Barbados

Saturday, 30 May, 20:01

Nyheter om Barbados

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 16:11

Norsk tennistriumf: – Et steg nærmere den store drømmen

Casper Ruud og Victor Durasovic sikret Norge seier i Davis Cup-kampen mot Barbados..

VG - 06 Mar 20 kl. 20:06

Casper Ruuds utvikling: – Jeg tror vi får se det samme som med Nadal

HASLE (VG) (Casper Ruud-Haydn Lewis 6–2, 6–2) Casper Ruud (21) gruste sin motstander fra Barbados på hardt underlag. Men foreløpig trives han aller best på grus – som Rafael Nadal (33) gjorde i starten..

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:31

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan. Det advarer det amerikanske orkansenteret. Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 23:01

Topprådgiver: Suksessfulle Venezuela-samtaler på Barbados

Norsk-ledede forhandlinger mellom partene i Venezuela på Barbados skal være over. Samtalene var suksessfulle, ifølge Venezuelas topprådgiver Jorge Rodriguez..

Aftenposten - 08 Jul 19 kl. 06:39

Venezuela-forhandlinger gjenopptas på Barbados

Det norske utenriksdepartementet bekrefter at Venezuela-samtalene som ble tilrettelagt av Norge, gjenopptas på Barbados..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 00:34

AP: Nye Venezuela-forhandlinger muligens på Barbados

Forhandlinger mellom Venezuelas myndigheter og opposisjon blir muligens gjenopptatt på Barbados, ifølge nyhetsbyrået Associated Press..

Hegnar.no - 08 Jul 19 kl. 06:20

Venezuela-forhandlinger gjenopptas på Barbados

Utvidet med bakgrunn om samtalene og om volden i Venezuela.

NRK - 08 Jul 19 kl. 00:02

Nye Venezuela samtaler

Forhandlingene tilrettelagt av Norge mellom representanter fra Maduro-regjeringen og opposisjonen i Venezuela vil fortsette på øystaten Barbados i det karibiske hav vil fortsette til uken.Det bekrefter utenriksdepartementet i en pressemelding..

NRK - 30 Jun 19 kl. 00:28

AP: Nye Venezuela-forhandlinger

Forhandlinger mellom Venezuelas myndigheter og opposisjon blir muligens gjenopptatt på Barbados, ifølge nyhetsbyrået AP. De har opplysninger fra tre personer med kjennskap til forhandlingene..

Hegnar.no - 03 May 19 kl. 08:21

Tore Hansen-Tangen selger Karibia-luksus for å betale lån

Multimilliardær Johan H. Andresens selskap Ferd har sikkerhet i en spektakulær luksuseiendom på Barbados i Karibia. Nå må denne selges for å betale lån..

NRK - 23 Dec 18 kl. 01:55

Rihanna bekrefter nytt album i 2019

Popstjernen Rihanna bekrefter på sin Instagram-konto at albumet «Robyn» kommer ut i 2019. Superstjernen fra Barbados bekrefter også nyheten overfor Billboard..

NRK - 23 Jan 18 kl. 12:20

EU fjerner land fra svarteliste

Finansministrene i EU er enige om å stryke åtte land og territorier fra EUs svarteliste over skatteparadiser. Barbados, Grenada, Sør-Korea, Macao, Mongolia, Panama, Tunisia og De forente arabiske emirater flyttes over til en såkalt «gråliste»..

NRK - 06 Sep 17 kl. 16:47

Reiser til Barbados

IKT-ekspert Knut Kjørkleiv fra Søgne reiser i dag til Barbados for å støtte FNs krisehåndteringsarbeid i forbindelse med orkanen "Irma". Orkanen er den verste orkanen som er registrert i Atlanterhavet noensinne..

P4 - 06 Sep 17 kl. 13:13

Nordmenn skal hjelpe til etter Irma

To nordmenn blir i dag sendt til Barbados for å hjelpe FN med krisehåndteringsarbeidet i forbindelse med orkanen Irma. Det fryktes at Irma vil gjøre stor skade i løpet av de neste dagene, og nordmennene skal hjelpe FN med å kommunisere med omverdenen blant annet gjennom satellitt-telefoni, opplyser Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap..

E24 - 06 Sep 17 kl. 20:29

Norge sender IT-eksperter for å hjelpe etter orkanen Irma

Utenriksdepartementet har sendt to IKT-eksperter til Barbados for å hjelpe FN i deres krisehåndtering etter orkanen Irma. .

NRK - 05 Oct 15 kl. 06:40

Isachsen på sjuende i rallycross

Sverre Isachsen klarte ikke å kjøre seg til finalen under helgens Global Rallycross Championship-runde på den karibiske øya Barbados. Nordmannen endte på sjuendeplass i sesongens nest siste løp. – Vi visste det ville bli vanskelig å kjempe helt i toppen, men kjøringen fungerte greit, sier Isachsen i en pressemelding..

DN - 30 Mar 15 kl. 20:19

Kan leie firmahytte på Barbados

Setter ikke de ansatte særlig pris på firmahytta uten strøm og vann på høyfjellet? Nå kan de fristes med villa i Toscana eller strandluksus på Barbados..

DN - 24 Mar 15 kl. 13:34

Venter nye langdistanseruter fra Norwegian

To av rutene vil være til Barbados og Las Vegas, ifølge bransjemedium..

Dagbladet - 24 Mar 15 kl. 17:45

Vil fjerne den britiske dronningen som statsoverhode

Regjeringen på Barbados ønsker å omgjøre landet til republikk..

Hegnar.no - 24 Mar 15 kl. 11:32

Norwegian starter ruter til Las Vegas og Barbados

Norwegian skal i løpet av uken presentere tre nye langdistanseruter fra København..

NRK - 24 Jul 14 kl. 08:16

Sølvmedalje til Akpana Assa

18 år gamle Nadia Akpana Assa tok sølvmedalje i lengdekonkurransen i U20-VM. Hun hoppet 6,31 meter, tre centimeter bak vinneren Akela Jones fra Barbados..

NRK - 20 Jun 14 kl. 02:11

Sverre Isachsen klar for Washington

Sverre Isachsen er klar for årets tredje løp i Red Bull Global Rallycross, og denne gangen kjøres løpet utenfor RFK Stadium i Washington DC. Subaru-fører Isachsen er den eneste nordmannen i mesterskapet, og etter stang ut i de første løpene i årets sesong håper Hokksund-mannen at marginene er på hans side denne helgen. – Det har vært kollisjoner og trøbbel både i åpningsløpet på Barbados og i X Games sist.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt