Alta

Wednesday, 14 November, 16:22

Nyheter om Alta

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 Nov 18 kl. 18:19

Trafikkulykke i Alta

En fotgjenger har blitt påkjørt i Bossekop i Alta. Fotgjengeren skal være skadd og blir tatt hånd om av helse. Politiet vil ikke kommentere skadeomfanget.

NRK - 27 Oct 18 kl. 16:03

Trussel mot ungdommens hus i Alta

Politiet rykket ut etter at de mottok det som beskrives som en «farlig trussel» mot ungdommens hus i Alta lørdag. Operasjonssentralen er sparsomme med opplysninger, men bekrefter et tips til NRK om at de som var til stede, ble evakuert..

NRK - 27 Oct 18 kl. 17:43

Alta: Person pågrepet etter trussel

Politiet i Alta har pågrepet en person etter at det ble fremmet en trussel mot ungdommens hus i byen. Politiet meldte tidligere lørdag at saken var undersøkt, og at de anså trusselen som ufarlig..

NRK - 01 Nov 18 kl. 19:10

Mann omkom i trafikkulykke

Ein eldre mann som vart påkøyrd i Bosekopp i Alta i kveld, er stadfesta død. Politiet og ulykkesgruppa jobbar på staden. Det skal ikkje vere mistanke om promillekøyring..

NRK - 28 Oct 18 kl. 19:31

Løslatt etter bombetrussel

Mannen som ble pågrepet etter bombetrusselen mot Ungdommens hus i Alta på lørdag, ble dimittert tidligere i dag. Politiet har avhørt mannen. Det skriver iFinnmark..

NRK - 28 Oct 18 kl. 19:31

Dimittert etter bombetrussel

Mannen som ble pågrepet etter bombetrusselen mot Ungdommens hus i Alta på lørdag, ble dimittert tidligere i dag. Han skal ha blitt avhørt etter å ha vært i varetekt hos politiet, det skriver iFinnmark..

VG - 17 Oct 18 kl. 14:04

Lærer i Alta siktet for seksuelt krenkende atferd

En lærer ved en skole i Alta er siktet for seksuelt krenkende atferd mot elever på sosiale medier..

Dagbladet - 20 Oct 18 kl. 22:25

Sterke reaksjoner på Rogaland-avstemning: - Du kan kalle det kupp, sier KrF-nestor

Einar Steensnæs dypt skuffet over at vinnerne tok «alt» i Rogaland KrFs avstemning om regjeringsdeltakelse..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 17:06

Erdogan: Vil fortelle «alt» om Khashoggis død

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han vil legge fram «den fulle og hele sannhet» om drapet på Jamal Khashoggi og har varslet en kunngjøring tirsdag..

NRK - 21 Oct 18 kl. 16:57

Skal fortelle «alt» om drapet

Tyrkias president, Recep Tayyip Erdogan, seier han vil gå ut med «den fulle og heile sanninga» kring drapet på den saudiske journalisten Jaman Khashoggi komande tysdag. Det melder nyheitsbyrået AP. – Vi søker rettferd, seier Erdogan..

VG - 24 Oct 18 kl. 09:16

KrF-fylkesledere vil ha representative delegater før årsmøte-drama

De tolv KrF-fylkeslederne som skal lede de gjenstående fylkesårsmøtene, vil alle ha delegasjoner til skjebnelandsmøtet som speiler fylkeslagets mening. Dermed blir KrFs største fylkeslag i Rogaland det eneste som lot vinneren «ta alt», skriver Klassekampen..

VG - 07 Oct 18 kl. 11:04

Østberg med mange nyheter - nye ski, ny smører og trener

Ingvild Flugstad Østberg (27) innrømmer usikkerhet rett før sesongstart, hun har endret «alt» foran denne sesongen: Nytt skimerke, ny smører og ny trener..

Dagbladet - 03 Oct 18 kl. 06:00

Når penger er nesten alt

Mennesker som ser vår situasjon på trygg avstand, lirer av seg fraser som «Penger er ikke alt», «Alt er snakk om prioriteringer» og «Tenk på dem som har det verre enn deg». Penger er nesten alt når du ikke har nok av dem..

E24 - 25 Sep 18 kl. 08:25

Lundin Petroleum med ferske resultater fra Barentshavet: Tror de kan hente opp mer olje fra Alta-funnet

Selv om boringen ved Gohta-funnet i Barentshavet skuffet i fjor, fortsetter nabofunnet Alta å levere resultater for Lundin Petroleum. Nå ønsker oljeselskapet å gå videre med konseptstudier og varsler at ressursestimatet trolig blir jekket opp etter nyttår..

Hegnar.no - 25 Sep 18 kl. 08:34

Suksess for Lundin: - Resultatene overgikk forventningene våre

Lundin venter å øke ressursanslaget på Alta-funnet etter vellykket avgrensningsbrønn og produksjonstest. Toppsjefen er toppfornøyd. .

NRK - 25 Sep 18 kl. 10:03

Vellykket prøveproduksjon

Oljeselskapet Lundin er svært fornøyd med resultatene fra prøveproduksjonen på en ny avgrensningsbrønn på Alta-funnet i Barentshavet. Brønnen er den femte som er boret på området etter at funnet ble gjort i oktober 2014..

Dagbladet - 05 Sep 18 kl. 00:32

Røyket på flytur til Alta. Fikk klekkelig bot

Politiet ventet på passasjeren da flyet landet i Alta..

VG - 16 Sep 18 kl. 15:05

Kristian hadde «golfball»-aneurisme i hjernen – reddet av sjelden metode i USA

Etter en mislykket operasjon i Norge var det bare to sykehus i verden som kunne redde tobarnsfaren Kristian Knudsen (35) fra Alta. – Håpet var at han skulle komme tilbake i live, sier kona Stine Knudsen..

Aftenposten - 24 Aug 18 kl. 13:38

Stor redningsaksjon i Alta – én person brakt på land

En person er tatt på land i en større redningsaksjon etter at en mann falt over bord ved Kviby i Alta fredag ettermiddag..

VG - 07 Sep 18 kl. 12:42

Håkon (20) om tvangsreform: Vi er ikke redde for Russland, men for den norske staten

Alta (VG) Mens finnmarkingene venter på å få vite om de skal tvinges sammen med Troms, vokser avmaktsfølelsen seg sterkere hos de fortsatt kjemper for et nei..

Dagbladet - 24 Aug 18 kl. 13:41

Mann døde etter å ha falt over bord i Alta

Livet sto ikke til å redde..

Dagbladet - 24 Aug 18 kl. 13:41

Mann hentet opp fra sjøen etter stor redningsaksjon i Alta

Driver hjerte- og lungeredning på stedet..

NRK - 24 Aug 18 kl. 14:16

Til sykehus etter drukningsulykke

Mann som ble funnet i sjøen utenfor Alta er fraktet til sykehus i Tromsø. Det melder Hovedredningssentralen. Det ble startet en leteaksjon etter at han ble meldt savnet fra en fritidsbåt.

NRK - 24 Aug 18 kl. 13:41

Brakt på land etter redningsaksjon

En person er tatt på land i en større redningsaksjon etter at en mann falt over bord ved Kviby i Alta fredag ettermiddag. Det drives hjerte- og lungeredning på vedkommende, opplyser Hovedredningssentralen på Twitter..

Aftenposten - 24 Aug 18 kl. 13:38

Mann døde etter å ha falt over bord fra fritidsbåt i Finnmark

En mann omkom etter at han falt over bord fra en fritidsbåt ved Kviby i Alta fredag ettermiddag..

NRK - 14 Aug 18 kl. 11:50

Her stenges veien under Arctic Race

Statens Vegvesen melder at en rekke hovedveier blir stengt i Finnmark under det fire dager lange sykkelrittet Arctic Race som starter i Vadsø 16. august og avsluttes i Alta 19. august..

VG - 13 Aug 18 kl. 10:21

Svensk kommentator: Jakob Ingebrigtsens prestasjon ikke det mest imponerende i EM

Kommentator i Aftonbladet, Mats Wennerholm, vil ikke ta fra Jakob Ingebrigtsen (17) tittelen som EM-konge. Men han mener at en svenskes prestasjoner overskygger «alt»..

E24 - 28 Jul 18 kl. 14:17

Tomt for vifter og aircondition flere steder:  – Det var én i Alta

Sommerheten har sendt nordmenn til elektronikkbutikkene på jakt etter vifter og aircondition. Men butikkene strever med å møte etterspørselen. .

NRK - 01 Jul 18 kl. 10:51

Funnet beruset og nedkjølt

Godt beruset, og mulig nedkjølt, mannsperson i 20-årene i Alta er tatt hånd om av politi og helsevesen, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Mannen ble funnet utenfor privatadresse. Det er foreløpig ingen mistanke om straffbare forhold..

Dagbladet - 11 Jun 18 kl. 09:17

Kvinne i 40-årene alvorlig skadd i knivangrep i Alta

En Alta-kvinne i 40-årene er brakt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø etter at hun ble knivstukket mandag morgen..

NRK - 11 Jun 18 kl. 09:16

Kvinne knivstukken i Alta

Ei Alta-kvinne i 40-åra er brakt til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter at ho vart knivstukken måndag morgon. Ei kvinne i 20-åra er arrestert. Finnmark politidistrikt opplyser til NTB at dei to kvinnene kjenner kvarandre..

NRK - 11 Jun 18 kl. 10:35

Kvinne alvorleg skadd i Alta

Kvinna som vart knivstukken måndag morgen i Alta, er alvorleg skadd, ifølgje politiet iFinnmark. Ho er innlagd på sjukehus i Tromsø. Ei kvinne i 20-åra er arrestert..

Dagbladet - 11 Jun 18 kl. 09:17

Kvinne i 40-årene knivstukket i Alta

En Alta-kvinne i 40-årene er brakt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø etter at hun ble knivstukket mandag morgen..

NRK - 21 Jun 18 kl. 09:22

Henter turgåere fra fjellet

En mann og en kvinne får nå hjelp til å komme seg ned fra fjellet etter å ha blitt akutt syke. De to befinner seg sørøst for Peska i Alta. Politiet tar firehjuling i bruk, etter at været satte en stopper for redningshelikopteret tidligere i dag..

P4 - 11 Jun 18 kl. 09:35

Kvinne knivstukket i Alta

En kvinne i 40-årene er fraktet Universitetssykehuset Nord-Norge etter at hun ble knivstukket i Alta i dag. Tilstanden hennes er ikke kjent. En kvinne i 20-årene er pågrepet for knivstikkingen.

NRK - 12 Jun 18 kl. 17:31

Ambulansefly på bakken

Fire av landets ni ambulansefly står onsdag på bakken på grunn av mangel på mannskap, melder VG. Flyene er stasjonert i Alta, Kirkenes og Tromsø. Daglig leder i Lufttransport, Frank Wilhelmsen, sier at mannskapssituasjonen blir bedre utover i uken..

P4 - 12 Jun 18 kl. 17:37

Ambulansefly på bakken

Fire av landets ni ambulansefly må stå på bakken i morgen på grunn av mannskapsmangel. Dette vil ramme basene i Alta, Kirkenes og Tromsø, melder VG. I følge selskapet Lufttransport vil onsdag være den verste dagen denne uken, og lover at neste uke blir bedre siden flere av de nye pilotene kommer ut i jobb..

Aftenposten - 08 Jun 18 kl. 16:12

Kortfilmen «Grab them by the balls»: – Hvor mye koster det å se «alt»?

Når den mannlige stripperen ankommer utdrikningslaget, forvandles deltagerne til svin..

Aftenposten - 04 Jun 18 kl. 08:19

Kripos varslet om 36 mulige voldssaker mot små barn i fjor

Politidistriktene har meldt inn i alt 36 tilfeller av mistanke om grov og dødelig vold mot småbarn i 2017 til Kripos. .

Aftenposten - 04 Jun 18 kl. 08:19

Kripos ble varslet om 36 mulige voldssaker mot små barn i fjor

Politidistriktene har meldt inn i alt 36 tilfeller av mistanke om grov og dødelig vold mot småbarn i 2017 til Kripos. .

Aftenposten - 03 Jun 18 kl. 00:58

Regjeringen forsvarer at jernbanereformen har kostet 1,3 mrd. hittil

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) hevdet i 2016 at jernbanereformen ville koste «noen hundretalls millioner i alt»..

Hegnar.no - 02 Jun 18 kl. 09:54

Jernbanereformen har så langt kostet 1,3 milliarder

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen hevdet i 2016 at jernbanereformen ville koste «noen hundretalls millioner i alt». Hittil har den kostet 1,3 milliarder..

Aftenposten - 02 Jun 18 kl. 10:15

Jernbanereformen har kostet 1,3 milliarder kroner hittil

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen hevdet i 2016 at jernbanereformen ville koste «noen hundretalls millioner i alt». Hittil har den kostet 1,3 milliarder..

Dagbladet - 02 Jun 18 kl. 10:00

Han sa jernbanereformen ville koste noen hundre millioner. Nå bikker den 1,3 milliarder

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen hevdet i 2016 at jernbanereformen ville koste «noen hundretalls millioner i alt». Hittil har den kostet 1,3 milliarder..

Hegnar.no - 12 May 18 kl. 08:10

Halvparten av luftambulansepilotene i Alta har sluttet

På en måned har sju av de femten pilotene ved luftambulansebasen i Alta sluttet. – Hvis ikke konflikten løser seg, vil flere gå, advarer en av pilotene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt