Anbefaler

Thursday, 17 October, 07:08

Nyheter om Anbefaler

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 Oct 19 kl. 23:08

Anbefaler å koke vann på Askøy

På grunn av en teknisk feil i vannbehandlingsanlegget på Kleppe i Askøy kommune, Anbefaler kommunen nå innbyggerne om å koke vannet. Det er ikke funnet bakterier i vannet, skriver kommunen på sine nettsider..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 18:16

Etter 7000 innspill, er anbefalingen klar: Mer tid i naturen er en av endringene i skolefagene fra neste år

Fra neste år vil elevene merke endringer i de aller fleste fag. Etter å ha fått 7000 innspill, Anbefaler Utdanningsdirektoratet blant annet mer praksis ute i naturen..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 18:16

Etter 7000 innspill er anbefalingen klar: Mer tid i naturen er en av endringene i skolefagene fra neste år

Fra neste år vil elevene merke endringer i de aller fleste fag. Etter å ha fått 7000 innspill, Anbefaler Utdanningsdirektoratet blant annet mer praksis ute i naturen..

P4 - 10 Oct 19 kl. 06:51

Tviler på nytten av tarmkreftundersøkelse

Et ekspertpanel slår tvil om nytten av tarmskreftscreening. Fra 2021 vil alle nordmenn få 55 år få tilbud om undersøkelse for tarmkreft. Men i en rapport heter det at screeningen kan ha flere negative sider, og at det er usikkert om fordelene oppveier ulempene, skriver Aftenposten.

VG - 06 Oct 19 kl. 14:22

Vegtrafikksentralen advarer mot køer: – Begynner å tette seg til nå

Det ventes køer og tett trafikk på sentrale veier i forbindelse med søndagens høstferieinnfart. På fjellovergangene kan det være glatt, og veivesenet Anbefaler vinterdekk..

VG - 06 Oct 19 kl. 14:22

Vegtrafikksentralen med kø-advarsel: – Begynner å tette seg til nå

Det ventes køer og tett trafikk på sentrale veier i forbindelse med søndagens høstferieinnfart. På fjellovergangene kan det være glatt, og veivesenet Anbefaler vinterdekk..

NRK - 05 Oct 19 kl. 07:56

– Mangler kompetanse i barnevernet

80 prosent av de ansatte i barnevernstjenesten skal ha utdannelse på masternivå innen ti år, Anbefaler en rapport fra Bufdir. Nå er det kun 8 prosent som har det. Rapporten viser at det er store kompetansemangler i barnevernet, skriver Aftenposten..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 23:48

Nytt kokevarsel på Askøy

På grunn av en teknisk feil i vannbehandlingsanlegget på Kleppe Anbefaler Askøy kommune innbyggerne å koke vannet. Det er ikke gjort funn av bakterier..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 15:41

Ny Bufdir-rapport om barnevernet: Vil øke andelen ansatte med mastergrad fra 8 til 80 prosent

En ny rapport Anbefaler at 80 prosent av de ansatte i barnevernstjenestene skal ha utdannelse på masternivå innen ti år. Alle må ta obligatorisk eksamen i jus..

NRK - 01 Oct 19 kl. 20:02

Vil stenge 38 tingretter

Domstolskommisjonen foreslår å kutte antall tingretter fra 60 til 22. Domstolskommisjonen overleverte i dag sin første delrapport til justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp). Kommisjonen Anbefaler en kraftig sentralisering av domstolene..

E24 - 01 Oct 19 kl. 18:18

Ble BT-sjef som 32-åring, ga opp mediekarrieren for å bli gründer

– Det var sikkert hodeløst, og jeg Anbefaler andre gründere å holde seg på trygg lønn fra noen andre lengst mulig..

E24 - 30 Sep 19 kl. 10:20

Utvalg foreslår endringer i skatteregimet for vannkraft

Kraftskatteutvalget Anbefaler å avvikle ordningene med konsesjonskraft og konsesjonsavgift og å normalisere eiendomsskatten for vannkraftverk..

P4 - 01 Oct 19 kl. 12:28

Vil kutte fra 60 til 22 tingretter

- Mange tingretter er alt for små til å sikre god rettssikkerhet. Det mener Domstolkommisjonen som nå i ettermiddag overleverte en rapport til regjeringen, der de Anbefaler å kutte antall tingretter fra 60 til 22. Sorenskriver Yngve Svendsen som leder utvalget sier det i dag er for store forskjeller mellom tingrettene..

P4 - 01 Oct 19 kl. 13:55

– Et radikalt forslag

Det høres drastisk ut å legge ned 2 av 3 tingretter. Det sier justisminister Jæran Kallmyr som i dag mottok en rapport fra Domstolkommisjonen der de Anbefaler å kutte antall tingretter fra 60 til 22. Målet er å sikre høyere kvalitet og bedre rettsikkerhet.

NRK - 30 Sep 19 kl. 21:44

Vil ikke godkjenne Evenes-valg

Valgstyret Anbefaler av kommunestyrevalget i Evenes ikke godkjennes. Det er konklusjonen etter at valgstyret i Evenes hadde møte mandag. For to uker siden ble det oppdaget flere avvik i valgresultatet.

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 22:14

Valgstyret Anbefaler at kommunevalget i Evenes ikke godkjennes

Valgstyret Anbefaler at kommunestyrevalget i Evenes i Nordland ikke godkjennes etter at det er funnet flere avvik..

P4 - 29 Sep 19 kl. 18:16

- Tar lengre tid å selge bolig

- Nå tar det lenger tid for folk å selge bolig. Det er inntrykket Nordea nå sitter med. Banken mener dette skyldes at man kun kan låne fem ganger årsinntekten - samtidig som det har det vært flere rentehevinger det siste året.

NRK - 25 Sep 19 kl. 15:55

Vil ha 440 flere legestudenter

Norge bør få 440 flere studieplasser for medisinstudenter innen 2027, Anbefaler Grimstadutvalget. I dag tar nesten halvparten legeutdanningen i utlandet. Økningen vil gi totalt 1076 studieplasser i medisin i Norge..

P4 - 25 Sep 19 kl. 17:10

Vil ha flere legestudenter

Norge bør få 440 flere studieplasser for medisinstudenter innen 2027. Det Anbefaler Grimstadutvalget, som nå overleverer en rapport til Kunnskapsdepartementet, før den skal ut på høring. I dag tar nesten halvparten legeutdanningen i utlandet.

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 10:04

Kan bli 440 flere studieplasser for medisinstudenter i Norge

Norge bør få 440 flere studieplasser for medisinstudenter innen 2027, Anbefaler Grimstadutvalget. I dag tar nesten halvparten utdanningen i utlandet..

P4 - 25 Sep 19 kl. 06:26

Norge kan snart få ny kriselov

Norge kan snart få en ny krisefullmaktslov som kun gjelder i unntakstilstand i krisesituasjoner. Det regjeringsutnevnte utvalget som har sendt ut lovforslaget foreslår en lov som vil gi regjeringen makt til å bryte andre lover i en krisesituasjon. Den skal kun kunne brukes i helt ekstreme situasjoner, men vil kunne gi regjeringen så mye makt at lovforslaget også Anbefaler en dødmannsknapp for å hindre statskupp, skriver Klassekampen..

VG - 18 Sep 19 kl. 21:30

Anbefaler at kommunevalg ikke godkjennes

Valgstyret i Evenes i Nordland fraråder godkjenning av kommunevalget etter avviksfunn..

NRK - 20 Sep 19 kl. 15:07

Kunst trenger vedlikehold

Skulpturer, minnebautaer og annen kunst ute i Horten trenger vedlikehold. Ifølge kommunen må kunsten i verste fall fjernes om den ikke blir tatt bedre vare på. Kommunen Anbefaler at politikerne bruker 1,3 millioner på reparasjoner og vedlikehold..

NRK - 18 Sep 19 kl. 21:08

Anbefalt å ikke godkjenne valget

Valgstyret i Evenes Anbefaler at kommunevalget ikke godkjennes. Etter å ha oppdaget flere avvik i fylkesvalgstemmene i Nordland, har valgstyret valgt ny telling av kommunevalgstemmene..

P4 - 18 Sep 19 kl. 21:19

Anbefalt å ikke godkjenne valg

Valgstyret i Evenes i Nordland Anbefaler at kommunevalget ikke godkjennes. Det opplyser kommunen i kveld. Grunnen er flere avvik i valgresultatet.

NRK - 15 Sep 19 kl. 18:03

Kraftige vindkast i Oslo-området

Et tre har falt over en gangvei og noen strømkabler i Sandvika, på Ammerud i Oslo har det også falt et tre og en markise står i fare for å falle ned fra 6. etasje på Sørenga. Meteorologisk institutt Anbefaler alle å sikre eiendelene sine utendørs..

P4 - 13 Sep 19 kl. 23:44

Full fyr i brakkerigg på Lørenskog

Nødetatene har rykket ut til en brann i en brakkerigg på Lørenskog i kveld. Det er registrert 60 beboere på adressen. Så langt er det ikke meldt om alvorlige personskader.

NRK - 13 Sep 19 kl. 15:49

Melder om mye snø i fjellet

Det er meldt om at det skal snø mye i fjellet i sør-Norge. Det kan bety an være lokalt vanskelige kjøreforhold. Meteorologene Anbefaler derfor å beregne noe ekstra tid hvis du skal kjøre over fjellet og huske riktige dekk..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:19

Vil senke grensen for boliglån

Dagens mulighet til å låne opptil fem ganger så mye som du har i årsinntekt når du skal kjøpe bolig, er for høy, mener Finanstilsynet. Tilsynet Anbefaler Finansdepartementet å skjerpe boliglånsforskriften ytterligere..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 07:09

Klar beskjed fra Raymond til Jonas:- Samarbeid med MDG nasjonalt

Raymond Johansen (Ap) innrømmer at tradisjonelle Arbeiderparti-velgere har følt seg personlig angrepet av miljøpolitikken hans. Likevel Anbefaler han partiledelsen å søke samarbeid med MDG fram mot 2021..

P4 - 10 Sep 19 kl. 11:47

Foreslår strengere boliglånsforskrft

Finanstilsynet vil senke grensen for hvor mye du kan ta i boliglån. Dagens boliglånsforskrift utgår på nyttårsaften. og fra neste år bør Siv jensen innføre en ny forskrift med enda strengere regler, Anbefaler tilsynet.

E24 - 10 Sep 19 kl. 11:27

Finanstilsynet ber Siv Jensen stramme inn boliglånskravene

Dagens boliglånsforskrift utgår på nyttårsaften. Fra 2020 bør Siv jensen innføre en ny forskrift med enda strengere regler for å få boliglån, Anbefaler nå Finanstilsynet..

NRK - 08 Sep 19 kl. 03:47

Advarer mot teorier på sosiale medier

President i den norske veterinærforening Torill Moseng advarer folk mot å tro på all verdens ville teorier på sosiale medier om årsaken til at hunder blir syke. Hun Anbefaler folk å følge med på hjemmesiden til Veterinærhøyskolen og Mattilsynet..

Hegnar.no - 27 Aug 19 kl. 10:01

Anbefaler Nordea Markets «kjøp»

Analytikerne tar grep..

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 10:57

Snur om Europris - Anbefaler kjøp

Nordea Markets oppgraderer nå sin anbefaling på Europris..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt