Alta

Tuesday, 19 February, 17:51

Nyheter om Alta

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 Feb 19 kl. 20:44

«Universitetselgen» er skutt

Viltnemnda i Alta har skutt elgen som var truende mot folk ved universitetet og en barnehage i Alta sentrum. Etter to dagers jakt på elgen, lyktes viltnemndas jegere i Alta å ta ut elgen i kveld..

Dagbladet - 15 timer siden

Trump ber militæret i Venezuela støtte opposisjonen

USAs president Donald Trump ber Venezuelas militære akseptere opposisjonsleder Juan Guaidos tilbud om amnesti. Trump sier alternativet er «å miste alt»..

NRK - 18 timer siden

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..

VG - 06 Feb 19 kl. 21:11

Aggressiv elg skutt i Finnmark

Etter å ha skremt flere innbyggere måtte Alta-kjenningen til slutt bøte med livet..

NRK - 16 Jan 19 kl. 00:21

To skadd i trafikkulykke ved Alta

To personer ble lettere skadd da en personbil kjørte inn i et vogntog på E45 fem mil fra Alta i Finnmark tirsdag kveld. Ulykken skjedde da vogntoget skulle svinge ut av veien, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 30 Jan 19 kl. 11:54

Økende ungdomskriminalitet

Det er økende ungdomskriminalitet i Finnmark. Det er Alta som drar opp snittet, det kom fram da Påtaleleder Morten Daae la frem status for Finnmark politidistrikt i dag, det skriver Altaposten..

Dagbladet - 28 Jan 19 kl. 21:45

Kartlagt 24 000 mynter: Fant «middelalderens Euro» i Alta

Professor Svein Harald Gullbekk ved Kulturhistorisk museum er over middels opptatt av penger. Helst tusen år gamle penger..

VG - 13 Jan 19 kl. 06:47

Kvinne i 20-årene pågrepet for knivstikking i Alta

En mann har blitt knivstukket gjentatte ganger i en bolig i Alta. Politiet har pågrepet en jevngammel kvinne mistenkt for knivstikkingen..

NRK - 13 Jan 19 kl. 05:51

Mann knivstukket i Alta

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Mannens tilstand er ukjent..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 05:54

Ikke livstruende for knivstukket mann i Alta

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger på en privat adresse i Alta. En jevnaldrende kvinne er pågrepet mistenkt for knivstikkingen..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 05:54

Ikke alvorlig for knivstukket mann i Alta

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger på en privat adresse i Alta. En jevnaldrende kvinne er pågrepet mistenkt for knivstikkingen..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 05:54

Mann i Alta knivstukket gjentatte ganger, kvinne pågrepet

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger på en privat adresse i Alta. En kvinne er mistenkt for knivstikkingen. Mannens tilstand er ukjent..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 05:54

Mann knivstukket gjentatte ganger av kvinne i Alta

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta..

NRK - 23 Jan 19 kl. 20:28

Hurtigbåter stoppes av søppel

Hurtigbåten mellom Alta og Hammerfest har flere ganger fått stans fordi det ligger plastsøppel fra oppdrettsnæringa i sjøen. Ifølge iFinnmark.no fikk båtene problemer på grunn av søppel over 20 ganger i fjor.

VG - 02 Jan 19 kl. 19:24

Mattilsynet jakter aggressiv rev i Alta

Mattilsynet vil finne og avlive den aggressive reven som angrep en baby i en barnevogn i Alta..

NRK - 13 Jan 19 kl. 05:51

Kvinne pågrepet for knivstikking

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Mannens tilstand er ukjent. Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 4.

NRK - 13 Jan 19 kl. 09:23

Ikkje livstrugande etter knivstikk

Mannen i 20-åra som blei stukken fleire gonger med kniv av ei kvinne i Alta i natt, er ikkje livstrugande skadd. – Han er på helsesenteret og blir behandla med skadar i ein arm, og i overkroppen, seier Eirik Pedersen i Finnmark politidistrikt..

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:13

«Melkeruta» er kansellert

Widerøes fly langs Finnmarkskysten er kansellert. Flyet skulle egentlig ha reist innom Alta, Hammerfest, Honningsvåg, Mehamn, Båtsfjord, Vadsø og Tromsø i løpet av ettermiddagen..

NRK - 13 Jan 19 kl. 09:23

Ikkje alvorleg skadd av knivstikk

Mannen i 20-åra som blei stukken fleire gonger med kniv av ei kvinne i Alta i natt, er ikkje alvorleg skadd. Han har fått behandling for stikkskadar i armen og blir no avhøyrt, skriv politiet på Twitter..

NRK - 11 Jan 19 kl. 18:21

Rever hadde ikke rabies

Etter at en rev angrep en baby i en barnevogn i Alta i forrige uke, avlivet viltnemnda to rever. Begge var angrepet av reveskabb, men ingen av dem hadde rabies, ifølge Mattilsynet. De to revene var avmagret, noe som kan forklare oppførselen..

E24 - 14 Jan 19 kl. 10:10

Lundin Petroleum jekker opp oljereservene – men nye tall fra Barentshavet uteblir

Lundin Petroleum jekker opp reservene sine for femte år på rad, mye takket være Johan Sverdrup-feltet. De oppdaterte tallene for Alta- og Gohta-funnene i Barentshavet er imidlertid ikke klare ennå..

NRK - 26 Dec 18 kl. 11:01

Tenåring tiltalt for grov vold

En tenåring hjemmehørende i Alta er tiltalt for å ha knivstukket en annen mann. Hendelsen skjedde tidligere i år. Sammen med en mann i 20-årene er tenåringen tiltalt for grov vold i en sak som starter opp i Alta tingrett på nyåret..

NRK - 20 Dec 18 kl. 23:13

Person frigjort etter ulykke i Alta

Personen som satt fastklemt etter en møteulykke mellom to biler på E45 i Øvre Alta er nå frigjort. Politiet i Finnmark opplyser på Twitter at tilstanden er stabil. I alt seks personer var involvert i kollisjonen..

Aftenposten - 17 Dec 18 kl. 21:31

Fem skadet i ulykke i Alta – to av dem kritisk

Fem personer ble skadet etter at en bil tippet rundt og tok fyr i Alta mandag ettermiddag..

NRK - 02 Jan 19 kl. 18:36

Mattilsynet vil ha tak i skabbrev

Mattilsynet vil få tak i reven som beit ein baby i ein barnevogn i Alta i går. – På grunn av revens unormale og aggressive åtferd er det viktig å få tak i han, skriv dei i ei pressemelding. Det blei sett i gong jakt på reven i føremiddag..

NRK - 01 Jan 19 kl. 07:33

Beruset kvinne sovnet under juletre

En beruset kvinne i 40-årene i Alta ble kjørt hjem av politiet i morgentimene 1. januar, etter at hun ble funnet sovende under juletreet på torget..

NRK - 20 Dec 18 kl. 22:48

Ein fastklemt i trafikkulykke

Ein sit fastklemt i Øvre Alta etter ei trafikkulukke mellom to bilar. Politi, ambulanse og brannvesenet har rykt ut til åstaden..

Klartale - 20 Dec 18 kl. 10:02

Derfor handler «alt» om Ole Gunnar Solskjær

Kan du lite om fotball? Lurer du på hvem Ole Gunnar Solskjær egentlig er? Her får du svaret..

NRK - 17 Dec 18 kl. 21:24

Alvorlig skadd etter trafikkulykke

To er kritisk skadd, mens tre har moderate skader etter ulykken i Saltviknes i Alta tidligere i kveld. Alle ble sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge. Det opplyser politiets operasjonsleder Stein Hansen til Nordlys..

VG - 17 Dec 18 kl. 19:32

Marcel Hirscher fortsatte dominansen med parallellstorslalåmseier

Han hadde vunnet tre av fire renn i verdenscupen, og Marcel Hirscher tok nok en seier da han vant parallellstorslalåmrennet i Alta Badia. I finalen stod han i veien for en skikkelig sensasjon..

NRK - 17 Dec 18 kl. 21:24

Kritisk skadd etter trafikkulykke

To er kritisk skadd, mens tre har moderate skader etter ulykken i Saltviknes i Alta tidligere i kveld. Alle ble sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge. Det opplyser politiets operasjonsleder Stein Hansen..

VG - 17 Dec 18 kl. 19:32

Marcel Hirscher fortsetter dominansen

Han har vunnet tre av fire renn i verdenscupen, og Marcel Hirscher tok nok en seier da han vant parallellslalåmrennet i Alta Badia. I finalen stod han i veien for en skikkelig sensasjon..

NRK - 14 Dec 18 kl. 07:19

Tamrein ble angrepet av hunder

Torsdag kveld ble en tamrein bitt av flere hunder på Lampemyra i Alta, reinen ble avlivet etter bittskadene, melder politiet..

VG - 16 Dec 18 kl. 13:57

Verste Kristoffersen-resultat på nesten to år

Henrik Kristoffersen (24) ble bare nummer 14 i storslalåmen i Alta Badia. Det er hans verste resultat i verdenscupen siden mars 2017..

NRK - 19 Nov 18 kl. 01:58

Mopedfører skadd i Alta

En mopedfører er fraktet med ambulanse til sykehus etter en kollisjon i Bossekop-krysset i Alta. Det melder politiet i Finnmark på Twitter..

VG - 25 Nov 18 kl. 22:21

Han som alltid var «fus i alt»

ULLEVAAL STADION (VG) Rett fra nedrykk til hederspris. Det ble en noe absurd helg for Kjetil Rekdal (50). Men prisen fortjener han, for alt han har bidratt med for norsk fotball gjennom mer enn 30 år..

NRK - 01 Nov 18 kl. 18:19

Trafikkulykke i Alta

En fotgjenger har blitt påkjørt i Bossekop i Alta. Fotgjengeren skal være skadd og blir tatt hånd om av helse. Politiet vil ikke kommentere skadeomfanget.

NRK - 27 Oct 18 kl. 16:03

Trussel mot ungdommens hus i Alta

Politiet rykket ut etter at de mottok det som beskrives som en «farlig trussel» mot ungdommens hus i Alta lørdag. Operasjonssentralen er sparsomme med opplysninger, men bekrefter et tips til NRK om at de som var til stede, ble evakuert..

NRK - 27 Oct 18 kl. 17:43

Alta: Person pågrepet etter trussel

Politiet i Alta har pågrepet en person etter at det ble fremmet en trussel mot ungdommens hus i byen. Politiet meldte tidligere lørdag at saken var undersøkt, og at de anså trusselen som ufarlig..

NRK - 01 Nov 18 kl. 19:10

Mann omkom i trafikkulykke

Ein eldre mann som vart påkøyrd i Bosekopp i Alta i kveld, er stadfesta død. Politiet og ulykkesgruppa jobbar på staden. Det skal ikkje vere mistanke om promillekøyring..

NRK - 28 Oct 18 kl. 19:31

Løslatt etter bombetrussel

Mannen som ble pågrepet etter bombetrusselen mot Ungdommens hus i Alta på lørdag, ble dimittert tidligere i dag. Politiet har avhørt mannen. Det skriver iFinnmark..

NRK - 28 Oct 18 kl. 19:31

Dimittert etter bombetrussel

Mannen som ble pågrepet etter bombetrusselen mot Ungdommens hus i Alta på lørdag, ble dimittert tidligere i dag. Han skal ha blitt avhørt etter å ha vært i varetekt hos politiet, det skriver iFinnmark..

VG - 17 Oct 18 kl. 14:04

Lærer i Alta siktet for seksuelt krenkende atferd

En lærer ved en skole i Alta er siktet for seksuelt krenkende atferd mot elever på sosiale medier..

Dagbladet - 20 Oct 18 kl. 22:25

Sterke reaksjoner på Rogaland-avstemning: - Du kan kalle det kupp, sier KrF-nestor

Einar Steensnæs dypt skuffet over at vinnerne tok «alt» i Rogaland KrFs avstemning om regjeringsdeltakelse..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 17:06

Erdogan: Vil fortelle «alt» om Khashoggis død

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han vil legge fram «den fulle og hele sannhet» om drapet på Jamal Khashoggi og har varslet en kunngjøring tirsdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt