Akutt

Torsdag, 04 Mars, 01:38

Nyheter om Akutt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 feb. 21 kl. 15:31

Lang venteliste i psykiatrien

Ventelistene for Akutt behandling i psykiatrien har de siste månedene økt i takt med pågangen som følge av korona. Nå må institusjoner korte ned på behandlingstiden for den enkelte for å kunne behandle flere, det skriver iFinnmark..

Aftenposten - 11 feb. 21 kl. 06:59

Høie: Bekymret for de langsiktige konsekvensene av smitteverntiltakene

Mot slutten av 2020 meldte flere helsetjenester om økt behov for Akutt psykisk helsehjelp..

Aftenposten - 01 feb. 21 kl. 18:00

Kan denne elbilen kan bli en Norges-favoritt?

Fords elektriske Mustang fremkalte både store smil og Akutt rekkeviddeangst i kulden..

NRK - 22 jan. 21 kl. 16:37

«Mayday» utenfor Kristiansund

En fiskebåt med én person om bord har fått assistanse fra redningshelikopter og redningsskøyte utenfor kysten av Kristiansund. Båten sendte ut nødsignal på grunn av Akutt sykdom, ifølge Hovedredningssentralen..

Dagbladet - 14 jan. 21 kl. 22:57

- Akutt brannslukking

En drøy uke etter angrepet på Kongressen, fordømmer Trump volden. Riksrettsprosessen nevner han ikke med ett eneste ord..

NRK - 13 jan. 21 kl. 08:14

Tester tyfonene klokka 12

Klokka 12 i dag tester Sivilforsvaret signalet «Viktig melding - søk informasjon» i alle kommuner der de har montert varslingsanlegg. Signalet sendes i tre serier, med ett minutts opphold. Tyfoner brukes for å varsle befolkninga om Akutt fare..

VG - 04 jan. 21 kl. 15:16

Covid-19-vaksinasjon må bli et nasjonalt program

Det er for stort, komplisert, og for Akutt til at kommunene kan bli det svakeste leddet..

Aftenposten - 14 nov. 20 kl. 10:53

42 prosent av afghanere kan stå overfor Akutt matmangel

En rekke kriser treffer Afghanistan samtidig. I løpet av vinteren kan to millioner flere afghanere enn før være rammet av Akutt matmangel, viser ny rapport..

NRK - 14 nov. 20 kl. 10:21

Kan stå overfor Akutt matmangel

En rekke kriser treffer Afghanistan samtidig. I løpet av vinteren kan to millioner flere afghanere enn før være rammet av Akutt matmangel, viser ny rapport. Det skriver IPC Acute Food Insecurity Analysis i sin rapport..

Aftenposten - 02 des. 20 kl. 22:05

Utelivet fortviler, ber om hjelp nå

Gråpapir er hengt opp i vinduene på Fyret, Trattoria Popolare og en rekke stengte utesteder. Plakataksjonen er et rop om Akutt hjelp..

VG - 29 nov. 20 kl. 12:59

Akutt barnevern

Da Norge stengte ned, økte antall nye bekymringsmeldinger hos landets barnevernsvakter kraftig. De jobber med sakene som ikke kan vente..

NRK - 27 nov. 20 kl. 22:14

Støre ber om ekstra krisepakke

Ap-leder Jonas Gahr Støre ber om en ekstra krisepakke for å unngå at aktører i utelivsbransjen i Oslo må stenge dørene for godt. – Det er helt nødvendig å stille opp for de bedriftene som nå er i Akutt krise, sa Støre til VG..

E24 - 26 nov. 20 kl. 10:15

Start forberedelsene før jul

I midten av januar åpner den nye kompensasjonsordningen for kriserammede bedrifter som trenger Akutt pengehjelp. Jeg oppfordrer alle bedrifter som skal søke å starte forberedelsene i god tid før jul. Da får du raskere penger utbetalt når ordningen er på plass i januar..

NRK - 20 nov. 20 kl. 16:07

Slår alarm om Etiopia-konflikten

Titusenvis trengrer Akutt hjelp som følge av krigen i Tigray-regionen i Etiopia, advarer hjelpeorganisasjoner. Blant flyktningene er det både gravide, barn, syke og eldre, sier Flyktninghjelpen. Daglig strømmer rundt 5000 til Sudan fra regionen..

NRK - 20 nov. 20 kl. 15:24

Angrep kritikere av fempersonsregel

Medisinsk fagsjef i Bergen kommune, Trond Egil Hansen, går hardt ut mot kritikken av fempersonsregelen i Bergen. Han sammenligner tiltaket med å ta imot en Akutt syk pasient. – Da setter man seg ikke ned og skriver retningslinjer..

Aftenposten - 15 nov. 20 kl. 18:12

Mjeldes snuoperasjon kom trolig for sent

Laget til Mons Ivar Mjelde har sluttet å tape, og de slipper inn få mål. Men Øygarden FK står i Akutt fare for å rykke ned..

Aftenposten - 09 nov. 20 kl. 18:01

Fredag kom skrekkbeskjeden for utelivet. Nå frykter ekteparet for livsverket sitt.

Denne uken permitteres hundrevis av ansatte i Oslos serveringsbransje. Nå roper bransjen på Akutt krisehjelp..

Aftenposten - 09 nov. 20 kl. 11:46

Raymond Johansen foreslår konkrete tiltak for å redde Oslos uteliv

Først stengte han ned byen. Nå ber Raymond Johansen om Akutt hjelp til å redde serveringssteder fra konkurs..

E24 - 09 nov. 20 kl. 11:46

Raymond Johansen foreslår konkrete tiltak for å redde Oslos uteliv

Først stengte han ned byen. Nå ber Raymond Johansen om Akutt hjelp til å redde serveringssteder fra konkurs..

Aftenposten - 09 nov. 20 kl. 11:46

Bent Stiansen stenger restaurantene. Raymond Johansen foreslår konkrete tiltak for å redde Oslos uteliv.

Mesterkokk Bent Stiansen stenger dørene, etter at byrådsleder Raymond Johansen i forrige uke stanset all skjenking. Nå ber Johansen om Akutt hjelp til å redde serveringssteder fra konkurs..

E24 - 09 nov. 20 kl. 11:46

Stiansen stenger. Slik vil Oslo at utelivet i byen skal reddes.

Mesterkokk Bent Stiansen stenger dørene, etter at byrådsleder Raymond Johansen i forrige uke stanset all skjenking. Nå ber Johansen om Akutt hjelp til å redde serveringssteder fra konkurs..

NRK - 23 okt. 20 kl. 16:24

Trekker tilbake brød med sesamfrø

Seks ulike varianter av knekkebrød, brød og pølsebrød fra Coop trekkes tilbake fordi sesamfrøene fra India inneholder for store doser etylenoksid. Stoffet representerer ingen Akutt helsefare, ifølge Mattilsynet, men kan være skadelig over tid..

P4 - 23 okt. 20 kl. 16:12

Tilbakekaller flere brødprodukter

Coop tilbakekaller flere typer knekke-, pølse- og kornbrød som inneholder sesamfrø fra India. Årsaken er at det er påvist for store doser av et stoff som brukes til å drepe insekter og bakterier. Mattilsynet sier frøene ikke utgjør en Akutt helsefare, men kan være skadelig over tid..

P4 - 21 okt. 20 kl. 17:12

Ikke forsvarlig helsehjelp

En kvinne i Trøndelag ringte legevakten sju ganger før hun ble innlagt på sykehus i vår, og hun døde senere samme dag. Nå har fylkesmannen i Trøndelag konkludert med at hun ikke fikk forsvarlig helsehjelp, melder Adresseavisen. Kvinnen ventet på en operasjon som hadde blitt utsatt på grunn av koronapandemien, og fikk sterke magesmerter og blodig oppkast.

NRK - 20 okt. 20 kl. 07:13

Meir humanitær hjelp til Sahel

Noreg gir 390 millionar kroner ekstra til humanitær hjelp i Sahel-regionen i Burkina Faso, Mali og Niger. Det skriv NTB. Ifølgje UD treng kring 13 millionar menneske Akutt humanitær hjelp, og 1,4 millionar er fordrivne frå heimane sine..

E24 - 17 okt. 20 kl. 19:28

NSM i dialog med Schibsted etter datainnbrudd

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) opprettet kontakt med Schibsted etter datainnbrudd fredag kveld, men selskapet har ikke hatt behov for Akutt bistand..

Aftenposten - 17 okt. 20 kl. 19:28

NSM i dialog med Schibsted etter datainnbrudd

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) opprettet kontakt med Schibsted etter datainnbrudd fredag kveld, men selskapet har ikke hatt behov for Akutt bistand..

Dagbladet - 13 okt. 20 kl. 08:03

Slår alarm om snikende helsekrise

Folk har i stor grad unnlatt å gå til lege med Akutt sykdom under covid-19-pandemien. Nå slår forskere alarm om etterslep og mulige alvorlige helsekonsekvenser..

NRK - 29 sep. 20 kl. 10:59

Oljelekkasje på Kokstad

110-sentralen melder om en Akutt forurensning på ca. 1000 liter spillolje eller diesel som har gått ned i grunnen i Kokstaddalen i Bergen. Dette skal ha lekket fra en container.

NRK - 29 sep. 20 kl. 09:32

Kartlegger forurensning etter brann

Brannmannskap vil fortsette med etterslukking utover dagen etter oljebrannen i Mekjarvik i Randaberg i går, men situasjonen er under kontroll. Det arbeides også med å kartlegge omfang av Akutt forurensning som har skjedd..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 16:47

Navalnyj takker flygere og helsearbeidere for hjelpen

Aleksej Navalnyj retter en takk til mannskapet om bord på flyet han var i da han ble Akutt syk i august, og helsearbeiderne som tok ham imot på bakken..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 07:00

Koronakrisen viser at vi kan!

Det er bedre om vi gjør litt og litt, enn å måtte gjøre alt når det er Akutt..

Dagbladet - 24 sep. 20 kl. 10:49

Langt færre innlagt med hjertetrøbbel

Coronapandemien kan også ha gitt positive helseutslag. Langt færre er blitt lagt inn med Akutt hjerteinfarkt i Norge og i andre europeiske land, viser ny forskning..

Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 22:05

Kvinnen i 70-åra fikk et illebefinnende under pensjonistturen. Det reddet Sør-Rogaland fra et omfattende koronautbrudd

Den over 75 år gamle Sandnes-kvinnen var på busstur med 39 andre pensjonister, da hun fikk et Akutt illebefinnende og ble lagt inn på sykehus i Førde. Dette illebefinnendet har nå reddet Nord-Jæren fra et omfattende koronautbrudd..

NRK - 22 sep. 20 kl. 08:55

Rykker ut på Akutt forurensing

Nordkapp brannvesen rykker ut på Akuttforurensning til Kamøyvær. Det melder 110-sentralen på Twitter..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 18:55

Familie følte seg forgiftet – hadde spist sønnens hasjbrownies

En familie på Sørlandet følte seg Akutt forgiftet søndag kveld. Det viste seg at de hadde forsynt seg av hasjbrownies som sønnen hadde bakt..

NRK - 14 sep. 20 kl. 19:08

Tilbyr 150 000 til studentar

Akutt sjukepleiarmangel gjer at norske kommunar freistar med sjenerøse tilbod til unge sjukepleiarstudentar. Høyanger kommune tilbyr no 150 000 kroner i stipend over tre år til dei sjukepleiestudentane som vel å bli i kommunen etter utdanninga..

VG - 13 sep. 20 kl. 11:46

Listhaug: Advarer mot å gi opphold på grunn av Moria-brannen

Sylvi Listhaug (Frp) mener Norge ikke bør ta imot én eneste flyktning fra Moria-leiren i Hellas. Leger uten grenser svarer at situasjonen er Akutt – og at flyktningene bør evakueres umiddelbart..

Klartale - 10 sep. 20 kl. 09:36

Navalnyj skal være frisk nok til å snakke

Aleksej Navalnyj skal ha være i mye bedre form denne uka. Kilder sier han kan ha begynt å huske ting før han ble Akutt syk, og kanskje forgiftet..

NRK - 09 sep. 20 kl. 08:09

Krever at Norge henter Moria-barn

Generalsekretær Birgitte Lange i Redd Barna krever at Norge henter barn fra Moria-leiren i Hellas som sto i brann natt til onsdag. – Nå har barna og deres familier mer Akutt behov enn noen gang for et trygt sted å være, sier hun til NTB..

P4 - 06 sep. 20 kl. 21:15

Tyskland revurderer gassledning

Manglende samarbeid fra Russland i Navalnyj-saken gjør at tyske myndigheter sier de vil revurdere samarbeid med landet om en gassledning, slik det var planlagt. Den russiske opposisjonsaktivisten Aleksej Navalnyj ligger fortsatt i koma etter at han ble forgiftet og Akutt syk under en flyreise 20. august.

VG - 31 aug. 20 kl. 21:22

«Black Panther»-regissør: – Jeg har ikke sørget over et så Akutt tap før

Den amerikanske skuespilleren etterlater seg mange i sorg i Hollywood. «Black Panther»-regissøren sier han er helt ødelagt av sorg..

P4 - 30 aug. 20 kl. 22:31

Døde etter å ha ventet på ambulanse

En kvinne i 50-årene døde etter å ha ventet på ambulanse i to timer. Kvinnen ringte 113 en gang under den mest Akutte koronaperioden på grunn av Akutt, kraftig hodepine og var selv bekymret for at hun hadde fått hjerneslag, skriver Romerikes Blad . Fylkesmannen i Oslo og Viken har nå opprettet tilsynssak mot Nedre Romerike legevakt og Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral ved Oslo universitetssykehus..

Aftenposten - 30 aug. 20 kl. 21:11

Lastebilsjåføren meldte om Akutt stans på motorveien. Innen nødetatene kom frem, var to personer døde.

Vogntoget ble stående midt på E18 etter at det oppsto brudd i en bremseslange, som viste seg ikke å være godkjent. Nå skal samtlige aktører i veitrafikken se på rutinene sine..

NRK - 28 aug. 20 kl. 14:46

– Navalnyj syner teikn til betring

Det tyske sjukehuset Charity melder til Reuters at symptoma til den russiske opposisjonspolitikaren Aleksej Navalnyj er mindre alvorlege. Politikaren er framleis i koma, men syner teikn på betring. Han blei Akutt sjuk under ei flyreise 20.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt