Bøter

Søndag, 18 April, 22:36

Nyheter om Bøter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 april 21 kl. 18:23

Vil fortsette med digitale møter

En midlertidig lov som gjør at foretak kan holde elektroniske møter opphører 1. juni 2021. Nå ønsker næringsminister Iselin Nybø en permanent ordning der foretak selv kan velge om de ønsker å holde fysiske eller digitale styremøter, generalforsamlinger, årsmøter og selskapsmøter.

NRK - I førrgår: 19:49

Stort søk etter savnet person

To redningsskøyter er med i søket etter en savnet person i Salhusfjorden nord for Bergen. Også to brannbåter og flere sivile båter leter etter personen som har falt av en vannscooter. Ulykken skal ha skjedd nær Hagelsundbrua mellom Knarvik og Flatøy..

VG - I førrgår: 18:35

Ukens låter uke 15: Kygo, Musti og Girl in Red

Louien serverer en av årets fineste ballader, mens Sir Mick Jagger gir lockdown et elendig rykte: Dette er noen av ukens viktigste låter..

NRK - 13 april 21 kl. 06:21

NRK halverte reisekostnadene

NRK brukte 67 millioner kroner på reising i 2020, en halvering fra året før, skriver Klassekampen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen sier at særlig innenlands reiser for å delta i korte møter, kan erstattes av møter på digitale plattformer..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 10:26

En kaldblodig morder ga verden svar på en av 1870-årenes største gåter

En kaldblodig morder ga svar på en av 1870-årenes største gåter. Samtidig endret han vår forståelse av verden..

VG - 09 april 21 kl. 14:56

Ukens låter uke 14: Gabrielle, Ary og Prince

Gabrielle, en duett mellom Ary og Emilie Nicolas samt selveste Prince er blant det VG har hørt på denne uken. I tillegg til en av årets suverent beste låter, bare i en langt fra like god nytolkning..

NRK - 08 april 21 kl. 08:34

Flest fartsBøter på fire år i påska

Det ble skrevet ut over 2600 fartsBøter i påska, flere enn noen av de siste fire årene. Det melder P4. Likevel har færre mistet lappen.

Aftenposten - 07 april 21 kl. 06:47

Slepebåter fremme ved nederlandsk lasteskip

To slepebåter kom natt til onsdag fram til det nederlandske lasteskipet som er i drift vest for Ålesund..

NRK - 21 mars 21 kl. 23:38

Filippinene ut mot kinesiske båter

Filippinenes forsvarsminister krevde søndag at en flåte på 200 kinesiske båter forlater et rev i Sør-Kinahavet som Filippinene gjør krav på. Myndighetene sier at det er rundt 220 båter som er ankret opp Whitsun-revet, som Kina også gjør krav på..

NRK - 07 april 21 kl. 04:29

Slepebåter fremme ved lasteskip

To slepebåter kom natt til onsdag fram til det nederlandske lasteskipet som er i drift vest for Ålesund. De skal etter planen slepe skipet inn til land i 6-7-tiden, men først må det heises folk om bord fra helikopter for å feste slepetau til båten..

NRK - 6 timer siden

Oppgitt over tyske demonstrasjoner

Tysk politi har brukt store ressurser på ulovlige demonstrasjoner mot koronatiltakene i helgen, melder DPA. Bare i Stuttgart fikk 700 Bøter. – Vi må ta vare på hverandre, og ikke sløse med politiets tid, sier innenriksministeren i Baden-Württemberg..

NRK - 11 timer siden

Ikke dokumentasjon på forhandlinger

Koronakommisjonen har ikke fått noe dokumentasjon på at regjeringen tok kontakt med legemiddelselskaper for å sondere muligheten for å kjøpe vaksiner direkte. Det skriver kommisjonen i sin rapport. Regjeringen har blitt kritisert for å kun kjøpe vaksiner gjennom EU, i stedet for direkte fra produsentene.

Aftenposten - 11 timer siden

Ble vraket av Solbakken - i kveld møter han Ajax i cupfinale

Sondre Tronstad (25) spiller søndag kveld mot Ajax i den nederlandske cupfinalen..

VG - 11 timer siden

Ble vraket av Solbakken - i kveld møter han Ajax i cupfinale

Sondre Tronstad (25) spiller søndag kveld mot Ajax i den nederlandske cupfinalen. Da skal landslagssjef Ståle Solbakken følge med..

VG - 11 timer siden

Ble valgt bort av Solbakken - i kveld møter han Ajax i cupfinale

Sondre Tronstad (25) spiller søndag kveld mot Ajax i den nederlandske cupfinalen. Da skal landslagssjef Ståle Solbakken følge med..

NRK - 16 mars 21 kl. 09:21

Møter pressen før budsjettmøter

Tirsdag starter regjeringens budsjettforhandlinger i Hurdal. Regjeringen møter pressen nå..

VG - Igår: 18:58

Støres rusplan: Rus-Bøter skal forsvinne fra rullebladet

Dagen etter det omstridte landsmøtevedtaket mot regjeringens rusreform, møtte Jonas Gahr Støre VG for å forklare innholdet i partiets rusplan..

VG - 01 april 21 kl. 10:23

OL-trekningen klar: Håndballgutta møter marerittmotstander

Norge reiser i sommer til Tokyo med et herrelag i OL-håndballen for første gang siden 1972. Der skal de opp mot marerittmotstander Spania. Det norske kvinnelaget møter blant andre regjerende verdensmester Nederland..

E24 - Igår: 10:54

Oslo topper liste over flest brudd på coronaforskriften

Ferske tall fra politidistriktene viser at nordmenn har fått Bøter for flere millioner kroner under pandemien..

NRK - Igår: 07:38

Søket etter savnet mann fortsetter

Søket etter en mann i 20-årene som forsvant etter en vannscooter-ulykke i Salhusfjorden ved Knarvik i Vestland fredag, intesiveres igjen lørdag morgen. Søket ble trappet ned noe i natt på grunn av mørket. HRS Sør-Norge sier at flere båter settes inn..

NRK - Igår: 02:11

Fortsatt leting etter skuterulykke

Kystvaktskipet Tor og flere andre båter deltar i letingen etter en mann i 20-åra som er savnet etter en vannskuterulykke ved Tellevik fort i Salhusfjorden ved Bergen. En mann ble reddet opp av vannet, mens den andre på skuteren er savnet..

NRK - I førrgår: 20:58

Casper Ruud får ikke møte Nadal

Den norske tennisproffen Casper Ruud møter russiske Andrej Rublev i semifinalen i ATP-turneringen Monte Carlo Masters. Rublev vant overraskende over Rafael Nadal i sin kvartfinale i kveld..

VG - I førrgår: 18:48

Tidligere rusmisbruker om Aps reform-nei: – De fortjener en stor takk

Arbeiderpartiets nei til rusreformen møter blandet mottagelse blant rusmisbrukernes organisasjoner. Den tidligere rusmisbrukeren Michel Mateos hyller partiets avgjørelse..

NRK - 15 april 21 kl. 13:12

Ingen Bøter etter gruppeklem

Politiet foretar seg ingenting etter demonstrasjonen utenfor Stortinget lørdag. – Markeringen var innenfor demokratiets retningslinjer, sier stabssjef Harald Nilssen i Oslo-politiet. Mange av deltagerne brant munnbind i protest mot myndighetenes tiltak og avsluttet det hele med en stor gruppeklem.

Aftenposten - 15 april 21 kl. 07:00

Test av Apple Airpods Maxs: De låter fantastisk, men kan ikke anbefales.

Dette bør du vite før du blar opp 7000 kroner for Apples trådløse hodetelefoner..

NRK - 15 april 21 kl. 01:40

12 savnet i skipsforlis

En person er funnet død og tolv er meldt savnet etter at et plattformskip forliste i Mexicogolfen. Amerikansk kystvakt og en rekke båter leter etter overlevende etter at «Seacor Power» forliste i svært dårlig vær sør for New Orleans. Seks overlevende er hentet opp..

VG - 14 april 21 kl. 14:12

Koronakommisjonen: Betydelig belastning for studentene

Unge ble negativt påvirket av coronatiltakene på flere måter, mener kommisjonen. De er særlig bekymret for ferske studenter..

NRK - 14 april 21 kl. 01:38

Taliban-nei til fredsmøter nå

Geriljabevegelsen Taliban sier de ikke vil delta på fredskonferansen om Afghanistan senere denne måneden, hvis ikke alle utenlandske styrker har trukket seg ut innen den tid. Det sier en talsmann for Talibans politiske kontor i Doha til Arianananews..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 16:22

Om fire dager spiller RBK årets første treningskamp

Rosenborg møter Raufoss til Adressa-sendt treningskamp lørdag..

NRK - 28 mars 21 kl. 08:08

Taubåter på vei mot Suezkanalen

To nye taubåter er på vei mot Suezkanalen for å bidra i arbeidet med å løsne gigantskipet Ever Given. Søndag morgen var fartøyene i Rødehavet i nærheten av den egyptiske byen Suez, viser data fra nettstedet Marine Traffic. Flere hundre skip ligger og venter på å få komme gjennom kanalen..

NRK - 12 april 21 kl. 18:36

Kuleba besøker Stoltenberg

Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba besøker tirsdag Brussel og møter Natos generalsekretær Jens Stoltenberg og USAs utenriksminister Anthony Blinken for å snakke om Russlands opptrapping i og ved grensen landet.Ukraina ønsker medlemskap i Nato, men forsvarsalliansen har hittil ikke ønsket å framskynde dette..

NRK - 12 april 21 kl. 11:23

To festdeltakere må møte i retten

To personer i 20-åra må møte i Oslo tingrett for brudd på smittevernreglene. De to ble ilagt Bøter på 10.000 kroner hver etter brudd på smittevernreglene.

VG - 12 april 21 kl. 06:58

Ambulansekaprer møter i retten – tiltalt for syv drapsforsøk

Mannen som kapret en ambulanse i Oslo risikerer forvaring om han blir dømt. – Flaks at ikke tvillinger ble drept, mener aktor..

VG - 12 april 21 kl. 00:38

Lukket høring på Stortinget: Vil ikke avgradere Frode Berg-rapporten

Mandag morgen møter Frode Berg (64) til høring bak lukkede dører i Stortinget. Nå sier Høyre og flere av de borgerlige partiene på Stortinget at de ikke vil avgradere rapporten om den spiondømte nordmannen..

VG - 26 mars 21 kl. 14:46

Ukens låter uke 12: Bølgen, SKAAR og Lovato

Bølgen er på bærtur, Black Midi knuser sjangre og SKAAR skaper bittersødme: Her er noen av ukens viktigste låter..

VG - 11 april 21 kl. 20:15

Berging i verdensklasse!

Denne uken gjennomførte norske sjøfolk og Kystverket berging av MS «Eemslift Hendrika», en operasjon i verdensklasse som balanserte hensynet til liv og helse med berging optimalt. Kritikken om for sen oppstart av sleping grunnstøter..

NRK - 11 april 21 kl. 15:14

Pressemøte etter meklingen

LO, YS og NHO møter pressen etter at de kom til enighet i lønnsoppgjøret i meklingen drøyt 13 timer på overtid søndag ettermiddag. Dermed unngikk de storstreik..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 13:00

Ute snør det sidelengs. På Lerkendal sitter en RBK-profil og skriver sommerlåter

– Jeg kunne kanskje timet lanseringen av låta bedre, smiler Stefano Vecchia..

NRK - 25 mars 21 kl. 16:02

Nye EMA-møter om AstraZeneca

En ekspertgruppe skal nå vurdere om AstraZeneca-vaksinen fører til økt risiko for blodpropp, opplyser EMA. EMA skal holde nye møter om vaksinen og eventuell risiko 6.-9.

E24 - 10 april 21 kl. 19:28

Brødretrioen eier 10 fiskebåter, men drømmen er å eie én

De tar seg knapt tid til ferie og bor om bord i fiskebåtene. I fjor omsatte brødrene for 15 millioner kroner..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 11:05

– Jeg føler meg så dum som gråter over en gutt når mennesker dør andre steder

Ungdom over hele verden filmet seg selv i lockdown. Se serien:.

Aftenposten - 10 april 21 kl. 09:55

Siste valgrunde i kriserammet Ecuador

Ecuadors skadeskutte økonomi er i sentrum når venstrekandidaten Andrés Arauz møter den konservative bankmannen Guillermo….

NRK - 10 april 21 kl. 08:28

Får ikke begrense bibelgrupper

California har lagt ned forbud mot enkelte religiøse samlinger i private hjem for å begrense smittespredning, men nå sier amerikansk høyesterett nei. Fem konservative dommere stemte for at smittevernrestriksjoner ikke kan gjelde for religiøse samlinger i private hjem, som for eksempel bibelgrupper og bønnemøter. De tre liberale dommerne og høyesterettsjustitiarius stemte imot.

VG - 10 april 21 kl. 05:26

Politiet advarer mot planer om angrep på spillerbussen

Politiet i Bremen har fredag kveld gått ut og advart mot planer om å angripe spillerbussen til RB Leipzig, som lørdag møter Werder Bremen..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 23:00

Bør kulturlivet åpne for et vaksinert publikum? Ett virkemiddel kan løse floken.

Teatre og festivaler er klare til å slippe inn publikum med vaksinepass, men ideen møter motstand..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt