Bedt

Friday, 21 January, 21:19

Nyheter om Bedt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 nov 21 kl. 09:58

Protesterte mot opprørerne i Etiopia

Regjeringen i Etiopia samlet hundretusener av demonstranter i ulike byer for å protestere mot opprørsstyrkene som nærmer seg hovedstaden. Demonstrantene gikk fredfullt gjennom gatene i hovedstaden Addis Abeba, og også i andre byer, for å vise sin støtte til regjeringens styrkers innsats mot Tigray-folkets frigjøringsfront (TPLF). Demonstrasjonene, som ble organisert av regjeringen, var også rettet mot land som har Bedt om en slutt på volden og krigshandlingene i Etiopia.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 16:01

Solbakken har Bedt agenten «holde munn»: – Ikke vits for meg å vite noe om

ULLEVAAL STADION (VG) Italienske Corriere Dello Sport mener Ola Solbakken (23) burde spilt for en storklubb som kan….

VG - 09 nov 21 kl. 16:01

Solbakken har Bedt agenten «holde munn»: – Ikke vits for meg å vite noe om

ULLEVAAL STADION (VG) Italienske Corriere Dello Sport mener Ola Solbakken (23) burde spilt for en storklubb som kan vinne Champions League, men hos hovedpersonen selv er tankene helt andre steder..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:48

Stanser oljefond-utredning

Utvalget som skal utrede oljefondets fremtidige organisering, skal ikke lenger vurdere om fondet skal være i Norges Bank eller ikke. Delen av mandatet hvor utvalget blir Bedt om å «vurdere om dagens plassering i Norges Bank vil være den mest hensiktsmessige fremover, eller om nye utfordringer trekker i retning av utskilling» tas ut, opplyser Finansdepartementet. – Spørsmålet om fondets plassering skiller seg ut fra resten av utvalgets mandat, slik også flere påpekte da utvalget ble oppnevnt.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 07:57

Utsetter koronatiltakene i Trondheim

(Adresseavisen): Kommunedirektøren har Bedt om å få sette munnbind på folket..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:10

Taxfree: Skal ikke få bytte

I statsbudsjettet foreslår regjeringen at reisende ikke lenger kan bytte den avgiftsfrie kvoten for tobakksvarer med 1,5 liter avgiftsfri vin eller øl. – Regjeringen foreslår å reversere endringen i de avgiftsfrie kvotene som ble gjennomført i 2014, slik at man ikke lenger kan veksle inn kvoten for tobakksvarer i vin eller øl. Stortinget har Bedt regjeringen om å vurdere dette, sier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp)..

NRK - 07 nov 21 kl. 22:49

Bombetrusler mot universiteter i USA

Flere eliteuniversiteter på USAs østkyst har mottatt meldinger om bomber på området. Studenter og lærere er Bedt om å evakuere. Columbia University i New York skriver på sin Twitter-konto at det er slått nødalarm på hele universitetsområdet etter at de har mottatt bombetrusler.

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:00

Han blir første leder fra Afrika som besøker Biden

Møtet mellom Biden og Kenyatta fra Kenya skal være i Det hvite hus. Det er ventet at de vil bruke tid på å snakke om Etiopia. Det er et av nabolandene til Kenya.

Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

Den skadde mannen ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

NRK - 05 nov 21 kl. 04:42

DPA: Etiopia-møte i Sikkerhetsrådet

FNs sikkerhetsråd skal møtes fredag for å diskutere situasjonen i Etiopia, der konflikten mellom regjeringen og opprørsgrupper har eskalert de siste ukene. Det får nyhetsbyrået DPA opplyst fra diplomatkilder. Ifølge nyhetsbyråets kilder arbeider Sikkerhetsrådet med en felles uttalelse, men Russland skal torsdag ha Bedt om mer betenkningstid..

E24 - 11 okt 21 kl. 14:57

Opplysninger til VG: Støre har Bedt Vedum ta finansministerjobben

Senterpartiet har fremmet forslag om stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik som finansminister. Men Jonas Gahr Støre skal ha Bedt partileder Trygve Slagsvold Vedum ta jobben selv..

VG - 11 okt 21 kl. 11:47

Strid om finansministerposten: Har Bedt Sp «tenke seg om»

Senterpartiet har fremmet forslag om stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik som finansminister. Men Ap har Bedt Sp tenke seg om en gang til..

VG - 11 okt 21 kl. 11:47

Strid om finans­minister­posten: Støre har Bedt Vedum ta jobben

Senterpartiet har fremmet forslag om stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik som finansminister. Men Jonas Gahr Støre skal ha Bedt partileder Trygve Slagsvold Vedum ta jobben selv..

VG - 11 okt 21 kl. 11:47

Strid om finans­minister-posten: Støre har Bedt Vedum ta jobben

Senterpartiet har fremmet forslag om stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik som finansminister. Men Jonas Gahr Støre skal ha Bedt partileder Trygve Slagsvold Vedum ta jobben selv..

VG - 11 okt 21 kl. 11:47

Opplysninger til VG: Støre har Bedt Vedum ta finansministerjobben

Senterpartiet har fremmet forslag om stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik som finansminister. Men Jonas Gahr Støre skal ha Bedt partileder Trygve Slagsvold Vedum ta jobben selv..

NRK - 01 nov 21 kl. 07:25

Brann på bensinstasjon

Politiet melder om at dei evakuerer folk i området rundt ein bensinstasjon som brenn på Nes i Ringsaker. Naudetatane er på staden, men har ikkje full oversikt over situasjonen. Folk blir Bedt om å halde seg minst 300 meter unna.

NRK - 29 okt 21 kl. 14:17

Dømt for Reidar Osen-ran

En tredje person er for ranene av Reidar Osen og Petter Slengesol. Mannen er en 38 år gammel polsk statsborger som er broren til en av de to som allerede er dømt. Han ble i dag dømt til fengsel i tre år og seks måneder av Hordaland tingrett.

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 10:42

Fagråd splittet om hvordan feil i kreftstudie skulle følges opp. Medlemmene ble Bedt om å signere brev rettet mot to kritikere.

Intern uenighet og personkonflikter har preget behandlingen Fagrådet for tykk- og endetarmskreft har hatt av….

VG - 29 okt 21 kl. 08:53

Nav-drapet: Strid om sakkyndig

BERGEN (VG) Politiet har Bedt om at mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen, skal underlegges en full rettspsykiatrisk undersøkelse. Nå er det uenighet om hvem som skal utføre denne undersøkelsen..

NRK - 26 okt 21 kl. 14:02

Tidligere anmeldt av Coop

Siktede for Kongsberg-drapene har tidligere blitt anmeldt av Coop, melder VG. – Jeg kan bekrefte at gjerningsmannen tidligere er anmeldt av oss. Utover dette har vi ingen kommentar, og alle spørsmål vedrørende anmeldelsen må rettes til politiet, sier Silje Verlo Alisøy, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til VG.

NRK - 24 okt 21 kl. 21:24

Tre nye smittede i Skjåk

Det ble i går registrert tre nye smittede i Skjåk. Det samlede tallet på smittede er nå 18 personer. Alle positive prøver er av personer med tilknytning til Skjåkheimen.

NRK - 24 okt 21 kl. 17:17

Finland om Erdogans ordre

Finlands statsminister kallar Tyrkias president Recep Tayyip Erdogans ordre om å kaste ut ti ambassadørar, beklageleg. Sanna Marin seier det er viktig at slutningane til Den europeiske menneskerettsdomstolen blir respektert, og har difor Bedt om at aktivisten blir lauslaten..

NRK - 23 okt 21 kl. 15:59

Norges ambassadør uønsket

Ambassadørene fra Norge og ni andre land vil bli erklært uønsket i Tyrkia etter at de kritiserte fengslingen av aktivisten Osman Kavala, ifølge presidenten. – Jeg har Bedt vår utenriksminister om å erklære disse ti ambassadørene for persona non grata så raskt som mulig, sier president Recep Tayyip Erdogan. Begrepet brukes i diplomatiet om det første steget før utvisning..

NRK - 23 okt 21 kl. 15:59

Noregs ambassadør uønskt i Tyrkia

Ambassadørane frå Noreg og ni andre land vil bli erklært uønskte i Tyrkia etter at dei kritiserte fengslinga av aktivisten Osman Kavala, ifølge presidenten. – Eg har Bedt vår utanriksminister om å erklære desse ti ambassadørane for persona non grata så raskt som mogleg, seier president Recep Tayyip Erdogan. Omgrepet blir brukt i diplomatiet om det første steget før utvising..

Aftenposten - 23 okt 21 kl. 15:59

Norges ambassadør blir erklært uønsket i Tyrkia

Tyrkias president har Bedt om at ambassadørene fra Norge og ni andre land erklæres uønsket i landet..

NRK - 21 okt 21 kl. 22:55

Vil straffeforfølge Bannon

Representantenes hus i USA har stemt ja til å be påtalemyndighetene om å straffeforfølge Steve Bannon for å vise forrakt for Kongressen. Den tidligere sjefstrategen til eks-president Donald Trump nekter å vitne i komiteen som gransker stormingen av Kongressen 6. januar.

NRK - 21 okt 21 kl. 22:55

Flertall vil straffeforfølge Bannon

Representantenes hus i USA har stemt ja til å be påtalemyndigheten om å straffeforfølge Steve Bannon for å ha vist forakt for Kongressen. Den tidligere sjefstrategen til Donald Trump nektet å vitne i komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar. Trump skal ha Bedt Bannon om ikke å vitne.

NRK - 21 okt 21 kl. 12:35

Evakuerer folk etter brann

Det brenner i et verksted på Dombås. Det er gass i bygningen, men det er ikke i denne delen det brenner. Det jobbes nå for å få gassen ut av bygningen.

NRK - 20 okt 21 kl. 18:30

Enger Mehl gir bort honorar

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) er en av deltakerne i neste sesong av «Kompani Lauritzen». Men hun ønsket ikke betaling fra TV 2. – Jeg har ikke mottatt vederlag for deltakelsen i «Kompani Lauritzen», og har Bedt TV 2 om å sørge for at mitt honorar doneres til frivillige organisasjoner, sier Enger Mehl til VG.

NRK - 20 okt 21 kl. 15:36

Facebook bøtelagt i Storbritannia

Facebook er ilagt en bot på over 50 millioner pund av det britiske konkurransetilsynet i forbindelse med oppkjøpet av Giphy. Konkurransetilsynet sier at Facebook ikke ga dem informasjonen de ba om under granskingen av kjøpet. Facebook fikk flere varsler, og tilsynet mener derfor at mangelen på respons var med overlegg.

NRK - 19 okt 21 kl. 16:11

UiT utsatt for dataangrep

Universitetet i Tromsø er utsatt for et dataangrep, skriver Nordlys. 26 000 brukere blir Bedt om å skifte passord..

NRK - 19 okt 21 kl. 03:24

Sparte millioner på ny pensjon

Tre av landets største kulturinstitusjoner har spart 140 millioner på et midlertidig bytte av pensjonsordning. I fjor brukte Operaen, Det norske teatret og Nationateatret 73 millioner kroner på pensjon, mot 213 millioner kroner i 2015, skriver Klassekampen. Høye pensjonskostnader var årsaken til at flere kulturscener var i økonomisk krise i 2015.

NRK - 18 okt 21 kl. 18:57

Biden forsøker å stanse abortlov

President i USA, Joe Biden, har Bedt den amerikanske høyesteretten om å stanse den omstridte abortloven i Texas. Det skriver Reuters. Abortloven forbyr abort etter uke seks.

NRK - 18 okt 21 kl. 10:14

Vil finne ei løysing

– Vi er innstilt på å gå ut av vår posisjon og strekke oss langt for å finne ei løysing som kan avslutte streiken, seier Anne-Kari Bratten administrerande direktør i Spekter. Måndag vart 80 nye tilsette ved Nationaltheatret i Oslo tatt ut i streik, då vil 891 kulturarbeidarar ved 15 ulike institusjonar vere i streik. Bakgrunnen for streiken er usemje i pensjonsutbetaling for kvinner, samanlikna med mennene si ordning.

NRK - 18 okt 21 kl. 06:06

Kulturstreiken trappes opp

I dag tas 80 nye ansatte ut i streik ved Nationaltheatret i Oslo. Dermed vil 891 kulturarbeidere ved 15 ulike institusjoner være tatt ut i streik. Riksmekleren har Bedt partene komme til ny mekling onsdag neste uke.

E24 - 16 okt 21 kl. 15:24

Riksmekleren har innkalt partene i kulturstreiken

Riksmekleren har Bedt partene i kulturstreiken komme til ny mekling onsdag neste uke..

NRK - 14 okt 21 kl. 21:51

Vil gi slaktere hastevisum

Friske dyr blir avlivet på grunn av mangel på slaktere i Storbritannia. Nå vil den britiske regjeringen gi 800 utenlandske slaktere et seks måneders visum. Mangelen på personale i slakteriene har allerede ført til at 6.

NRK - 13 okt 21 kl. 21:09

Sykehus koordinerer AMK

Oslo universitetssykehus koordinerer AMK etter voldshendelsen på Kongsberg, og akuttmottaket følger utviklingen tett. Drammen sykehus er satt i beredskap. Oslo universitetssykehus har ikke fått beskjeder om at noen pasienter er på vei til dem onsdag kveld, men har likevel Bedt akuttavdelingen følge situasjonen..

Klartale - 13 okt 21 kl. 20:20

Stor politiaksjon på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. Politiet forteller at det er en livstruende hendelse i sentrum av Kongsberg. Den pågår fortsatt, sa de til avisa Laagendalsposten.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 13:59

Ap-leder Jonas Gahr Støre møter kongen – blir Bedt om å danne regjering

Ap-leder Jonas Gahr Støre møter til audiens hos kongen på slottet klokken 14..

NRK - 12 okt 21 kl. 13:41

Økt pågang på overgrepsmottaket

Etter at Oslo åpnet gradvis opp igjen i våres, har overgrepsmottaket opplevd en økning i antall henvendelser. Fra mai til september har 300 personer Bedt om hjelp ved mottaket. Det er omtrent som i et normalår.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 10:59

Gahr Støre i møte på slottet. Der blir han Bedt om å danne ny regjering.

Torsdag danner Arbeiderpartiet og Senterpartiet regjering. Frem til da skal Solberg og hennes avtroppende regjering kun….

VG - 11 okt 21 kl. 23:22

Portforbud på La Palma: Tusenvis Bedt om å holde seg innendørs

Det eksplosive vulkanutbruddet fortsetter å lage trøbbel på La Palma. Nå får 3000 innbyggere forbud mot å gå ut, av frykt for giftige gasser fra et lava-ødelagt sementverk..

NRK - 11 okt 21 kl. 14:16

Svindelforsøk om tredje dose

Flere innbyggere i Oslo har mottatt SMS om en tredje vaksinedose hvor Oslo kommune er oppgitt som avsender. Dette er et svindelforsøk, opplyser kommunen på Twitter. – Du blir Bedt om å svare med personnummer og navn - ikke svar på meldingen.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:33

Mangler vitner etter drapet på Mortensrud

Torsdag kveld ble en 20 år gammel mann skutt. Det skjedde ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Mannen døde av skadene fredag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt