Bastholm

Saturday, 04 April, 19:47

Nyheter om Bastholm

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 23 Feb 20 kl. 19:41

Vil ha Bastholm som MDG-leder

Une Bastholm bør bli ny partileder i Miljøpartiet De Grønne. Det mener valgkomiteen. Fram til nå har Bastholm hatt tittel som nasjonal talsperson sammen med Arild Hermstad.

NRK - 27 Mar 20 kl. 15:15

MDG held landsmøtet på nett

Miljøpartiet Dei Grøne har bestemt seg for å halde årets landsmøte over internettet. Det digitale landsmøtet går av stabelen 25. april, men det vert litt nedskalert, seier Une Bastholm i MDG til NTB..

NRK - 17 Mar 20 kl. 21:06

MDG vil hjelpe luftfarten

MDGs Une Bastholm åpner for å gi økonomisk hjelp til luftfarten i Norge, men advarer Stortinget mot å gi krisepakker til enkeltselskaper. Det skriver Aftenposten. Tirsdag ble det klart at SAS har fått en milliardgaranti fra Danmark og Sverige..

Aftenposten - 17 Mar 20 kl. 20:43

MDG vil gi krisehjelp til luftfarten - men vil ikke redde Norwegian

MDGs Une Bastholm åpner for å gi økonomisk drahjelp til den korona-rammede luftfarten i Norge. Men hun advarer Stortinget mot å gi krisepakker til enkeltselskaper..

P4 - 19 Mar 20 kl. 10:34

Rødt og MDG mener de ble utestengt

Det var altså bred enighet på Stortninget om krisepakke 2 - men ikke full enighet. Rødt og MDG var ikke en gang med i diskusjonene for denne pakken, og de mener de ble utestengt. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier til VG at de spurte om å få bli med, men at de bare ble ignorert.

NRK - 23 Feb 20 kl. 19:39

MDG vil ha Bastholm som leder

Valgkomiteen i Miljøpartiet De Grønne vil ha Une Bastholm som ny partileder. Fram til nå har hun vært nasjonal talsperson sammen med Arild Hermstad. Lan Marie Berg og Hermstad foreslås som likestilte nestledere..

NRK - 23 Feb 20 kl. 19:39

MDG vil ha Une Bastholm som leder

Valgkomiteen i Miljøpartiet De Grønne vil ha Une Bastholm som ny partileder. Fram til nå har hun vært nasjonal talsperson sammen med Arild Hermstad. Lan Marie Berg og Hermstad foreslås som likestilte nestledere.

Aftenposten - 23 Feb 20 kl. 19:25

Une Bastholm vil ta MDG i regjering – og kanskje med Høyre. Nå blir hun partiets første leder.

– Vi må uansett gjennom en omstilling. Hvis vi venter til etterspørselen etter olje og gass stuper, er det for sent, sier Une Bastholm. Hun mener både Høyre og Ap svikter som styringspartier..

VG - 23 Feb 20 kl. 19:44

Une Aina Bastholm innstilt som MDG-leder – Lan Marie Nguyen Berg som nestleder

Valgkomiteen i Miljøpartiet De Grønne har innstilt på Une Aina Bastholm som ny partileder. Som nestledere vil de ha Lan Marie Nguyen Berg og Arild Hermstad..

NRK - 18 Feb 20 kl. 06:42

Kritiserer Aps ulveforslag

MDGs Une Aina Bastholm er skremt av Aps kurs i ulvepolitikken. Lovforslaget kan føre til at Norge bryter internasjonale avtaler, mener hun. Ap vil endre naturmangfoldloven slik at bestandsmålet Stortinget har satt i praksis blir et maksimumsmål..

VG - 22 Jan 20 kl. 03:32

Une Bastholm vil bli MDGs første partileder

– Senterpartiet har gjort oss til en motpol for dem, sier Une Bastholm. Hun vil gjøre De Grønne til et folkeparti og gå i regjering i 2021..

VG - 21 Jan 20 kl. 20:36

Une Bastholm om Frp-exit: – To gode seiere i ett

Une Bastholm i MDG hadde en rolle i å få den terrorsiktede kvinnen og hennes to barn til Norge. – Jeg ante jo ikke at det ville føre til at Frp kom til å gå ut av regjering..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 05:43

Bastholm og Hermstad kjemper om å bli MDGs partileder

Miljøpartiet De Grønne skal velge sin første partileder, og både Une Bastholm og Arild Hermstad har meldt seg på i lederkampen..

NRK - 22 Jan 20 kl. 07:25

Kamp om å lede MDG

Miljøpartiet De Grønne skal velge sin første partileder, og både Une Bastholm og Arild Hermstad har meldt seg på i lederkampen, skrver VG. De to er i dag nasjonale talspersoner. Begge har også sagt ja til å bli nestleder..

E24 - 23 Jan 20 kl. 09:56

MDG håper på dyrere bensin etter Frp-exit

MDGs Une Bastholm ber regjeringen øke pumpeprisen nå som Fremskrittspartiet har forlatt regjeringen..

P4 - 22 Jan 20 kl. 05:45

Kamp om å bli MDGs partileder

Miljøpartiet De Grønne har tidligere ikke hatt noen leder, bare nasjonale talspersoner, men nå skal også de få seg en partitopp. Og det blir kamp om ledervervet - både Une Bastholm og Arild Hermstad har meldt seg på, melder VG. Begge blir uansett del av ledelsen - den som ikke blir leder, blir nestleder..

P4 - 27 Dec 19 kl. 05:37

- 50 000 oljearbeidere må finne seg en annen jobb

- 50 000 oljearbeidere må finne seg enn annen jobb ganske fort. Det sier Une Bastholm i MDG til Klassekampen. Bastholm mener alle partier i Norge må innrømme at de rundt 50 000 som jobber på platform idag er nødt til finne nye jobber kjapt, på grunn av det grønne skiftet.

P4 - 13 Jan 20 kl. 14:14

MDG støtter mistillit

Miljøpartiet De Grønne vil stemme for mistillit mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie på grunn av hennes håndtering av trygdeskandalen. Det er naturlig at Hauglie tar ansvar for det som har skjedd på hennes vakt, ved å gå av, sier MDGs Une Bastholm til NTB. Tidligere i dag varslet SV at de går inn for mistillit, som Rødt var første parti til å gjøre..

P4 - 12 Jan 20 kl. 18:48

Ber Listhaug stanse Equinor

SV og MDG ber olje- og energiminister Sylvi Listhaug kreve at Equinor stanser sine planer om oljeboring i Australbukta i Australia. SVs Lars Haltbrekken sier til Dagbladet at skogbrannene som nå herjer landet er kraftig forsterket av menneskeskapte klimaendringer. Og MDGs Une Bastholm kaller det en provokasjon at statlig eide Equinor presser på for oljeboring i disse tider.

P4 - 05 Jan 20 kl. 19:42

Listhaug: – Respektløst av MDG

Olje- og energiminister Sylvi Listhaug mener det er respektløst av MDG å kritisere at Kong Harald deltar på åpningen av oljefeltet Johan Sverdrup. MDGs Une Bastholm mener Equinor og regjeringen burde latt være å sette kong Harald i en situasjon der han må kaste glans over noe som vil bidra til klimakrisen. Listhaug sier til NTB at hun tror det norske folk reagerer på at MDG bruker kong Harald på denne måten politisk for å gjøre seg selv interessant..

P4 - 09 Nov 19 kl. 17:56

MDG i samtaler med LO

Miljøpartiet de Grønne er nå i samtaler med LO, med mål om et tettere samarbeid. I tillegg til et tettere samarbeid, håper partiets nasjonale talsperson Une Bastholm de vil oppnå en bedre forståelse av hverandre, og dempe konflikter, skriver Klassekampen. Hun møter nå i høst flere sentrale topper i fagbevegelsen.

NRK - 21 Nov 19 kl. 10:38

20 milliarder til klimatiltak

Miljøpartiet De Grønne vil øke skatter og avgifter kraftig for å få råd til å bruke 20 milliarder kroner mer enn regjeringen på klimatiltak. MDGs stortingsrepresentant Une Bastholm la torsdag fram partiets alternative 2020-budsjett..

VG - 13 Nov 19 kl. 14:50

Bastholm om Ropstad: – Som fanden leser bibelen

KrFs leder Kjell-Ingolf Ropstad leser miljøbevegelsen som fanden leser Bibelen..

VG - 13 Nov 19 kl. 11:37

Ropstad mot miljøbevegelsen: – Det kristne menneskesynet er under angrep

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad går hardt ut mot miljøbevegelsen, som ifølge ham likestiller mennesker med dyr og avviser at mennesker har en egen verdi. – Har du hørt noe sånt vrøvl, sier Bastholm (MDG).

VG - 06 Nov 19 kl. 17:54

Avviser streikerett for elever

Stortingets utdanningskomité vil ikke gå inn for streikerett til elever. – Arrogant overfor de unge, sier Une Bastholm (MDG)..

NRK - 22 Oct 19 kl. 21:59

Søreide: Ikke ansvar for Syriabarn

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide mener Norge ikke har ansvar for barna i al-Hol-leiren etter barnekonvensjonen, skriver NTB. Grunnen er at barna ikke befinner seg innenfor norsk jurisdiksjon, svarer Søreide på et spørsmål fra MDGs Une Bastholm..

NRK - 07 Oct 19 kl. 12:02

MDG om budsjettet: – Utslippsfest

MDGs Une Bastholm anklager regjeringen for å invitere til en utslippsfest som de kommende generasjonene må betale for. – Beregningene for neste års budsjett er 18,8 prosent innen 2030. Det er langt under halvparten av det regjeringen selv har lovet..

E24 - 08 Oct 19 kl. 09:55

Dette er dommen over klima-budsjettet: – Handlingslammet

– Regjeringen har gitt opp egne klimamål, sier Une Bastholm i Miljøpartiet de Grønne. Flere klimaorganisasjoner sier at dette statsbudsjettet ikke tar klimaendringene på alvor..

VG - 08 Oct 19 kl. 09:43

Dette er dommen over klima-budsjettet: – Handlingslammet

– Regjeringen har gitt opp egne klimamål, sier Une Bastholm i Miljøpartiet de Grønne. Flere klimaorganisasjoner sier at dette statsbudsjettet ikke tar klimaendringene på alvor..

P4 - 01 Oct 19 kl. 16:27

Ikke flertall for å hente fireåring

Det er ikke flertall på Stortinget til å instruere regjeringen til å hente hjem den norske IS-morgen og hennes alvorlig syke fire år gamle sønn fra Syria. De sitter i al-Hol-leiren. MDGs Une Bastholm sier at hun likevel vil fremme forslaget i Stortinget torsdag, skriver VG.

NRK - 26 Sep 19 kl. 14:42

MDG vil hente IS-kvinne og barna

Une Bastholm (MDG) vil hente hjem en syk fireåring fra flyktningleiren Al Hol i Syria. I tillegg vil hun hente hjem guttens yngre søster og barnas mor. Moren etterforskes for å ha deltatt i terroroganisasjonen IS..

NRK - 06 Sep 19 kl. 23:04

Bastholm utfordrer Solberg

Une Bastholm (MDG) utfordrer Erna Solberg (H) på vern av matjord. – Hvorfor kan ikke Norge ta seg råd til en nullvisjon for tap av matjord, spør hun. – Fylkesmenn skal lytte til lokaldemokratiet.

P4 - 26 Sep 19 kl. 14:34

MDG vil hente hjem syk norsk gutt

Miljøpartiet De Grønne vil ha en hasteavstemning i Stortinget om å hente hjem en norsk IS-kvinne og hennes syke 4-åring fra Al-Hol-leien i Syria. Det skriver VG. Talsperson i MDG Une Bastholm sier til avisen at Arbeiderpartiet nå sitter på nøkkelen for om det blir flertall.

NRK - 13 Sep 19 kl. 21:35

Åpner for forhandlinger om olje

Miljøpartiet De Grønnes stortingsrepresentant Une Bastholm utelukker ikke at partiets absolutte nei til nye oljefelt kan bli et forhandlingsspørsmål, skriver Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 10:44

En ny, grønn kurs | Une Bastholm

Det hjelper lite å være et styringsparti dersom du styrer mot stupet. Da fortjener du ikke lenger tillit..

P4 - 13 Sep 19 kl. 21:43

Åpner for forhandlinger om olje

Miljøpartiet De Grønnes stortingsrepresentant Une Bastholm utelukker ikke å forhandle om oljeproduksjon. Partiets absolutte nei til nye oljefelt kan bli et forhandlingsspørsmål sier hun til Dagens Næringsliv. Miljøpartiet De Grønnes valgprogram slår fast at partiet skal jobbe for å «stanse åpning av nye olje- og gassfelt på norsk sokkel.

NRK - 23 Aug 19 kl. 22:11

MDG: Setter byer i umulig situasjon

MDGs nasjonale talsperson Une Bastholm mener statsminister Erna Solbergs skisse til bompengeløsning overkjører byene. Hun mener Solberg tvinger byene til å fjerne bompenger, som Bastholm omtaler som det viktigste virkemiddelet mot mer biltrafikk..

VG - 06 Sep 19 kl. 23:16

VGs dom over debatten: Vinnerne er Vedum, Støre og Solberg

I kveld ble det tett i toppen: Hele tre partiledere får terningkast fem av VGs kommentatorer – og MDGs Une Bastholm er debattens taper..

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:49

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 08 Sep 19 kl. 18:40

Moxnes avga sin stemme

Leder av Rødt, Bjørnar Moxnes, avga sin stemme på Nordstrand skole i Oslo søndag. De øvrige partilederne vil avgi sine stemmer mandag. Nasjonal talsperson i MDG, Une Bastholm, og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad har forhåndsstemt..

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 06:09

Flertall støtter klimaskulk

MDG-leder Une Bastholm blir rørt når hun hører at over halvparten støtter elver som skulker for å demonstrere for klima..

P4 - 03 Sep 19 kl. 06:27

- Fortsatt ikke klarhet

- Over en uke etter at regjeringen ble enige om en bom-avtale er det fremdeles ikke klart hva konsekvensene av avtalen er. Det mener nasjonal talsperson for Miljøpartiet de Grønne, Une Bastholm. Hun sier til Dagsavisen at det er spesielt uklart hva som skjer med regjeringens mål om å redusere trafikken i byene, og mener Venstre kan ha blitt lurt.

P4 - 24 Aug 19 kl. 11:06

Slakter den nye bompengeskissen til Erna Solberg

Både Miljøpartiet de Grønne og SV slakter den nye bompengeskissen til statsminister Erna Solberg. I går kveld ble det klart at hele regjeringen stiller seg bak skissen, etter at Solberg stilte et ultimatum til regjeringspartnerne. - Den nye skissen vil overkjøre byene, mener MDGs talsperson, Une Bastholm..

P4 - 25 Jun 19 kl. 16:32

- Vi har ikke valgt side i politikken

- MDG kan samarbeide med hvem som helst Det sa talsperson i Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm på partiets sommerpressekonferanse i dag. MDG ser ut til å gjøre et rekordgodt kommunevalg og idag ble det kjent at blant annet Unge Høyre ønsker et borgerlig samarbeid i Oslo. Bastholm sier de setter miljøpolikken over samarbeidspartnere..

Dagbladet - 25 Jun 19 kl. 17:09

- Ber velgerne gjøre valget til et opprør mot regjeringens klimapolitikk

MDG-topp Une Aina Bastholm gikk i strupen på regjeringen på partiets avsluttende pressekonferansen i dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt