Avtale

Monday, 14 October, 01:20

Nyheter om Avtale

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 03 Oct 19 kl. 14:23

EU tviler på ny Avtale før 31. oktober

EU tviler på at Storbritannia vil få på plass en ny Brexit-Avtale før 31. oktober. I går la statsminister Boris Johnson fram et forslag til Avtale og flere kilder i EU sier til nyhetsbyrået Reuters at planen hans ikke er gode nok til å få til en ny Avtale.

VG - 4 timer siden

AFP: Avtale mellom syriske myndigheter og kurdisk styrker

OSLO/BEIRUT (VG) Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria. En Avtale kan endre Syria-krigen for alltid..

NRK - 4 timer siden

Avtale mellom kurdarar og Syria

Kurdarane i Nord-Syria seier dei har fått ein Avtale med syriske styresmakter om utplassering av syriske soldatar langs den tyrkiske grensa, melder AFP. Avtalen er komen i stand etter at Tyrkia gjekk til åtak mot kurdiske område i Syria denne veka..

VG - 4 timer siden

Avtale mellom syriske myndigheter og kurdiske styrker

OSLO/BEIRUT (VG) Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria. En Avtale kan endre Syria-krigen for alltid..

VG - 4 timer siden

AFP: Avtale mellom syriske myndigheter og kurdiske styrker

OSLO/BEIRUT (VG) Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria. En Avtale kan endre Syria-krigen for alltid..

VG - 4 timer siden

Flere medier: Avtale mellom syriske myndigheter og kurdiske styrker

OSLO/BEIRUT (VG) Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria. En Avtale kan endre Syria-krigen for alltid..

P4 - 3 timer siden

Avtale i Syria

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal han inngått en Avtale om utplassering av syriske soldater langs den tyrkiske grensen. Partene skal ha møttes på en russisk flybase i Syria, melder Reuters. Flere eksperter har advart mot at en allianse mellom syriske myndigheter og kurdere kan føre til store forandringer i Syrias maktforhold..

P4 - 10 Oct 19 kl. 22:52

Trump foreslår at USA kan megle

President Donald Trump foreslår nå at USA kan megle fram en Avtale mellom Tyrkia og kurderne. I en Twitter-melding i kveld norsk tid skriver Trump at USA har tre alternativer. Sende inn tusenvis av soldater og vinne militært, ramme Tyrkia veldig hardt økonomisk og med sanksjoner, eller megle fram en Avtale..

P4 - 10 Oct 19 kl. 17:06

Johnson har tro på Avtale

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier han ser en utvei til en mulig Avtale for brexit. Det sier Johnson etter samtaler med Irlands statsminister Leo Varadkar i dag. Brexitminister Stephen Barclay skal etter planen møte sjefsforhandler i EU Michel Barnier i morgen.

NRK - 09 Oct 19 kl. 17:59

Helga Pedersen blir Tana-ordfører

Helga Pedersen blir likevel ordfører i Tana. Det er klart etter at Samelista har snudd, og inngått Avtale med Arbeiderpartiet. De hadde først inngått Avtale med Sp, Venstre, Høyre, Frp og SV..

P4 - 07 Oct 19 kl. 17:42

EU lover Brexit-svar

EU skal gi britene svar på om det er mulig å lande en BrexitAvtale i løpet av denne uken. Samtidig advarer Frankrikes president Emmanual Macron om at dette er Storbritannias siste mulighet til å få på plass en Avtale. Boris Johnson står fast på at Storbritannia skal ut av EU ved månedsskifte, også uten en Avtale..

VG - 4 timer siden

AFP: Avtale mellom syriske myndigheter og kurdisk milits

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria..

VG - 4 timer siden

AFP: Avtale melllom syriske myndigheter og kurdisk milits

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria..

NRK - 1 time siden

Protestledere i samtaler i Ecuador

Urbefolkningsledere og Ecuadors president skal søndag gå i direkte samtaler etter nær to uker med voldelige demonstrasjoner. En av urbefolkningslederne sier at demonstrasjonene i hovedstaden Quito kommer til å fortsette inntil en Avtale er på plass..

NRK - 6 timer siden

Mykje arbeid står att før brexit

EUs sjefforhandlar Michel Barnier seier det framleis gjenstår mykje arbeid før ein er i hamn med ein eventuell brexitAvtale. Blir ikkje britane og EU samde innan månaden er omme, kan Storbritannia kome til å forlate EU utan ein Avtale..

NRK - 02 Oct 19 kl. 11:36

Kallar ukrainsk Avtale eit svik

Ukrainas tidlegare president Petro Porosjenko skuldar regjeringa for svik etter at dei inngjekk ein Avtale med dei russiskstøtta separatistane i dei austlege delane av landet. Han meiner regjeringa er i ferd med å gi heile området til Russland..

E24 - I førrgår: 20:01

Trump: Nesten ferdig med første del av handelsAvtale

USA og Kina skal fredag kveld ha oppnådd en delvis Avtale som kan føre til «våpenhvile» i handelskrigen..

NRK - 01 Oct 19 kl. 20:50

Ukraina har inngått Avtale med øst

Ukraina har inngått en Avtale med Russland og de russiskstøttede separatistene som kontrollerer de østlige delene av landet. Det skal innføres midlertidige lover og holdes valg i områdene og det åpnes for fredsforhandlinger med Moskva..

NRK - I førrgår: 12:39

– Konstruktivt brexitmøte

EUs brexitforhandler Michel Barnier har fredag hatt et konstruktivt møte med britenes brexitminister Stephen Barclay, sier EU-kommisjonens talsperson. Også britene beskriver møtet som konstruktivt. Målet er å få til en Avtale før 31.

NRK - I førrgår: 09:54

Brexit-møte i Brussel

Britenes brexitminister Stephen Barclay har fredag frokostmøte med EUs sjefforhandler Michel Barnier i Brussel. Torsdagens møte mellom den britiske og den irske statsministeren endte med en uttalelse om at de så muligheten for en brexit-Avtale..

NRK - 10 Oct 19 kl. 16:23

Tror på Brexit-Avtale

En vei til en brexitAvtale er mulig. Det er begge parter enige om etter møtet mellom Boris Johnson og Irlands statsminister Leo Varadkar, ifølge Downing Street. I morgen møtes brexitminister Stephen Barclay og EUs sjefforhandler Michel Barnier..

NRK - I førrgår: 15:48

Sikrer fortsatt opphold for briter

Justis- og beredskapsdepartementet har vedtatt en midlertidig forskrift som sikrer rett til fortsatt opphold for britiske borgere som bor i Norge og deres familiemedlemmer, i tilfellet Storbritannia forlater EU uten en Avtale..

P4 - I førrgår: 16:24

Trapper opp samtaler

EU og Storbritannia trapper nå opp samtalene om Brexit de neste dagene. Det ble klart etter et møte med EUs forhandlingsleder og britenes Brexit-minister i dag, skriver BBC. Målet nå er å komme fram til en Avtale innen EU-toppmøtet som starter førstkommende torsdag.

NRK - 10 Oct 19 kl. 22:37

Trump foreslår at USA kan megle

President Donald Trump foreslår at USA kan megle fram en Avtale mellom Tyrkia og kurderne. I en Twitter-melding torsdag redegjør Trump for det han mener er USAs tre alternativer..

E24 - 10 Oct 19 kl. 17:25

Statsministrene i Storbritannia og Irland øyner håp om brexitAvtale

Statsministrene i Storbritannia og Irland kan øyne en vei til en mulig Avtale om brexit, heter det i en felles uttalelse..

NRK - 08 Oct 19 kl. 09:33

Kallmyr diskuterer migrasjon med EU

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) deltar tirsdag på EUs justisministermøte. Ett av temaene er en Avtale om fordeling av migranter som kommer over Middelhavet..

VG - 07 Oct 19 kl. 11:18

«No deal» kan koste Norge 3,8 milliarder kroner

En kaotisk brexit uten Avtale kan ifølge Finansdepartementets modellberegninger ventes å få moderate følger for norsk økonomi..

NRK - 09 Oct 19 kl. 06:31

Konservative truer med utmelding

Fem ministre og flere konservative parlamentarikere truer med å slutte hvis statsminister Boris Johnson ikke får på plass en Avtale for hvordan Storbritannia skal forlate EU. Det melder The Times..

NRK - 08 Oct 19 kl. 18:06

– Usannsynleg med brexitAvtale

Ei kjelde nær den britiske statsministeren seier til BBC at det er «bortimot umogleg» å kome fram til ein brexit-Avtale med EU. Kjelda seier dette etter ein telefonsamtale mellom statsminister Boris Johnson og forbundskanslar Angela Merkel..

NRK - 08 Oct 19 kl. 23:41

Frykter mangel på toalettpapir

Den britiske parlamentarikeren Jonathan Edwards har ber regjeringen garantere at forsyningene med toalettpapir ikke stanser opp hvis Storbritannia forlater EU uten en Avtale. Han ber regjeringen svare på hvor lenge toalettpapirlagrene vil vare..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 10:01

Kallmyr diskuterer migrasjon med EU-kolleger

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) deltar tirsdag på EUs justisministermøte. Ett av temaene er en Avtale om fordeling av migranter som kommer over Middelhavet..

E24 - 08 Oct 19 kl. 05:48

Hongkong-børsen dropper gigantbudet på London-børsen

Styret er «skuffet» over å ha gått glipp av en Avtale som «ville ha skapt et verdensledende infrastrukturkonsern»..

E24 - 09 Oct 19 kl. 05:44

Politiker frykter at Storbritannia vil slippe opp for dopapir etter hard brexit

En britisk parlamentariker har bedt regjeringen garantere at forsyningene med toalettpapir ikke stanser opp hvis Storbritannia forlater EU uten en Avtale..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 05:46

Frp vil nekte flyktninger på sosialhjelp å sende penger til utlandet

Frp vil nekte flyktninger som mottar sosialhjelp, å sende penger til hjemlandet. Partileder Siv Jensen foreslår at sosialhjelpsmottakere undertegner en Avtale..

P4 - 08 Oct 19 kl. 22:25

EUs brexit-forhandler har ikke gitt opp

Håpet om å dra i land en brexit-Avtale med Storbritannia er fortsatt tilstede. Det sier EUs forhandlingsleder Michel Barnier. Forhandlingene mellom Brussel og London så ut til å nærme seg randen av sammenbrudd.

NRK - 21 Sep 19 kl. 06:52

Må ikke være klar før valget

Før Kina avsluttet nye handelssamtaler med USA fredag kveld, uttalte president Donald Trump at han føler han ikke trenger å sikre en Avtale før neste års valg. – Jeg er ikke ute etter en delvis Avtale, jeg er ute etter en fullstendig Avtale, sa han..

P4 - 08 Oct 19 kl. 19:29

Røde Kors er skuffet over regjeringen

Røde Kors er skuffet over at regjeringen sier nei til en Avtale om fordeling av båtmigranter. Justisminister Jøran Kallmyr sa tidligere i kveld at Norge ikke vil slutte seg til Avtalen som Tyskland, Frankrike, Italia og Malta har inngått, når det gjelder ilandsetting og relokalisering av båtmigranter. I en pressemelding skriver Røde Kors at det trengs mer samarbeid for å finne løsninger for disse menneskene..

NRK - 06 Oct 19 kl. 09:12

Vil ha flyavgift fra Danmark

Danske lufthavner og flyselskaper foreslår å innføre klimaavgift på flyreiser fra Danmark. Pengene skal gå til forskning på grønne løsninger innen luftfart. Hensikten er å få på plass en Avtale som kan redusere CO2-utslippene i luftfartsbransjen..

NRK - 04 Oct 19 kl. 14:00

Ber EU om utsettelse om nødvendig

Rettsdokumenter i et skotsk søksmål viser at regjeringen vil be EU om brexitutsettelse dersom en Avtale ikke er på plass innen 19. oktober, melder BBC, ifølge NTB..

P4 - 08 Oct 19 kl. 17:52

Norge blir ikke med på europeisk fordeling av båtmigranter

Norge sier nei til et forslag om fordeling av båtmigranter som kommer til Europa over Middelhavet. For to uker siden inngikk Tyskland, Frankrike, Italia og Malta en Avtale om ilandsetting og relokalisering av båtmigranter. Justisminister Jøran Kallmyr, som i dag har vært i møte med EUs justis- og innenriksministre, sier regjeringen ikke blir med på Avtalen..

P4 - 07 Oct 19 kl. 23:54

Etterlyser håndfast brexit-forslag

EU etterlyser fortsatt et britisk brexit-forslag som kan «fungere». Samtalene mellom Storbritannia og EU fortsatte i Brussel i dag, men det skal ha vært liten vilje til bevegelse. Statsminister Boris Johnson er imot nye brexit-utsettelser og vil ta Storbritannia ut av EU i slutten av måneden, med eller uten en Avtale..

E24 - 07 Oct 19 kl. 10:24

Hard brexit kan gi svakere norsk vekst, ifølge Finansdepartemenet

Finansdepartementet mener en brexit uten Avtale vil ha betydelige negative effekter, men at konsekvensene for norsk økonomi trolig blir moderate. Usikkerheten gjør det imidlertid vanskelig å anslå utviklingen fremover..

NRK - 05 Oct 19 kl. 09:15

Frykter problemer i oljebransjen

Det kan få store konsekvenser for oljebransjen dersom regjeringen ikke får på plass en Avtale for briter som er midlertidig ansatt i Norge, NHO. Nå ber de regjeringen innføre en overgangsordning, skriver Dagens Næringsliv..

VG - 04 Oct 19 kl. 22:03

Julie Andem signerer med HBO: – Jeg er smigret

Kvinnen bak NRKs internasjonale suksess «Skam» har inngått en Avtale med strømmetjenesten..

NRK - 04 Oct 19 kl. 22:08

«Skam»-skaper til HBO

Skaperen av NRK-serien «Skam» har signert en Avtale om at hun skal begynne å utvikle innhold for strømmegiganten HBO. Det melder VG. Konkret hva hun skal gjøre for HBO er foreløpig ikke kjent..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt