Alle

Tirsdag, 26 Januar, 14:14

Nyheter om Alle

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 jan. 21 kl. 18:43

Kansellerer Alle avganger til Kiel

Color Line kansellerer Alle avganger fra Oslo til Kiel i Tyskland frem til 18. februar. Grunnen er videreføring av koronatiltakene.

NRK - 15 jan. 21 kl. 18:31

Alle sykehjemsbeboere vaksinert

Alle sykehjemsbeboere i Fredrikstad, som ønsket det, er nå vaksinert med første dose, melder kommunen på sin hjemmeside. Fra neste uke vil de få dose nummer to. Vaksineringen av Alle over 85 år og kritisk helsepersonell er også godt i gang..

NRK - Igår: 17:58

Israel stanser Alle utenriksfly

Israel kansellerer Alle rutefly inn og ut av landet for å hindre spredning av muterte koronavirus. Stansen av utenriksrutene gjelder fra i morgen kveld og ut januar, sier statsministerens kontor ifølge Reuters..

NRK - I førrgår: 15:28

Ås kommune stenger skoler

Alle skolene i Ås i Follo stenger skolene mandag, og innfører digital undervisning for Alle elevene fra tirsdag. Ås er en av de ti kommunene der svært strenge smittevernregler ble innført i dag..

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:41

Tønsberg forbyr Alle arrangementer

Ordfører Anne Rygh Pedersen i Tønsberg sier de har eksempler på at arrangementer som ikke er lov å gjennomføre i Oslo forsøkes flyttes til Tønsberg, ifølge kommunens hjemmeside. Derfor forbyr kommunen Alle arrangementer til og med 31. januar..

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:05

Grimstad ber Alle teste seg

Kommuneoverlege i Grimstad ber Alle som har kommet fra Oslo-regionen den siste uka teste seg for koronaviruset, uavhengig av om de har symptomer, og begrense kontakt. Vige sier til NRK at han ikke vet om det muterte viruset har kommet til Grimstad..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:39

Johansen: Unngå besøk

Alle bør unngå besøk hjemme og sammenkomster i eget hjem, sier Oslos byrådsleder Raymond Johansen. Han sier at Alle bør unngå unødvendige reiser, med unntak av jobbreiser for folk som ikke har mulighet for å holde hjemmekontor..

NRK - 22 jan. 21 kl. 23:40

Oslo vil ha Alle tester analysert

Helsebyrå Robert Steen i Oslo ber om at Alle posistive koronatester som er tatt i Oslo-regionen, blir analysert på ny for å avklare om det dreier seg om det muterte viruset eller ikke. Steen ber regjeringen trappe opp jakten på det engelske viruset..

NRK - 22 jan. 21 kl. 22:51

Deichman stenger Alle bibliotekene

Deichman stenger bibliotekene i Oslo fra og med lørdag. Biblioteksjef Knut Skansen sier at stenging er nødvendig og et viktig bidrag for å hindre smittespredning. Stengingen gjelder Deichman Bjørvika og Alle andre Deichmanbiblioteker i Oslo..

Aftenposten - 22 jan. 21 kl. 16:37

«Ryktene er vinn-vinn for nesten Alle. Den eneste taperen er sannheten.»

BAKGRUNN: Real Madrid, Manchester United eller Juventus? Du skal ikke tro på Alle nyhetene rundt Erling Braut Haaland….

NRK - 19 jan. 21 kl. 07:46

Smittetrøbbel ved SUS  

Alle som jobber ved den ene pandemiposten ved Stavanger universitetssjukehus må ti dager i karantene, etter at det er påvist ny smitte blant ansatte ved posten, skriver Aftenbladet. Alle ansatte må også teste seg tre ganger..

NRK - 19 jan. 21 kl. 07:46

Smitte ved sykehuset i Stavanger  

Alle som jobber ved den ene pandemiposten ved Stavanger universitetssjukehus må ti dager i karantene, etter at det er påvist ny smitte blant ansatte ved posten, skriver Aftenbladet. Alle ansatte må også teste seg tre ganger..

E24 - 18 jan. 21 kl. 18:38

Color Line kansellerer Alle Oslo-avganger til Kiel

Som følge av regjeringens videreføring av koronatiltak, kansellerer Color Line Alle avganger fra Oslo til Kiel i Tyskland fram til 18. februar..

NRK - 18 jan. 21 kl. 02:55

Slovakia starter massetesting

Slovakia begynner mandag et forsøk på å koronateste nesten Alle landets innbyggere i løpet av ni dager. Testingen skal være ferdig 26 januar. Den er ikke obligatorisk, men Alle som vil møte på jobb, må fra 27.

NRK - 17 jan. 21 kl. 18:48

Alle beboere evakuert etter brann

Nødetatene rykket søndag kveld ut etter melding om brann i en enebolig i Askim, melder Øst politidistrikt. Det er mye røyk på stedet, men Alle beboere er evakuert. Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen..

VG - 17 jan. 21 kl. 18:34

Alle fem funnet omkommet etter hyttebrann

Politiet opplyser søndag kveld at Alle de fem savnede er funnet omkommet etter hyttebrannen i Andøy kommune natt til lørdag..

VG - 17 jan. 21 kl. 18:34

Alle fem funnet omkommet etter hyttebrann: – Urettferdig

SVOLVÆR (VG) Lokalsamfunnet er i sorg etter beskjeden om at Alle de fem savnede er funnet omkommet etter den tragiske hyttebrannen i Nordland. Fire er barn under 16 år..

E24 - 15 minutter siden

IMF maner rike land til å gjøre mer: – Pandemien ikke er over før den er over i Alle land

IMF ser litt lysere på verdensøkonomien, og spår 5,5 prosent vekst i år. Samtidig anslår de nå at pandemien vil koste 189.000 milliarder kroner bare i tapt produksjon, og at 90 millioner mennesker er på vei ut i ekstrem fattigdom..

NRK - 1 time siden

Million koronadødsfall i Amerika

AntAllet koronarelaterte dødsfall har nå passert én million i i de amerikanske kontinentene, skriver Røde Kors i en pressemelding. Det utgjør halvparten av Alle korona-dødsfall i verden. USA står for nesten halvparten av dødsfAllene på kontinentene..

NRK - 1 time siden

Flere muterte virustilfeller påvist

Det er påvist fire nye tilfeller av mutert virus i Nordre Follo kommune tirsdag ettermiddag. Det viser prøver FHI har sekvensert tilbake fra 15. desember.

E24 - 1 time siden

Seismikkselskapet Polarcus har misligholdt gjelden

Polarcus varsler at selskapet har misligholdt en betaling i et av lånene, og at seismikkselskapet vil «forfølge Alle tilgjengelige muligheter» for å sikre finansene..

Aftenposten - 4 timer siden

Rekordfå boliger for salg: Denne boligen lå usolgt i 14 måneder. Så snudde markedet fullstendig.

– Det er høyt trykk på absolutt Alle boliger nå. Fordi det er så lite ute..

E24 - 5 timer siden

Nedgang på Børsen - Polarcus raser etter krisemelding

Seismikkselskapet Polarcus har misligholdt gjeldsbetaling og stanser Alle rente- og avdragsbetalinger. Aksjen fAller over 30 prosent i tidlig handel..

E24 - 5 timer siden

Nedgang på Børsen - Handelen stanset i Polarcus

Seismikkselskapet Polarcus har misligholdt gjeldsbetaling og stanser Alle rente- og avdragsbetalinger. Aksjen falt over 30 prosent før Oslo Børs stanset handelen tirsdag formiddag..

NRK - 15 timer siden

USA innfører innreiseforbud

President Joe Biden har gjeninnført innreiserestriksjoner for nesten Alle ikke-amerikanske borgere fra til sammen 30 land, deriblant Norge. Det melder NTB. Innreiseforbudet gjelder for personer som har vært i Brasil, Sør-Afrika, Norge og 27 andre europeiske land i løpet av de to siste ukene før innreise til USA.

E24 - 15 timer siden

USA innfører innreiseforbud for personer fra 30 land – deriblant Norge

President Joe Biden har gjeninnført innreiserestriksjoner for nesten Alle ikke-amerikanske borgere fra til sammen 30 land, deriblant Norge..

VG - 15 timer siden

Oslo: Vil hurtig-vaksinere folk over 50 – får foreløpig ikke lov

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) ønsker å hurtigvaksinere Alle mellom 50 og 75 år i utvalgte bydeler, for å hindre et ukontrollert utbrudd i hovedstaden..

NRK - 18 timer siden

Spania blir Norges motstandar

Spania slo Ungarn 36-28 og blir Norges motstandar i kvartfinalen i handbal-VM onsdag. Spania avgjorde i første omgang, og gjekk til pause med 21-14. Spania vann EM både i 2018 og i fjor, og har slått Norge i Alle 18 møta sidan 1997..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 20:55

– I Trondheim ønsker Alle at Alle skal lykkes. Jeg kan ikke si det samme om Bergen.

– Det er en del som trenger å reise og se hvordan ting blir gjort i andre klubber i Norge, sier Kåre Ingebrigtsen..

NRK - 22 timer siden

Vil ha økt fokus på klimatilpasning

FNs generalsekretær António Guterres ber om at det gjøres mer for at u-land kan ruste seg mot klimaendringene. Under Klimatilpasningsmøtet i Nederland ber han om at 50 prosent av all klimafinansiering skal gå til dette. – Jeg ber Alle donorer om å slutte seg til dette målet innen Klimatoppmøtet, slik at vi kan starte levering innen 2024, sier Guterres..

NRK - 23 timer siden

Brann i bolig i Øygarden

Alle nødetatene har rykket ut til en brann i en bolig på Lokøyna i Øygarden. Brannvesenet har gått i gang med slukkingsarbeidet. Det skal ikke være folk i huset..

NRK - 05 jan. 21 kl. 23:38

Alle hurtigtester var negative

Alle som har blitt hurtigtestet på Olavsgaard Hotell tirsdag kveld, har testet negativt.– Av 440 tester så er Alle negative, sier ordfører i Lillestrøm, Jørgen Vik. Tidligere tirsdag ble det kjent at en person var smittet av covid-19 ved hotellet..

VG - Igår: 11:27

«25 under 25»: J.K. Rowling er ingen transfob!

Me må kunne snakke om transpersonar og kva rettighetar dei har og burde ha på ein god måte. Me kan ikkje berre slenge transfob etter Alle som stiller spørsmål..

NRK - Igår: 10:33

12.000 briter mister jobben

Det britiske varehuset Debenhams stenger Alle butikker, og 12.000 personer mister jobben, opplyser en kilde til nyhetsbyrået AFP mandag. Debenhams har lenge slitt med å konkurrere med netthandelsaktører..

NRK - Igår: 10:20

Vinmonopolene åpner igjen

Alle vinmonopolets filialer i Oslo og 23 andre kommuner åpnet mandag opp som normalt, etter at regjeringen snudde om å holde Vinmonopolet stengt. Unntaket er filialene i Nordre Follo, som fortsatt holdes stengt..

Klartale - Igår: 10:10

Krever å få Alle vaksinene som er avtalt

EU truer med rettssak om det ikke blir flere doser med vaksine. De forventer at to selskaper gjør som de har avtalt med EU..

NRK - Igår: 00:17

279 nye koronatilfeller i Norge

Søndag ble det registrert 279 nye koronasmittede i Norge. Det er 41 flere enn lørdag. De siste sju dagene er det registrert til sammen 2431 nye smittetilfeller.

NRK - Igår: 21:15

Idrett tillatt for barn og ungdom

Serveringssteder, biblioteker, tros- og livssynshus og Alle butikker som ikke er i kjøpesenter kan holde åpent i de 15 kommunene som får nye tiltak. Idretts- og fritidsaktiviteter tillates for unge under 20 år, men ikke for voksne, sier regjeringen..

Aftenposten - Igår: 16:49

Slo tilbake etter Alle nedturene: Røper et uvanlig grep

Bjørn Magnussen fra Byåsen er bedre enn noen gang..

NRK - I førrgår: 13:34

Sverige fraråder reiser til Norge

Svensk UD fraråder Alle ikke-nødvendige reiser til Norge. Beslutningen gjelder inntil videre, skriver Aftonbladet..

NRK - I førrgår: 13:24

Vurderer å innføre søringkarantene

15 ordførere i Nord-Norge opplyser at deres kommune vurderer å innføre søringkarantene. 12 holder døra på gløtt og 16 sier nei til en slik karantene. NTB har stilt spørsmål til Alle ordførere i Nordland og Troms og Finnmark..

NRK - I førrgår: 11:10

Anbefaler munnbind

Vinje kommune har sendt ut en sms der Alle personer over tolv år innstendig anbefales å bruke munnbind på offentlig sted. Dette gjelder for eksempel butikker, serveringssteder og bensinstasjoner..

NRK - I førrgår: 08:59

Melby frykter rødt skolenivå lenge

Kunnskapsminister Guri Melby rykter at skolene i Oslo-området må være på rødt nivå lenge. Hun ber foreldre være tålmodige. – Alle barn har rett på et digitalt opplegg, men det er ikke sikkert at alt fungerer helt topp med en gang, sier Melby..

NRK - I førrgår: 21:15

Mange må vente på strøm i Sirdal

280 husstander er fortsatt uten strøm i Sirdal i Agder. Tung, våt snø, vind og store nedbørsmengder førte til strømbruddet, og gjør også reparasjonen vanskelig. Det kan ta dager før strømmen er tilbake for Alle, ifølge kraftselskapet Agder Energi..

NRK - I førrgår: 20:49

Beijing i koronaberedskap

Strenge tiltak innføres i Kinas hovedstad Beijing på grunn av frykt for et nytt koronautbrudd. Innbyggerne innkAlles til testing og skolene stenges. På to døgn er 4 millioner innbyggere testet i bydelene, og trolig vil Alle 22 millioner bli testet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt