Barn

Sunday, 19 January, 08:18

Nyheter om Barn

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - I førrgår: 12:23

371 Barn døde i al-Hol-leiren

371 Barn døde i al-Hol-leiren i Syria i fjor. I følge Røde halvmåne døde de av blant annet feilernæring, dårlig helsestell for nyfødte og nedkjøling. Dette er den samme leiren der den norske IS-kvinnen og hennes to Barn som nå hentes til Norge har bodd..

Dagbladet - I førrgår: 13:24

Slik blir IS-kvinnens Barn tatt imot

Atskillelse på flyplassen like etter retur kan føre til symptomeskalering hos Barn, advarer Bufdir..

P4 - Igår: 15:33

- Alle norske Barn i Syria må hjem

Hvis Erna Solberg skal unngå at norske Barn i Syria dør på hennes vakt, er hun nødt til å hente hjem alle de norske Barna. Det sier generalsekretær i Redd Barna, Birgitte Lange. En terrorsiktet norsk kvinne og hennes to Barn er nå på vei til Norge fordi det ene Barnet er alvorlig sykt..

NRK - 18 timer siden

SOHR: Flere Barn drept i angrep

Fem sivile, blant dem tre Barn, ble drept i russiske luftangrep mot en landsby i Idlib-provinsen i Syria, opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Den opprørskontrollerte delen av Idlib har opplevd en opptrapping i luftangrepene..

Aftenposten - I førrgår: 23:41

Hjelpeorganisasjon: 371 Barn døde i Al-Hol-leiren i fjor

Minst 517 personer mistet livet i flyktningleiren Al-Hol i Syria i 2019, ifølge nye tall fra kurdiske Røde halvmåne. De fleste av disse var Barn..

NRK - Igår: 01:47

IS-kvinnen og Barn ankommet Ullevål

Den terrorsiktede IS-kvinnen og hennes to Barn ankom like etter kl. 01.30 Ullevål sykehus i Oslo.

NRK - 14 Jan 20 kl. 18:59

Håper Norge henter flere Barn

Flere hjelpeorganisasjoner roser regjeringen for å hente hjem en norsk IS-siktet kvinne og hennes to Barn fra al-Hol-leiren i Syria. Både Amnesty Norge, UNICEF Norge og Røde Kors håper samtidig at alle norske Barn i Irak og Syria blir hentet hjem..

NRK - I førrgår: 11:40

Flest Barn døde i al-Hol-leiren

Minst 517 personer døde i den syriske flyktningleiren al-Hol i fjor. Blant dem var 371 Barn, ifølge Røde Halvmåne. Feilernæring, dårlig helsestell for nyfødte og nedkjøling er blant dødsårsakene.

Aftenposten - I førrgår: 06:05

Barn funnet i massegrav i Panama

Levningene etter seks Barn og en gravid kvinne er funnet i en massegrav i Panama. Myndighetene mener de har blitt torturert og drept i et religiøst ritual..

P4 - I førrgår: 11:31

Raja reagerer på islamist-påstand

Venstrepolitiker Abid Raja reagerer på at han ble kalt for islamist av Frp-politikere i går. Raja skriver på Facebook at enkelte i Frp mener han er islamist fordi han sier at Norge bør hente hjem alle norske Barn, selv om det betyr at IS-kvinner også må være med. Han skriver videre at Barn aldri er skyldige i foredres handlinger, og at det er etis, og humatiræt rett å hente hjem norske Barn fra fengselsleir..

P4 - Igår: 13:28

Tar rapport på største alvor

Vi må gjøre mer for å sikre Barn en trygg og sikker oppvekst. Det sier Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad som i dag mottok en nedslående rapport fra Barneombudet om Barn som bor på Barneverninstitusjon i Norge. Den viser at tilfeldigheter og flaks ofte er avgjørende for hva slags hjelp de får og at ikke alle er sikret den hjelpen de trenger fra starten..

VG - I førrgår: 13:38

Norsk IS-kvinne med to Barn ankommer Norge i kveld

ERBIL/OSLO (VG) Den norske IS-kvinnen (29) og hennes to Barn som tirsdag ble hentet ut av Syria, ankommer Norge i kveld..

P4 - Igår: 07:09

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to Barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to Barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av Barnevernet.

NRK - I førrgår: 01:54

Barn funnet i massegrav i Panama

Levningene etter seks Barn og en gravid kvinne er funnet i en massegrav i Panama. Myndighetene mener de har blitt torturert og drept i et religiøst ritual. Levningene ble funnet tirsdag på en gravlund i landbyen Terron vest i landet..

Aftenposten - I førrgår: 05:37

Ny studie: Barn som bruker skjerm om morgenen før skolen, har økt risiko for språkvansker

Ifølge en nylig publisert, fransk studie har Barn som eksponeres for skjermbruk på morgenen før Barnehage og skole tre ganger større risiko for å utvikle problemer med språket..

VG - I førrgår: 13:38

Returplaner for norsk IS-kvinne og to Barn endret: Ikke til Norge i kveld

ERBIL/OSLO (VG) Den norske IS-kvinnen (29) og hennes to Barn som tirsdag ble hentet ut av Syria, skulle egentlig ha vært på vei hjem til Norge. Men i siste liten ble planene endret..

VG - I førrgår: 13:38

Returplaner for norsk IS-kvinne og to Barn endret: Til Norge fredag

ERBIL/OSLO (VG) Den norske IS-kvinnen (29) og hennes to Barn som tirsdag ble hentet ut av Syria, skulle egentlig ha vært på vei hjem til Norge torsdag. Men i siste liten ble planene endret..

VG - 13 Jan 20 kl. 17:29

Barn døde i trafikkulykke i Oslo: Skal ha skjedd fotgjengerfelt

Et Barn omkom mandag ettermiddag i en ulykke på Slemdal vest i Oslo.

Dagbladet - 13 Jan 20 kl. 17:31

Barn omkom i trafikkulykke

Et Barn var mandag ettermiddag involvert i en alvorlig trafikkulykke på Slemdal i Oslo..

P4 - 14 Jan 20 kl. 19:25

Hjelpeorganisasjoner håper alle norske Barn blir hentet

Amnesty Norge, UNICEF og Røde Kors håper alle norske Barn i Irak og Syria blir hentet hjem. De roser regjeringen etter at det i dag ble klart at de henter en IS-siktet kvinne og hennes to Barn fra al-Hol-leiren i Syria. Til NRK uttaler de at de også håper Norge vil hente fler.

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 11:02

Frp i opprør etter at regjeringen henter hjem IS-kvinne med sykt Barn

Det koker i Frp etter beslutningen om å hente hjem en IS-siktet kvinne og hennes Barn..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 15:01

Frp i krisemøte. Opprør etter at regjeringen hentet hjem IS-Barn og moren

Det hete temaet på Frps gruppemøte er regjeringsdeltagelse etter at regjeringen skal hente hjem en mor og hennes to Barn..

NRK - 14 Jan 20 kl. 14:01

78 Barn døde av denguefeber i Jemen

78 Barn under 16 år er døde etter utbrudd av denguefeber i Jemen. 52.000 kan være smittet, og Redd Barna frykter dette er starten på en epidemi.

VG - 15 Jan 20 kl. 17:12

Erna om hjemhentingen av IS-kvinne og hennes Barn: - Det har vært tøffe forhandlinger i dag

Erna Solberg sier at det har vært tøffe forhandlinger rundt hjemhentingen av IS-kvinne og hennes Barn..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 15:01

Startet klokken 15: Frps stortingsgruppe i krisemøte. Opprør etter at regjeringen hentet hjem IS-Barn og moren

Det hete temaet på Frps gruppemøte er regjeringsdeltagelse etter at regjeringen skal hente hjem en mor og hennes to Barn..

NRK - 13 Jan 20 kl. 17:10

Barn omkom i trafikkulykke

Et Barn døde i en alvorlig trafikkulykke i Tråkka i Oslo mandag ettermiddag. Til tross for livreddende tiltak, sto livet dessverre ikke til redde. Pårørende er varslet.

P4 - 15 Jan 20 kl. 18:24

- Ikke bra for Norge

- Det er spesielt at et regjeringsparti anklager resten av regjeringen for å ikke ta terror på alvor. Det sier Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre til NTB etter at Frp nå truer med å forlate regjeringen fordi en IS kvinne og hennes Barn hentes fra Syria. Støre mener det er oppsiktsvekkende og lite bra for Norge at Frp lager støy og vil ha igjen for den smerten de er påført ved at et Barn blir hentet hjem for å få helsehjelp i Norge..

P4 - 13 Jan 20 kl. 17:17

Barn døde i påkjørsel

Et Barn mistet livet i en trafikkulykke på Slemdal i Oslo i ettermiddag. Barnet ble påkjørt. Det ble foretatt livreddende tiltak på stedet, men livet sto ikke til å redde, opplyser politiet.

VG - 14 Jan 20 kl. 15:00

Norge henter hjem IS-kvinne med to Barn fra leir i Syria

VG har fått bekreftet at den norske IS-kvinnen med to syke Barn, som siden mars har vært internert i leiren al-Hol i Syria, er blitt overlevert til norske myndigheter for å transporteres hjem..

NRK - 14 Jan 20 kl. 18:59

Håper Norge henter flere

Flere hjelpeorganisasjoner roser regjeringen for å hente hjem en norsk IS-siktet kvinne og hennes to Barn fra al-Hol-leiren i Syria. Både Amnesty Norge, UNICEF Norge og Røde Kors håper samtidig at alle norske Barn i Irak og Syria blir hentet hjem..

NRK - 31 Dec 19 kl. 00:13

Barn døde i Al Hol-leiren i Syria

Kulde, sykdom og underernæring tar livet av Barn i Al Hol. I går døde to Barn. Det ene var et nyfødt Barn, det andre et Barn som var alvorlig udnerernært.

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 17:10

Barn omkom i trafikkulykke i Oslo

Et Barn omkom mandag i en trafikkulykke på Slemdal i Oslo, melder politiet på twitter..

Dagbladet - 10 timer siden

Dette vet vi om IS-mødrene

Minst fire norske mødre og fem norske Barn sitter i syriske flyktningleirer..

P4 - 15 Jan 20 kl. 16:25

Raja vil ha alle IS-kvinner hjem

Mens Frp-leder Siv Jensen raser mot hjemhentingen av én IS-kvinne, krever Venstres Abid Raja at alle IS-kvinner som har Barn i flyktningleire skal hentes hjem til Norge. Raja sier til Dagbladet at saken dreier seg om uskyldige Barn som nå lever under grusomme forhold. Men statsminister Erna Solberg sier det bare er denne moren som får komme til Norge fordi hun har en syk sønn.

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 17:10

Barn omkom i trafikkulykke i fotgjengerfelt på Holmen i Oslo

Et Barn omkom mandag i en trafikkulykke på Holmen i Oslo, melder politiet på Twitter. Ulykken skal ha skjedd i et fotgjengerfelt, men hendelsesforløpet er foreløpig uklart..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 11:25

1000 Barn skal bære 7000 bøker ned Karl Johan

Torsdag er det duket for et litt annerledes Barnetog på Karl Johan. Da skal 1000 Barn flytte 7000 bøker til nye Deichman i Bjørvika..

P4 - I førrgår: 06:33

– Kan rehabilitere norske Barn av IS-krigere

Psykologspesialist mener det er gode muligheter for å få et normalt liv..

Klartale - Igår: 09:03

– Jeg ville ikke risikere at Barnet døde

Norge henter en IS-kvinne og to Barn hjem. Statsministeren forklarer hvorfor de sa ja..

P4 - 09 Jan 20 kl. 09:45

Færre fødsler i Bergen

Antall fødsler stuper i Bergen. I fjor ble det født 4580 Barn på Kvinneklinikken, det er det laveste tallet siden 1987, skriver Bergens Tidende. Generelt venter kvinner lenger med å få Barn enn tidligere, samtidig som det fødes færre Barn enn før, men det forklarer likevel ikke det store fallet.

NRK - 10 Jan 20 kl. 19:04

Minst 415 Barn sendt til utlandet

Over 400 Barn og unge bosatt i Norge ble mellom 2016 og 2018 etterlatt i utlandet mot sin vilje. Det kommer frem i en ny rapport fra Oslo Economics. Frykten for Barnevernet er den viktigste enkeltårsaken..

Dagbladet - I førrgår: 01:59

Gjennombrudd i 15 år gammelt mysterium

Fire Barn i samme familie falt plutselig om og døde med flere års mellomrom. Nå har forskerne funnet årsaken..

Dagbladet - Igår: 23:56

Norsk IS-kvinne pågrepet i Norge

Den norske IS-siktede kvinnen (29) ble pågrepet av PST kort tid etter at hun og hennes Barn landet på Oslo lufthavn med flyet fra København klokken 23.55 fredag kveld..

Dagbladet - I førrgår: 07:30

Faren til IS-kvinne: - Jeg gleder meg

Faren til den IS-tilknyttede kvinnen som nå hentes hjem fra Syria sammen med sine to Barn, har tro på at datteren vil få en rettferdig dom..

NRK - Igår: 23:56

Terrorsiktet IS-kvinne ankom Norge

Den terrorsiktede norske IS-kvinnen og hennes to Barn landet på Oslo lufthavn Gardermoen rett før midnatt. De kom med fly fra Erbil i Syria med mellomlanding i Wien og København..

NRK - 20 timer siden

Lysbakken roser regjeringen

SV-leder Audun Lysbakken hyller regjeringen for å ha hentet hjem den IS-siktede kvinnen og hennes Barn fra Syria. – Helt riktig og nødvendig, sier Lysbakken ra talerstolen på SVs landsstyremøte lørdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt