lukter mest som et stikk i handelskrigen

Analytikere mener det ikke er åpenbare effekter fra at USA Beskylder Kina for valutamanipulasjon. .

VG - 02 Aug 19 kl. 12:00

LO-sjefen Beskylder regjeringen for «politisk plyndring»

SLEMMESTAD (VG) LO-leder Hans-Christian Gabrielsen innleder valgkampen med å gå til frontalangrep på Solberg-regjeringen. - LOs medlemmer har gitt klar beskjed. De har fått nok, sier Gabrielsen..

P4 - 31 Jul 19 kl. 07:19

- Krisemaksimerer arbeidslivet

- Arbeiderpartiet må slutte å krisemaksimere norsk arbeidsliv. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Heidi Nordby Lunde. I Dagsavisen i går anklaget Ap-leder Jonas Gahr Støre regjeringen for ikke å ta problemet med deltidsarbeid på alvor, fordi stadig flere nå jobber ufrivillig deltid.

Hegnar.no - 19 Jul 19 kl. 06:30

Frp og Ap i strid om innvandringsforskningen

Frp mener innvandringskritiske stemmer må inn i innvandringsforskningen for å skape meningsmangfold. Ap Beskylder partiet for å ville diktere forskningen..

NRK - 03 Jul 19 kl. 20:07

Nekter for Libya-angrep

Styrkene til den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar, som beskyldes for å stå bak luftangrepet som drepte over 40 migranter, benekter at de sto bak. En Haftar-talsmann Beskylder i stedet Libyas internasjonalt anerkjente regjering, melder AFP..

P4 - 03 Jul 19 kl. 20:54

Nekter for å stå bak

Opprørsstyrkene, som blir beskyldt for å stå bak luftangrepet som drepte over 40 flyktninger og migranter, nekter for å stå bak angrepet. En talsmann for opprørsgeneralen Khalifa Haftar Beskylder i stede Libyas regjering å stå bak angrepet mot flykningleiren, melder AFP. FN mener angrepet trolig er krigsforbrytelse og sikkerhetsrådet er nå hasteinnkalt til et møte..

NRK - 29 Jun 19 kl. 02:19

Beordrer angrep på tyrkiske skip

Den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar har gitt sine styrker ordre om å angripe alle tyrkiske skip og andre interesser i Libya. Haftars talsman Beskylder Tyrkia for å støtte hans rivaler, den internasjonalt anerkjente regjeringen i Tripoli..

Dagbladet - 18 Jun 19 kl. 10:59

- Forstår ikke at velferd koster

Høyres næringspolitiske talskvinne Linda Hofstad Helleland langer ut mot SV og Beskylder partiet for å stemme imot velferd og arbeidsplasser..

P4 - 18 Jun 19 kl. 05:31

USA sender flere soldater til Midtøsten

USA vil sende ytterligere 1.000 soldater til Midtøsten for å møte det amerikanske talsmenn sier er en økende trussel fra Iran. Spenningen mellom de to landene har eskalert etter at Iran i går opplyste at lageret av anriket uran vil overstige den fastsatte grensen på 300 kilo innen 27.

NRK - 13 Jun 19 kl. 12:05

Kina med kritikk til EU

Kina Beskylder EU for å ha kommet med uansvarlige og feilaktige uttalelser om situasjonen i Hongkong i forbindelse med lovforslaget som åpner for å utlevere ettersøkte personer til det kinesiske rettsvesenet. Kina ber EU vise varsomhet..

NRK - 14 Jun 19 kl. 13:38

EU: – Russland påvirket valg

EU Beskylder russiske kilder for å ha forsøkt å påvirke valget til nytt EU-parlament ved hjelp av sofistikerte desinformasjonskampanjer. I en ny rapport skriver EU-kommisjonen at det ble observert forsøk på å påvirke stemmegivningen i EU-valget..

P4 - 16 Jun 19 kl. 23:34

Trump raser mot avis

USAs president Donald Trump raser mot avisa New York Times og Beskylder dem for forræderi. Årsaken er en artikkel fra avisa om at USA skal ha installert skadelig programvare i Russlands strømnett. På Twitter skriver presidenten at dette faktisk er forræderi fra en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak..

Hegnar.no - 06 Jun 19 kl. 17:51

Beskylder regjeringen for pelsdyrbløff

Det blir ikke mer penger til pelsdyrnæringen, som skal avvikles etter pelsdyrforliket mellom regjeringspartiene. Regjeringen har bløffet, hevder Senterpartiet..

VG - 24 May 19 kl. 19:57

Bompengekrisen: Beskylder Ap-Raymond for historieforfalskning

«Historieforfalskning». «Sleipt!» «Urent trav».

Aftenposten - 14 May 19 kl. 08:11

Siv Jensen øker bruken av oljepenger i år. Blir beskyldt for å ta fra de unge.

Siv Jensen jekker opp bruken av oljepenger med syv milliarder kroner i år. Sjeføkonomen i DNB Beskylder Jensen for å sende regningen til de unge..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 12:57

EU går hardt ut mot russisk passutspill

EU Beskylder Russland for å krenke ukrainsk suverenitet med en ny forskrift som gjør det lettere for folk i Øst-Ukraina å få russisk pass..

NRK - 13 Apr 19 kl. 23:14

Tusener demonstrerer mot Vucic

Flere tusen mennesker demonstrerte igjen lørdag mot Serbias president Aleksandar Vucic. De Beskylder ham for autoritært styre og styring av mediene. Politiet sa at rundt 7500 mennesker hadde møtt fram til demonstrasjonen i Beograd..

NRK - 11 Apr 19 kl. 14:46

Fratar Assange statsborgerskapet

Ecuador trekker tilbake Julian Assanges statsborgerskap og Beskylder Wikileaks og russiske hackere for å forsøke å destabilisere landet. Den 47 år gamle Wikileaks-grunnleggeren ble torsdag pågrepet av britisk politi i Ecuadors ambassade i London..

Dagbladet - 29 Mar 19 kl. 12:46

Rasende Maduro Beskylder Trump for elektrisk krigføring

Nådeløs ordbruk fra Venezuelas president etter at gjentatte strømbrudd har lammet landet..

Hegnar.no - 03 Mar 19 kl. 08:26

USA Beskylder britene for «drittslenging»

USAs ambassadør til Storbritannia Beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de snakker stygt om amerikanske landbruksprodukter..

Hegnar.no - 15 Mar 19 kl. 06:18

Ap Beskylder Høyre for løftebrudd i nærpolitireformen

Solberg-regjeringens gjennomføring av nærpolitireformen gir alvorlig grunn til uro, mener Ap-politikerne Hadia Tajik og Lene Vågslid. De ber Høyre ta grep..

VG - 19 Mar 19 kl. 10:03

Eks-statsråd fra nord totalslakter Ap i oljepolitikken

Jens Stoltenbergs tidligere næringsminister Odd Eriksen (63) totalslakter Ap for å la seg «rive med» av miljøvernere i oljepolitikken – og Beskylder partiet for å ha blitt tatt over av folk med elendig forståelse for industri og arbeidsplasser..

NRK - 15 Mar 19 kl. 06:12

Ap Beskylder Høyre for løftebrudd

Solberg-regjeringens gjennomføring av nærpolitireformen gir alvorlig grunn til uro, mener Ap-politikerne Hadia Tajik og Lene Vågslid. De ber Høyre ta grep. Når Høyre fredag starter sitt landsmøte, står nærpolitireformen ikke på dagsordenen..

E24 - 03 Mar 19 kl. 08:20

USA Beskylder britene for «drittslenging» om amerikansk kjøtt

USAs ambassadør til Storbritannia Beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de snakker stygt om amerikanske landbruksprodukter..

Aftenposten - 15 Mar 19 kl. 06:18

Ap Beskylder Høyre for løftebrudd i nærpolitireformen

Solberg-regjeringens gjennomføring av nærpolitireformen gir alvorlig grunn til uro, mener Ap-politikerne Hadia Tajik og Lene Vågslid. De ber Høyre ta grep..

NRK - 03 Mar 19 kl. 06:07

Briter usikre på amerikansk kjøtt

USAs ambassadør til Storbritannia Beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de sprer skrekkhistorier om amerikanske landbruksprodukter..

Hegnar.no - 28 Feb 19 kl. 11:26

Trump: - Han løy masse

Trump Beskylder Cohen for løgn..

E24 - 27 Feb 19 kl. 08:41

Kiwi-sjefen etter daglivarerapporten: Rema bygger seg til vekst

Lavpris viser vei i dagligvarebransjen. Men billigkjedene Beskylder hverandre for å «bygge seg» til vekst..

Hegnar.no - 22 Feb 19 kl. 06:37

Rapduoen Karpe angriper plateselskap for pengerot

Karpe Beskylder i en ny låt sitt gamle plateselskap Cosmos Music for feilutbetalinger. Plateselskapet selv mener tvisten handler om produsentrettigheter..

NRK - 21 Feb 19 kl. 19:09

Karpe i strupen på plateselskap

I en låt som slippes fredag Beskylder rapduoen Karpe, Chirag Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid, en tidligere sjef i plateselskapet Cosmos Music for tyveri. De rapper at de vil ta «saken til retten», ifølge DN. Saken skal ha pågått i over ti år..

Dagbladet - 09 Feb 19 kl. 23:38

Regjeringen lar ulven herje

Frp og Høyre Beskylder Senterpartiet for å drive et «manipulativt spill» om ulv, men lar ulven herje uten begrensninger..

NRK - 04 Feb 19 kl. 19:27

Anklages for økonomisk kriminalitet

Juan Guaido Beskylder president Nicolas Maduro for å ha prøvd å overføre inntil 1,2 milliarder dollar i offentlige midler, til en bank i Uruguay. Guaido oppfordret så den uruguayanske regjeringen til å ikke la seg være tilbøyelige til å stjele..

Dagbladet - 31 Jan 19 kl. 10:33

Beskylder Wara for tåkeprat

Elise Bjørnebekk-Waagen (Ap) spør hvordan regjeringen skal videreutvikle en handlingsplan de har sagt nei til..

NRK - 01 Feb 19 kl. 09:02

Frykt for nytt våpenkappløp

USA vil trolig fredag kunngjøre at de trekker seg fra INF-avtalen med Russland, noe som skaper frykt for et nytt våpenkappløp mellom landene. USA og Nato Beskylder Russland for å ha brutt avtalen ved å utplassere en ny type raketter kalt SSC-8..

VG - 13 Jan 19 kl. 11:51

Beskylder kurdiske styrker for tortur av barn

Irakiske gutter mellom 14–17 år skal ha blitt mishandlet og truet for å tvinge frem tilståelser om at de var tilknyttet IS, hevder Human Rights Watch (HRW)..

VG - 09 Jan 19 kl. 19:04

– Vedum stakkarsliggjør distrikts-Norge

FØRDE (VG) Venstres Atle Hamar Beskylder Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum for å «stakkarsliggjøre», «svartmale» og få livet som leves i Bygde-Norge til å fremstå som «tilbakestående» og «sutrende»..

VG - 09 Jan 19 kl. 19:04

Slår tilbake mot Sp-lederen: – Vedum stakkarsliggjør distrikts-Norge

FØRDE (VG) Venstres Atle Hamar Beskylder Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum for å «stakkarsliggjøre», «svartmale» og få livet som leves i Bygde-Norge til å fremstå som «tilbakestående» og «sutrende»..

NRK - 27 Dec 18 kl. 18:55

Metoo i Afghanistan

I Afghanistan Beskylder flere kvinnelige fotballspillere landets fotballpresident Keramuudin Karim for voldtekt, mishandling og trusler. Det skriver The Guardian. Kvinnene har snakket med avisen, men våger ikke å stå frem med navn..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt