Alliere

Saturday, 06 June, 03:54

Nyheter om Alliere

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 13:40

På spørsmål om hva han tenker om Trump, nøler Trudeau. Lenge. Så ber ham canadiere være bevisst på diskrimineringen som skjer blant dem.

– Dette er en tid hvor vi, som canadiere, må anerkjenne at også vi har våre utfordringer. Det finnes systemisk diskriminering i Canada. Nå må vi Alliere oss i kampen mot diskrimineringen, sa Trudeau..

Aftenposten - 26 Mar 20 kl. 21:00

Staten bør Alliere seg med næringslivet for livet etter «lock down» | Elisabeth Holvik, Trond-Inge Kvernevik og Kjetil Korsnes

Vi trenger en plan for hvordan samfunnet gradvis kan normaliseres uten at viruset løper løpsk. Bygg testkapasitet nå..

Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 19:10

- Utenkelig i Tyskland og England, sier DNB-topp om Einar Aas' private krafthandel

Nå vil Sigbjørn Gjelsvik (Sp) Alliere seg med finansnæringen for å rydde opp på kraftbørsen Nasdaq..

Hegnar.no - 20 Jun 18 kl. 10:08

VW + Ford

Volkswagen og Ford vurderer å Alliere seg..

P4 - 30 Oct 17 kl. 05:25

Norwegian starter egen pilotskole

Norwegian starter nå egen pilotskole. De to siste somrene har pilotmangel skapt store problemer for Norwegian, som nå vil Alliere seg med bemanningsbyrået OSM Aviation. Bemanningsbyrået starter opp en ny pilotskole i Sverige og Norge med mål om å utdanne 100 piloter årlig i hvert land.

P4 - 09 Sep 16 kl. 05:53

SV strekker ut hånd til Hareide

For å sikre at barnetrygden forblir og styrkes må KrF Alliere seg med SV i neste stortingsperiode, mener SV-leder Audun Lysbakken. I dag har SV landsstyremøte og partiet ønsker nå å samarbeide tettere med KrF om familiepolitikken, skriver Dagsavisen. Lysbakken sier til Dagsavisen at de ønsker å gi aleneforsørgere og familier med mange barn høyere barnetrygd..

VG - 19 Jul 16 kl. 09:56

Noen synes brunsneglen er en delikatesse

Synes du det er ekkelt å drepe brunsnegler selv? Heldigvis finnes det en rekke sneglejegere du kan Alliere deg med der ute..

NRK - 12 Nov 15 kl. 12:28

Skal ha alliert seg med IS

Fra fengselet skal Krekar ha fattet beslutninger om deltakelse i krigen i Syria og en beslutning om "å Alliere seg med IS". Det opplyser italiensk antiterrorpolitis leder Guiseppe Governale, ifølge den italienske avisen La Republicca.

P4 - 12 Nov 15 kl. 12:14

Krekar etterforsket i fem år

Den italienskledede etterforskningen av Mulla Krekar som førte til pågripelse i fengeselet i natt, har pågått i fem år. Det opplyste italiensk terrorpoliti på sin pressekonferanse i formiddag. Krekar skal blant annet ha blitt telefonavlyttet på cella.

NRK - 11 Oct 15 kl. 20:55

Saudi-russisk samarbeid i Syria

Vladimir Putin og Saudi-Arabias forsvarsminister ble søndag enige om å samarbeide mot IS i Syria. Saudi-Arabia har fryktet at Russland skulle Alliere seg med erkefienden Iran..

P4 - 26 Oct 14 kl. 08:26

Valg i Ukraina om krig eller fred

I Ukraina er det fredspartiet til president Petro Porosjenko som har størst sjanse til å vinne dagens valg på ny nasjonalforsamling. Men for å kunne danne en stabil regjering i Europas nest største land kan Porosjenko bli tvunget til å Alliere seg med sterkt anti-russiske krefter..

Aftenposten - 12 Jun 14 kl. 11:37

Feil å Alliere seg med Islam Net

Nei, Aftenposten, Regjeringen bør ikke Alliere seg med Islam Net..

DN - 19 Jun 14 kl. 21:57

Clegg nekter nye kutt

Storbritannias visestatsminister Nick Clegg vurderer å Alliere seg med Labour..

Aftenposten - 24 Mar 14 kl. 11:11

Tsarer er seg selv like

Som kunstnere og samfunnsborgere bør vi Alliere oss med våre nærmeste naboer mot dagens tsarer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt