Askøy

Lørdag, 15 August, 09:36

Nyheter om Askøy

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 aug. 20 kl. 17:57

Askøy stenger sykehjem for besøk

En av nærkontaktene til den koronasmittede personen på Askøy har testet positivt, skriver Bergens Tidende. På grunn av situasjonen velger fungerende kommuneoverlege Sofie Wûller å stenge sykehjemmene for besøk inntil de vet mer..

NRK - 18 juli 20 kl. 20:27

Mistenkelig dødsfall på Askøy

Politiet har rykket ut til Askøy i Vestland etter funn av en død person. Dødsfallet anses som mistenkelig. Politiet fikk melding klokken 18.

P4 - 11 aug. 20 kl. 09:46

Ny bartender koronasmittet i Haugesund

Enda en bartender i Hagesund er smittet av koronaviruset. Det er det tredje tilfellet blant bartendere i byen. Kommunen ønsker nå kontakt med gjester som har vært på tre forskjellige utesteder forrige helg, skriver Haugesunds avis.

NRK - 18 juli 20 kl. 20:27

To mistenkelige dødsfall på Askøy

Politiet har rykket ut til Askøy i Vestland etter funn av to døde personer, skriver VG. Flere enheter er på stedet og foretar undersøkelser..

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

Mistenkelig dødsfall på Askøy

Politiet har rykket ut til Askøy etter funn av en død person. Dødsfallet anses som mistenkelig..

Aftenposten - 19 juli 20 kl. 11:58

Askøy-dødsfallene: Politiet mistenker drap og selvdrap

Lørdag kveld ble to personer funnet døde i en leilighet på Askøy. Funn på stedet er hovedgrunnen til politiets hypotese..

Aftenposten - 19 juli 20 kl. 11:58

Følg politiets pressekonferanse om drap på Askøy

Lørdag kveld ble to personer funnet døde i en leilighet på Askøy. Politiet mener det er mor og sønn som er funnet, og betegner dødsfallene som betenkelige..

P4 - 01 aug. 20 kl. 23:16

Brann i garasjeanlegg

Det har i kveld begynt å brenne i et garasjeanlegg på Askøy. Politiet melder at nærmeste hus evakueres, og at alle skal ha kommet ut. Det er mye røyk i området..

Aftenposten - 19 juli 20 kl. 11:58

Følg politiets pressekonferanse om mistenkelige dødsfall på Askøy

Lørdag kveld ble to personer funnet døde i en leilighet på Askøy. Politiet mener det er mor og sønn som er funnet, og betegner dødsfallene som betenkelige..

VG - 21 juli 20 kl. 14:18

Drapssaken på Askøy: Åpner tilsyn mot 28-åringens fastlege

Fylkesmannen i Vestlandet åpner tilsyn mot fastlegen til den 28 år gamle mannen som ble funnet død i en bolig på Askøy lørdag, melder Bergens Tidende..

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

To personer funnet døde på Askøy

To personer er funnet døde i en leilighet på Askøy utenfor Bergen. Politiet anser dødsfallene som mistenkelige og gjennomfører undersøkelser på stedet..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 15:32

Politiet om Askøy-dødsfallene: Sønn knivstakk moren før han tok sitt eget liv

Politiet mener den 28 år gamle mannen som ble funnet død sammen med en 54 år gammel kvinne i en leilighet på Askøy knivstakk sin mor før han tok sitt eget liv..

P4 - 18 juli 20 kl. 23:21

Etterforsker dødsfall på Askøy

Politiet har i hele kveld gjort undersøkelser i leiligheten på Askøy, der en mann og en kvinne tidlig i kveld ble funnet døde. Politiet tror de døde er en mor og hennes sønn, som bodde i boligen, og dødsfallene betegnes som mistenkelige..

P4 - 18 juli 20 kl. 20:19

Mistenkelig dødsfall på Askøy

Politiet har satt i gang etterforskning av et mistenkelig dødsfall på Askøy. Det skriver Bergensavisen. En person ble funnet død litt før klokken 19 i kveld.

NRK - 03 aug. 20 kl. 08:41

Ny pasient innlagt med covid-19

Nok ein person er lagt inn på Haugesund sjukehus med covid-19. Det skriv Haugesunds Avis. To er nå lagt inn i samanheng med smitteutbrotet som starta i Haugesund.

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

Kvinne og mann funnet døde i leilighet på Askøy

En kvinne og en mann er funnet døde i en leilighet på Askøy utenfor Bergen. Politiet mener de to er i familie og anser dødsfallene som mistenkelige..

P4 - 18 juli 20 kl. 20:19

Mistenkelige dødsfall på Askøy

To personer er funnet døde på en adresse på Askøy nå i kveld. Det opplyser politiet, som betegnder dødsfallene som mistenkelige. Politiet er nå på stedet og gjør undersøkelser, og har ikke mer informasjon om saken foreløpig.

P4 - 01 aug. 20 kl. 18:06

Stenger for besøk etter smitte

Askøy kommune stenger sykehjemme for besøk etter at ytterligere en person har testet positivt for koronaviruset i kommunen. Det er en nærkontakt til personen som fikk påvist smitte i går som nå er smittet. Sykehjemmene stenges frem til situasjonen er mer avklart.

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

Kvinne og mann funnet døde i leilighet på Askøy. Politiet mener det er mor og sønn.

En kvinne og en mann, trolig mor og sønn, er funnet døde i en leilighet på Askøy utenfor Bergen. Politiet anser dødsfallene som mistenkelige..

VG - 31 juli 20 kl. 22:02

Smitteutbrudd i Haugesund spredt til minst to andre kommuner

Et nytt smitteutbrudd i Haugesund har spredt seg til Askøy og Sveio, etter et ektepar kom hjem fra utlandet. Også Bergen og Kristiansand kan være rammet..

P4 - 31 juli 20 kl. 22:37

Utbrudd i Haugesund spredt

Smitteutrbuddet i Haugesund er spredt til minst to andre kommuner. I nabokommunen Sveio har minst elleve personer blitt smittet, og også i Askøy er det påvist smitte som smittevernoverlegen i Haugesund sier stammer fra Haugesund. Det startet med at et ektepar som hadde vært utenfor Norden ble smittet.

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

To personer funnet døde på Askøy – politiet anser dødsfallene som mistenkelige

To personer er funnet døde i en leilighet på Askøy. Politiet anser dødsfallene som mistenkelige og gjennomfører undersøkelser på stedet..

NRK - 26 juli 20 kl. 22:20

Brann slukket på sykehjem

Nødetatene er på vei til Kleppestø sykehjem på Askøy etter melding om brann på et rom. Brannen skal ha vært liten og er slukket, men det har forårsaket en del røyk melder Vest politidistrikt på Twitter. Ingen er skadet..

NRK - 19 juli 20 kl. 12:01

Pressekonferanse om Askøy-dødsfall

.

NRK - 21 juli 20 kl. 15:25

Styrket hypotese etter obduksjon

Politiet har i dag gjennomført ytterligere undersøkelser i saken på Askøy. – Resultatene fra obduksjonene støtter politiets hovedhypotese om at sønnen har drept sin mor og så tatt livet av seg selv, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding.

Aftenposten - 19 juli 20 kl. 11:58

Askøy-dødsfallene: Politiet mistenker drap og selvmord

Funn på stedet er hovedgrunnen til politiets hypotese..

P4 - 21 juli 20 kl. 16:08

- Har sikret alle bevis

Politiet mener de har fått oversikt over bevisene i drapssaken på Askøy. Det sier politiadvokat Elisabeth Bru. I dag har politiet fått svar på obduksjonene, og som Bru sier styrker deres teori om at den 28 år gamle sønnen drepte sin 54 år gamle mor, før han tok livet av av seg selv..

NRK - 21 juli 20 kl. 14:26

BT: Åpner tilsyn mot avdødes lege

Fylkeslegen åpner tilsyn mot fastlegen til mannen som ble funnet død i en bolig på Askøy lørdag, melder Bergens Tidende. – I første omgang kommer vi til å gå gjennom helsejournalen hos hans fastlege, sier fungerende fylkeslege Sjur Lehmann til avisa..

NRK - 20 juli 20 kl. 20:39

Obduseres tirsdag

Den 54 år gamle moren og 28 år gamle sønnen som ble funnet døde på Askøy lørdag, obduseres tirsdag. Politiets teori er fortsatt drap og selvdrap. Det opplyser Vest politidistrikt til NTB mandag..

P4 - 21 juli 20 kl. 14:16

Tilsyn mot fastlege etter drapssak

Fylkeslegen har åpnet tilsyn mot fastlegen til den 28 år gamle mannen, som ble funnet død sammen med sin 54 år gamle mor på Askøy lørdag. Det skriver Bergens tidende. Fylkeslegen skal undersøke hva slags helsehjelp 28-åringen har fått.

P4 - 21 juli 20 kl. 15:18

Obduksjon styrker politiets teori

Obduksjonene styrker politiets teori om at den 28 år gamle sønnen drepte sin 54 år gamle mor, før han tok livet av seg selv, på Askøy lørdag. Det opplyser de i en pressemelding nå. De to ble funnet døde i en bolig.

VG - 18 juli 20 kl. 20:44

Mistenkelige dødsfall på Askøy

To personer er funnet døde i samme leilighet. Ifølge politiet er det åstedet som gjør at det betegnes som mistenkelige dødsfall..

VG - 21 juli 20 kl. 15:15

Politiet om Askøy-dødsfallene: Sønn knivstakk moren og tok sitt eget liv

Den 28 år gamle mannen skal ha trodd at moren ville skade ham. Politiet mener han knivstakk sin mor, før han tok sitt eget liv..

P4 - 20 juli 20 kl. 20:48

Mor og sønn obduseres tirsdag

Den 54 år gamle moren og 28 år gamle sønnen som ble funnet døde på Askøy lørdag, skal obduseres tirsdag. Det opplyser Vest politidistrikt til NTB i kveld. Politiets teori er fortsatt drap og selvmord, og ifølge Bergens idende mener politiet nå å ha et bilde av hvem som drepte hvem..

VG - 19 juli 20 kl. 12:12

Mor og sønn funnet døde: Drap og selvdrap, ifølge politiets teori

Politiet mistenker at de to som ble funnet i en bolig i Askøy i går er døde som følge av drap og selvdrap..

NRK - 19 juli 20 kl. 12:04

Mistenker drap og sjølvdrap

Politiet si hovudhypotese etter to personar vart funne døde på Askøy er at det truleg er drap og sjølvdrap. Det opplyser politiet på ei pressekonferanse søndag. Dei døde er truleg mor og son..

P4 - 19 juli 20 kl. 12:09

Etterforskes som drap og selvmord

Politiets hovedhypotese er at de mistenkelige dødsfallene på Askøy i går var drap og selvmord. Politiet er også mer sikre på at det var mor og sønn som ble funnet døde i går kveld. Kvinnen var 54 år, mannen 28.

P4 - 18 juli 20 kl. 21:18

Trolig mor og sønn som er døde

Politiet tror det er en mor og hennes sønn som er funnet døde i sin leilighet på Askøy utenfor Bergen i kveld. Det opplyser politiet nå, men de to er ikke formelt identifisert. Det er satt i gang etterforskning etter at de to ble funnet døde i kveld, og dødsfallene betegnes som mistenkelige.

NRK - 25 juni 20 kl. 13:55

Politiaksjon på Askøy

Politiets bombegruppe er på plass på Askøy etter at det er funnet sprengstoff. Det skriver BA, To menn er pågrepet, siktet for å ha oppbevart sprengstoffet uforsiktig, skriver avisen..

NRK - 25 juni 20 kl. 14:52

Har erkjent forholdene på Askøy

De to siktede etter sprengstoff-funnet på Askøy har erkjent straffskyld. – Vi tror ikke det var intensjoner om å bruke dette til noen straffbare handlinger. Men det er alltid en fare forbundet med sprengstoff, sier politiadvokat Thomas Arntsen..

P4 - 07 juli 20 kl. 11:41

Boligprisene kraftig opp i andre kvartal

Boligprisene steg kraftig i andre kvartal flere steder i Norge. Det viser tall fra Eiendom Norge. Størst var veksten i Kragerø med en prisvekst på 5,8 prosent.

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 18:01

KIF skal arrangere enda et norgesmesterskap

Da Askøy trakk seg, kastet KIF seg rundt og påtok seg ansvaret for å arrangere årets junior-NM – ett år før senior-NM..

NRK - 31 mai 20 kl. 13:40

Seks kvinner siktet for tyveri

Seks kvinner ble pågrepet i et hus på Askøy natt til i dag, siktet for flere tyveri i Bergen sentrum de siste dagene. Kun menn har meldt om at de har blitt lurt av kvinnene, som er rumenske statsborgere ifølge politiet til Bergens Tidende..

NRK - 03 mai 20 kl. 22:38

Leteaksjon i Askøy

Letemannskaper, hunder og drone leter etter en mann i 50-årene som ble borte etter en tur i Askøy kommune ved Bergen søndag ettermiddag. Mannen var på tur med sønnen da han forsvant. Da de skulle tilbake til bilen, fant ikke sønnen igjen faren..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt