Aftenposten

Friday, 21 September, 23:42

Nyheter om Aftenposten

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 10 Sep 18 kl. 18:57

«Sex and the City»-stjernen Cynthia Nixon til Aftenposten: – Vi er på randen av revolusjon.

NEW YORK (Aftenposten): Denne uken håper «Sex and the City»-stjernen Cynthia Nixon å gi USA nok et valgsjokk. Aftenposten ble med da hun møtte velgere i Brooklyn..

NRK - 1 time siden

Flere land stanser utbetalinger

Sverige og Danmark holder tilbake penger til FNs miljøprogram på grunn av kritikken mot Erik Solheims reiser, melder Aftenposten. Det skjer etter at det ble kjent at FNs internrevisjon kom med kritikk av Solheims reiser som sjef for FNs miljøprogram..

Aftenposten - 17 timer siden

«Alle krigers mor» er avblåst. En ny flyktningstrøm til Europa er stoppet.

MOSKVA/ISTANBUL (Aftenposten): En ny flyktningkrise med hundre tusen syrere kan være avverget. Noen tror vi ser konturene av hvordan Syria blir etter krigen..

Aftenposten - 12 timer siden

Økning i antall knivdrap i London: Peguys sønn (17) ble drept på åpen gate

London, England (Aftenposten): Fotballtalentet Champion døde etter at han ble stukket 11 ganger. Det samme skjer med stadig flere fargede, unge menn fra fattige bydeler i London..

NRK - Igår: 05:37

Young Bloods svekket

Etterforskningen av den kriminelle gjengen Young Bloods i har gitt resultater. Siden mars i fjor har politiet jobbet målrettet mot gjengen i Oslo sør. Ifølge Aftenposten har dette ført til 28 domfellelser, men de største bakmennene går fortsatt fri..

Aftenposten - I førrgår: 22:45

Erdogan vil ha verdens største flyplass nå. Arbeiderne som våget å klage, fikk merke konsekvensene.

ISTANBUL (Aftenposten): Istanbuls nye flyplass får Gardmoen til å virke veldig liten. Men vil den åpne i tide om drøyt 40 dager?.

Aftenposten - I førrgår: 19:07

Hun dukket ned i WHOs innerste sirkler. Resultatet ble en bok om «vår tids skrekkscenario».

KØBENHAVN (Aftenposten): Romanen «Som pesten» handler om en voldsom influensapandemi. – Jeg vet at det kan skje et utbrudd, sier den danske forfatteren Hanne-Vibeke Holst..

NRK - 18 Sep 18 kl. 06:30

Med i kampen om Sørlandsbanen

I oktober skal Jernbanedirektoratet tilby kontrakt for å køyre tog til Sørlandet og Stavanger. I tillegg til statlege NSB og SJ er britiske Go-Ahead finalistar, skriv Aftenposten. Hongkong-giganten MTR som fleire trudde var aktuell er dermed ute..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 17:29

Clintons valgkampsjef til Aftenposten: Trump vil gjøre uopprettelig skade for klimaforskningen

Trump er mer opptatt av å komme til Mars enn av å redde jordkloden. Norge og Europa kan begrense skaden, mener Bill Clintons og Barack Obamas rådgiver..

VG - 11 Sep 18 kl. 22:01

Aftenposten: Toppledere i Oslo-skolen med varsel mot skolebyråd Thorkildsen

Flere ledere i Utdanningsetaten i Oslo har nylig sendte et varsel mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) til Oslo kommune. Der går de langt i å kritisere byrådens lederstil, ifølge Aftenposten..

NRK - 16 Sep 18 kl. 20:20

Fengsel for kasinobåtbedrageri

En 69 år gammel mann er dømt til fengsel i tre år og to måneder for å ha lurt fire personer til å investere millioner i byggingen av et cruiseskip. Dommen falt i Borgarting lagmannsrett sist uke, melder Aftenposten..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 00:48

Er dette to russiske homser som elsker høye gotiske kirketårn? Eller bare to uheldige giftmordere? Russere flest er ikke i tvil.

MOSKVA (Aftenposten): Skripal-saken utvikler seg raskt og dramatisk. Nå kan Kremls propagandamaskin ha gjort en stor tabbe..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 00:48

Er dette to russiske homofile som elsker høye gotiske kirketårn? Eller bare to uheldige giftmordere? Russere flest er ikke i tvil.

MOSKVA (Aftenposten): Skripal-saken utvikler seg raskt og dramatisk. Nå kan Kremls propagandamaskin ha gjort en stor tabbe..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 13:43

Redaktørene er positive til Schibsted-nyheter: – En merkedag i vår historie

Schibsted deles i to selskaper og NHO-sjef Kristin Skogen Lund blir ny konsernsjef. – Gode nyheter for mediehusene, mener redaktørene i Aftenposten, VG og Bergens Tidende..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 21:33

I dette området valgte de Obama. Så stemte de frem Trump. Nå kan de snu USA på hodet igjen.

NEW JERSEY (Aftenposten): De bor i forstedene og nyter godt av en blomstrende økonomi. Men er det nok til å la republikanerne beholde makten? Disse velgerne blir avgjørende for Trumps videre skjebne..

NRK - 17 Sep 18 kl. 00:59

Norskeide griser slaktes i Russland

Det norske selskapet RBPI-group har masseslaktet 128.000 griser i Russland etter at afrikansk svinepest ble oppdaget på en av deres gårder i Kaliningrad. Selskapet er en av Russlands største griseprodusenter, ifølge Aftenposten.

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 10:14

#Metoo-anklagene mot Trump-dommeren ryster Washington. Her er de viktigste spørsmålene nå.

NEW YORK (Aftenposten): Lenge før vi hadde #metoo, tok Anita Hill alene opp kampen mot en høyesterettsdommer. Nå er problematikken tilbake i samme forum, 27 år senere..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 05:50

Russisk spionfly med 15 om bord skutt ned i Middelhavet. Skaper frykt for opptrapping av Syria-krigen.

MOSKVA (Aftenposten): Et russisk spionfly med 15 om bord ble skutt ned utenfor kysten av Syria. Russerne legger ansvaret på Israel og truer med reaksjon..

NRK - 16 Sep 18 kl. 22:41

Sjåføren fikk illebefinnende

Passasjerene forklarte senere søndag til politiet at sjåføren av bilen fikk et illebefinnende, og at passasjeren ved siden av grep tak i rattet og styrte bilen inn i bygningen for å unngå å treffe andre biler og fotgjengere, skriver Aftenposten..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 05:50

Russisk spionfly med 14 om bord skutt ned i Middelhavet. Vekker frykt for opptrapping av Syria-krigen.

MOSKVA (Aftenposten): Et russisk spionfly med 14 om bord ble skutt ned utenfor kysten av Syria. Dramaet i Middelhavet i natt øker faren for opptrapping av krigen..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 05:50

Russisk spionfly med 14 om bord skutt ned i Middelhavet. Vekker frykt for opptrapping av Syria-krigen.

MOSKVA (Aftenposten): Et russisk spionfly med 14 om bord ble skutt ned utenfor kysten av Syria. Dramaet i Middelhavet i natt øker faren for opptrapping av krigen..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 05:50

Russisk spionfly med 14 om bord skutt ned i Middelhavet. Skaper frykt for opptrapping av Syria-krigen.

MOSKVA (Aftenposten): Et russisk spionfly med 14 om bord ble skutt ned utenfor kysten av Syria. Dramaet i Middelhavet i natt øker faren for opptrapping av krigen..

Aftenposten - 16 Sep 18 kl. 12:47

Jane Fonda: – Jeg har hatt perioder i livet mitt der jeg aldri trodde jeg skulle bli åtti

Los Angeles (Aftenposten): Jane Fondas politiske engasjement har kostet henne tre ektemenn og et stempel som landssviker, men filmstjernen har ingen planer om å gi seg i siste akt..

Aftenposten - 18 Sep 18 kl. 05:50

I NATT: Russisk spionfly med 14 om bord skutt ned i Middelhavet. Vekker frykt for opptrapping av Syria-krigen.

MOSKVA (Aftenposten): Et russisk spionfly med 14 om bord ble skutt ned utenfor kysten av Syria. Dramaet i Middelhavet i natt øker faren for opptrapping av krigen..

NRK - 15 Sep 18 kl. 00:53

Politi slapp refs for bildesletting

Politimannen som i august tok kameraet til en VG-fotograf og slettet flere bilder etter en ulykke på Nationalteatret T-banestasjon i Oslo, får ingen reprimande. Saken skal i stedet brukes til opplæring, opplyser politiet til Aftenposten..

Aftenposten - 15 Sep 18 kl. 07:06

Stoltenberg, Merkel og andre topper står i kø for å besøke dette lille landet. Det får russerne til å frese.

SKOPJE/ATHEN (Aftenposten): Hvis makedonerne stemmer som Stoltenberg vil, kan døren åpne seg for NATO- og EU-medlemskap..

Aftenposten - 15 Sep 18 kl. 19:52

President Erdogan har mer makt enn noensinne. Nå har han gitt seg selv enda en oppgave.

ISTANBUL (Aftenposten): Erdogan utnevner seg selv til styreleder for landets «oljefond». – Nok et tegn på at han ikke stoler på noen, sier økonom..

Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 21:05

Den tyrkiske sangeren brukte éndollarsedler i en musikkvideo. Nå er han under terroretterforskning.

ISTANBUL (Aftenposten): Hemmelige koder gjemt i en dollarseddel kan avsløre terrormistenkte, hevder tyrkiske myndigheter..

Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 17:15

Vi ønsker at det skal gå bra med byens restauranter | Erik Gulbrandsen

En dårlig anmeldelse kan få store konsekvenser for videre drift. Det er en av grunnene til at Aftenposten anmelder tre restauranter i uken..

Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 20:17

Noen nekter å rømme når uværet kommer. Slik begrunner de det.

– Mens jeg skriver dette, er Florence i ferd med å treffe land, og det begynner å høres intenst ut der ute, skriver Jeremy Tominack (40) til Aftenposten fredag kveld..

Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 15:00

Emiren av Qatar ga fly i milliardklassen til Tyrkias president – se bildene av luksusen

ISTANBUL (Aftenposten): Derfor ga emiren av Qatar et luksusfly til 3,3 milliarder kroner til Erdogan. – De har ikke så mange andre venner..

NRK - 14 Sep 18 kl. 12:29

– Søgnen fikk beskjed om å gå av

Skoledirektør Astrid Søgnen fikk beskjed torsdag i forrige uke om at hun ikke får fortsette i stillingen etter at hun 8. november i år når ordinær pensjonsalder, melder Aftenposten. Forholdet mellom utdanningsetaten og politisk ledelse har vært anstrengt..

Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 15:59

Putin og Xi skålte fornøyd i vodka. Men har vi grunn til å frykte en ny allianse mellom Kina og Russland?

MOSKVA (Aftenposten): Russland gjennomfører den største militærøvelsen siden 1981 med kineserne. Men mange russere ser fortsatt på Kina som en større trussel enn Vesten..

NRK - 14 Sep 18 kl. 21:34

Q truer Tine med retten

Tine lanserer yoghurt i en klemmepose som Q-Meieriene mener er for lik deres klemmepose med Skyr mini. Q mener Tine bryter markedsføringsloven, og truer med rettslige skritt. Tine mener de har loven på sin side, skriver Aftenposten..

Aftenposten - 12 Sep 18 kl. 19:33

Tyrkiske agenter slo til i Syria. Kidnappet terrormistenkt i nålestikksoperasjon.

ISTANBUL (Aftenposten): Syriske myndigheter sto bak terrorangrepet som kostet 53 mennesker livet, skal den terrormistenkt ha tilstått..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt