Alvorlig kriminell handling

Fredag, 23 April, 03:15

Nyheter om Alvorlig kriminell handling

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 23 feb. 21 kl. 09:29

Tietoevry utsatt for løsepenge-angrep: – Vi anser dette som en Alvorlig kriminell handling

Tietoevry fikk mandag tekniske problemer med flere tjenester de leverer til 25 kunder..

P4 - 06 feb. 20 kl. 21:35

Utsatt for massiv vold

Den 31 år gamle kvinnen som ble drept i Sandefjord søndag ble utsatt for massiv vold. Det melder VG. Kvinnens 45 år gamle samober er siktet for drapet.

P4 - 05 feb. 20 kl. 20:12

Fryktet for kvinne som ble drept

Venner av den 45 år gamle mannen som er siktet for drap på sin samboer skal lenge ha fryktet at han ville begå en ny, Alvorlig kriminell handling. Det sier de i et intervju med TV2. Mannen er siktet for å ha drept sin 31 år gamle kjæreste i Sandefjord sist søndag, og slapp ut fra fengsel i 2018 etter å ha sonet en drapsdom.

VG - 07 juli 19 kl. 11:19

Bevæpnet politisøk i Ålesund etter funn av blod: – Mistenker Alvorlig kriminell handling

Politiet i Møre og Romsdal søker etter én eller flere skadede personer etter funn av blod og blodspor..

NRK - 29 des. 18 kl. 22:41

Sperringer opphevet på Ålgård

Politiet opphever sperringene av et område på Ålgård i Rogaland etter melding om en mulig Alvorlig kriminell handling. Politiets undersøkelser på stedet er ferdig, skriver politiet på Twitter..

VG - 26 okt. 18 kl. 11:07

Umusikalske sportsbriller i Ronaldo-saken

Cristiano Ronaldo er anklaget for en svært Alvorlig kriminell handling. Derfor passer saken dårlig sammen med tonen, stilen og sjargongen som preger sportsjournalistikken..

P4 - 18 juli 17 kl. 23:47

- Utsatt for Alvorlig kriminell handling

Politiet mener at mannen som ble funnet bevisstløs på bakken på Bjerke i Oslo i ettermiddag, ble utsatt for en Alvorlig kriminell handling. Politiet jobber fortsatt med å identifisere personer som har vært i området. Vitner har tidligere i dag fortalt om det som har sett ut som et slagsmål mellom flere personer.

P4 - 18 juli 17 kl. 18:08

Alvorlig skadet i Oslo

En mann ble i ettermiddag funnet blodig og alvorlig skadd på bakken på Bjerke i Oslo. Mannen er kjørt til Ullevål sykehus. Politiet mistenker at mannen har vært utsatt for en kriminell handling og området rundt er sperret av..

P4 - 19 juli 17 kl. 12:14

Fortatt livstruende skadet

Tilstanden for mannen som ble funnet kritisk skadd på Bjerke i Oslo i går, er fortsatt livstruende. Det opplyser politiet, som også er nærmere en identifisering av mannen. Politiet mener mannen har vært utsatt for Alvorlig kriminell handling, men det er så langt ikke meldt om pågrepne..

Dagbladet - 19 juli 17 kl. 01:00

Politiet tror mannen på Bjerke er utsatt for grov kriminalitet

Mannen som ble funnet kritisk skadd på Bjerke i Oslo tirsdag ettermiddag, er sannsynligvis utsatt for en Alvorlig kriminell handling..

NRK - 18 juli 17 kl. 23:57

Bjerke: Utsatt for noe kriminelt

Politiet bekrefter at mannen som ble funnet liggende på bakken på Bjerke tirsdag er blitt utsatt for en Alvorlig kriminell handling. Deønsker tips om hva som kan ha skjedd på Bjerke i perioden mellom klokken 15 og 16 tirsdag. Tips telefon 226669966..

NRK - 18 juli 17 kl. 17:57

Blodig mann funnet på bakken

En mann ble i ettermiddag funnet blodig på bakken på Bjerke i Oslo. Mannen er alvorlig skadet og kjørt til Ullevål sykehus. Politiet mistenker at mannen har vært utsatt for en kriminell handling og området rundt er sperret av..

P4 - 21 juli 15 kl. 10:32

-Ble påført hodeskadene

Mannen som ble funnet av politiet i Verdal med hodeskader søndag har vært utsatt for en kriminell handling. Tidligere meldte politiet at det var snakk om et uhell eller en ulykke, men etter å ha avhørt vitner og mannen selv er de nå sikre på at mannen er påført skadene av andre. Mannen ble ikke alvorlig skadet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt