Ann Linde

Tuesday, 26 May, 12:21

Nyheter om Ann Linde

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 28 Apr 20 kl. 21:11

Svensk bønn: - Døm oss ikke for tidlig

Sveriges utenriksminister Ann Linde sier at det for tidlig å dømme Sveriges måte å håndtere coronaviruset..

NRK - 25 Feb 20 kl. 09:22

Sverige krever at Gui settes fri

Sveriges utenriksminister Ann Linde krever at Kina setter den svenske forleggeren Gui Minhai fri. Gui er dømt til 10 års fengsel for å ha delt informasjon med en fremmed makt. Gui har utgitt kritiske bøker om kinesiske myndigheter..

NRK - 10 Jan 20 kl. 15:21

Vil opptrappe diplomatiet i Iran

Sveriges utenriksminister, Ann Linde, sier hun vil be EU utnevne en spesialutsending til Persiabukta og Iran. – Det er viktig å trappe opp innsatsen for dialog i stedet for å havne i en voldsspiral, sa Linde da hun ankom Brussel fredag ettermiddag..

Aftenposten - 13 Jan 20 kl. 19:52

Alt var klart for å hente ut barna fra IS-leiren. Da svenske myndigheter kom, var de forsvunnet.

Krisen i Irak kan føre til at IS styrker seg. Det er en direkte trussel mot våre land, sier Sveriges utenriksminister Ann Linde..

NRK - 11 Jan 20 kl. 11:42

– Iran må ta fullt ansvar

Sveriges utenriksminister Ann Linde sier at det er viktig at utredningen om nedskytningen av passasjerflyet i Iran klargjør alle omstendigheter rundt hendelsen. I intervjuet med Sveriges Radio sa hun også at Iran må ta fullt ansvar for nedskytningen..

P4 - 08 Jan 20 kl. 13:57

- En tragedie

En familie på fire er blant de svenske statsborgerne som skal ha vært om bord på flyet som styrtet utenfor Iran i dag tidlig. Minst ti av de 176 som mistet livet i ulykken er fra Sverige, og Sveriges utenriksminister, Ann Linde, sier i ettermiddag at ulykken er forferdelig og at hun tenker på alle som er rammet. Det ukrainske passasjerflyet skulle til Kiev.

P4 - 22 Dec 19 kl. 19:35

Barn forsvunnet fra leir

Sverige skulle hente hjem foreldreløse barn fra al Hol-leiren i Syria. Men da de skulle hentes, hadde de forsvunnet, opplyser Sveriges utenriksminister Ann Linde i dag. Slektningene som hadde tatt hånd om barna i leiren ønsker ikke at de skulle til Sverige, og de hadde gjemt barna og seg selv, melder NTB.

NRK - 10 Oct 19 kl. 20:54

Sverige vil ha våpenboikott

Sveriges utenriksminister Ann Linde ønsker å få EU med på å forby eksport av våpen og forsvarsmateriell til Tyrkia. Utspillet fra Linde kommer etter at Norge torsdag besluttet å stanse ny eksport av militærutstyr til Tyrkia..

NRK - 05 Oct 19 kl. 12:33

Nord-Korea og USA forhandler

Forhandlere fra Nord-Korea og USA har startet atomforhandlingene i Sverige, det bekrefter sveriges utenriksminister Ann Linde på Twitter..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:39

Ny utenriksminister i Sverige

Ann Linde blir ny utenriksminister etter at det sist uke ble kjent at Margot Wallström trekker seg. Sosialdemokraten Linde kommer fra stillingen som handels og Norden-minister. Eva Nordmark (S) er utpekt til ny arbeidsminister etter Ylva Johansson..

NRK - 18 Sep 18 kl. 19:09

Tøff utspørring av Polen i EU

Polen ble i dag spurt ut for annen gang av EU-partnerne om landets kontroversielle domstolsreform. Ifølge Sveriges EU-minister Ann Linde måtte Polen tåle krass kritikk og «svært tøffe spørsmål» fra de øvrige medlemslandene..

E24 - 31 May 18 kl. 18:42

– Tydelig at det er «America first»

EU-landene raser mot USAs innføring av toll på stål og aluminium. – Tydelig at det er «America first», sier Sveriges EU- og handelsminister Ann Linde..

NRK - 08 Aug 17 kl. 19:30

Svensk minister fikk pulverbrev

Den svenske miljøministeren Karolina Skog mottok i dag et brev som inneholdt en form for pulver. Samtidig skal EU- og handelsminister Ann Linde, som bor i samme område, ha fått et trusselbrev. Sikkerhetspolitiet bekrefter saken, melder Expressen..

Dagbladet - 14 Feb 17 kl. 01:20

Sverige flyr i flint over dette bildet: - Walk of shame

Handelsminister Ann Linde tok på seg sjal da hun dro til Iran. Det høster voldsom respons..

Klartale - 14 Feb 17 kl. 08:58

Får kritikk for å bruke sjal i Iran

Svenske politikere besøkte Iran. Da dekket handelsminister Ann Linde seg til..

NRK - 25 May 16 kl. 11:15

Nye ministre i Sverige

Flere nye ministre i Stefan Löfvens regjering ble presentert av den svenske statsministeren onsdag. Peter Eriksson og Karolina Skog fra Miljöpartiet får plass i regjeringen. Det gjør også Ann Linde fra Socialdemokraterna, opplyste Löfven..

P4 - 25 May 16 kl. 11:40

Regjeringsendringer i Sverige

Den svenske statsministeren Stefan Löfven gjorde i dag flere endringer i sin regjering. Etter at boligministeren måtte gå etter flere kontroversielle uttalelser om IS og jøder utnevnte Löfven i dag tre statsråder. Peter Erikssom blir ny boligminister, Ann Linde ny EU- och handelsminister og Karolina Skog ny miljøminister.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt