Andre

Fredag, 27 November, 12:33

Nyheter om Andre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 nov. 20 kl. 11:54

Koronasmitte kom fra Andre mottak

Flere av beboerne på Vinstra mottak skal ha blitt overført fra Andre mottak i løpet av de siste ukene, ifølge Nord-Fron kommune. 43 koronatilfeller ble registrert der i går, og smittesporing viser at viruset trolig har kommet fra Andre asylmottak..

Aftenposten - Igår: 06:18

Det er mange ubesvarte spørsmål før årets jul. Slik løser Andre land i Europa julen med smittetiltak.

Først neste uke vil norske helsemyndigheter bestemme seg for hvilke regler som skal gjelde for julen. Andre europeiske land har allerede advart om strenge smittevernregler..

Aftenposten - Igår: 13:38

Anestesilegene reagerer voldsomt mot korona-anbefalingene: Mener etikkutvalg er på villspor

Eldre over 65 år og Andre utsatte personer bør få de første dosene med vaksine mot korona først. Det er anbefalingene fra en etikkgruppe. Anestesilegene mener helsepersonell som risikerer å bli smittet eller smitte Andre, må prioriteres..

Aftenposten - Igår: 13:38

Anestesilegene reagerer voldsomt på korona-anbefalingene: Mener etikkutvalg er på villspor

Eldre over 65 år og Andre utsatte personer bør få vaksine mot korona først, mener etikkgruppe. Helsepersonell som risikerer å bli smittet eller å smitte Andre, må prioriteres, mener anestesilegene..

VG - I førrgår: 09:09

Andre corona-bølge krever bedre begrunnelser

Nå er vi godt inne i Andre omgang i kampen mot viruset. Denne gangen må alle inngripende smitteverntiltak bygge på betryggende menneskerettsvurderinger og sikre sårbare grupper..

VG - I førrgår: 16:44

Ingenting skremmer Fossesholm (19): – Når Andre er redde, så elsker jeg det

BEITOSTØLEN (VG) Når Andre trekker seg i de mest utfordrende bakkene, gir Helene Marie Fossesholm (19) bånn gass. Uten frykt..

Aftenposten - I førrgår: 16:45

Ingenting skremmer Fossesholm (19): – Når Andre er redde, så elsker jeg det

BEITOSTØLEN (VG) Når Andre trekker seg i de mest utfordrende bakkene, gir Helene Marie Fossesholm (19) bånn gass. Uten frykt..

NRK - 23 nov. 20 kl. 16:40

Minst sju omkom i jordskred

Sju mennesker er bekreftet omkommet etter at et jordskred rammet et diskotek i Puerto Valdivia nordvest i Colombia. Ni Andre ble skadd, og det letes etter flere Andre. Det har regnet kraftig i området de siste dagene..

NRK - 23 nov. 20 kl. 05:33

Hongkong-aktivister erkjenner skyld

Demokratiforkjemperen Joshua Wong sier at han og to Andre aktivister erkjenner straffskyld for å ha deltatt i en demonstrasjon mot politiet i fjor. Wong stilles for retten sammen med to Andre profilerte aktivister – Ivan Lam og Agnes Chow – mandag..

Aftenposten - 13 nov. 20 kl. 07:00

Merkevarene noen elsker og Andre hater

Noen gjør dem til en livsstil. Andre vil heller dø enn å bruke dem. Hva er det med Tesla, Nike, Grandiosa og enkelte Andre merker?.

VG - 21 nov. 20 kl. 03:48

Franske helsemyndigheter: – Toppen av den Andre bølgen er nådd

For første gang siden begynnelsen av den Andre smittebølgen ser franske helsemyndigheter lys i horisonten. Samtidig venter de at dødstallet vil overstige 50 000 i løpet av året..

NRK - 18 nov. 20 kl. 19:02

To av tre saknar kontakt med Andre

Nesten kvar tredje nordmann føler seg einsame, medan to tredelar av oss saknar meir kontakt med Andre menneske. Blant dei som er under 25 år, seier halvparten at dei føler seg einsame, viser ei undersøking frå Opinion..

VG - 18 nov. 20 kl. 15:12

Faktisk.no: Nei, Andre sykdommer som influensa slår ikke ut som positiv covid-19-test

Det stemmer ikke at man kan få positivt utslag på en koronatest hvis man har Andre sykdommer, som influensa, forkjølelse og kikhoste..

NRK - 45 minutter siden

Nye positive prøvar i skiskyting

Folk frå det italienske og polske skiskyttarforbundet har testa positivt for koronaviruset, melder det internasjonale skiskyttarforbundet. Dei to nasjonane er no i karantene i Finland. Frå før er fem Andre nasjonar råka av positive testar..

NRK - 1 time siden

Smittetallet går ned i Bergen

R-tallet i Bergen har gått ned fra 0,8 til 0,6. Det betyr at hver smittede person i snitt smitter 0,6 Andre. – Det betyr at tiltakene virker og at befolkningen gjør jobben, sier adm.

NRK - 3 timer siden

Iransk diplomat i retten i Belgia

I Belgia startar ei rettssak fredag der ein iransk diplomat og 3 Andre iranarar er tiltalte for å ha planlagd eit bombeåtak. Påtalemakta meiner dei tiltalte planla eit åtak mot eit møte i ei opposisjonsgruppe i eksil..

Aftenposten - 5 timer siden

– Mangfoldet i Oslos nærskoger er like viktig å ta vare på som jungel og savanner i Andre land

Han har besøkt alle nasjonalparkene i Norge. Nå håper Leif Ryvarden (85) at det kommer en i hovedstaden..

E24 - 5 timer siden

Longship med nytt fond: Jakter gull blant småbedriftene

Private equity-forvalteren Longship har funnet sin nisje i «underskogen» av norske bedrifter. Nå har de hentet 1,7 milliarder til sitt Andre fond..

Aftenposten - 14 timer siden

Mann dømt for voldtekt på nachspiel i Bergen i fjor

En 32 år gammel mann er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne i februar i fjor. Sammen med to Andre menn var han på nachspiel med kvinnen..

NRK - 18 timer siden

Granskar politivald mot svart mann

Fleire franske politifolk er suspenderte etter at ein video som syner at dei utan grunn angreip ein svart mann i Paris blei offentleggjort, melder Al Jazeera. Ni Andre personar blei også slått av dei same politifolka, ifølge nettstaden Loopsider..

NRK - 19 timer siden

Høie: Utbrot «gjekk under radaren»

Bergens Tidende skriv at det gjekk åtte veker med åtvaringar frå fagmiljøet før FHI konkret opna for testing av eldre personar med Andre symptom enn luftvegsplager. Helseminister Bent Høie beklagar at fleire smittetilfelle derfor gjekk under radaren..

NRK - 20 timer siden

Nærmere utslippsfri Hurtigbåt

Trøndelag, Vestland, Nordland og Troms-og-Finnmark får 56 millioner kroner fra Miljødirektoratets program Klimasats. Trøndelag skal utvikle verdens mest energieffektive og utslippsfrie hurtigbåt – i samarbeid med de Andre fylkeskommunene..

NRK - 20 timer siden

14 år i fengsel for valdtekter

Ein mann i slutten av 40-åra er i Lister tingrett dømd til forvaring i 14 år, med ei minstetid på ni år, for fleire valdtekter mot fleire kvinner. Mannen sonar allereie ein tidlegare dom for fleire Andre valdtekter, skriv avisa Lister 24..

Klartale - 21 timer siden

Gulraiz Sharif etter eventyrlig debut: – Presset er veldig stort for å levere videre

Boka «Hør her'a!» har fått strålende kritikk og er nominert til to viktige bok-priser. Gulraiz Sharif jobber nå med å finne en stemme til sin Andre bok..

E24 - Igår: 09:41

Sverige holder renten uendret på null, utvider støttekjøp

Den svenske sentralbanken nedjusterer utsiktene i takt med at den Andre smittebølgen skyller over Sverige. For å støtte økonomien økes støttekjøpene med 200 milliarder svenske kroner til 700 milliarder, og perioden forlenges ut 2021..

Aftenposten - Igår: 09:09

Én skole er stengt i Groruddalen. Vurderer strengere smittetiltak på Andre skoler

Oslo kommune vurderer å innføre innstramminger på skoler i enkelte deler av hovedstaden, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Dagbladet - Igår: 03:52

- Feil vaksineprioritering

Helsepersonell med høy risiko for å bli smittet og å smitte Andre må prioriteres ved coronavaksinering, mener styret i foreningen for anestesileger..

Aftenposten - Igår: 21:29

Dag Solstad om Maradona: – Han gjorde det så enkelt

Dag Solstad (79) satt på tribunen under kvartfinalen mellom England og Argentina i 1986-VM, men fikk ikke med seg at «Guds hånd» hjalp Maradona på Andre siden av banen..

VG - Igår: 21:29

Dag Solstad om Maradona: – Han gjorde det så enkelt

Dag Solstad (79) satt på tribunen under kvartfinalen mellom England og Argentina i 1986-VM, men fikk ikke med seg at «Guds hånd» hjalp Maradona på Andre siden av banen..

Aftenposten - Igår: 19:00

Nå er han ensom islending i AaFK: – Litt rart

Da David Olafsson ble hentet til AaFK var det tre Andre islendinger i klubben. Nå er han den eneste igjen..

Aftenposten - Igår: 16:53

Pandemien sendte noen verdensledere til himmels, mens Andre sliter

Smitten ser ut til å ha påvirket oppslutningen om mange verdensledere..

NRK - Igår: 16:14

19 smittet på sykehjem i Rogaland

Tolv beboere og sju ansatte ved et sykehjem i Vindafjord kommune i Rogaland er smittet av covid-19. To eldre kvinner er døde. En kvinne i 90-årene døde lørdag på sykehjemmet Vindafjordtunet.

NRK - Igår: 15:51

9 av 10 følger reglene i Oslo

9 av 10 følger smittevernreglene i Oslo ifølge ny undersøkelse som er utført på oppdrag fra Oslo kommune. Andre funn fra undersøkelsen viser at 8 av 10 er uenig i at tiltakene er for strenge. Like mange sier de kjenner reglene godt eller svært godt..

E24 - Igår: 12:41

Mange kjøpte sin første båt i år. Det vises på skadetallene.

Koronaen har slått ut på forsikringstallene. Mens noen erstatninger har økt kraftig, har det vært betydelig nedgang i Andre utbetalinger..

Aftenposten - I førrgår: 12:17

Sandnes Ulf har fått dato for avgjørende kamp

Jerv Grimstad er for Andre gang i år rammet av korona-smitte, men nå er laget klarert for kamp mot Sandnes Ulf..

NRK - I førrgår: 12:20

Nytt dødsfall på Vindafjordtunet

En beboer ved Vindafjordtunet sykehjem har dødd grunnet koronasmitte, melder Grannar. Det er den Andre personen som har død av smitte ved sykehjemmet..

NRK - I førrgår: 10:59

To norske nominerte til Fifa-pris

Barcelona-proffen Caroline Graham Hansen er ein av 11 spelarar som kan bli kåra til årets spelar av Det internasjonale fotballforbundet. LSK-trenar Hege Riise har også blitt nominert, saman med sju Andre høgprofilerte trenarar..

NRK - I førrgår: 06:40

– Har teke seg inn i Kalbajar

Det aserbajdsjanske forsvaret seier at styrkane deira har teke seg inn i Kalbajar-regionen, som er den Andre av tre regionar Armenia skal overlate til landet, melder AFP. Overtakingane er som del av ei våpenkvile etter tre veker med blodig konflikt..

NRK - I førrgår: 05:39

Trump vurderer og benåde Flynn

USAs president Donald Trump vurderer å benåde sin tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, skriver blant Andre Axios og New York Times. Ifølge deres kilder vurderes Flynn blant en rekke personer Trump vil benåde før han går av..

NRK - I førrgår: 05:39

Trump vurderer å benåde Flynn

USAs president Donald Trump vurderer å benåde sin tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, skriver blant Andre Axios og New York Times. Ifølge deres kilder vurderes Flynn blant en rekke personer Trump vil benåde før han går av..

E24 - I førrgår: 22:18

Finansavisen fikk intervju før viktig børsmelding ble sluppet: Aker BioMarine legger seg flate

Oslo Børs liker ikke at børsnoterte selskaper deler informasjon med hverken journalister eller Andre utenforstående før markedet har blitt informert. Det gjorde Aker BioMarine tirsdag og nå beklager de..

NRK - I førrgår: 21:51

Flere tiltalt i Khashoggi-saken

Ytterligere seks saudiarabiske borgere er tiltalt i Tyrkia i forbindelse med drapet på journalisten Jamal Khashoggi i Saudi-Arabias konsulat i Istanbul i 2018. 26 personer er nå tiltalt i saken, som hadde sitt Andre rettsmøte tirsdag, melder Reuters.

NRK - I førrgår: 20:32

Flertall vil ha Al-Samarai på Andre

Nominasjonskomiteen i Oslo Arbeiderparti har valgt en delt innstilling om 2. og 7. plassen på lista til stortingsvalget neste år.

NRK - I førrgår: 19:57

Vil fjerne jobbkarantene for Irland

Folkehelseinstituttet anbefaler at arbeidsreisende fra Irland får unntak for innreisekarantene. FHI anbefaler også å fjerne innreisekarantene for tre regioner i Finland, men innføre karantene for fire Andre finske regioner fra lørdag..

NRK - I førrgår: 17:22

Oslo Børs opp nesten 2 prosent

Hovedindeksen på Oslo Børs steg tirsdag med 1,94 prosent til 935,09 poeng, hjulpet av blant Andre Entra og Equinor. Etter tirsdagens oppgang er hovedindeksen nå i pluss siden årsskiftet. Oppgangen året sett under ett er nå 0,39 prosent, skriver E24..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt