Bengt

Wednesday, 22 January, 05:36

Nyheter om Bengt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 Jan 20 kl. 20:28

Frp-topper vil ut av regjeringen

Stortingsrepresentant fra Finnmark, Bengt Rune Strifeldt (Frp), sier til VG at partiet bør forlate regjeringen, uavhengig om de får gjennomslag for kravene til statsministeren eller ikke. Han får blant annet støtte fra fylkesleder Odd Eilert Persen..

NRK - 17 Jan 20 kl. 12:39

13 år på å måle bru mellom land

Øresundbua mellom Danmark og Sverige treng eit målingsstrøk, og det vil ta 13 år å bli ferdig med. Det opplyser anleggsdirektør Bengt Hergart, skriv NTB. Barske vêrforhold gjennom 20 år gjer at brua treng ny måling..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 18:14

Siste: Vurderer å gå rundt råk

Børge Ousland og Mike Horn har hvilt og hentet krefter. Nå går de, i håp om å forenes med hjelperne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme i kveld..

NRK - 06 Dec 19 kl. 21:58

Skal padle over råken

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn er snart framme hos Aleksander Gamme og Bengt Rotmo, som har gått for å møte dem. Nå gjenstår å krysse råken som skiller dem..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 18:14

Siste: Har funnet hverandre

Børge Ousland og Mike Horn fikk hvilt og hentet krefter. Like etter midnatt norsk tid møtte de hjelperne Bengt Rotmo og Alexanser Gamme ute på isen..

VG - 05 Dec 19 kl. 20:13

Har møtt på råk og slått opp telt

Bengt Rotmo og Aleksander Gamme befinner seg nå tre kilometer unna polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, men ble for tre kvarter siden stoppet av en sprekk i isen..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 18:14

Polfarerne og hjelperne står 150 meter fra hverandre

Hjelperne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme er nå 150 meter unna Børge Ousland og Mike Horn. Mellom dem er det en stor råk, melder VG..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 18:14

Siste: Skal padle over råken

Hjelperne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme er 150 meter unna Børge Ousland og Mike Horn. Nå skal polfarerne padle over «vrien og bred» råk, melder TV 2..

Klartale - 04 Dec 19 kl. 13:07

Skal hente polfarere ut av isen

Polfarerne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme er på vei mot kollegene Børge Ousland og Mike Horn på pol-isen. De to er snart tom for mat..

Aftenposten - 07 Dec 19 kl. 07:06

Polfarerne og hjelperne har møtt hverandre på isen

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nå møtt Bengt Rotmo og Aleksander Gamme ute på isen i Polhavet og er på vei mot skipet Lance..

NRK - 07 Dec 19 kl. 14:16

Mike Horn falt i en råk

Polfareren Mike Horn måtte fredag dras opp etter å ha falt i en råk som skilte ham og Børge Ousland fra Bengt Rotmo og Aleksander Gamme. – Han holdt på å forsvinne, sier ekspedisjonsleder Lars Ebbesen..

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 18:06

Polfarerne og hjelperne står 150 meter fra hverandre

Hjelperne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme er nå 150 meter unna Børge Ousland og Mike Horn. Mellom dem er det en stor råk, melder VG..

NRK - 05 Dec 19 kl. 00:25

Ousland er 30 km fra redningsmenn

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn er nå 30 kilometer fra Aleksander Gamme og Bengt Rotmo som er sendt ut fra skipet «Lance» for å komme dem i møte. Det viser de siste posisjonene som NRK har fått.. Forholdene er vanskelige med mange råker i isen..

NRK - 07 Dec 19 kl. 00:18

VG: Polfarerne har møtt hverandre

Ifølge VG skal polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, og Aleksander Gamme og Bengt Rotmo ha møtt hverandre på isen. Det har VGs team på skipet «Lance» ha fått bekreftet på satellittelefon. Nå skal de fire forsøke å ta seg tilbake til «Lance»..

NRK - 05 Dec 19 kl. 20:15

Råk skil polfararane

Ei stor råk skil Bengt Rotmo og Aleksander Gamme frå Børge Ousland og Mike Horn. Det er tre kilometer mellom dei to laga. Rotmo og Gamme har no slått leir ved råka..

VG - 06 Dec 19 kl. 17:39

Polfarerne har møtt hverandre på isen

NORDISHAVET/OSLO (VG) Børge Ousland og Mike Horn har nå møtt Bengt Rotmo og Aleksander Gamme ute på isen. Det får teamet om bord på skipet bekreftet over satellitt-telefon ved midnatt fredag kveld..

NRK - 05 Dec 19 kl. 20:15

Har slått leir på polisen

Ei stor råk skil Bengt Rotmo og Aleksander Gamme frå Børge Ousland og Mike Horn. Det er tre kilometer mellom dei to laga. Rotmo og Gamme har no slått leir ved råka..

NRK - 06 Dec 19 kl. 17:21

Har kanskje sett kvarandre

Polfararane og dei som skal hjelpe dem har kanskje sett kvarandre, skriv VG. No er det polfararane Børge Ousland og Mike Horn som er på veg mot Aleksander Gamme og Bengt Rotmo, som ventar på dem..

NRK - 05 Dec 19 kl. 20:15

Råk skil polfararar frå redninga

Ei stor råk skil redningsmennene Bengt Rotmo og Aleksander Gamme som er på veg mot polfarerne Børge Ousland og Mike Horn som har gått tomme for mat. Det er tre kilometer mellom dei to laga. Rotmo og Gamme har no slått leir ved råka..

VG - 06 Dec 19 kl. 17:39

Polfarerne skal prøve å padle over til «Lance»-teamet i kveld

NORDISHAVET/OSLO (VG) Etter 86 dager i isødet er det bare en råk som skiller polfarerne Børge Ousland og Mike fra Bengt Rotmo og Aleksander Gamme som er sendt ut fra skipet «Lance»..

NRK - 05 Dec 19 kl. 12:01

Starter turen mot Ousland og Horn

Aleksander Gamme og Bengt Rotmo starter ut om to timer, sier ekspedisjonsleder Lars Ebbesen. De to redningsmennene har med proviant til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn i Arktis, som har gått tom for mat..

VG - 06 Dec 19 kl. 17:39

«Lance»-teamet og polfarerne står 150 meter fra hverandre

NORDISHAVET/OSLO (VG) Etter 86 dager i isødet står polfarerne Børge Ousland og Mike Horn bare 150 meter fra Bengt Rotmo og Aleksander Gamme som er sendt ut fra skipet «Lance»..

VG - 03 Dec 19 kl. 18:11

Har forlatt skipet – nå går de på ski mot polfarerne

Med stødige tak går Bengt Rotmo og Aleksander Gamme nå innover isen på ski, for å møte polfarerne Børge Ousland og Mike Horn..

VG - 05 Dec 19 kl. 20:13

Kun tre kilometer unna polfarerne – ligger på hver sin side av en råk

NORDISHAVET (VG) Bengt Rotmo og Aleksander Gamme befinner seg nå to-tre kilometer unna polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, men ved 19-tiden torsdag ble de stoppet av en sprekk i isen..

VG - 05 Dec 19 kl. 20:13

Kun tre kilometer unna polfarerne – ble stoppet av råk

Bengt Rotmo og Aleksander Gamme befinner seg nå tre kilometer unna polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, men ved 19-tiden torsdag ble de stoppet av en sprekk i isen..

VG - 03 Dec 19 kl. 18:11

Har gått 11 kilometer innover isen for å møte polfarerne

NORDISHAVET (VG): Med stødige tak går Bengt Rotmo og Aleksander Gamme nå innover isen på ski, for å møte polfarerne Børge Ousland og Mike Horn..

P4 - 04 Dec 19 kl. 08:22

Polfarere forsøker å nå Ousland og Horn

De to norske polfarerne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme har forlatt Bergingsskipet "Lance", og er nå på vei mot kollegaene Børge Ousland og Mike Horn. Ousland og Horn har forsøkt å krysse Polhavet fra Alaska til Svalbard, men har slitt med at isen er mye tynnere enn vanlig. De har frostskader, sliter med ødelagt utstyr, og er snart tomme for mat.

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 05:36

Snart er uten forsyninger og sliter med ødelagt utstyr. Polfarere forsøker å nå Ousland og Horn

Polfarerne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme er på vei mot kollegaene Børge Ousland og Mike Horn, som snart er uten forsyninger og sliter med ødelagt utstyr..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 05:36

Snart er de uten forsyninger og sliter med ødelagt utstyr. Polfarere forsøker å nå Ousland og Horn.

Polfarerne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme er på vei mot kollegaene Børge Ousland og Mike Horn, som snart er uten forsyninger og sliter med ødelagt utstyr..

E24 - 12 Oct 19 kl. 14:22

Fremskrittspartiet åpner for mer hvalfangst

Frps fiskeripolitiske talsperson Bengt Rune Strifeldt åpner for fangst på andre hvalarter enn vågehval..

P4 - 12 Oct 19 kl. 14:43

Åpner for mer hvalfangst

Frps fiskeripolitiske talsmann vil tillate fangst på andre hvalarter enn vågehval og for selfangst. Bengt Rune Strifeldt vil at man skal utnytte hele næringskjeden i havet, derfor vil han åpne opp for dette. Til NRK sier han at sterke internasjonale krefter jobber mot hval- og selfangst, men han mener det er nødvendig at debatten løftes og at det kommer inn mer fakta..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 20:01

Bengt Sæternes sendt på tribunen da Sandnes Ulf tapte

Sogndal scoret vinnermålet på et hjørnespark som aldri skulle blitt gitt..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 20:01

Ble sendt på tribunen – etter kampen gikk han rett i dommergarderoben: – Tipset dem om at de må tåle litt

Sogndal scoret vinnermålet på et hjørnespark som aldri skulle blitt gitt. Så ble Sandnes Ulf snytt for straffe. Da fikk Bengt Sæternes nok..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 20:01

Ble sendt på tribunen – gikk rett i dommergarderoben etter kampen: – Tipset dem om at de må tåle litt

Sogndal scoret vinnermålet på et hjørnespark som aldri skulle blitt gitt. Det endte med at Bengt Sæternes ble sendt på tribunen for første gang i trenerkarrieren..

VG - 24 Sep 19 kl. 20:15

Eriksen om Deilas «egenmelding»: – Det sa han i fjor også

En selvransakende Ronny Deila (44) varslet at han skulle se på hva han selv driver med etter at Viking plyndret Intility. Eurosport-ekspert Bengt Eriksen kjøper ikke retorikken til den pressede VIF-treneren..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 09:06

Bengt Sæternes er ikke bitter. Han skal tilbake som trener

Sandnes Ulfs avtroppende trener skulle ønske han tenkte mer kynisk..

VG - 15 Sep 19 kl. 18:56

Mener «grisevær-kampen» i Molde burde bli stoppet: - Helt parodisk

(Molde-Tromsø 1–0, kampen pågår fortsatt) Griseværet i Molde skapte helt ville og våte forhold, der vannet sprutet på Aker Stadion. Eurosport-ekspert Bengt Eriksen kalte det hele parodisk..

VG - 15 Sep 19 kl. 18:56

Molde skapte gull-luke etter grisevær-kamp: - Helt parodisk

(Molde-Tromsø 3–0) Griseværet i Molde skapte helt ville forhold, der vannet sprutet på Aker Stadion. Eurosport-ekspert Bengt Eriksen kalte det hele parodisk før Molde kjørte over Tromsø..

VG - 15 Sep 19 kl. 18:56

Mener «grisevær-kampen» i Molde burde vært stoppet: - Helt parodisk

(Molde-Tromsø 3–0, kampen pågår fortsatt) Griseværet i Molde skapte helt ville forhold, der vannet sprutet på Aker Stadion. Eurosport-ekspert Bengt Eriksen kalte det hele parodisk før Molde går mot komfortabel seier under bedre forhold resten av kampen..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 14:45

Bengt Sæternes ferdig etter sesongen

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes er informert om at han ikke får fornyet kontrakt i Sandnes Ulf..

P4 - 02 Sep 19 kl. 06:42

Misfornøyd med elsykkel-forbud

Senterpartiet raser over forbudet mot elsykler i fjellområder. Elsyklene regnes i dag som motoriserte kjøretøy, og er forbudt å bruke i verneområdene, der det er lov sykle på vanlige sykler. Stortingsrepresentant Bengt Fasteraune mener villrein ikke ser forskjell på en elsykkel og en vanlig sykkel, og krever at forbudet oppheves umiddelbart..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 18:02

Sandnes Ulf-treneren: – Vi må våkne om ikke dette skal ende katastrofalt

Både trener Bengt Sæternes og kaptein Kent Håvard Eriksen er klare på at laget må begynne å sanke poeng igjen om ikke sesongen skal ende i kaos..

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 21:00

Få bilene ut, bygg parkene på Ensjø nå! | Ove Bengt Berg

La Ensjø bli den grønne bydelen som har lokket tusenvis til å kjøpe leiligheter her..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 18:39

«Udramatisk treneravgang, men harmonerer Sandnes Ulf mål med rammebetingelsene?»

Kommentar: Bengt Sæternes er ikke trener for Sandnes Ulf når laget flytter inn på Øster Hus Arena. Greit nok, men har klubben og kravstore omgivelser sett seg selv i speilet?.

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 18:39

«Udramatisk treneravgang, men harmonerer Sandnes Ulfs mål med rammebetingelsene?»

Kommentar: Bengt Sæternes er ikke trener for Sandnes Ulf når laget flytter inn på Øster Hus Arena. Greit nok, men har klubben og kravstore omgivelser sett seg selv i speilet?.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt