Anser

Tirsdag, 20 April, 00:30

Nyheter om Anser

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 02 april 21 kl. 08:37

- Vil nok få tilbud om dose to

Rundt 130 000 har fått første dose av AstraZeneca-vaksinen i Norge. Både Legemiddelverket og Helsedirektoratet Anser det som en god løsning at disse blir tilbudt dose to av en annen vaksine - dersom AstraZeneca skrotes..

Dagbladet - 26 mars 21 kl. 12:54

Ekspert om massetesting: - Overgrep

Den danske testeksperten Peter Kamp Busk Anser massetesting av skoleelever som et overgrep..

E24 - 19 mars 21 kl. 22:49

Moody’s nedgraderer SAS’ kredittverdighet

Moody’s Anser at flyselskapet SAS har meget høy kredittrisiko. Ratingbyrået nedjusterte fredag selskapets kredittverdighet til Caa1..

NRK - 17 mars 21 kl. 19:49

Smitte på Ålesund sjukehus

I dag onsdag testa to tilsette positivt på Covid-19 ved Ålesund sjukehus. Personane har ikkje hatt direkte pasientkontakt og smittevegen er kjent. Ytterlegare 10 tilsette er på grunn av dette i karantene og ventekarantene.

NRK - 09 mars 21 kl. 17:07

Norge anker Klæbo-dom

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi Anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig. Norge mener resultatlisa må bli stående slik løperne kom i mål..

NRK - 09 mars 21 kl. 16:42

Anker diskvalifisering Klæbo

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi Anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig og sier at anken ikke har til hensikt å sanksjonere mot noen utøvere, men at resultatlisten blir stående slik løperne kom i mål med gull til Klæbo, sølv Iversen og bronse til Bolshunov..

NRK - 09 mars 21 kl. 16:42

Anker disk av Klæbo

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi Anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig og sier at anken ikke har til hensikt å sanksjonere noen utøvere, men at resultatlisten blir stående slik løperne kom i mål med gull til Klæbo, sølv til Iversen og bronse til Bolshunov..

NRK - 24 feb. 21 kl. 14:38

Line Andersen saksøker NRK

NRK-journalist og programleder Line Andersen har gått til sak mot egen arbeidsgiver. – Vi kan bekrefte at NRK har mottatt en stevning fra Line Andersen. Vi har hatt dialog med Andersen i lang tid og ønsker å finne en løsning.

VG - 24 feb. 21 kl. 03:31

TIX: – Et helt folk trenger ikke rotte seg sammen

Årets MGP-vinner Andreas «TIX» Haukeland har gått hardt ut mot norske musikkanmeldere. Nå Anser han debatten som død..

E24 - 23 feb. 21 kl. 09:29

Tietoevry utsatt for løsepenge-angrep: – Vi Anser dette som en alvorlig kriminell handling

Tietoevry fikk mandag tekniske problemer med flere tjenester de leverer til 25 kunder..

NRK - 05 feb. 21 kl. 18:31

Ikke mutert virus ved barneskole

Nordre Follo har fått svar fra FHI på 16 prøver fra Tårnåsen barneskole og det er ikke påvist mutantvirus. Utbruddet på skolen skyldes dermed ikke den engelske varianten av viruset. Kommunen venter ikke på flere prøvesvar og Anser utbruddet som over..

NRK - 29 jan. 21 kl. 15:39

Bombe ved Israels ambassade i India

En liten bombe eksploderte fredag utenfor den israelske ambassaden i Indias hovedstad New Delhi. Ingen ble skadd og det ble mindre materielle skader. En israelsk tjenestemann sier til AFP at de Anser angrepet som terror..

NRK - 28 jan. 21 kl. 15:28

Ingen norske til Nove Mesto

Norges Skiforbund sender ikke det norske langrennslandslaget til verdenscupen i Nove Mesto i Tsjekkia 20. og 21. februar.

NRK - 25 jan. 21 kl. 11:17

Tyrkia og Hellas med nye samtaler

Tyrkia og Hellas skal for første gang siden 2016 i samtaler for å forsøke å løse den betente floken om gassrettigheter i Middelhavet. Tyrkia har lett etter gass i farvann Hellas og Kypros Anser som sine. Dette har skapt problemer for landene og EU..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 10:00

Må motbevise sjefens tøffe beskjed

Selv Anser han seg for å være «særdeles aktuell». Men sjefen drar fram et dilemma som kan trøble det til for Emil….

NRK - 07 jan. 21 kl. 11:56

Sterkt kritiske til opptøyene

Amerikanere flest er sterkt kritiske til opprørerne som stormet Kongressen onsdag, viser en måling gjort av av Ipsos like etter opptøyene, skriver NTB. Halvparten Anser det som et kuppforsøk. 70 prosent er imot opprørerne, og 19 prosent støtter dem..

NRK - 17 des. 20 kl. 06:54

-Har mislyktes i å redde liv

I Sverige sier Kong Carl Gustaf at landet har mislyktes i å redde menneskeliv under koronapandemien. – Jeg Anser det som at vi har mislyktes. Vi har mange som har dødd, og det er forferdelig.

NRK - 17 des. 20 kl. 06:54

– Har mislyktes i å redde liv

I Sverige sier Kong Carl Gustaf at landet har mislyktes i å redde menneskeliv under koronapandemien. – Jeg Anser det som at vi har mislyktes. Vi har mange som har dødd, og det er forferdelig.

NRK - 14 des. 20 kl. 12:21

Siktet for sju voldtekter

En politimann fra Nordland er siktet for sju voldtekter i 2019, ifølge Dagbladet. – Vi har hatt en omfattende etterforskning og Anser det som en alvorlig sak som har høy prioritet, sier Halvor Hjelm-Hansen i Spesialenheten til NRK..

NRK - 13 des. 20 kl. 18:56

Siktet for sju voldtekter

En politimann fra Nordland er siktet for sju voldtekter i 2019, ifølge Dagbladet. - Vi har hatt en omfattende etterforskning og Anser det som en alvorlig sak som har høy prioritet, sier Halvor Hjelm-Hansen i Spesialenheten til NRK..

NRK - 08 des. 20 kl. 11:43

Kina forbyr over hundre apper

Kinesiske myndigheter forby over 100 apper som de Anser som skadelige, melder Reuters. Kina anklager appene for å fremme pornografi, prostitusjon, pengespill og vold, melder nyhetsbyrået Reuters. Reiseappen Tripadvisor er en av appene som forbys..

NRK - 02 des. 20 kl. 10:28

EU-politiker kritisk til vaksine

En kjent EU-parlamentariker er ifølge Reuters kritisk til Storbritannias "hastige" godkjenning av koronavaksinen fra Pfizer og BioNTech. – Jeg Anser beslutningen som problematisk og anbefaler at EUs land ikke gjennomfører prosessen på denne måten..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 08:58

Politiet: Mistenkelig at hettemanne i Lørenskog-saken ikke har tatt kontakt

Politiet har ennå ikke kommet i kontakt med mannen med hettejakke som de etterlyste i Hagen-saken i sommer. Nå Anser de mannen for å være mistenkelig..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:19

Ny pandemi på vei

En ny pandemi kan være på vei. Mutasjoner av virus funnet på gris kan utvikle seg til å bli en pandemi lik koronaviruset. Det bekrefter en gruppe tyske forskere som sier viruset lett kan smitte til mennesker.

NRK - 07 okt. 20 kl. 20:51

Oppfattes som økonomisk stormakt

Kina oppfattes som verdens økonomiske stormakt, viser en ny studie fra Pew Research Center. Målt i BNP er USA fremdeles verdens sterkeste økonomi, men 48 prosent av menneskene i studien Anser Kinas økonomi som sterkest..

E24 - 03 okt. 20 kl. 16:02

Circle K begjærer andre selskaper konkurs månedlig

Siden slutten av juli har Circle K begjært åtte ulike selskaper konkurs. Finansdirektør Lars Erik Roheim Lappen sier selskapet Anser det som sin samfunnsoppgave..

Dagbladet - 20 sep. 20 kl. 09:51

- Anser Iran-sanksjoner som gjeninnført

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier FNs sanksjoner mot Iran er gjeldende igjen, og varsler konsekvenser om de andre medlemslandene ikke innfører dem..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 07:12

Pompeo: USA Anser FNs sanksjoner mot Iran som gjeninnført

USAs utenriksminister Mike Pompeo sier FNs sanksjoner mot Iran er gjeldende igjen, og varsler konsekvenser om de andre medlemslandene ikke innfører dem..

P4 - 14 sep. 20 kl. 07:58

Lukasjenko til Russland

I dag reiser Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko til Russland for å møte president Vladimir Putin. Lukasjenko er under hardt press etter valget i Hviterussland i august. Han har sittet ved makten i 26 år, og er anklaget for valgfusk.

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

To personer funnet døde på Askøy – politiet Anser dødsfallene som mistenkelige

To personer er funnet døde i en leilighet på Askøy. Politiet Anser dødsfallene som mistenkelige og gjennomfører undersøkelser på stedet..

P4 - 15 aug. 20 kl. 21:53

To koronasmittet på Fjord Line-skip

To personer som var på et Fjord Line-skip fra Hirtshals til Langesund i går har fått påvist koronasmitte. Selskapet kontakter nå alle passasjerer som var ombord på skipet, skriver VG. De to smittede er et ektepar som brukte munnbind på hele overfarten og har hatt lugar om bord på skipet.

NRK - 15 aug. 20 kl. 21:45

Koronasmitte på danskebåten

To personer er smittet med koronaviruset på et Fjordline-skip. Det bekrefter pressekontakt Richard Ternblom, konsernsjef i Fjordline. FHI Anser smittefaren som lav, forteller Ternblom..

Dagbladet - 14 aug. 20 kl. 14:20

FHI: Høy risiko for lokale utbrudd

I en ny risikovurdering Anser Folkehelseinstituttet risikoen for nye lokale utbrudd som høy..

NRK - 12 aug. 20 kl. 10:53

Israel vil teste Russlands vaksine

Israel skal teste Russlands koronavaksine og gå inn i forhandlinger om å kjøpe den, dersom de Anser den som et «seriøst produkt». Det sier landets helseminister. Russerne har avvist anklager fra blant annet Tyskland om at vaksinen er utrygg..

VG - 03 aug. 20 kl. 22:44

UiO og NTNU ber alle ansatte møte opp fysisk til høsten

Universitetet i Oslo og NTNU har som hovedregel at alle ansatte skal jobbe fysisk fra arbeidsplassen sin fra henholdsvis 1. september og 10. august, og hjemmekontor må avtales spesielt.

P4 - 19 juli 20 kl. 22:03

Mener "Young bloods" er oppløst

Politiet mener gjengen "Young Bloods" i Oslo er oppløst. Politiet mener gjengen har stått bak alvorlige skyteepisoder, kidnapping og narkotikakriminalitet, og flere sentrale skikkelser i den Holmlia-baserte gjengen er dømt. Blant annet ble en 29 år gammel mann, som politiet Anser som lederen, nylig dømt til sju års fengsel for mevirkning til drapsforsøk og kidnapping.

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

To personer funnet døde på Askøy

To personer er funnet døde i en leilighet på Askøy utenfor Bergen. Politiet Anser dødsfallene som mistenkelige og gjennomfører undersøkelser på stedet..

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

Kvinne og mann funnet døde i leilighet på Askøy

En kvinne og en mann er funnet døde i en leilighet på Askøy utenfor Bergen. Politiet mener de to er i familie og Anser dødsfallene som mistenkelige..

Aftenposten - 18 juli 20 kl. 20:30

Kvinne og mann funnet døde i leilighet på Askøy. Politiet mener det er mor og sønn.

En kvinne og en mann, trolig mor og sønn, er funnet døde i en leilighet på Askøy utenfor Bergen. Politiet Anser dødsfallene som mistenkelige..

P4 - 18 juli 20 kl. 13:12

Bombetrussel mot tog

Et ark med en bombetrussel er funnet på et tog som står ved Dal stasjon i Eidsvoll. Det bekrefter Bane Nor. Politet er rutinemessig kontaktet.

Aftenposten - 15 juli 20 kl. 00:02

En person omkommet etter knivangrep i Sarpsborg – to skadet

En person mistet livet etter knivangrep i Sarpsborg sent tirsdag kveld. Tre kvinner ble angrepet og én person er pågrepet. Politiet Anser nå situasjonen som under kontroll..

P4 - 13 juli 20 kl. 11:55

Kripos gjør undersøkelser i mistenkelig dødsfall

Politiet får bistand fra Kripos etter at en mann i 40-årene i går kveld ble funnet død utenfor en bolig i Askim. Mannen ble funnet livløs og ble erklært død rett før klokken 23. Kripos gjør nå undersøkelser ved funnstedet, og det brukes også politihunder.

Aftenposten - 13 juli 20 kl. 00:00

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Askim

En mann er søndag kveld funnet død utenfor en bolig i Askim. Politiet Anser dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt