Bærum

Mandag, 28 September, 01:27

Nyheter om Bærum

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 12:33

Elever i karantene i Bærum

40 elever på Nadderud videregående skole i Bærum er sendt i karantene etter at en elev på skolen har fått påvist koronasmitte. Det skriver Budstikka. Eleven har smitte i familien og vil bli fulgt opp.

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 18:58

Mol og Sørum europamestere for tredje gang

Anders Mol og Christian Sørum vant EM-gull i sandvolleyball søndag etter seier 2-0 i sett i finalen..

VG - 20 sep. 20 kl. 18:43

Mol/Sørum europamestere for tredje gang på rad

(Norge-Russland 21–19, 21–15) Sandvolleyballparet Anders Mol (23) og Christian Sørum (24) vant sin tredje strake EM-tittel da det russiske paret ble slått i finalen..

P4 - 20 sep. 20 kl. 12:31

Mol og Sørum til finale

Sandvolleyballduoen Christian Sørum og Anders Mol er klare for EM-finale. De vant dagens semifinale i to strake sett. I kveld møter de russisk motstand i finalen i Latvia..

VG - 20 sep. 20 kl. 10:02

Mol og Sørum til EM-finale: – Det var nære på at vi måtte droppe det

Sandvolleyballparet Anders Mol (23) og Christian Sørum (24) kan vinne sin tredje strake EM-tittel – men innrømmer at det var nære på at de ikke kunne være med. Søndag formiddag tok de seg til EM-finale..

VG - 23 aug. 20 kl. 17:35

Venstre-veteran Dørum jobbet for Melby - tror hun kan bygge partiet

Venstre-nestor Odd Einar Dørum (76) er en av flere som har jobbet i kulissene for å løfte Guri Melby til topps i partiet. Både Dørum, statsråd Iselin Nybø, nestleder Terje Breivik og Raja-tilhenger Alfred Bjørlo skryter av valgkomitéens innstilling..

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 08:25

Mol og Sørum rett til åttedelsfinale i EM

Anders Mol og Christian Sørum vant begge sine kamper i gruppespillet i sandvolleyball-EM og er klare for åttedelsfinale..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 12:05

Mol og Sørum åpnet med seier: Jakter tredje strake EM-tittel

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum kan vinne sin tredje strake EM-tittel i sanden i Riga. Årets turnering startet glimrende for duoen..

NRK - 15 sep. 20 kl. 18:49

Åtte koronasmitta i Bærum

Bærum kommune melder om åtte nye koronasmitta det siste døgnet. Tre av dei har ikkje kjent smittekjelde. Fire av dei er i 20-åra, medan resten har spreidd alder.

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 22:18

Politiet har bevæpnet seg etter melding om skudd mot bil i Bærum

Politiet har rykket ut etter meldinger om slåssing og skadeverk og amper stemning ved Halden brygge på Snarøya i Bærum..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 22:18

Væpnet politi jakter ranere i Bærum

Flere personer er blitt ranet og det er meldt om skudd mot en bil etter en ungdomsfest på Snarøya i Bærum..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 22:18

Kaoskveld med flere hundre ungdommer samlet i Bærum. Bevæpnet politi jaktet på ranere.

Politiet etterforsker nå flere ran etter over 200 ungdommer skal ha vært samlet på Snarøya i Bærum..

NRK - 12 sep. 20 kl. 16:24

Elev koronasmittet på skole i Bærum

En elev ved Eikeli videregående skole i Bærum har fått påvist covid-19. Det bekrefter assisterende rektor ved skolen, Beathe Lille. Klassen hans på 29 elever, og en lærer, ble satt i ti dagers karantene på tirsdag..

P4 - 12 sep. 20 kl. 12:39

Barnevernet kontaktet etter fest i Bærum

Politiet har varslet barnevernet etter at de måtte stoppe en hjemmefest med 150 unge personer i Bærum i går kveld. Ifølge naboer skal festingen ha pågått i tre dager i strekk. Politiet sier arrangøren var en 15 år gammel person, og at flere av gjestene på festene var unge personer.

NRK - 11 sep. 20 kl. 22:16

Stopper stor hjemmefest i Bærum

Politiet er i Bærum utenfor Oslo for å avslutte en hjemmefest, skriver de på Twitter. Ifølge naboer har festen pågått i flere dager, og det skal ifølge politiet har vært opp mot 150 deltakere på festen..

NRK - 11 aug. 20 kl. 16:25

Fire personer i Bærum koronasmittet

Fire personer i Bærum har fått påvist koronasmitte, tre av dem er i 20-årene. Kommuneoverlegen i Bærum ber unge voksne droppe store fester med mye fyll. To av de nye smittetilfellene er knyttet til vestkantfestene forrige helg, skriver Budstikka..

P4 - 03 sep. 20 kl. 18:25

Mol og Sørum tapte

Sandvolleyballstjernene Anders Mol og Christian Sørum tapte da de spilte sin første kamp på ett år i Lofoten i kveld. De to har vunnet en rekke turneringer, og i fjor ble de nummer tre i verdensseriefinalen..

VG - 03 sep. 20 kl. 11:40

Mol og Sørum med utrolig stunt: – Livsfarlig

Sandvolleyballduoen Anders Mol (23) og Christian Sørum (24) fikk en luftig oppvarming til VGTV-sendt kamp mot latvisk duo..

NRK - 02 sep. 20 kl. 15:32

Brakke tok fyr i Bærum

Naudetatane har rykt ut til Rudssletta i Bærum, der det har brent i ei brakke onsdag ettermiddag. Det er mykje røyk i området, og innbyggjarar i nærleiken blir bedne om å lukke dører og vindauge. Flammane er no sløkte..

P4 - 2 timer siden

Gransker smitteutbrudd på sykehjem

Fylkesmannen gransker nå et smitteutbrudd på et sykehjem i Bærum i April. I løpet av fire uker døde tolv pasienter under eller like etter et opphold på sykehjemmet. Ifølge Budstikka var det flere ansatte i karantene enn på jobb på Vallerhjemmet, men en avdeling ble glemt da koronaviruset kom skriver avisen.

NRK - 2 timer siden

Gransker smitteutbrudd på sykehjem

Fylkesmannen gransker nå et smitteutbrudd ved et sykehjem i Bærum i april. I løpet av fire uker døde tolv pasienter under eller like etter et opphold ved sykehjemmet. Det skal ha vært flere ansatte i karantene enn på jobb, skriver Budstikka..

Aftenposten - 4 timer siden

Trygve Slagsvold Vedum anklager Venstre for «rent lureri» om EU

Nei-mannen Odd Einar Dørum finner trøst i at Venstres historiske EU-vedtak forutsetter gode avtaler for norsk fiskeri og landbruk. Men dette er bare «tullprat», mener Sp-lederen..

Aftenposten - Igår: 17:58

Seieren glapp for Bryne: Tabelledelsen i fare

Bryne skapte sjanse etter sjanse og tok ledelsen fullt fortjent, men ni minutter før slutt utlignet Bærum og sørget for poengdeling i den svært viktige kampen for begge lag..

Aftenposten - Igår: 17:58

Seieren glapp for Bryne: Førsteplassen i fare

Bryne skapte sjanse etter sjanse og tok ledelsen fullt fortjent, men ni minutter før slutt utlignet Bærum og sørget for poengdeling i den svært viktige kampen..

NRK - Igår: 06:00

Mye vann på veiene – kjør forsiktig

Det er meldt om mye vann i på veiene flere steder i Oslo, Bærum og Asker. 110-sentralen ber folk kjøre forsiktig. Ved Abildsø er veien stengt på grunn av oversvømmelse, melder Vegtrafikksentralen på Twitter..

P4 - I førrgår: 13:39

40 elever i karantene

40 elever er satt i karantene etter at en elev ved Nadderud videregående skole i Bærum har fått påvist koronasmitte. Det melder Budstikka. Eleven ble testet i går, og skal ha blitt smittet av et familiemedlem..

NRK - 24 sep. 20 kl. 09:27

Hol og Ulvik på fjellhyttetoppen

I perioden 2016 til 2019 hadde Hol i Hallingdal og Ulvik i Hardanger de dyreste fjellhyttene. I snitt måtte kjøpere ut med 3,3 millioner kroner, ifølge SSB-tall. De dyreste sjøhyttene lå i Bærum og Asker med snittpris på 5,5 og 4,8 millioner kroner..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 19:34

Slik reagerer de største Tromsø-profilene på samarbeidet i hjembyen: – Det var på tide

Guro Pettersen, Celine Nergård og Elin Sørum er spent på «Prosjekt Toppserien», og skal vurdere å flytte hjem om satsingen er god nok..

P4 - 22 sep. 20 kl. 13:23

Fotballag i karantene

Hele kvinnefotballaget til Sotra, som spiller i 2. divisjon, er satt i karantene. Det skjer etter at en person i støtteapparatet har fått påvist koronasmitte, melder Bergensavisen.

P4 - 21 sep. 20 kl. 19:11

Koronatest kan avsløre hvor syk du blir

En norskutviklet koronatest kan avsløre hvor syk du blir. Med støtte fra Forskningsrådet, skal testen utvikles i et samarbeid mellom Age Labs, Bærum sykehus, Oslo universitetssykehus og Folkehelseinstituttet. En enkel blodprøve vil kunne vise hvem som kommer til å utvikle alvorlig koronasykdom og dermed gjøre det mulig å starte behandling tidligere.

VG - 21 sep. 20 kl. 09:44

Alenemor og helsepersonell rammet av busstreiken: – Jeg står i en krise

Etter at 3800 bussjåfører gikk ut i streik på Østlandet, aner ikke Victoria Karlsen i Bærum hvordan hun skal komme seg på jobb på sykehuset..

P4 - 25 aug. 20 kl. 11:46

- Norge får bruk for færre hotell

- En del av etterspørselen Norge hadde før koronapandemien kommer sannsynligvis ikke tilbake. Det sier sjeføkonom i NHO, Øystein Dørum. SSB la i dag fram tall som viser at norsk økonomi 2.

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 12:27

Sandvolleystjernene vant EM-semifinalen

Anders Mol og Christian Sørum er klare for EM-finale i sandvolleyball. Der starter de som favoritter..

VG - 20 sep. 20 kl. 10:02

Klar for EM-semifinale: – Det var nære på at vi måtte droppe det

Sandvolleyballparet Anders Mol (23) og Christian Sørum (24) kan vinne sin tredje strake EM-tittel – men innrømmer at det var nære på at de ikke kunne være med..

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 16:10

Renate Blindheim og Sotra mistet kontakt med topplagene etter poengtap

Det ble poengdeling mot Bærum for Sotra..

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 13:07

– Banen var oversvømt og det var katastrofescener ved arenaen

Anders Mol og Christian Sørum er videre til åttedelsfinale, men fryktet at EM skulle kanselleres..

P4 - 18 sep. 20 kl. 12:35

Ny økonomisk nedtur for bedriftene

Norske bedrifter opplever nå en ny økonomisk nedtur. Fra å gå fra en kraftig knekk da koronakrisen kom til Norge i mars, har bedriftene opplevd økt optimisme og omsetning - men nå snur det igjen. 18 prosent av de spurte i NHOs nye undersøkelse svarer at det går mot faktiske oppsigelser.

NRK - 22 aug. 20 kl. 01:28

Leteaksjonen i Bærum avsluttet

Leteaksjonen etter en eldre kvinne i Bærum ble natt til lørdag avsluttet. Kvinnen og hunden hennes ble funnet på Bekkestua. De er i god behold og blir satt i kontakt med pårørende, skriver politiet på Twitter..

NRK - 22 aug. 20 kl. 00:08

Leteaksjon i Bærum

Det er satt i gang en leteaksjon etter en eldre kvinne i området rundt Hagabråten på Hosle i Bærum. Kvinnen som har demens ble borte da hun gikk tur med hunden sin. Kvinnen er iført grønn regnfrakk, hvite gummistøvler og strikkelue, melder politiet..

P4 - 17 sep. 20 kl. 12:23

Vil gi penger til å sikre trossamfunn

Regjeringen vil gi penger til fysiske sikringstiltak for trossamfunn. De sender ut et forslag på høring om en egen tilskuddsordning, men det er ikke kjent hvor mye penger som skal settes av til dette. Tros- og livssynsminisiter Kjell Ingolf Ropstad sier i en pressemelding at hendelsen i moskeen i Bærum i fjor er en påminnelse om at dette dessverre er nødvendig.

NRK - 16 sep. 20 kl. 16:46

Sykehusansatte smittet med korona

En poliklinikk for ME-pasienter på Aker sykehus i Oslo er stengt frem til mandag og 13 ansatte er i karantene, etter at en ansatt ble koronasmittet i følge VG. I tillegg er en ansatt på Bærum sykehus smittet og i karantene i følge Budstikka..

VG - 14 sep. 20 kl. 19:09

Ungdomsarbeider slår alarm etter festhelg: – Omfanget begynner å vokse

FORNEBU (VG) Ungdomsarbeider Kieran Hill (39) er ikke overrasket over ungdomsfesten som kom ut av kontroll på Snarøya i Bærum i helgen. – Det er som forventet, sier han..

NRK - 14 sep. 20 kl. 05:06

Politiet etterlyser to 14-åringer

Politiet etterlyser to 14 år gamle jenter i Bærum. – En skal ha blondt skulderlangt hår, mulig svart hettegenser, svart slengbukse og hvite sko. Den andre skal kort mørkt hår, blå jeans, svarte sko og en hettegenser, skriver politiet i Oslo..

P4 - 13 sep. 20 kl. 10:37

Ingen pågrepet etter ran på Snarøya

Politiet har så langt ikke pågrepet noen etter at flere skal ha blitt ranet etter en ungdomsfest på Snarøya i Bærum i natt. Væpnet politi rykket ut til stedet i sent i går kveld etter meldinger slossing, skadeverk og amper stemning etter en fest med 200 ungdommer. Det ble også meldt om at det var avfyrt skudd.

Dagbladet - 13 sep. 20 kl. 09:32

Politiet søker fornærmede

Politiet oppfordrer personer som har blitt utsatt for straffbare forhold i forbindelse med en ungdomsfest på Snarøya i Bærum om å ta kontakt med politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt