Angrep

Monday, 29 November, 04:35

Nyheter om Angrep

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 09 nov 21 kl. 12:01

- Avverget et farlig Angrep

Politiinspektør Egil Jørgen Brekke forteller at han mener politipatruljen avverget et farlig Angrep på Bislett i dag tidlig..

NRK - 03 nov 21 kl. 06:30

Taliban-leder drept i IS-Angrep

Hamdullah Mokhlis, en høytstående militærleder i Taliban, er blant dem som ble drept i IS-Angrepet mot et militærsykehus i Kabul tirsdag. Han ble drept da Taliban forsøkte å slå tilbake mot IS-opprørere som Angrep sykehuset, ifølge tjenestepersoner i Taliban-regjeringen. Mokhlis var medlem i den konservative Haqqani-gruppen, en av Talibans mektigste fraksjoner.

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 22:21

Mange drept i IS-Angrep mot sykehus i Kabul

Minst 19 mennesker ble drept da IS-krigere Angrep et sykehus med 400 senger i Afghanistans hovedstad Kabul….

NRK - 02 nov 21 kl. 08:07

Planla Joker-Angrep lenge

Mannen som gikk til Angrep på folk på et tog i Tokyo i helgen hadde planlagt Angrepet i flere måneder. Det opplyste politiet i dag. Den 24 år gamle mannen hadde kledd seg ut som Jokeren fra Batman-serien.

NRK - 30 okt 21 kl. 15:25

To soldater såret i Angrep

To soldater skal være såret i et israelsk Angrep i Syria. Syriske myndigheter sier de delvis klarte å slå tilbake et israelsk rakettAngrep nær Damaskus. Ifølge det statlige syriske nyhetsbyrået Sana var Angrepet rettet mot en militær stilling utenfor hovedstaden.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye Angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til Angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 30 okt 21 kl. 12:10

To drept under Taliban-Angrep

Minst to ble drept og flere andre ble såret da Taliban-krigere begynte å skyte mot en bryllupsfest der det ble spilt musikk. Angrepet skjedde sent fredag kveld i Surkh Rod-distriktet øst i Nangarhar-provinsen, som ligger langs grensen med Pakistan. En lokal samfunnsleder forteller til nyhetsbyrået DPA at Taliban først hadde gitt tillatelse til å spille musikk i bryllupet.

NRK - 26 okt 21 kl. 23:08

Elleve drept i Angrep i Irak

Elleve sivile er drept og 13 er såret i et Angrep mot en landsby øst i Irak. Irakiske sikkerhetskilder anklager IS for å stå bak. Angrepet skjedde i landsbyen al-Rashad nord for Baqouba i Diyala-provinsen, der mange av innbyggerne er sjiamuslimer..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 14:48

- Sjokkert over at han var løslatt

Mannen som tirsdag morgen skal ha gått til Angrep på politiet og deretter ble skutt og drept, ble i desember i fjor dømt for drapsforsøk på åpen gate. Lehnnon Austria Dominguez ble stukket ni ganger med kniv. - Han var en farlig mann..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 14:48

- Sjokkert over at han var ute

Mannen som tirsdag morgen skal ha gått til Angrep på politiet og deretter ble skutt og drept, ble i desember i fjor dømt for drapsforsøk på åpen gate. Lehnnon Austria Dominguez ble stukket ni ganger med kniv. - Han var en farlig mann..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 11:50

Død knivmann tidligere dømt for drapsforsøk

Mannen som tirsdag ble skutt og drept av politiet på Bislett er tidligere dømt for knivAngrep. I 2019 Angrep han flere personer med kniv på åpen gate i Oslo sentrum..

NRK - 09 nov 21 kl. 11:10

Frykter hacking av norske banker

Norske banker er sårbare for hacking og cyberAngrep. Flere og mer sofistikerte Angrep kan utgjøre en trussel mot finansiell stabilitet, advarer Norges Bank i rapporten Finansiell stabilitet 2021..

VG - 09 nov 21 kl. 10:32

Polen: – Vi regner med Angrep i dag også

En talsmann for polske myndigheter sier at det er nærmere 3500 migranter ved grensen i Kuznica..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:12

Siv Jensen (52) i ny bok: – Carl og Eli ble mer og mer nedrige i sine Angrep.

Tidligere Frp-leder Siv Jensen tar et kraftig oppgjør med sin forgjenger Carl I. Hagen i sin nye biografi..

E24 - 08 nov 21 kl. 12:47

SV om budsjettet: – For smått og for grått

SVs Kari Elisabeth Kaski går til Angrep på Støre-regjeringens statsbudsjettet: – Ikke en ny retning for landet, sier hun, og minner om at regjeringen trenger støtte fra SV i Stortinget..

NRK - 23 okt 21 kl. 11:34

– Ikke mulig å forebygge enkle Angrep

PST mener det er en utopi å tro at man kan forebygge Angrep utført på impuls med enkle midler. De får støtte av psykologspesialist Pål Grøndahl..

NRK - 23 okt 21 kl. 06:34

PST venter nye Angrep som Kongsberg

PSTs kontraterrorsjef Arne Christian Haugstøyl tror hendelser som massedrapene på Kongsberg vil skje igjen. Nå reiser han en debatt om hvilken risiko vi må leve med i et åpent samfunn. – Denne type Angrep utført av en person på impuls med enkle midler, vil skje igjen.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:30

Tyskland: Togangriper psykisk syk

Motivet for knivAngrepet på et tog sør i Tyskland lørdag er fremdeles uklart, men politiet forteller at den mistenkte gjerningsmannen er psykisk syk. Totalt fire personer ble skadd av den mistenkte gjerningspersonen da han gikk til Angrep med kniv på et passasjertog mellom byene Regensburg og Nürnberg lørdag morgen. To av de skadde får fremdeles behandling på sykehus.

NRK - 07 nov 21 kl. 01:15

DroneAngrep mot statsministerbolig i Irak

Den irakiske statsministerboligen ble truffet av et droneAngrep natt til søndag. Statsministeren er uskadd. Statsminister Mustafa al-Kadhemis residens ligger i den strengt bevoktede grønne sonen i Bagdad.

NRK - 06 nov 21 kl. 07:58

HaiAngrep i Australia

Nødetatene på Australias vestkyst leter etter en mann som er savnet etter et haiAngrep. Mannen var på svømmetur da vitner som satt i en jolle, ifølge nyhetskanalen ABC, så en hvithai og en tigerhai angripe mannen. Ifølge Taronga Conservation Society Australia har to mennesker mistet livet i haiAngrep i landet så langt i år.

NRK - 06 nov 21 kl. 01:42

Elleve soldater drept i Angrep i Niger

Elleve soldater er drept og ni soldater savnet etter at militærstillingen deres ble Angrepet vest i Niger fredag, opplyser myndighetene. I tillegg ble en soldat funnet såret på stedet. Angrepet ble utført av en kolonne med tungt væpnede jihadister som ankom i flere kjøretøy og på et tosifret antall motorsykler, ifølge forsvarsdepartementet.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 17:05

Hackere skapte bensinkaos. En ny type dataAngrep er på fremmarsj.

ISTANBUL (Aftenposten): Presidenten i Iran ber folket om å forberede seg på flere Angrep..

NRK - 20 okt 21 kl. 04:26

Angrep mot Guatemalas kongress

Veteran-soldater fra Guatemalas borgerkrig gikk tirsdag til Angrep på landets kongressbygning og satte fyr på flere biler. Soldatene krever å få utbetalt bonuser de mener de har rett på etter å ha tjenestegjort i borgerkrigen mellom 1960 og 1996. Demonstrantene brøt ned porten inn til nasjonalforsamlingens parkeringsplass og satte fyr på minst tre biler.

NRK - 04 nov 21 kl. 17:33

Mange drepne i Nigeria

Rundt 60 personar er drepne i eit Angrep mot ein landsby i Nigeria, melder Reuters. Angrepet skjedde tysdag i eit aude område nær grensa til Mali. Foreløpig har ingen teke på seg skulda for Angrepet..

NRK - 04 nov 21 kl. 17:33

Mange drepne i Niger

Rundt 60 personar er drepne i eit Angrep mot ein landsby i Niger, melder Reuters. Angrepet skjedde tysdag i eit aude område nær grensa til Mali. Foreløpig har ingen teke på seg skulda for Angrepet..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 17:54

En person gikk til Angrep på ambulansepersonell i Moss – forsøkte å kjøre avgårde med ambulansen

En person gikk til Angrep på ambulansepersonell i Moss. Han skal også ha forsøkt å kjøre avgårde med ambulansen..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 12:43

Fotballvolden i Oslo: – Verre enn noen gang

Fotballdommere i Oslo blir fortsatt utsatt for voldelige Angrep og grov trakassering - to år etter at de slo alarm om en….

VG - 04 nov 21 kl. 12:43

Fotballvolden i Oslo: – Verre enn noen gang

Fotballdommere i Oslo blir fortsatt utsatt for voldelige Angrep og grov trakassering - to år etter at de slo alarm om en rekke skremmende hendelser..

NRK - 18 okt 21 kl. 17:35

Over 30 personer drept i Nigeria

Over 30 personer døde da en gruppe menn bevæpnet med skytevåpen gikk til Angrep på en landsby, skriver NTB. Ifølge lokale myndigheter er det konkrete antallet døde etter Angrepet, som skjedde i Goronyo-distriktet i delstaten Sokoto, uklart. – Vi er ikke helt sikre på antallet, men det er noen og tretti, sier Sokoto-guvernør Aminu Tambuwal i en uttalelse.

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 09:06

Vil USA forsvare Taiwan mot et militært Angrep fra Kina? Amerikanske myndigheter gir vage svar.

Vil USA forsvare Taiwan mot et militært Angrep fra Kina? Velgerne sier ja..

NRK - 18 okt 21 kl. 07:40

Coop Extra åpnet etter Angrep

Kl. 07:00 mandag åpnet matbutikken der en mann gikk til Angrep onsdag. Coop Extra-butikken på Kongsberg har vært avsperret av politiet, og i dag ble sperringene fjernet.

E24 - 02 nov 21 kl. 15:40

DNB utsatt for massive phishing-Angrep

Antallet phishingforsøk har økt enormt denne høsten, opplyser DNB..

VG - 02 nov 21 kl. 15:12

DNB utsatt for massive phishing-Angrep

Antallet phishingforsøk har økt enormt denne høsten, opplyser DNB..

NRK - 02 nov 21 kl. 13:19

Selvmordsbomber bak Angrep

Eksplosjonen som tok livet av minst 19 personer utenfor et sykehus i Kabul, ble utløst av en selvmordsbomber, opplyser anonyme kilder fra Taliban. En talsmann for helsemyndighetene i den afghanske hovedstaden sier de har fått inn minst 50 sårede til ulike sykehus i byen. Taliban sier selvmordsbomberen kom kjørende på en motorsykkel før han detonerte bomben utenfor sykehusinngangen..

Klartale - 01 nov 21 kl. 13:07

Mann i kostyme Angrep folk med kniv

En mann har Angrepet folk med kniv på T-banen i Tokyo. Han skal ha planlagt å få dødsstraff for handlingen..

Dagbladet - 31 okt 21 kl. 23:28

KnivAngrep i Tokyo: Rystende detaljer

Minst 15 personer er skadd, en av dem alvorlig, etter at en mann gikk til Angrep med kniv og brennbar væske om bord i et T-banetog i Tokyo..

NRK - 31 okt 21 kl. 21:52

Biden med sanksjoner mot Iran

Som reaksjon på det USA hevder er droneAngrep mot en militærbase i Syria, utført av Iran, har president Joe Biden innført sanksjoner mot landet. Amerikansk militære holder til ved basen, og USA anser droneAngrepet som et Angrep mot amerikanske interesser, ifølge Reuters. Irans droneprogram har møtt sterk internasjonal kritikk.

NRK - 31 okt 21 kl. 20:59

USA fordømmer Myanmar

USA uttrykker alvorlig bekymring etter meldingene om at sikkerhetsstyrker i Myanmar har brutt menneskerettighetene i Angrep i delstaten Chin. Det er blitt meldt om at mer enn 160 boliger og minst to kirker i delstaten vest i Myanmar er blitt ødelagt av sikkerhetsstyrken, skriver NTB. Juntaen anklager lokale selvforsvarsstyrker for å stå bak, etter sammenstøt med sikkerhetsstyrkene.

VG - 31 okt 21 kl. 17:25

Minst 17 skadet etter kniv- og brannAngrep på tog: Her flykter de fra flammene

En mann gikk til Angrep med kniv, og satte fyr på togvogna i Japan søndag ettermiddag..

NRK - 31 okt 21 kl. 16:55

Minst 15 skadd i Tokyo

Minst 15 personer skal være skadd, en av dem alvorlig, etter at en mann gikk til Angrep med kniv og brennbar væske på en T-bane i Tokyo. Mannen, som var utkledd som Jokeren fra Batman-universet, er pågrepet av politiet..

NRK - 31 okt 21 kl. 13:24

Flere skadd etter Angrep i Tokyo

Minst åtte personer skal være skadd etter at en mann stakk rundt seg med kniv og kastet brennbar væske om bord i et T-banetog i Tokyo. Mannen er nå pågrepet. Tilstanden skal være alvorlig for én av de skadde.

VG - 15 okt 21 kl. 17:10

PST-vurdering i 2018: Mulighet for at han kunne utføre et lavskala Angrep

PST ble først varslet om Espen Andersen Bråthen (37) i 2015. I 2018 varslet politiet helsevesenet og konkluderte med at det var en mulighet for at at han kunne utføre et «lavskala Angrep med enkle virkemidler i Norge»..

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:41

Den nye statsministeren reiser til Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. Espen Andersen Bråthen gikk til Angrep på flere personer. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

Dagbladet - 31 okt 21 kl. 02:37

Angrep flyvertinne om bord på fly

Selskapets administrerende direktør kaller voldshendelsen en av de verste hendelsene selskapet noensinne har sett..

Dagbladet - 31 okt 21 kl. 02:37

Angrep flyvertinne om bord på fly

Selskapets administrerende direktør kaller voldshendelsen en av de verste hendelsene selskapet noensinne har sett..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt