Beboere

Tirsdag, 26 Januar, 18:49

Nyheter om Beboere

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 jan. 21 kl. 17:09

To nye koronadødsfall i Fredrikstad

I går og i dag døde to eldre koronasmittede Beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad. I alt fem Beboere har dødd på sykehjemmet i løpet av drøye to uker, skriver Fredriksstad Blad. Totalt har tolv ansatte og tolv Beboere fått påvist viruset..

NRK - 03 jan. 21 kl. 18:14

Syv Beboere på sykehjem smittet

I alt syv Beboere og to ansatte ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad har fått påvist koronasmitte. Fredrikstad Blad skriver at det ble oppdaget smitte 30.desember, og at testing av ansatte og Beboere på avdelingen har avdekket flere smittede..

NRK - Igår: 22:52

Advarer mot falske kjeksselgere

Politiet i Oslo advarer Beboere i Kværnerdalen om at Beboere er oppsøkt av personer som utgir seg for å selge kjekt for Vålerenga idrettslag. En beboer er utsatt for vold og er frastjålet mobilen. Politiet ber om tips, skriver de på Twitter..

NRK - 22 jan. 21 kl. 10:38

23 smittet på sykehjem i Bærum

Ytterligere to Beboere på Stabæktunet bo- og behandlingshjem er bekreftet smittet av koronaviruset. Dermed er i alt 23 bekreftet smittet. Av de 23 smittede, er 17 Beboere og seks ansatte, skriver Budstikka..

NRK - 21 jan. 21 kl. 05:36

Smittet etter første vaksine

Flere Beboere ved Stabæktunet bo- og behandlingshjem i Bærum er smittet av koronaviruset etter å ha fått første døse av koronavaksine, skriver Budstikka. Totalt er fire Beboere og tre ansatte på sykehjemmet bekreftet smittet med covid-19..

NRK - 17 jan. 21 kl. 18:48

Alle Beboere evakuert etter brann

Nødetatene rykket søndag kveld ut etter melding om brann i en enebolig i Askim, melder Øst politidistrikt. Det er mye røyk på stedet, men alle Beboere er evakuert. Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen..

NRK - 15 jan. 21 kl. 17:12

Ny smitte på sykehjem i Fredrikstad

To Beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad er bekreftet smittet av korona. Dermed har til sammen 26 personer, 14 Beboere og 12 ansatte fått påvist korona ved sykehjemmet, skriver Fredrikstad Blad. Yttligere fire ansatte er nå satt i karantene..

NRK - 11 des. 20 kl. 17:57

Ber Beboere holde seg på sykehjemme

Sykehjemsetaten i Oslo anbefaler Beboere å ikke reise hjem til familien i julen. I en pressemelding opplyser etaten om egne regler for jul og nyttår. Hvis Beboere likevel reiser hjem, må de fire dager i karantene når de er tilbake på sykehjemmet..

NRK - 12 jan. 21 kl. 13:28

To koronadødsfall i Nordre Follo

To eldre, koronasmittede Beboere på Langhus bo- og servicesenter døde søndag og mandag. Tolv Beboere og 17 ansatte og pårørende er foreløpig smittet..

NRK - 08 jan. 21 kl. 09:06

Fire dødsfall på sykehjem i Drammen

Fire Beboere som har vært smittet av koronaviruset ved Fjell bo- og servicesenter i Drammen, har gått bort i løpet av det siste døgnet. Til sammen er det 15 Beboere ved sykehjemmet som har gått bort i forbindelse med smitteutbruddet..

NRK - 08 jan. 21 kl. 03:15

Besøksrett for sykehjemsBeboere

Flere kommuner skal ha oppfattet regjeringens anbefaling om sosial pause som et signal om å stenge sykehjem for pårørende. Dette avviser Helsedepartementet. Ifølge Klassekampen har flere kommuner etter regjeringens pressekonferanse søndag valgt å stenge helse- og omsorgsinstitusjoner for besøk til beboerne fram til 18.

NRK - 04 jan. 21 kl. 18:30

Ber pårørende bli hjemme

Tre Beboere på to ulike sykehjem i Oslo har dødd av covid-19 de siste dagene. Smittepresset øker og pårørende bes om å holde seg hjemme. I alt har 44 Beboere på Oslos sykehjem dødd som følge av virussmitte..

NRK - 29 nov. 20 kl. 18:19

Evakuerer Beboere

Brannvesenet har begynt å slukke brannen i et leilighetskompleks i Porsgrunn. Det jobbes med å evakuere Beboere og det jobbes med å få kontakt med Beboere som det ikke er gjort rede for. Det er åtte leiligheter på adressen..

NRK - 01 jan. 21 kl. 11:29

To døde ved sykehjem i Drammen

To koronasmittede Beboere ved Fjell bo- og servicesenter i Drammen døde i går. Dermed er i alt ni koronasmittede Beboere ved Fjell bo- og servicesenter døde, skriver Drammen kommune på sine nettsider..

NRK - 28 nov. 20 kl. 15:11

Beboere og ansatte testes

Etter at tre Beboere i Toten statlige mottak testet positivt for covid-19 fredag, skal alle Beboere som er over seks år gamle testes. Alle ansatte skal også testes. Testingen var planlagt før kjent smitte, skriver OA..

NRK - 30 des. 20 kl. 09:14

Høyeste smittetall på nær tre uker

19 personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. I forbindelse med den utvidete testingen av Beboere og ansatte på Fjell bo- og servicesenter er det påvist smitte hos ytterligere tre Beboere og én ansatt..

Aftenposten - Igår: 18:05

32 smittet på sykehjem: Mistenker britisk virusvariant i Bærum

33 Beboere og ansatte ved Stabæktunet sykehjem i Bærum er smittet med koronavirus de siste to ukene..

NRK - Igår: 15:27

Dødsfall på Nesodden

En beboer med påvist koronasmitte på Nesoddtunet bo- og behandlingssenter døde søndag, opplyser Nesodden kommunen. Avdøde hadde en alvorlig underliggende sykdom. Det er ingen mistanke om smitte blant andre Beboere og helsepersonell på Nesoddtunet..

NRK - Igår: 11:06

Nytt koronadødsfall på sykehjem

En koronasmittet beboer ved Slettebakken menighets eldresenter i Bergen døde i helgen. Personen døde med familien rundt seg, melder BT. 7.

NRK - Igår: 09:32

Økt smitte på sykehjem i Bærum

Smitten ved Stabæktunet bo- og behandlingshjem i Bærum øker i omfang. Siden fredag har ti flere personer fått påvist koronasmitte. I alt 23 Beboere og 10 ansatte er nå bekreftet smittet.

NRK - 23 jan. 21 kl. 16:02

Undersøker sykehjemssmitte i Oslo

Etter mye koronasmitte på kort tid på flere sykehjem i Oslo, forsøker Folkehelseinstiuttet å avdekke om det kan være snakk om den britiske mutasjonen. Sykehjemsetaten sier smitten aldri har vært høyere, og at 29 Beboere og 81 ansatte er smittet..

VG - 21 jan. 21 kl. 15:31

Smitteutbrudd på sykehjem i Bærum: 11 nye smittede siste døgn

Totalt er 15 Beboere og seks ansatte ved sykehjemmet bekreftet smittet..

NRK - 21 jan. 21 kl. 15:42

Takplater i lufta

Beboere i Ramsvika i Namsos må holde seg innendørs fordi det løsner takplater fra et hus i boligfeltet. Det blåser friskt og takplatene flyr i lufta. Politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 21 jan. 21 kl. 15:19

Smitteutbrudd på sykehjem i Bærum

Hos Stabæktunet bo- og behandlingshjem har elleve personer testet positivt for koronavirus på ett døgn. Budstikka skriver at både ansatte og Beboere er smittet. Smittevernoverlege Bjørg Dysthe sier de jobber med å finne kilden til utbruddet..

NRK - 20 jan. 21 kl. 15:26

Nytt koronadødsfall i Nordre Follo

En koronasmittet beboer ved Langhus bo- og og servicesenter, døde sent i går, melder Nordre Follo kommune. Det betyr at det pågående smitteutbruddet ved sykehjemmet har krevd sitt sjette liv. Totalt har 34 ansatte, pårørende og Beboere fått korona..

NRK - 20 jan. 21 kl. 14:13

Ti nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert ti nye koronasmittede i Bergen. Fire av tilfellene er importsmitte, mens tre har ukjent smittevei. Samtidig er fem Beboere og 15 ansatte på sykehjem smittet.

NRK - 19 jan. 21 kl. 02:41

Brann på Hamang i Bærum

Flere Beboere har evakuert seg selv etter at det begynte å brenne i en bygning i Hamang terrasse i Bærum ved halv tretida. Det brenner på taket. Slukking er i gang og røykdykkkere er i arbeid, melder 110-sentralen..

VG - 18 jan. 21 kl. 16:21

Skredbekymrede naboer klaget på Gjerdrum-utbygginger – ble ikke hørt

Tord Høivik og Bozena Rasmussen er blant flere Ask-Beboere som klaget på utbygging på grunn av skredfare. – Dessverre skjedde det som flere, inkludert oss, advarte mot..

NRK - 17 jan. 21 kl. 21:20

Full fyr i enebolig i Kongsberg

En enebolig i Konvallveien i Kongsberg er overtent søndag kveld. To Beboere har kommet seg ut, men det er spredningsfare og nabobygg er evakuert. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 20.

NRK - 17 jan. 21 kl. 21:20

Enebolig i Kongsberg overtent

En enebolig i Konvallveien i Kongsberg er overtent søndag kveld. To Beboere har kommet seg ut, men det er spredningsfare og nabobygg er evakuert. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 20.

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 20:00

Flere Beboere i Gjerdrum kan flytte hjem

Politiet har fredag godkjent NVEs anbefalinger om innskrenkning av evakueringsområder..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:36

Innskrenker evakueringsområdet

Politiet har godkjent NVEs anbefalinger om innskrenking av evakueringsområdet i Gjerdrum, øst for fylkesvei 120 fra og med rundkjøringen og Fjælstadgrenda til Hønsigutua. Evakueringen oppheves fredag kveld, og Beboere varsles av kommunen..

NRK - 15 jan. 21 kl. 12:48

To koronarelaterte dødsfall i Moss

To Beboere ved en omsorgsbolig i Moss døde forrige uke etter å ha blitt smittet med koronavirus. Beboerne bodde på Rosnes omsorgsboliger, opplyser kommunen, ifølge Moss Avis..

Klartale - 14 jan. 21 kl. 14:41

Har funnet mutert virus på sykehjem

17 Beboere på et sykehjem i Drammen har dødd med korona. FHI sier det er en mutasjon av korona..

NRK - 11 des. 20 kl. 18:57

Reagerer på Oslo-anbefaling

Helsedirektoratet reagerer på at sykehjemsetaten i Oslo ber Beboere på sykehjem om å ikke reise hjem i jula. På sine hjemmesider ber de nå helse- og omsorgsinstitusjoner legge til rette for at Beboere og pasienter både kan reise på besøk og få besøk..

NRK - 11 des. 20 kl. 18:57

Går i mot Oslos anbefaling

Helsedirektoratet går i mot sykehjemsetaten i Oslo, som ber Beboere på sykehjem om å ikke reise hjem i jula. På sine hjemmesider ber direktoratet institusjonene om å legge til rette for at Beboere og pasienter både kan reise på besøk og få besøk..

NRK - 13 jan. 21 kl. 14:19

23 nye koronatilfeller i Bergen

Bergen kommune har registrert 23 nye smittede det siste døgnet. Det er fire flere enn snittet for den siste uka, opplyser Bergen kommune på sine nettsider. Ti av de nye tilfellene er importsmitte, mens fem Beboere på sykehjem er smittet..

NRK - 10 des. 20 kl. 00:20

Koronasmitte på sykehjem i Østfold

Enda en ansatt ved Fjeldberg sykehjem i Fredrikstad er koronasmittet. I alt er 13 ansatte og Beboere smittet ved sykehjemmet, og to Beboere er døde. Kommunen opplyste om det nye smittetilfellet onsdag kveld, ifølge Fredriksstad Blad..

Dagbladet - 12 jan. 21 kl. 15:36

Utbrudd på sykehjem: To døde

Tolv Beboere samt 17 ansatte eller pårørende har fått påvist coronaviruset..

NRK - 12 jan. 21 kl. 14:01

22 nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 22 nye koronasmittede i Bergen. 12 av tilfellene er importsmitte. 1902 personer testet seg mandag.

NRK - 07 des. 20 kl. 21:11

Alle ved sykehjem friskmeldt

Alle Beboere og ansatte ved sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll er nå friskmeldt, melder VG. Samtlige Beboere ved hjemmet ble koronasmittet i forrige måned, og ni døde..

NRK - 10 jan. 21 kl. 10:17

Enda et dødsfall på sykehjem

Det er meldt om ytterligere ett dødsfall ved Fjell bo- og servicesenter i Drammen. Det er en kvinne i 90-årene som har gått bort etter å ha fått påvist koronasmitte. Totalt har 16 Beboere gått bort den siste måneden på grunn av koronaviruset..

NRK - 09 jan. 21 kl. 19:48

Smitteutbrudd på eldresenter

To Beboere og tre ansatte ved Slettebakken menighets eldresenter i Bergen er smittet av koronaviruset, ifølge kommunen. Saken ble først omtalt av Bergens Tidende. 120 ansatte ved eldresenteret har fått beskjed om å teste seg for viruset..

NRK - 09 jan. 21 kl. 17:32

Leirbekken i Nannestad sikres

Leirbekken på Nygårdstoppen i Nannestad blir sikret, og Beboere får flytte tilbake når arbeidet har kommet langt nok, ifølge kommunen. Evakueringen opprettholdes for de ni eiendommene, trolig til påsketider. 17.

NRK - 09 jan. 21 kl. 06:49

Boligbrann på Ølensvåg

Nødetatene i Sør-Vest fikk lørdag morgen melding om brann i en enebolig på Ølensvåg i Vindafjord kommune. Beboere i huset skal ha kommet seg ut, opplyser politiet i Sør-Vest på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt