Angrep

Søndag, 18 April, 23:45

Nyheter om Angrep

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 12 april 21 kl. 13:35

Angrep på atomanlegg: Iran truer med hevn

Konflikten mellom Israel og Iran har økt etter flere angivelige, israelske Angrep de siste ukene. Etter helgens Angrep på et atomanlegg, truer Iran med hevn..

NRK - 4 timer siden

Minst 19 sivile drept i landsby

Væpnede menn har drept minst 19 sivile i et Angrep på en landsby i NIger, nær grensen til Mali. Det får nyhetsbyrået AFP opplyst fra lokale myndigheter. En gruppe uidentifiserte menn Angrep folk som var i en begravelse før de skjøt andre i landsbyen..

VG - I førrgår: 16:20

Forsvaret bekrefter: Slik Angrep IS norske soldater

For første gang forteller Forsvaret at norske soldater deltok i skarpe oppdrag mot IS inne i Syria. Enheten som major Knut Andreas Flydal ledet ble utsatt for et tolv timer langt Angrep fra krigere som kjempet til døden..

NRK - 14 april 21 kl. 21:38

Angrep mot flyplass i Erbil

En flyplass hvor det er stasjonert amerikanske soldater i Erbil i Nord-Irak ble onsdag kveld utsatt for et rakettAngrep. Det melder AFP, som henviser til kurdiske antiterror-myndigheter. Ingen har tatt på seg skylden, men pro-iranske grupper er beskyldt for tidligere Angrep..

NRK - 11 april 21 kl. 00:50

Angrep mot bistandsorganisasjoner

IS-tilknyttede jihadister Angrep lørdag bygningene til internasjonale bistandsorganisasjoner i byen Damasak i delstaten Borno i Nigeria. Sent lørdag kveld var de fortsatt i byen, der de fyrte av våpen i gatene og tente på flere bygg..

VG - 06 april 21 kl. 10:58

Våren er her nå

Vi må være ærlige om hva som faktisk skjedde 22. juli 2011, og snakke sant om hvem terroren var et Angrep på: Det var et målrettet Angrep på Arbeiderpartiet og AUF. Historien om 22.

VG - 6 timer siden

Hevder europeiske storklubber er enige om superliga: – Et Angrep på fotballen vi elsker

Ifølge flere internasjonale medier skal blant andre seks engelske klubber ha sagt ja til å bli med i en europeisk superliga..

NRK - 10 timer siden

Sivile drept i Niger

Nitten sivile ble drept da væpnede menn på motorsykkel lørdag Angrep landsbyen Gaigorou vest i Niger, nær grensen til Mali. Det sier en representant for lokale myndighter til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 14 timer siden

– Har slått tilbake opprørere

Militæret i Tsjad skal ha slått tilbake en kolonne med opprørere som gjennomførte Angrep mot landet på valgdagen forrige uke. Det opplyser myndighetene. Forrige søndag sa opprørsgruppen FACT, basert i Libya, at de hadde tatt over flere garnisoner nord i Tsjad..

NRK - 14 timer siden

Frykter Angrep fra Taliban

Forsvarssjef Eirik Kristoffersen sier det var en politisk, ikke militærfaglig avgjørelse å forlate Afghanistan. Nato starter tilbaketrekking innen 1. mai.

NRK - 16 mars 21 kl. 18:22

Flere titalls drept i Niger

I Niger ble flere titalls mennesker drept i flere Angrep på mandag. Angrepene skjedde nær grensen til Mali, i et område hvor jihadister er et problem. I et Angrep på en buss, blw rundt 20 mennesker drept.

Aftenposten - Igår: 17:29

Seksbarnsmoren gikk på skole for å lære seg håndarbeid. Da gikk mennene til Angrep.

KABUL (The Washington Post): For to tiår siden styrtet USA og vestlige land det ekstremistiske Taliban-regimet..

NRK - 31 mars 21 kl. 18:38

Minst 23 drept i Angrep i Kongo

Minst 23 personer er drept i et Angrep mot en landsby øst i Kongo. ADF-militsen anklages for å stå bak. Angrepet skjedde i Beu Manyama-Moliso, en liten landsby i den avsidesliggende jungelen øst i Kongo..

NRK - I førrgår: 18:22

Nytt Angrep på Navalnyjs bevegelse

Russisk påtalemyndighet har bedt en domstol om å erklære stiftelsen til opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj som en «ekstremistisk organisasjon». Navalnyjs anti-korrupsjonskontorer arbeider i flere russiske byer, mens han selv er satt i fangeleir..

NRK - I førrgår: 14:47

65.000 på flukt fra IS i Nigeria

65.000 sivile har flyktet fra byen Damasak nordøst i Nigeria, etter flere Angrep fra militante islamister, ifølge FN. Opprørere knyttet til IS har Angrepet byen, der det ligger en stor militærbase, tre ganger den siste uka..

NRK - 12 mars 21 kl. 12:20

Sju drept i antatt IS-Angrep i Irak

Sju personer fra samme familie er drept nord i Irak i et Angrep som det antas at ekstremistgruppa IS står bak. Det melder nyhetsbyrådet DPA. I 2017 erklærte den irakiske regjeringen at de hadde overvunnet IS.

NRK - 13 april 21 kl. 10:13

Rettssak mot høyreekstremt nettverk

Rettssaken mot 11 personer som er mistenkt for å tilhøre en høyreekstrem terrorgruppe, har startet i Tyskland, melder BBC. Påtalemyndigheten mener de elleve planla Angrep mot migranter, muslimer og politikere, og at målet var å starte borgerkrig..

NRK - 12 april 21 kl. 17:11

Syria brukte kjemiske våpen i 2018

Det syriske regimet brukte kjemiske våpen i et Angrep mot byen Saraqeb i 2018, konkluderer Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) i en gransking. Mandagens rapport er den andre i rekken fra OPCW om bruk av kjemiske våpen i Syria..

E24 - 12 april 21 kl. 10:53

Oljeprisen stiger etter meldinger om Angrep på Aramco-raffinerier

Oljeprisen stiger 0,45 prosent etter nyheten..

VG - 12 april 21 kl. 09:58

Den glemte krigen: Rømte fra kulene

Da krigere på kameler Angrep landsbyen, løp åtte år gamle Rokhaya Adam for livet i kuleregnet. – Jeg våkner hver natt og tror de kommer for å ta meg, forteller hun..

Dagbladet - 12 april 21 kl. 02:38

Mistenker israelsk Angrep mot atomanlegg

Iranske myndigheter beskriver hendelsen på et atomanlegg søndag som «kjernefysisk terrorisme»..

E24 - 10 mars 21 kl. 16:36

Stortinget utsatt for nytt IT-Angrep: - Et Angrep på vårt demokrati

Stortinget er igjen rammet av et IT-Angrep. Angrepet er knyttet til sårbarheter hos Microsoft Exchange, som flere virksomheter er rammet av..

Aftenposten - 10 mars 21 kl. 15:20

IT-Angrep mot Stortinget: – Et Angrep på vårt demokrati

Stortinget er igjen rammet av et IT-Angrep. – Stortinget kunne ikke avverget Angrepet, sier stortingspresidenten..

VG - 10 mars 21 kl. 15:18

Stortinget utsatt for nytt IT-Angrep: - Et Angrep på vårt demokrati

Stortinget er igjen rammet av et IT-Angrep. Angrepet er knyttet til sårbarheter hos Microsoft Exchange, som flere virksomheter er rammet av..

Dagbladet - 11 april 21 kl. 05:43

Brutal tirade: «Denne dumme drittsekken»

På et lukket møte for republikanere på Mar-a-Lago holdt ikke USAs forrige president, Donald Trump, seg til manukriptet. I stedet gjentok han løgnen om at valget ble stjålet og gikk til et voldsomt Angrep på republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell..

NRK - 26 mars 21 kl. 02:24

Angrep på saudisk oljeterminal

Et rakettAngrep utløste en brann på en oljeterminal sør i Saudi-Arabia torsdag. Energidepartement i Saudi-Arabia opplyser ikke hvem som sto bak Angrepet i Jizan-provinsen, men det kom etter en periode med flere Angrep fra Houthi-opprørerne i Jemen..

NRK - 25 mars 21 kl. 13:03

11 drept i Angrep i Niger

11 mennesker ble drept vest i Niger onsdag, da tre landsbyer ble Angrepet av væpnede menn på motosykkel. Det opplyser lokale myndigheter til AFP. Det har vært en rekke Angrep i Niger den siste tiden.

Aftenposten - 10 april 21 kl. 05:26

Politiet advarer mot planer om Angrep på spillerbussen

Politiet i Bremen har fredag kveld gått ut og advart mot planer om å angripe spillerbussen til RB Leipzig, som lørdag….

VG - 10 april 21 kl. 05:26

Politiet advarer mot planer om Angrep på spillerbussen

Politiet i Bremen har fredag kveld gått ut og advart mot planer om å angripe spillerbussen til RB Leipzig, som lørdag møter Werder Bremen..

NRK - 24 mars 21 kl. 21:00

Minst 17 drept i Angrep i Kongo

Angrepene skjedde tirsdag i landsbyene Samboko, Tcani-Tchani og Kapoka, i tillegg til et Angrep onsdag. Det rammet reisende i to kjøretøy, opplyste lokale myndigheter ifølge NTB. Myndighetene mener den beryktede ADF-militsen sto bak..

Klartale - 09 april 21 kl. 08:48

Rasende folk Angrep politiet

Bråket fortsetter i Nord-Irland..

VG - 08 april 21 kl. 12:01

Vipers skyter tilbake mot russisk Angrep: – Bare tull

Det spisser seg til før Champions League-kvartfinalen i håndball. I sosiale medier ironiserer Vipers-motstander Rostov-Don over den norske klubbens ønske om markedsrettigheter og null tilskuere i lørdagens «hjemmekamp» i Russland..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 12:02

Vipers skyter tilbake mot russisk Angrep: – Bare tull

Det spisser seg til før Champions League-kvartfinalen i håndball. I sosiale medier ironiserer Vipers-motstander….

NRK - 07 mars 21 kl. 04:19

Angrep kvinne etter utforkjøring

I Bærum ble en kvinne Angrepet og lettere skadd da to menn Angrep henne etter at hun meldte fra til politiet om en utforkjøring på Grindaberget i natt. De to løp fra bilen gikk til Angrep på henne med spark og slag, opplyser politiet..

NRK - 23 mars 21 kl. 02:37

FN fordømmer Syria-Angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer på det sterkeste den siste Angrepsbølgen nordvest i Syria. Søndag ble 11 drept i et artilleriAngrep mot et sykehus i Atarib i Aleppo-provinsen. Det er også meldt om Angrep mot boliger og flyktningleirer..

NRK - 08 april 21 kl. 03:34

Syria melder om israelsk luftAngrep

Det syriske luftforsvaret har skutt ned raketter fra det som sies å være et israelsk Angrep mot Damaskus, melder det statlige syriske nyhetsbyrået Sana. Fire soldater skal ha blitt såret i Angrepet, som også førte til materielle skader..

NRK - 22 mars 21 kl. 10:35

Minst 40 drept i Angrep i Niger

Minst 40 personer er drept i flere Angrep mot landsbyer i Niger, nær grensen til Mali, ifølge myndighetene. Det er foreløpig ikke kjent hvem som står bak Angrepet, melder DPA. Niger og Sahel-regionen har i flere år vært herjet av et jihadistopprør..

VG - 07 april 21 kl. 09:27

Medier: Israel Angrep iransk skip i Rødehavet

Et iransk skip er Angrepet i Rødehavet, og Israel informerte ifølge New York Times på forhånd USA om Angrepet..

NRK - 05 april 21 kl. 18:57

Flere hundre fanger rømte

I Nigeria har hundrevis av innsatte rømt etter at en tungt bevæpnet styrke Angrep et fengsel sørvest i landet. Angriperne sprengte seg inn i Owerri-fengselet i delstaten Imo, der minst 1500 fanger holdes. De forsøkte også å rane politiets våpenlager..

NRK - 05 april 21 kl. 17:25

Islamister drept i Mosambik

Militæret i Mosambik sier de igjen har kontrollen på havnebyen Palma, en og en halv uke etter at ekstreme islamister Angrep byen. Utenlandske arbeidere ble evakuert under de harde kampene. Kommandanten sier et betydelig antall militante ble drept..

NRK - 05 april 21 kl. 17:02

Fauci sier Angrep er «bisarre»

USAs ledende ekspert på smittevern, Anthony Fauci, sier Angrepene på ham fra politikere på ytre høyre er «bisarre». Fauci har ledet kampen mot koronaviruset under Donald Trump og Joe Biden, men er nylig kalt «sosiopat» og «løgner» av Trumps allierte..

E24 - 05 april 21 kl. 10:10

Amazon innrømmer at sjåfører kan måtte tisse på flaske

Netthandelsgiganten gikk til Angrep på et amerikansk kongressmedlem etter tisseflaske-tweet. Nå innrømmer selskapet at det tok feil. – Vi skylder representanten en unnskyldning..

Aftenposten - 05 april 21 kl. 10:10

Amazon innrømmer at sjåfører kan måtte tisse på flaske

Netthandelsgiganten gikk til Angrep på et amerikansk kongressmedlem etter tisseflaske-tweet..

VG - 05 april 21 kl. 07:40

Angrep på frie medier

I en pandemi er det nødvendig å innføre inngripende tiltak for å redusere smittefaren. I noen europeiske land har myndighetene brukt anledningen til å gjøre noe helt annet. De trapper opp Angrepene på frie medier og organisasjoner..

NRK - 04 april 21 kl. 22:52

Mosambik har kontroll på Palma

Hæren i Mosambik sier de har tatt tilbake kontroll over kystbyen Palma, halvannen uke etter at jihadister gikk til Angrep på byen. Rundt 100 jihadister innledet 24. mars en offensiv mot Palma, en strategisk viktig kystby i Mosambik..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt