Bensinstasjon

Lørdag, 06 Mars, 06:02

Nyheter om Bensinstasjon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 jan. 21 kl. 22:12

Bensinstasjon ranet

Politiet i Trøndelag har bevæpnet seg og leter etter en gjerningsperson som ranet en Bensinstasjon på Stjørdal i kveld. Gjerningspersonen truet til seg penger ved hjelp av et våpen og har gått fra stedet til fots. Ingen personer er fysisk skadd..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 20:08

Fikk idé i pølsekøen: Nå sendes maskinen hans verden rundt

I pølsekø på en Bensinstasjon kom ideen til det Monty Hatfield mener kan redusere behovet for plasthansker med 70….

E24 - 15 feb. 21 kl. 06:00

Fikk idé på Bensinstasjonen: Nå sendes maskinen verden rundt

I pølsekø på en Bensinstasjon kom ideen til det Monty Hatfield mener kan redusere behovet for plasthansker med 70 prosent..

Aftenposten - 13 feb. 21 kl. 20:07

Bensinstasjonene vegrer seg for å satse på hurtigladere

Veien fra Bensinstasjon til energistasjon er lang. Bensinstasjonene vegrer seg for å satse på hurtigladere, fordi det….

NRK - 21 jan. 21 kl. 16:10

Nei til ølsalg på Bensinstasjon

Fremskrittspartiets forslag om å tillate ølsalg i kiosker og på Bensinstasjoner ble torsdag stemt ned i Stortinget. skriver Nettavisen. Virke Servicehandel har jobbet sterkt for forslaget, og er skuffet over utfallet..

NRK - 18 jan. 21 kl. 16:21

Mindreårig siktet for ran

En person under 15 år, som dermed er mindreårig, er siktet for et ran av en Bensinstasjon i Stjørdal onsdag. Politiet henlegger saken. Raneren fikk bare med seg et mindre pengebeløp..

NRK - 25 des. 20 kl. 09:04

Slåss med saks og kniv

To personer er kjørt til legevakt med skader etter en slåsskamp. Det ble brukt kniv og saks på en Bensinstasjon i Kirkeveien, melder oslopolitiet. En av de stakk av fra stedet, men ble tatt av politiet i Grünerløkka.

NRK - 16 des. 20 kl. 22:08

Selger mer strøm enn bensin

Halvparten av alle nybilsalg i landet er el-biler. Det betyr store endringer for alle Bensinstasjoner. Ved en Bensinstasjon i Lillesand selges det mer strøm enn bensin til bilfolket..

NRK - 22 sep. 20 kl. 00:04

Bensinstasjon i Fredrikstad ranet

Det skal ha skjedd et ran ved en Bensinstasjon i Fredrikstad. En ansatt skal ha blitt truet med en gjenstand, men skal ikke være fysisk skadet, melder politiet i Øst på Twitter. De etterlyser en tynn mann med sort joggebukse, og vil gjerne ha tips..

NRK - 24 aug. 20 kl. 20:24

Ulykke på Bensinstasjon

På en Bensinstasjon i Mandal har en bil kollidert med en dieselpumpe og et veiskilt. Føreren av bilen øvelseskjørte. – Det er nok en vei å gå frem til lappen, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland.

NRK - 06 okt. 20 kl. 14:33

Pågrepet etter politijakt

Politiet i Sandefjord i Vestfold har pågrepet en mann i 30-årene som i går kveld truet en politimann med pistol. Politiet rykket ut etter melding om en maskert mann utenfor en Bensinstasjon. Mannen rettet en pistol mot politiet før han stakk av..

NRK - 06 okt. 20 kl. 02:53

Jakter væpnet mann i Sandefjord

Flere politipatruljer leter etter en bevæpnet mann med finlandshette som ble sett ved en Bensinstasjon i Sandefjord mandag kveld. Sørøst politidistrikt skriver på Twitter at de ønsker kontakt med vitner. Ingen personer skal ha blitt skadet..

P4 - 02 okt. 20 kl. 16:46

Mann pågrepet for ran

Væpnet politi har nå i ettermiddag pågrepet en mann som er mistenkt for ranet av en Bensinstasjon i Tromsø i dag tidlig. Det opplyser politiet i Troms. Mannen skal ha sjålet en bil som ble brukt under ranet.

NRK - 02 okt. 20 kl. 09:53

Bil brukt i ran funnet

Den stjålne varebilen som ble brukt under ranet av en Bensinstasjon i Tromsdalen er funnet. Politiet etterlyser fortsatt raneren, som er en person på omlag 180 centimeter som brukte mørke klær..

NRK - 02 okt. 20 kl. 08:19

Bensinstasjon ranet i Tromsdalen

Væpnet politi leter etter en mørkkledd raner som har ranet en Shell-stasjon i Tromsdalen. Raneren brukte en stjålet, hvit VW varebil med registreringsnummer LS 84968..

P4 - 27 sep. 20 kl. 10:14

To tiltalt for grovt ran

To menn er tiltalt for grovt ran av en Bensinstasjon i Skien der en kvinne også ble utsatt for et seksuelt overgrep. Det melder Varden. De to mennene er 21 og 18 år gamle.

NRK - 27 sep. 20 kl. 05:22

Tiltalt for grovt ran i Skien

To menn er tiltalt for grovt ran av en Bensinstasjon i Skien natt til 6. februar i år. En kvinne skal ifølge påtalemyndigheten ha blitt tvunget inn på bakrommet på for å åpne en safe, og ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep, skriver Varden..

P4 - 22 sep. 20 kl. 05:10

Mistenkt knivraner pågrepet i Fredrikstad

En mann i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha ranet en Bensinstasjon i Fredrikstad sent i går kveld. Gjerningsmannen truet den ansatte med kniv, og fikk med seg et utbytte av ukjent størrelse. Tre timer etter hendelsen ble mannen pågrepet i sitt eget hjem, opplyser politiet.

NRK - 22 sep. 20 kl. 03:18

Mann pågrepet for ran i Fredrikstad

Politiet har pågrepet en mann som er siktet for ranet av en Bensinstasjon i Fredrikstad. Mannen skal ha truet en ansatt med en gjenstand. Den ansatte skal ikke ha blitt fysisk skadet under ranet, opplyser politiet i Øst på Twitter..

VG - 02 aug. 20 kl. 16:58

Tolv år gammel jente død etter skyting på Bensinstasjon i Sverige

En tolv år gammel jente ble skutt og drept på en Bensinstasjon i Botkyrka sør for Stockholm, opplyser svensk politi..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 10:41

Jente (15) skutt og drept på Bensinstasjon i Sverige

Ei 15 år gammel jente er skutt og drept på en Bensinstasjon i Botkyrka sør for Stockholm, opplyser svensk politi..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 10:41

Tenåringsjente skutt og drept på Bensinstasjon i Sverige. Ble truffet av streifskudd.

Ei jente på under 15 år er skutt og drept på en Bensinstasjon i Botkyrka sør for Stockholm, opplyser svensk politi..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 10:41

Jente under 15 skutt og drept på Bensinstasjon i Sverige. Ble truffet av streifskudd.

Ei jente på under 15 år er skutt og drept på en Bensinstasjon i Botkyrka sør for Stockholm, opplyser svensk politi..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 10:41

Ung jente skutt og drept på Bensinstasjon i Sverige. Ble truffet av streifskudd.

Ei jente på under 15 år er skutt og drept på en Bensinstasjon i Botkyrka sør for Stockholm, opplyser svensk politi..

P4 - 24 aug. 20 kl. 21:16

Mann anmeldt for karantenebrudd

En mann i 50-åra ble i kveld kjørt hjem av politiet etter å ha brutt karantenbestemmelsene. Han ble pågrepet av politiet på en Bensinstasjon i Støren i Trøndelag og vil bli anmeldt for forholdet..

NRK - 24 aug. 20 kl. 20:51

Anmeldt for karantenbrudd

En mann i 60-åra ble mandag kveld hjemkjørt av politiet etter å ha brutt karantenbestemmelsene. Han ble pågrepet av politiet på en Bensinstasjon i Støren og vil bli anmeldt for forholdet..

Aftenposten - 19 aug. 20 kl. 11:56

Norsk elbilgründer i millionstrid om 80 år gammel Bensinstasjon på Frogner

Eiendomsselskapet til Think-grunnlegger Jan-Otto Ringdal er dømt til å betale 11 millioner kroner til Circle K etter uenigheter om et eiendomskjøp..

E24 - 19 aug. 20 kl. 11:56

Norsk elbilgründer i millionstrid om nedlagt Bensinstasjon på Frogner

Eiendomsselskapet til Think-grunnlegger Jan-Otto Ringdal er dømt til å betale 11 millioner kroner til Circle K etter uenigheter om et eiendomskjøp..

NRK - 03 aug. 20 kl. 23:57

Ble tilfeldig offer i bandekrig

Etterforskningen etter at en 12 år gammel jente ble drept i Sverige natt til søndag, viser at hun var et tilfeldig offer i en gjengkonflikt, ifølge svenske medier. jenta ble rammet av skudd fra en bil ved en Bensinstasjon i Norsborg sør for Stockholm..

VG - 03 aug. 20 kl. 22:32

Alf (65) overrasker faren Egil (98) med besøk for første gang på seks måneder

HOF Bensinstasjon (VG) For første gang på over seks måneder kunne endelig Alf Daniel Haavik (65) besøke pappa Egil Haavik (98)..

NRK - 03 aug. 20 kl. 11:20

12-åring lufta hunden

Den 12 år gamle jenta som vart skoten og drepen ved ein Bensinstasjon utanfor Stockholm natt til sundag, var ute og lufta hunden då ho vart skoten, skriv SVT. Politiet opplyser at dei hadde fleire personar til avhøyr sundag..

NRK - 03 aug. 20 kl. 11:20

Skoten 12-åring lufta hunden

Den 12 år gamle jenta som vart skoten og drepen ved ein Bensinstasjon utanfor Stockholm natt til sundag, var ute og lufta hunden då ho vart skoten, skriv SVT. Politiet opplyser at dei hadde fleire personar til avhøyr sundag..

Klartale - 03 aug. 20 kl. 08:53

12 år gammel jente døde etter skyting

En 12 år gammel jente ble skutt og drept. Det skjedde på en Bensinstasjon i Sverige søndag..

P4 - 03 aug. 20 kl. 08:52

Etterlyser varebil etter drap

Politiet i Stockholm etterlyser nå en hvit varebil som var i nærheten da en 12 år gammel jente ble skutt og drept ved en Bensinstasjon natt til i går. Jenta skal ha blitt truffet av en kule på avveie, etter at det ble avfyrt skudd fra en forbipasserende bil. Ifølge avisen Expressen skal to menn knyttet til et kriminelt nettverk ha vært målet for skytingen.

P4 - 02 aug. 20 kl. 18:24

Sjokkert etter drap

Innbyggerne i Norsborg, sørvest for Stockholm, er sjokkert etter at en 12 år gammel jente ble skutt og drept ved en Bensinstasjon i natt. Jenta skal ha blitt truffet av en kule på avveie, etter at det ble avfyrt skudd fra en forbipasserende bil. Ifølge avisen Expressen skal to menn knyttet til et kriminelt nettverk har vært målet for skytingen.

P4 - 02 aug. 20 kl. 15:06

Tror jente som ble drept var tilfeldig offer

Svensk politi tror den 15 år gamle jenta som ble skutt og drept ved en Bensinstasjon i Norsborg sør for Stockholm i natt var et tilfeldig offer. Jenta skal ha blitt skutt fra en forbikjørende bil, og politiet tror målet for skytingen skal ha vært to menn knyttet til et kriminelt nettverk. Så langt er det ingen pågrepet i saken..

P4 - 02 aug. 20 kl. 10:34

Jente skutt og drept i Sverige

En jente født i 2007 er skutt og drept ved en Bensinstasjon sør for Stockholm. En bil skal ha kjørt forbi og truffet jenta da det ble avfyrt skudd. Svenske medier skriver at jenta trolig ikke skal ha vært målet for skytingen.

NRK - 02 aug. 20 kl. 10:22

Jente (13) død etter skyting

En 13 år gammel jente er død etter å ha blitt skutt sør for Stockholm i natt, melder Expressen. Hendelsen skjedde ved en Bensinstasjon i Norsborg i Botkyrka kommune. En bil skal ha kjørt forbi og truffet jenta da det ble avfyrt skudd..

NRK - 02 aug. 20 kl. 10:22

Tenåringsjente død etter skyting

Ei jente født i 2007 er død etter å ha blitt skutt sør for Stockholm i natt, melder Expressen. Hendelsen skjedde ved en Bensinstasjon i Norsborg i Botkyrka kommune. En bil skal ha kjørt forbi og truffet jenta da det ble avfyrt skudd..

NRK - 02 aug. 20 kl. 09:41

Ung jente skutt i Sverige

Ei ung jente ble i natt skutt i Norsborg, sør for Stockholm, melder Aftonbladet. Kilder sier til avisen at jenta, som skal være i tenårene, ble truffet da en bil kjørte forbi og skjøt like ved en Bensinstasjon. Jenta er fraktet til sykehus..

NRK - 24 juni 20 kl. 13:26

Brann i næringsbygg under kontroll

Brannvesenet har kontroll på brannen i Dolmsundet på Hitra i Trøndelag. Et næringsbygg stod i full fyr, og brannen truet en Bensinstasjon i nærheten. På grunn av eksplosjonsfare ble det opprettet en sikkerhetssone, og veien forbi var stengt..

NRK - 24 juni 20 kl. 13:02

Brann på Hitra truer bensintanker

Det brenner i et næringsbygg i Dolmsundet på Hitra i Trøndelag. Det tok fyr i et gatekjøkken, og brannen spredte seg til taket på et vaskeanlegg. Tankanlegget til en Bensinstasjon ligger 100 meter unna, advarer brannvesenet..

P4 - 19 juni 20 kl. 22:49

Blind mann kjørte semitrailer i biler

En sterkt svaksynt mann tok plass bak rattet i den parkerte traileren da onkelen var inne på en Bensinstasjon og krasjet inn i flere biler i Tønsberg i kveld. Ingen personer ble skadet, opplyser politiet i Sør-Øst som nå oppretter sak. Mannen har beklaget og sier han overvurderte egne ferdigheter..

VG - 26 april 20 kl. 13:59

Fulle 30-åringer tisset på Bensinstasjon - slapp bot mot vasking

Natt til søndag ble tre menn i 30-årene fanget på video mens de latet vannet inne på en Bensinstasjon i Drøbak. Nå må de stå for rengjøringen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt