Barn

Lørdag, 15 August, 09:32

Nyheter om Barn

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - Igår: 10:30

Åtte Barn døde i syrisk fangeleir

Åtte Barn under fem år har mistet livet i Al-Hol-leiren i Syria fordi de ikke fikk behandling på sykehus. Det melder Redd Barna. Dødsfallene kobles til hjertesvikt, indre blødninger og alvorlig underernæring, ifølge organisasjonen.

NRK - 19 timer siden

Anbefaler ikke munnbind for Barn

Barn som går på Barnetrinnet og de som er yngre enn dette, anbefales ikke å bruke munnbind. Barn under to år skal ikke bruke munnbind i det hele tatt. Det sier helseminister Bent Høie på regjeringens pressekonferanse..

NRK - 10 aug. 20 kl. 03:47

97.000 Barn smittet i USA i juli

97.000 Barn testet positivt på koronasmitte på to uker i juli i USA ifølge en ny rapport, melder New York Times. 339.

Klartale - 20 timer siden

FN: Mange Barn får ikke vasket hendene ordentlig på skolen

818 millioner Barn har ikke tilgang til vann og såpe på skolen. Det gjelder 43 prosent av skolene i verden, ifølge en ny rapport fra FN..

P4 - Igår: 07:05

Professor: – Barn bør bruke munnbind på steder med masse folk

Tar til orde for at alle Barn over to år bør bruke munnbind..

Aftenposten - Igår: 10:58

Barn skadet da traktor veltet

Et Barn fikk foten i klem da en traktor veltet i Sunndal i Møre og Romsdal torsdag..

NRK - Igår: 10:34

Barn skadd i traktorvelt

Eit Barn skal vere skadd etter ein traktorvelt i Sunndal. Skadeomfanget er så langt uklart. Det melder politiet i Møre og Romsdal klokka 10.

NRK - Igår: 09:40

Åtte Barn døde i Al-Hol-leiren

Åtte Barn under fem år døde på få dager i Al-Hol-leiren i Syria, ifølge Redd Barna. Dødsfallene kobles til hjertesvikt, indre blødninger og alvorlig underernæring, og organisasjonen sier Barna kunne vært behandlet på feltsykehus, om de var i drift..

P4 - Igår: 10:13

Barn smittet i Trondheim

Et Barn under 10 år har fått påvist koronasmitte i Trondheim. Det opplyser kommunen i en pressemelding. I tillegg er en person i 20-årene smittet.

P4 - 10 aug. 20 kl. 06:20

97.000 Barn smittet i USA

97.000 Barn fikk på bare to uker i juli påvist koronasmitte i USA. Det går frem i en ny rapport fra ledende Barneleger.

NRK - Igår: 09:52

Tiltalt bestilling av nettovergrep

Ein mann i 30-åra frå Gudbrandsdalen er tiltalt for å ha bestilt overgrep på Barn ned i treårsalderen. Politiet meiner han skal ha betalt for overgrep på små Barn i utlandet via nettet. Forholda skal ha gått føre seg frå 2012 til 2017..

NRK - Igår: 09:52

Tiltalt for å bestille nettovergrep

Ein mann i 30-åra frå Gudbrandsdalen er tiltalt for å ha bestilt overgrep på Barn ned i treårsalderen. Politiet meiner han skal ha betalt for overgrep på små Barn i utlandet via nettet. Forholda skal ha gått føre seg frå 2012 til 2017..

P4 - 09 aug. 20 kl. 19:45

Bekymret for sårbare Barn

Og tidligere i dag ble det kjent at både SFO og Barnehager i indre løstfold kommune også holder stengt neste uke. Det bekymrer Redd Barna. De frykter det vil ramme Barn i sårbare situasjoner, og leder for redd Barnas arbeid blant Barn og unge i Norge, Monica Sydgård, sier til VG at de er kritiske til at de yngste igjen skal måtte betale prisen for at de voksne har vært uforsiktige.

P4 - Igår: 10:42

Barn til sykehus etter traktorulykke

Et Barn er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en traktorvelt i Sunndal i Møre og Romsdal. Barnet skal ha fått en fot eller et bein i klem. En voksen person som var i traktoren kom fra ulykken uten skader.

P4 - Igår: 07:05

Professor: – Barn bør også bruke munnbind på steder med masse folk

Fredag er det ventet at helsemyndighetene vil komme med en anbefaling om bruk av munnbind på kollektivtransport. 
Dette bør også gjelde for Barn, mener professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Westin. 

–  I tette forsamlinger og på kollektivtransport, så tror vi absolutt at det er riktig at de også bruker munnbind..

NRK - 10 aug. 20 kl. 15:15

61 Barn i karantene i Nordre Follo

I kommunen har en SFO- og en Barnehageansatt fått påvist covid-19. Smittetilfellene er tilknyttet utbruddet i Indre Østfold. Til sammen er 61 Barn og 16 voksne med tilknytning til Barnehagen og SFO er satt i karantene..

VG - 12 aug. 20 kl. 04:30

Bindi Irwin (22) og ektemannen venter sitt første Barn

Steve Irwins datter Bindi (22) er gravid med sitt første Barn..

NRK - 11 aug. 20 kl. 15:51

Vil ha slutt på skolepatruljer

Trygg Trafikk vil ha slutt på skolepatruljer der Barn hjelper medelever å komme trygt på skolen, melder NTB. Blant grunnene er mer komplisert trafikk enn før, og at de mener det ikke er bra for Barn å stå ved trafikkert vei med støy og forurensning.

P4 - 11 aug. 20 kl. 11:44

24 Barn i karantene

24 Barn og sju voksne har blitt satt i karantene i Indre Østfold. Det skjer etter at en ansatt ved en av Barnehagene i kommunen har blitt smittet av koronaviruset. Til sammen 133 personer i kommunen har fått påvist smitte den siste tiden..

P4 - I førrgår: 08:25

Tiltalt for å ha bestilt overgrep på nett

En mann i 30-årene fra Gudbrandsdalen er tiltalt for å ha bedt om, og betalt for overgrep på små Barn i utlandet via nettet. Ifølge tiltalen skal mannen blant annet ha bedt foreldre om å utføre seksuelle handlinger på Barna sine via Skype. Han er også tiltalt for å være i besittelse av bilder og videoer som viser seksuelle fremstillinger eller overgrep av Barn..

P4 - 11 aug. 20 kl. 19:37

Koronasmitte på SFO i Halden

I Halden har et Barn testet positivt på korona. Det er det første tilfellet ved en skole i Halden. Åtte Barn og sju ansatte ved Hjortsberg skole settes i karantene.

NRK - 10 aug. 20 kl. 15:15

Flere i karantene i Nordre Follo

I kommunen har en SFO- og en Barnehageansatt fått påvist covid-19. Smittetilfellene er tilknyttet utbruddet i Indre Østfold. 36 Barn og seks voksne tilknyttet Barnehagen er satt i karantene.

Aftenposten - 10 aug. 20 kl. 19:20

Koronaretningslinjene skaper utfordringer for Barn og unge som driver med flere idretter

Flere Barn og unge driver med flere idretter. Det kan koronaretningslinjene nå sette en stopper for..

NRK - 06 aug. 20 kl. 21:23

Barn reddet opp av sjøen

Et Barn er hentet opp av sjøen i Husnes i Kvinnherad i Vestland, melder politiet på Twitter. Barnet kan ha vært i vannet i tre minutter. Barnet er fløyet til Haukeland i luftambulanse..

Aftenposten - 07 aug. 20 kl. 07:00

Knekk koden for «dårlig oppførsel»

Når Barn bryter regler og nekter å høre på deg, skyldes det sjelden karakterbrist. Slik finner du løsninger for «håpløse» Barn..

P4 - 10 aug. 20 kl. 13:25

Idrettsommer tiltalt for overgrep

En idrettsdommer i 20-årene er nå tiltalt for en rekke overgrep mot Barn. Det er 25 fornærmede i saken, og mannen er blant annet tiltalt for seksuell omgang med Barn, seksuelt krenkende adferd og fremstilling av seksuelle overgrep. Han har tidligere erkjent delvis straffskyld.

P4 - Igår: 07:05

Barn bør også bruke munnbind på steder med masse folk

Det mener professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Westin..

VG - 09 aug. 20 kl. 19:08

Redd Barna om tiltakene i Østfold: - Bekymret for sårbare Barn

Redd Barna er bekymret for at stengingen av Barnehager og SFO i Indre Østfold kan ramme Barn i sårbare situasjoner..

P4 - 10 aug. 20 kl. 13:25

Idrettsdommer tiltalt for overgrep

En idrettsdommer i 20-årene er nå tiltalt for en rekke overgrep mot Barn. Det er 25 fornærmede i saken, og mannen er blant annet tiltalt for seksuell omgang med Barn, seksuelt krenkende adferd og fremstilling av seksuelle overgrep. Han har tidligere erkjent delvis straffskyld.

NRK - 07 aug. 20 kl. 21:05

Kvinner og Barn drept i flyangrep

20 sivile, blant dem minst sju Barn, er drept i et flyangrep nord i Jemen, opplyser hjelpearbeidere og lokale myndigheter. Flyangrepet fant sted i Jawf-provinsen nordøst for den opprørskontrollerte hovedstaden Sana.

NRK - 06 aug. 20 kl. 21:23

Barn reddet opp av sjøen på Husnes

Et Barn er hentet opp av sjøen i Husnes i Kvinnherad i Vestland, melder politiet på Twitter. Barnet kan ha vært i vannet i tre minutter. Barnet er fløyet til Haukeland i luftambulanse..

P4 - 06 aug. 20 kl. 21:36

Barn fløyet til sykehus

Et Barn er fløyet med luftambulanse til Haukeland sykehus etter å ha falt i vannet i en båthavn i Husnes i Kvinnherad kommune i vestland fylke. Barnet skal ha vært i vannet i rundt 3 minutter. Barnets tilstand er ikke kjent..

NRK - 06 aug. 20 kl. 21:21

Barn havnet i sjøen på Husnes

Et Barn er fløyet til Haukeland sykehus etter å ha havnet i sjøen ved Husnes båthavn, melder politiet. Også Barnets mor skal ha segnet om og er fløyet til Haukeland. Tilstanden til de to er ukjent..

Aftenposten - 06 aug. 20 kl. 21:57

Mor og Barn fløyet til sykehus etter ulykke i sjøen i Kvinnherad

En mor og hennes Barn er fløyet med luftambulanse til sykehus etter at Barnet ble hentet opp av sjøen i en båthavn i Kvinnherad i Vestland torsdag kveld..

NRK - 19 timer siden

Ingen munnbind i Barnehage og skole

Folkehelseinstituttet anbefaler ikke at Barn i Barnehager og på skoler bruker munnbind. Det sier avdelingsdirektør Line Vold. Det gjelder både elever og lærere på Barneskole, ungdomsskole og videregående skole..

Dagbladet - 16 timer siden

Nytt syn på Barnesmitte

Norske helsemyndigheter mener nå at Barn med symptomer på Covid-19 smitter like mye som voksne..

NRK - Igår: 07:42

Mangler håndvask på skoler

43 prosent av verdens skoler har ikke tilgang til vann og såpe for grunnleggende håndvask. Det rammer 818 millioner Barn, anslår en FN-rapport. Den er utarbeidet av WHO og Unicef, og viser at mer enn en tredel av Barna bor i Afrika sør for Sahara..

NRK - 07 aug. 20 kl. 13:20

Leter etter to Barn på motorsykkel

To Barn på rundt fem år skal ha kjørt med en elektrisk motorsykkel på hovedveien ved Rypefjord i Finnmark, melder politiet. Flere situasjoner skal ha vært trafikkfarlige. Foreløpig har ikke politiet sett noe, men de leter etter de to Barna..

Aftenposten - 22 timer siden

Flere fotballfester for Barn og unge avlyst

Stadig flere stormønstringer i idretten gir opp å gjennomføre arrangementene i 2020. Rival Cup, Romsdalscupen og Hydro Cup er blant fotballturneringene som er avlyst..

Dagbladet - Igår: 20:00

Til Barna: Fritert potet og gummikjøtt

Kjære restaurantbransje: har dere glemt at Barn også er mennesker? Hadde det ikke vært enklere for alle, om Barna kunne få velge mat fra den samme menyen - for eksempel halv porsjon til halv pris?.

VG - 21 timer siden

ToBarnsmor om munnbind-anbefaling: – Kan bli dyrt

Fredag vil regjeringen presentere nye råd om bruk av munnbind. Med Barn i risikogruppen er toBarnsmor Ronja Vinneng både glad og bekymret for en anbefaling. – Viktig at det er nok til de som trenger det aller mest..

VG - Igår: 03:25

Medier: Chrissy Teigen og John Legend venter sitt tredje Barn

I John Legends (41) nyeste musikkvideo «Wild» gir paret et kraftig hint om at Chrissy Teigen (34) er gravid igjen..

VG - Igår: 15:47

Ciara Zelmerlöw etter ny spontanabort: «Herregud, så vanskelig det er»

Eurovision-vinnerens kone åpner opp etter å ha mistet sitt andre ufødte Barn på kort tid. Samtidig hyller hun både fjern og nær for all støtten..

P4 - 15 minutter siden

Lærere mener smittevern er for dårlig

Flere lærere mener smittevernet ved norske skoler er for dårlig. De synes det er rart at smittevernreglene ellers i samfunnet ikke gjelder på skolene. Det er ingen 1-metersregel, og elevene skal fortsette med valgfag som vanlig, så de vil ha timer på tvers av klassene.

NRK - 31 juli 20 kl. 18:02

Reagerer på bruk av Barn i reklame

Naturvernforbundet reagerer på at Lyngdal kommune bruker et Barn til å promotere reguleringsplanen for E39 mellom Herdal og Røyskår, skriver Lister24. De mener kommunen bruker Barn for å promotere et kontroversielt og miljøødeleggende tiltak..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt