Anbefaler

Mandag, 19 April, 23:24

Nyheter om Anbefaler

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 15 april 21 kl. 16:57

FHI Anbefaler å ta bort vaksinen AstraZeneca

Regjeringen vil bruke mer tid på å vurdere om Norge skal bruke AstraZeneca-vaksinen. Folkehelse-instituttet Anbefaler å slutte å bruke vaksinen videre..

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler inngripende tiltak

Helsedirektoratet og FHI Anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De Anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler strenge tiltak

Helsedirektoratet og FHI Anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De Anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

VG - 13 april 21 kl. 14:09

Helsedirektoratet Anbefaler å starte gjenåpningsplanen for Norge fredag

Helsedirektoratet Anbefaler å starte gjenåpningen av Norge 16.april..

VG - 10 april 21 kl. 14:06

Anbefaler å fjerne tiltak på Haugalandet

Helsedirektoratet Anbefaler at de regionale tiltakene oppheves i Bokn, Haugesund, Karmøy, Sveio, Tysvær, Utsira og Vindafjord.

NRK - 08 april 21 kl. 11:55

Anbefaler Pfizer for de under 50

Australias myndigheter Anbefaler at innbyggere under 50 år får Pfizers koronavaksine istedenfor AstraZeneca-vaksinen, men sier at det er opp til de det gjelder om de vil ha AZ-vaksinen eller ikke. Statsminister Scott Morrison sier at det er veldig lav risiko knyttet til å ta AZ-vaksinen, men at risikoen likevel er alvorlig..

NRK - 12 mars 21 kl. 12:11

Anbefaler fortsatt strenge tiltak

Helsedirektoratet Anbefaler at strenge innreiserestriksjoner opprettholdes inntil videre, i første omgang til midten av april, skriver de i sin vurdering til Helse- og omsorgsdepartementet. De Anbefaler også at det ikke gis unntak for innreise- og karantenebestemmelser for toppidrettsutøvere. De strenge innreiserestriksjonenen skulle i utgangspunktet skulle vare til 19.

NRK - 03 april 21 kl. 16:42

Anbefaler rødt nivå på skoler

Kommuneoverlegen i Fredrikstad Anbefaler at skolene i kommunen blir satt i rødt nivå fra og med tirsdag 6. april. Det vil si den første skoledagen etter påskeferien.

NRK - 03 april 21 kl. 10:53

Anbefaler å godta dommen

Kommunedirektøren i Lillestrøm Anbefaler politikerne å godta dommen der kommunen må betale erstatning til 14 huseiere på et søppeldeponi. I lagmannsretten ble huseierne tilkjent 35 millioner kroner i erstatning. Kommunestyret avgjør saken 14.

VG - 29 mars 21 kl. 22:09

Canada: Ekspertutvalg Anbefaler at AstraZeneca ikke blir brukt på personer under 55 år

Etter en kort pause i bruken av AstraZeneca-vaksinen i Canada, Anbefaler et kanadisk ekspertutvalg å fullstendig stanse bruken av vaksinen på alle under 55 år..

VG - 29 mars 21 kl. 22:09

Canada: Ekspertutvalg Anbefaler at AstraZeneca ikke brukes på personer under 55 år

Etter en kort pause i bruken av AstraZeneca-vaksinen i Canada, Anbefaler et kanadisk ekspertutvalg å fullstendig stanse bruken av vaksinen på alle under 55 år..

Aftenposten - 28 mars 21 kl. 09:15

Derfor Anbefaler hun ALLE å gå over denne broen

Prest og forfatterdebutant: Anbefaler ALLE å gå over denne broen.

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:07

Anbefaler bruk av munnbind

Bodø kommune Anbefaler innbyggerne å bruke munnbind innendørs i det offentlige rom, som for eksempel kollektiv transport og i butikker. De Anbefaler også begrenset sosial kontakt. Bakgrunnen er at smittetallene har økt mye de siste dagene..

NRK - 1 time siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun Anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De Anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 11 timer siden

Betydeleg snøskredfare

Varsom.no melder om betydeleg snøskredfare i fleire delar av indre Vestland. Høgare temperaturar fører til våt snø over skarelag som kan føre til naturleg utløyste skred.

VG - 19 mars 21 kl. 18:34

WHO Anbefaler fortsatt AstraZeneca-bruk

Verdens helseorganisasjon (WHO) sier det ikke finnes data som viser økning av blodpropptilfeller blant personer vaksinert med AstraZeneca. De Anbefaler videre bruk av vaksinen..

NRK - 15 april 21 kl. 16:07

Utsetter AstraZeneca-avgjørelse

FHI Anbefaler å droppe AstraZeneaca-vaksinen i Norge. Regjeringen vil likevel vente med avgjørelsen om å ta AstraZeneaca-vaksinen ut av vaksinasjonsprogrammet, sier helseminister Bent Høie. Vaksinen knyttes til tilfelller av alvorlige og sjeldne blodpropper, men regjeringen vil at dette skal utredes videre..

VG - 15 april 21 kl. 16:02

Regjeringen venter med AstraZeneca-avgjørelse

FHI Anbefaler å droppe AstraZeneca – regjeringen vil vente med å ta avgjørelsen..

NRK - 19 mars 21 kl. 17:10

Anbefaler fortsatt bruk av vaksine

WHO Anbefaler videre bruk av AstraZenecas vaksine.

NRK - 19 mars 21 kl. 17:10

WHO Anbefaler bruk av AstraZeneca

Verdens helseorganisasjon Anbefaler videre bruk av AstraZenecas vaksine. WHO sier det ikke foreligger data som viser økning i tilfeller av blodpropp hos dem som har tatt vaksinen, og at fordelene oppveier ulempene med vaksinen..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 15:48

Utsetter beslutningen om bruk av Astra Zeneca-vaksinen til 10. mai

FHI Anbefaler å ta vaksinen ut av vaksinasjonsprogrammet. Regjeringen mener det trengs mer informasjon før de kan ta en….

NRK - 15 april 21 kl. 13:27

1 million koronadødsfall i Europa

Det er registrert over 1 million koronarelaterte dødsfall i de 53 landene som hører inn under Europa-kontoret til Verdens helseorganisasjon (WHO). WHOs Europa-sjef Hans Kluge informerte om den dystre milepælen på en pressekonferanse i Hellas torsdag. Han la til at situasjonen fortsatt er alvorlig, med rundt 1,6 millioner nye smittetilfeller i uken.

NRK - 15 april 21 kl. 08:07

DNB vil kjøpe Sbanken

DNB ønsker å kjøpe samtlige aksjer i Sbanken for 11,1 milliarder kroner. Styret i Sbanken Anbefaler aksjonærene å takke ja til tilbudet. Staten eier 34 prosent av DNB..

NRK - 15 april 21 kl. 05:40

Vil utrede erstatning for slaveri

Justiskomiteen i den amerikanske kongressen Anbefaler at det blir utrdet om det skal utbetales erstatning til etterkommere av slavene, skriver New York Times. Det kan også bli aktuelt med en nasjonal beklagelse for rasesiskriminering..

E24 - 18 mars 21 kl. 17:06

EUs legemiddeltilsyn Anbefaler fortsatt bruk av AstraZenecas vaksine

EUs legemiddeltilsyn sier AstraZenecas vaksine er trygg og Anbefaler fortsatt bruk. EMA har gransket rapporter om blodpropp hos enkelte som har fått vaksinen..

Dagbladet - 18 mars 21 kl. 14:43

Anbefaler to meter avstand

FHI-direktør Camilla Stoltenberg sier at de allerede Anbefaler befolkningen å holde to meter avstand, og at det vurderes løpende om rådet skal bli strengere..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 15:45

Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen

Gjenåpningen av Norge kan starte fredag, Anbefaler Helsedirektoratet og FHI..

NRK - 13 april 21 kl. 14:11

Anbefaler gjennåpning fra fredag

Regjeringen bør gå i gang med trinn én i gjenåpningsplanen for Norge fra fredag av, ifølge anbefalinger fra Helsedirektoratet. Det innebærer blant annet flere besøkende og oppheving av skjenkestopp. Regjeringen holder pressekonferansen klokken 16..

Dagbladet - 13 april 21 kl. 14:01

Nye anbefalinger om nasjonale tiltak

Helsedirektoratet Anbefaler regjeringen å iverksette første trinn av den nasjonale gjenåpningsplanen fra 16. april..

E24 - 13 april 21 kl. 14:05

Helsedirektoratet: Gjenåpningningen av Norge kan starte

Gjenåpningen av Norge kan starte fra fredag av, Anbefaler Helsedirektoratet. Det innebærer blant annet flere besøkende og oppheving av nasjonal skjenkestopp..

E24 - 13 april 21 kl. 14:05

Helsedirektoratet Anbefaler regjeringen å starte gjenåpningsplanen for Norge fredag

Regjeringen bør gå i gang med trinn én i gjenåpningsplanen for Norge fra fredag av. Det innebærer blant annet flere besøkende og oppheving av skjenkestopp..

E24 - 13 april 21 kl. 14:05

Helsedirektoratet og FHI: Gjenåpningen av Norge kan starte

Gjenåpningen av Norge kan starte fredag, Anbefaler Helsedirektoratet og FHI. Det betyr at oppheving av nasjonal skjenkestopp og mulighet for flere gjester..

E24 - 13 april 21 kl. 13:07

USAs legemiddeltilsyn Anbefaler pause av Johnson & Johnson-vaksinen

USAs legemiddeltilsyn (FDA) vil sette bruken av vaksinen på pause mens den undersøkes nærmere..

VG - 13 april 21 kl. 13:06

USAs legemiddeltilsyn Anbefaler pause av Johnson & Johnson-vaksinen

USAs legemiddeltilsyn (FDA) vil sette bruken av vaksinen på pause mens den undersøkes nærmere..

NRK - 17 mars 21 kl. 09:43

Anbefaler å fjerne innreiseforbud

Det svenske Folkehelseinstituttet anbefale å fjerne innreiseforbudet fra Norge og Danmark, melder Sveriges Radio. I en rapport Anbefaler instituttet at det bør gjelde de samme reglene for innreise til Sverige fra Norge og Danmark som for andre EU-land. Regjeringen skal nå gå gjennom rapporten.

NRK - 12 april 21 kl. 07:16

Anbefaler ikke Gaustad

Oslo kommune har så mange innvendinger mot sykehusplanene på Gaustad at plan- og bygningsetaten ikke vil anbefale dem. Planene blir sendt på høring i dag. Etaten sier et betinget ja til Aker, men vil ikke konkludere når det gjelder Gaustad..

E24 - 12 april 21 kl. 06:00

Analytikere: Dette tror vi om lakseaksjene fremover

Analytikerne venter lysere tider for coronarammede lakseaksjer når restauranter og hoteller åpner igjen. Dette er aksjene de Anbefaler å kjøpe nå..

NRK - 09 april 21 kl. 09:54

Anbefaler start av klimakommisjon

Staten må ivareta sin menneskerettslige plikt til å sikre liv og helse gjennom å avverge farlige klimaendringer, mener NIM, melder Rett24. NIM mener det bør opprettes en uavhengig klimakommisjon med lovfestet mandat til å gi råd om utslippskutt..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 18:33

Utvalg Anbefaler mer skjevfordeling av vaksinen. Nå krever byrådslederen svar fra regjeringen.

Vil regjeringen følge Holden-utvalgets tydelige råd om betydelig mer skjevfordeling av vaksiner?.

VG - 08 april 21 kl. 13:25

Helland fnyser av egen pris på Eliteserien Fantasy: – Jeg er altfor dyr

Etter uker med venting og utsettelser nærmer fotballsesongen seg med stormskritt. Lillestrøm-profilen Pål André Helland Anbefaler ikke seg selv, til tross for stor prisnedgang..

NRK - 07 april 21 kl. 21:09

Åpner for nye nasjonakparker

Sunnmørsalpene i Ørsta og fjellet Hornelen i Bremanger er blant de fire nye områdene Miljødirektoratet Anbefaler å utrede for å se om de bør bli nasjonalparker eller landskapsvernområde. Rundt 10 prosent av Fastlands-Norge er vernet som nasjonalpark..

NRK - 07 april 21 kl. 19:34

Belgia stanser vaksinering

Belgia vil fra nå av bare gi AstraZenecas koronavaksine til personer over 55 år, opplyser helsedepartementet i landet. Beslutningen er basert på «nylige vitenskapelige råd», opplyser departementet i en uttalelse onsdag kveld. Belgia vil i stedet tilby vaksiner fra Moderna eller Biontech-Pfizer for personer mellom 18 og 55 år, skriver NTB.

VG - 09 mars 21 kl. 10:07

Anbefaler skjenkestopp og påbud om hjemmekontor

Helsedirektoratet Anbefaler av det forskriftsfestes at det innføres nasjonal skjenkestopp og påbud om hjemmekontor..

VG - 09 mars 21 kl. 10:07

Hvis smittetrenden ikke snur: Anbefaler skjenkestopp og påbud om hjemmekontor

Helsedirektoratet Anbefaler at det forskriftsfestes at det innføres nasjonal skjenkestopp og påbud om hjemmekontor når det er mulig dersom lokale og regionale tiltak ikke er tilstrekkelig til å snu smittetrenden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt