Beskylder

Thursday, 20 June, 19:22

Nyheter om Beskylder

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - I førrgår: 10:59

- Forstår ikke at velferd koster

Høyres næringspolitiske talskvinne Linda Hofstad Helleland langer ut mot SV og Beskylder partiet for å stemme imot velferd og arbeidsplasser..

P4 - I førrgår: 05:31

USA sender flere soldater til Midtøsten

USA vil sende ytterligere 1.000 soldater til Midtøsten for å møte det amerikanske talsmenn sier er en økende trussel fra Iran. Spenningen mellom de to landene har eskalert etter at Iran i går opplyste at lageret av anriket uran vil overstige den fastsatte grensen på 300 kilo innen 27.

NRK - 13 Jun 19 kl. 12:05

Kina med kritikk til EU

Kina Beskylder EU for å ha kommet med uansvarlige og feilaktige uttalelser om situasjonen i Hongkong i forbindelse med lovforslaget som åpner for å utlevere ettersøkte personer til det kinesiske rettsvesenet. Kina ber EU vise varsomhet..

NRK - 14 Jun 19 kl. 13:38

EU: – Russland påvirket valg

EU Beskylder russiske kilder for å ha forsøkt å påvirke valget til nytt EU-parlament ved hjelp av sofistikerte desinformasjonskampanjer. I en ny rapport skriver EU-kommisjonen at det ble observert forsøk på å påvirke stemmegivningen i EU-valget..

P4 - 16 Jun 19 kl. 23:34

Trump raser mot avis

USAs president Donald Trump raser mot avisa New York Times og Beskylder dem for forræderi. Årsaken er en artikkel fra avisa om at USA skal ha installert skadelig programvare i Russlands strømnett. På Twitter skriver presidenten at dette faktisk er forræderi fra en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak..

Hegnar.no - 06 Jun 19 kl. 17:51

Beskylder regjeringen for pelsdyrbløff

Det blir ikke mer penger til pelsdyrnæringen, som skal avvikles etter pelsdyrforliket mellom regjeringspartiene. Regjeringen har bløffet, hevder Senterpartiet..

VG - 24 May 19 kl. 19:57

Bompengekrisen: Beskylder Ap-Raymond for historieforfalskning

«Historieforfalskning». «Sleipt!» «Urent trav».

Aftenposten - 14 May 19 kl. 08:11

Siv Jensen øker bruken av oljepenger i år. Blir beskyldt for å ta fra de unge.

Siv Jensen jekker opp bruken av oljepenger med syv milliarder kroner i år. Sjeføkonomen i DNB Beskylder Jensen for å sende regningen til de unge..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 12:57

EU går hardt ut mot russisk passutspill

EU Beskylder Russland for å krenke ukrainsk suverenitet med en ny forskrift som gjør det lettere for folk i Øst-Ukraina å få russisk pass..

NRK - 13 Apr 19 kl. 23:14

Tusener demonstrerer mot Vucic

Flere tusen mennesker demonstrerte igjen lørdag mot Serbias president Aleksandar Vucic. De Beskylder ham for autoritært styre og styring av mediene. Politiet sa at rundt 7500 mennesker hadde møtt fram til demonstrasjonen i Beograd..

NRK - 11 Apr 19 kl. 14:46

Fratar Assange statsborgerskapet

Ecuador trekker tilbake Julian Assanges statsborgerskap og Beskylder Wikileaks og russiske hackere for å forsøke å destabilisere landet. Den 47 år gamle Wikileaks-grunnleggeren ble torsdag pågrepet av britisk politi i Ecuadors ambassade i London..

Dagbladet - 29 Mar 19 kl. 12:46

Rasende Maduro Beskylder Trump for elektrisk krigføring

Nådeløs ordbruk fra Venezuelas president etter at gjentatte strømbrudd har lammet landet..

Hegnar.no - 03 Mar 19 kl. 08:26

USA Beskylder britene for «drittslenging»

USAs ambassadør til Storbritannia Beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de snakker stygt om amerikanske landbruksprodukter..

Hegnar.no - 15 Mar 19 kl. 06:18

Ap Beskylder Høyre for løftebrudd i nærpolitireformen

Solberg-regjeringens gjennomføring av nærpolitireformen gir alvorlig grunn til uro, mener Ap-politikerne Hadia Tajik og Lene Vågslid. De ber Høyre ta grep..

VG - 19 Mar 19 kl. 10:03

Eks-statsråd fra nord totalslakter Ap i oljepolitikken

Jens Stoltenbergs tidligere næringsminister Odd Eriksen (63) totalslakter Ap for å la seg «rive med» av miljøvernere i oljepolitikken – og Beskylder partiet for å ha blitt tatt over av folk med elendig forståelse for industri og arbeidsplasser..

NRK - 15 Mar 19 kl. 06:12

Ap Beskylder Høyre for løftebrudd

Solberg-regjeringens gjennomføring av nærpolitireformen gir alvorlig grunn til uro, mener Ap-politikerne Hadia Tajik og Lene Vågslid. De ber Høyre ta grep. Når Høyre fredag starter sitt landsmøte, står nærpolitireformen ikke på dagsordenen..

E24 - 03 Mar 19 kl. 08:20

USA Beskylder britene for «drittslenging» om amerikansk kjøtt

USAs ambassadør til Storbritannia Beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de snakker stygt om amerikanske landbruksprodukter..

Aftenposten - 15 Mar 19 kl. 06:18

Ap Beskylder Høyre for løftebrudd i nærpolitireformen

Solberg-regjeringens gjennomføring av nærpolitireformen gir alvorlig grunn til uro, mener Ap-politikerne Hadia Tajik og Lene Vågslid. De ber Høyre ta grep..

NRK - 03 Mar 19 kl. 06:07

Briter usikre på amerikansk kjøtt

USAs ambassadør til Storbritannia Beskylder britene for proteksjonisme og vil ha seg frabedt at de sprer skrekkhistorier om amerikanske landbruksprodukter..

Hegnar.no - 28 Feb 19 kl. 11:26

Trump: - Han løy masse

Trump Beskylder Cohen for løgn..

E24 - 27 Feb 19 kl. 08:41

Kiwi-sjefen etter daglivarerapporten: Rema bygger seg til vekst

Lavpris viser vei i dagligvarebransjen. Men billigkjedene Beskylder hverandre for å «bygge seg» til vekst..

Hegnar.no - 22 Feb 19 kl. 06:37

Rapduoen Karpe angriper plateselskap for pengerot

Karpe Beskylder i en ny låt sitt gamle plateselskap Cosmos Music for feilutbetalinger. Plateselskapet selv mener tvisten handler om produsentrettigheter..

NRK - 21 Feb 19 kl. 19:09

Karpe i strupen på plateselskap

I en låt som slippes fredag Beskylder rapduoen Karpe, Chirag Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid, en tidligere sjef i plateselskapet Cosmos Music for tyveri. De rapper at de vil ta «saken til retten», ifølge DN. Saken skal ha pågått i over ti år..

Dagbladet - 09 Feb 19 kl. 23:38

Regjeringen lar ulven herje

Frp og Høyre Beskylder Senterpartiet for å drive et «manipulativt spill» om ulv, men lar ulven herje uten begrensninger..

NRK - 04 Feb 19 kl. 19:27

Anklages for økonomisk kriminalitet

Juan Guaido Beskylder president Nicolas Maduro for å ha prøvd å overføre inntil 1,2 milliarder dollar i offentlige midler, til en bank i Uruguay. Guaido oppfordret så den uruguayanske regjeringen til å ikke la seg være tilbøyelige til å stjele..

Dagbladet - 31 Jan 19 kl. 10:33

Beskylder Wara for tåkeprat

Elise Bjørnebekk-Waagen (Ap) spør hvordan regjeringen skal videreutvikle en handlingsplan de har sagt nei til..

NRK - 01 Feb 19 kl. 09:02

Frykt for nytt våpenkappløp

USA vil trolig fredag kunngjøre at de trekker seg fra INF-avtalen med Russland, noe som skaper frykt for et nytt våpenkappløp mellom landene. USA og Nato Beskylder Russland for å ha brutt avtalen ved å utplassere en ny type raketter kalt SSC-8..

VG - 13 Jan 19 kl. 11:51

Beskylder kurdiske styrker for tortur av barn

Irakiske gutter mellom 14–17 år skal ha blitt mishandlet og truet for å tvinge frem tilståelser om at de var tilknyttet IS, hevder Human Rights Watch (HRW)..

VG - 09 Jan 19 kl. 19:04

– Vedum stakkarsliggjør distrikts-Norge

FØRDE (VG) Venstres Atle Hamar Beskylder Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum for å «stakkarsliggjøre», «svartmale» og få livet som leves i Bygde-Norge til å fremstå som «tilbakestående» og «sutrende»..

VG - 09 Jan 19 kl. 19:04

Slår tilbake mot Sp-lederen: – Vedum stakkarsliggjør distrikts-Norge

FØRDE (VG) Venstres Atle Hamar Beskylder Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum for å «stakkarsliggjøre», «svartmale» og få livet som leves i Bygde-Norge til å fremstå som «tilbakestående» og «sutrende»..

NRK - 27 Dec 18 kl. 18:55

Metoo i Afghanistan

I Afghanistan Beskylder flere kvinnelige fotballspillere landets fotballpresident Keramuudin Karim for voldtekt, mishandling og trusler. Det skriver The Guardian. Kvinnene har snakket med avisen, men våger ikke å stå frem med navn..

NRK - 27 Dec 18 kl. 18:28

Kaster ut EUs ambassadør

Kongo har bedt EUs ambassadør forlate landet, etter at EU innførte sanksjoner mot 14 kongolesere, deriblant president Joseph Kabilas kandidat i presidentvalget Emanuel Ramazan Shadary. EU Beskylder ham for ikkedemokratisk fremferd før valget søndag..

Dagbladet - 22 Dec 18 kl. 13:21

Beskylder NFL-eiere for slavementalitet

Basketballstjernen LeBron James mener det hersker en slavelignende mentalitet i verdens beste liga for amerikansk fotball, NFL..

Hegnar.no - 18 Dec 18 kl. 06:56

May lover brexitoppgjør i januar

Storbritannias statsminister Theresa May vil holde avstemningen om brexitavtalen i uke tre. Labours partileder Jeremy Corbyn Beskylder henne for kynisk spill..

VG - 19 Dec 18 kl. 11:02

Vi vil skrote migrasjonspakten

Politisk kommentator i VG, Astrid Meland, Beskylder Frp for dobbeltspill i migrasjonsplattformsaken. Det er feil..

Hegnar.no - 16 Dec 18 kl. 18:44

May hardt ut mot Tony Blairs utspill om folkeavstemning

Storbritannias statsminister Theresa May Beskylder Tony Blair for å undergrave Brexit-forhandlingene, fordi han oppfordrer til en ny folkeavstemning om EU..

NRK - 16 Dec 18 kl. 18:44

May hardt ut mot Tony Blair

Theresa May Beskylder Tony Blair for å undergrave Brexit-forhandlingene, fordi han oppfordrer til en ny folkeavstemning om EU. Hun omtaler den tidligere statsministerens uttalelser som «en fornærmelse mot det embetet han en gang hadde»..

VG - 12 Dec 18 kl. 13:50

Corbyn Beskylder May for forakt for Parlamentet

Labours partileder Jeremy Corbyn mener statsminister Theresa May viste forakt for Parlamentet da hun avlyste den planlagte avstemningen om brexit..

VG - 19 Nov 18 kl. 15:27

Ap-Huitfeldt Beskylder Erna Solberg for kynisk abort-spill for å beholde makten

Anniken Huitfeldt (Ap) Beskylder statsminister Erna Solberg (H) for å drive et «uverdig» og «kynisk» spill om abortloven, og hevder at bakteppet er Solbergs kamp for å beholde statsminister-makten..

Dagbladet - 19 Nov 18 kl. 17:36

Beskylder Rockefeller i Oslo for å sympatisere med nazister

Rapperen Talib Kweli har avlyst kveldens konsert på Rockefeller..

Dagbladet - 12 Nov 18 kl. 12:34

Beskylder Ap-politikere for «fake news» etter dette bildet

- Vi har åpenbart tråkket på noen veldig ømme tær, svarer Ap-politiker..

Dagbladet - 09 Nov 18 kl. 09:00

SV Beskylder Frp for uvitenhet eller tåkelegging

- Nei, her er det Karin Andersen som roter, sier Kari Kjønaas Kjos (Frp)..

Hegnar.no - 09 Nov 18 kl. 16:44

Colombia i pommes frites-krig med EU

Colombia Beskylder EU-land for å dumpe billig frossenchips på det colombianske markedet. Nå truer EU med å gå til sak..

NRK - 09 Nov 18 kl. 09:05

Beskylder Russland for spionasje

Østerrike kaller inn Russlands ambassadør på teppet etter at sikkerhetstjenesten i landet sier den har avslørt at en tidligere offiser i den østerriske hæren har spionert for russerne i 30 år. Østerikes utenriksminister avlyser et møte til Moskva..

NRK - 09 Nov 18 kl. 16:39

Colombia i pommes frites-krig

Colombia Beskylder EU-land for å dumpe billig frossenchips på det colombianske markedet. Landet har derfor vedtatt straffetoll på pommes frites som eksporteres fra Belgia, Nederland og Tyskland. Nå truer EU med å gå til sak..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt