Al-Noor Islamic Centre

Wednesday, 22 January, 04:22

Nyheter om Al-Noor Islamic Centre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 Dec 19 kl. 19:44

Færre til bønn etter terrorangrep

Hvert tredje medlem har sluttet å møte til bønn i Al-Noor moskeen på Skui etter terrorangrepet i sommer, skriver Budstikka. Det er fortsatt daglig aktivitet og koranskole i moskeen, men de siste månedene har aktiviteten vært mer enn halvert..

NRK - 18 Dec 19 kl. 16:32

Vil ha kontakt med terrorberørte

Utvalget som skal evaluere politiet og PSTs håndtering av terrorangrepet mot Al-Noor moskeen i Bærum i august, ønsker kontakt med berørte, melder politiet. Utvalget startet sitt arbeid i november og ber folk ta kontakt..

P4 - 18 Dec 19 kl. 16:46

Ferdig med etterforskning

Politiet i Oslo er ferdig med etterforskningen mot drap- og terrorsiktede Phillip Manshaus. Det opplyser politiet NRK. Innstilling i påtalespørsmålet vil sendes til statsadvokaten i løpet av uken.

P4 - 13 Dec 19 kl. 12:51

Manshaus er strafferettslig tilregnelig

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus er strafferettslig tilregnelig. Det mener den rettsmedisinske kommisjon som dermed er enig med de psykiatrisk sakkyndige i saken. Manshaus er siktet for å ha drept sin stesøster og for terror angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum 10.

P4 - 27 Nov 19 kl. 06:15

Vurderer terrorøvelse i moské

Politiet vurderer nå en egen terrorøvelse i en moské. I al-Noor-moskeen i Bærum har oppmøtet på fredagsbønnen falt dramatisk etter terrorangrepet i august, skriver Vårt Land. Flere moskeer har innført sikkerhetstiltak etter angrepet, men fortsatt er mange redde, opplyser al-Noor-moskeen.

VG - 03 Dec 19 kl. 09:37

Terrorsiktede Philip Manshaus (22) erklært tilregnelig

De tre rettsoppnevnte sakkyndige har konkludert med at draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (22) var tilregnelig da han drepte stesøsteren (17) og angrep Al-Noor-moskeen i august..

P4 - 24 Nov 19 kl. 22:56

Hederspris til de som overmannet Mannshaus

De to mennene som overmannet terrorsiktede Philip Manshaus da han væpnet tok seg inn i Al Noor-moskeen i august, mottok i dag hedersprisen til organisasjonen Skanistan. De to har tidligere fått honnør av politiet for sitt heltemod..

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 20:17

Hederspris til menn som overmannet terrorsiktede Philip Manshaus

Mohammed Rafiq og Mohammed Iqbal Javed overmannet terrorsiktede Philip Manshaus i Al-Noor-moskeen. Søndag mottok de hedersprisen til organisasjonen Skanistan..

NRK - 03 Nov 19 kl. 21:13

Manshaus aleine om terrorangrep

Draps- og terrorsikta Philip Manshaus var aleine om terrorangrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum, melder Dagbladet..

Dagbladet - 03 Nov 19 kl. 21:04

Politiet: Manshaus var alene om terrorangrepet

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus (22) hadde ikke medhjelpere da han gikk til angrep mot Al-Noor-moskeen i Bærum, konkluderer politiet etter å ha gått gjennom databeslaget i saken..

P4 - 06 Nov 19 kl. 12:47

Sakkyndiges rapport utsatt

Rapporten fra de tre rettspsykiaterne om tilregneligheten til draps- og terrorsiktede Philip Manshaus er utsatt. Det opplyser politiet. Rapporten skulle egentlig være klar i morgen, men utsettes fordi rettspsykiaterne har bedt om noe mer tid til sine undersøkelser av siktede.

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 09:17

Manshaus forklarte seg om motiv i retten for første gang – hadde med flere håndskrevne ark

Terrorsiktede Philip Manshaus forklarte seg mandag om motivet for angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum og drapet på stesøsteren..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 09:17

Manshaus forklarte seg om motiv i retten for første gang, fengslet for fire nye uker

Terrorsiktede Philip Manshaus forklarte seg mandag om motivet for angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum og drapet på stesøsteren..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 09:17

Manshaus forklarte seg om motiv i retten for første gang. Fengslet for fire nye uker.

Terrorsiktede Philip Manshaus forklarte seg mandag om motivet for angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum og drapet på stesøsteren..

VG - 04 Nov 19 kl. 09:10

Terrorsiktede Philip Manhaus (22) tok ordet i retten

OSLO TINGRETT (VG) I en kort seanse i Oslo tingrett forklarte terrorsiktede Philip Manshaus (22) om bakgrunnen for drapet på stesøsteren og angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum..

VG - 04 Nov 19 kl. 09:10

Terrorsiktede Philip Manhaus (22) om motiv: Måtte ty til vold

OSLO TINGRETT (VG) I en kort seanse i Oslo tingrett forklarte terrorsiktede Philip Manshaus (22) om bakgrunnen for drapet på stesøsteren og angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum i august..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 21:24

Politiet: Manshaus hadde ikke medhjelpere

Terrorsiktede Philip Manshaus hadde ikke medhjelpere da han angrep al-Noor-moskeen i Bærum, konkluderer politiet. Mandag framstilles han for forlenget varetekt..

VG - 04 Nov 19 kl. 09:10

Terrorsiktede Philip Manshaus (22) om motiv: Måtte ty til vold

OSLO TINGRETT (VG) I en kort seanse i Oslo tingrett forklarte terrorsiktede Philip Manshaus (22) om bakgrunnen for drapet på stesøsteren og angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum i august..

P4 - 03 Nov 19 kl. 21:16

Manshaus var alene om terrorangrepet

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus hadde ikke medhjelpere da han gikk til angrep mot Al-Noor-moskeen i Bærum. Det konkluderer politiet etter å ha gått gjennom databeslaget i saken. De rettpsykiatriske undersøkelsene av 22-åringen er er ventet å foreligge neste uke.

P4 - 09 Sep 19 kl. 12:55

Manshaus nekter fremdeles å forklare seg

Vil hovedsaklig forklare seg om fengslingen. Philip Manshaus nekter fremdeles å gi en forklaring på hvorfor han drepte stesøsteren og angrep Al-Noor Islamic Centre i Bærum i august. Under et fengslingsmøte som pågår nå i Oslo tingrett, vil politiet kreve fire nye uker i varetekt med brev- og besøkforbud for 22-åringen.

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 05:19

Nye detaljer om den desperate kampen

Blodflekker, kulehull og glasskår: Det dramatiske basketaket i Al-Noor Islamic Centre har satt tydelige spor. Nå forteller styremedlem Irfan Mushtaq sin versjon om hvordan det hele utfoldet seg..

NRK - 30 Aug 19 kl. 06:56

Çavuşoğlu besøkte moskéen i Bærum

Torsdag besøkte Tyrkias utenriksminister Mevlüt Çavuşoğlu moskéen Al-Noor Islamic Centre i Bærum etter terrorangrepet. Çavuşoğlu har delt bilder fra besøket i et Facebook-innlegg. – Vi kan kun overvinne islamofobi om vi alle står sammen, sier han..

NRK - 13 Aug 19 kl. 18:05

Al-Noor-moskeen åpner igjen onsdag

Moskeen Al-Noor Islamic Centre på Skui i Bærum åpner igjen onsdag, opplyser moskeen til Budstikka. Ved 16.30-tiden tirsdag avsluttet krimteknikerne i politiet sine undersøkelser i moskeen der Philip Manshaus lørdag gikk inn med våpen..

P4 - 21 Oct 19 kl. 10:45

Manshaus fengslet i to nye uker

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus er varetektsfengslet i to nye uker med fullstendig isolasjon. Det har Oslo tingrett bestemt. Retten begrunner avgjørelsen med at det er fortsatt fare for bevisforspillelse.

Klartale - 10 Aug 19 kl. 19:11

Mann skjøt rundt seg i norsk moské

En person ble skutt inne i moskeen Al-Noor Islamic Centre lørdag. En mann utkledd i uniform er pågrepet..

P4 - 18 Oct 19 kl. 13:20

Manshaus samtykker til isolasjon

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus samtykker nå til forelenget isolasjon i varetekt. Det melder Budstikka. Politiet har bedt om ytterligere to uker i fullstendig isolasjon.

NRK - 14 Aug 19 kl. 03:36

Samlet inn 130.000 til moskeheltene

660 givere har så langt donert over 134.000 kroner til mennene som stoppet Philip Manshaus, da han tok seg inn i moskeen Al-Noor Islamic Centre. Målet med innsamlingen på Spleis er å sende Mohamed Rafiq og Mohamed Iqbal på pilegrimsreise til Mekka..

P4 - 29 Aug 19 kl. 14:32

Manshaus godtar fullstendig judisiell observasjon

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus godtar fullstendig judisiell observasjon. Det opplyser hans forsvarer, Unni Fries til NTB. En hovedgrunn til at politiet ønsker en slik observasjon, er å undersøke hans tilregnelighet.

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 05:42

Har samlet inn over 130.000 kroner til heltene i moskeen

660 givere har så langt donert over 134.000 kroner til mennene som stoppet Philip Manshaus, da han tok seg inn i moskeen Al-Noor Islamic Centre lørdag..

Klartale - 10 Aug 19 kl. 19:34

Mann pågrepet etter melding om skyting i moské

En person skal ha blitt skutt inne i moskeen Al-Noor Islamic Centre lørdag. En mann utkledd i uniform er pågrepet..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 15:30

Terrorsiktede Philip Manshaus (21) har fortsatt ikke forklart seg for politiet

50 etterforskere jobber med å finne ut hva Philip Manshaus gjorde i tiden før han gikk tok seg inn i Al-Noor Islamic Centre i Bærum..

NRK - 13 Aug 19 kl. 22:07

Facebook stengte Manshaus´ profil

Kort tid etter angrepet på Al-Noor Islamic Centre fjernet Facebook Philip Manshaus` profil på nettet. – Det har vi gjort fordi den overtrådte våre fellesskapsregler, sier Peter Münster, kommunikasjonssjef i Facebook Nordics til NRK..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 16:57

Polititeori: Tror stesøsteren kan ha prøvd å stanse terrorsiktede Philip Manshaus før hun ble drept

50 etterforskere jobber med å finne ut hva Philip Manshaus gjorde i tiden før han tok seg inn i Al-Noor Islamic Centre i Bærum. Han har fortsatt ikke forklart seg..

NRK - 13 Aug 19 kl. 18:05

Ferdig med undersøkelser av moskeen

Ved 16.30-tiden tirsdag avsluttet krimteknikerne i politiet sine undersøkelser i Moskeen Al-Noor Islamic Centre på Skui i Bærum, der Philip Manshaus lørdag gikk inn med våpen. Det er foreløpig uklart når moskeen åpner igjen, skriver Budstikka..

P4 - 13 Aug 19 kl. 11:39

Inviterer muslimer til rådhuset

Bærum inviterer to av de største muslimske menighetene i kommunen til rådhuset i dag. Ordfører Lisbeth Hammer Krog sier det er viktig for kommunen å lytte til de bekymringene menighetene måtte ha etter moskéangrepet på lørdag. Også i går fikk de besøk av Al-Noor Islamic Centre, som ble angrepet..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 17:58

Politiet vil ha Manshaus i isolasjon – leter fortsatt etter medhjelpere

Det er fortsatt ikke klart om Philip Manshaus var alene om terrorangrepet på Al-Noor-Moskeen i Bærum. Derfor vil politiet fortsatt isolere ham i varetekt..

VG - 04 Oct 19 kl. 17:24

Politiet vil ha Manshaus i isolasjon – leter fortsatt etter medhjelpere

Det er fortsatt ikke klart om Philip Manshaus var alene om terrorangrepet på Al-Noor-Moskeen i Bærum. Derfor vil politiet fortsatt isolere ham i varetekt..

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:50

Kan ha forsøkt å avverge moskéangrep

17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen kan ha forsøkt avverge stebrorens terrorangrep på Al-Noor Islamic Centre i Bærum like før hun ble drept. Det er en av hypotesene politiet nå jobber ut fra. Politiet mener 21 år gamle Philip Manshaus drepte stesøsteren kort tid før han gikk til angrep på moskeen.

NRK - 26 Aug 19 kl. 20:21

Moske beklager håndhilsnekt

Ledelsen ved Al-Noor Islamic Center-moskeen i Bærum beklager til Kronprins Haakon, etter at tre kvinner fra moskeen i forrige uke nektet å håndhilse på ham. Moskeledelsen sier at de på forhånd ikke var klar over at kvinnene ikke ville ta ham i hånda..

NRK - 19 Sep 19 kl. 10:03

Terrorhendelsen skal evalueres

Utvalget som skal evaluere politiets og PSTs håndtering i forbindelse med angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum 10. august i år, er nå fulltallig, melder Politiet. Formålet er å identifisere både hva som gikk bra og hva som kunne vært gjort bedre..

NRK - 22 Aug 19 kl. 16:56

Kronprinsen besøkte moskéen i Bærum

Torsdag besøkte kronprins Haakon Al-Noor Islamic Center i Bærum etter angrepet mot moskéen. Han ble tatt i mot av medlemmer i moskéen og ledelsen. – Det gjør veldig inntrykk å være her.

P4 - 19 Sep 19 kl. 10:46

Terror-evalueringsutvalg klart

Utvalget som skal evaluere politiets og PSTs håndtering i forbindelse med angrepet mot Al-Noor-moskeen i Bærum 10. august i år, er nå klart. Det opplyser politiet.

NRK - 14 Aug 19 kl. 12:30

Nasjonale tryggingstiltak held fram

Politidistrika har fått beskjed om at dei nasjonale tiltaka etter skytinga ved al-Noor Islamic Center i Bærum er forlenga ut neste veke. Det handlar blant anna om auka nærvær og væpning i samband med større muslimske arrangement..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 16:46

En person skutt i moské i Bærum

En person ble skutt inne i moskeen al-Noor Islamic senter i Bærum. Politiet har pågrepet en gjerningsperson..

NRK - 10 Aug 19 kl. 18:57

Trapper opp sikkerheten

Talsperson for Islamic Cultural Centre Norway, Ikhlaq Ahmad, sier i en pressemelding at de fordømmer angrepet mot moskeen i Bærum, og at de vil trappe opp sikkerheten rundt morgendagens eid-bønn, hvor det vil samles flere tusen personer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt