Advarer

Onsdag, 21 April, 07:03

Nyheter om Advarer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 timer siden

Advarer Russland mot blokade

USA Advarer Russland etter meldinger om planer å blokkere deler av Svartehavet. USA kaller de omtalte planene et forsøk fra Russland på å undergrave og destabilisere Ukraina, og en uprovosert opptrapping av konflikten..

VG - Igår: 15:22

UEFA-president Advarer om EM og Champions League - refser fotballtopper

UEFA-president Aleksander Čeferin Advarer klubbene før vårens Champions League-sluttspill og sommerens EM. Han kritiserer også Juventus-president Andrea Agnelli og Manchester United-direktør Ed Woodward..

Aftenposten - Igår: 15:22

UEFA-president Advarer om EM og Champions League - refser fotballtopper

UEFA-president Aleksander Čeferin Advarer klubbene før vårens Champions League-sluttspill og sommerens EM..

NRK - Igår: 12:17

Advarer Navalnyj-demonstranter

Russiske myndigheter Advarer folk mot å delta i demonstrasjoner til støtte for den sultestreikende opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj. Folk Advarers om at alle forsøk på fremprovosere bråk med politiet vil bli slått hardt ned på, melder Reuters..

Klartale - Igår: 08:58

Advarer mot hvis Navalnyj dør i fengsel

Helsa til opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj blir stadig dårligere. USA og EU Advarer Russland om følgene hvis han dør i fengsel..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 15:38

Advarer mot krisepakke: – Alvorlig og veldig rart

Storklubben bak Holmenkollstafetten Advarer alle landets idrettsklubber mot å tro at regjeringens siste krisepakke er….

VG - 16 april 21 kl. 15:38

Advarer mot krisepakke: – Alvorlig og veldig rart

Storklubben bak Holmenkollstafetten Advarer alle landets idrettsklubber mot å tro at regjeringens siste krisepakke er like god som i fjor og mener «kompensasjonen» vil påføre dem store økonomiske problemer..

NRK - 15 april 21 kl. 23:51

Advarer om snøskredfare

Hovedredningssentralen Advarer om at det er betydelig fare for snøskred i store deler av landet de neste dagene. Varslingstjenesten varsom.no sier faren er moderat og betydelig i Nord-Norge, på Mørekysten og i fjellene i Sør-Norge..

NRK - 14 april 21 kl. 12:10

Advarer mot å mate fugler

Landbruksminister Olaug Bollestad Advarer mot å mate fugler. Det er påvist flere tilfeller av fugleinfluensa rundt i Norge. For å redusere smittespredningen av fugleinfluensa, må vi unngå at fugler samles på nye steder..

VG - 12 april 21 kl. 12:21

Helsenorge Advarer mot svindelforsøk

Flere falske eposter og SMS-er som utgir seg fra å være fra Helsenorge, har de siste dagene sendt ut fra svindlere. Ikke trykk på lenkene, Advarer nettstedet..

VG - 06 april 21 kl. 08:20

Nakstad Advarer mot for tidlig gjenåpning: – Som å tro på julenissen at det vil gå bra

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad Advarer mot å åpne opp for tidlig. - Vi er på rett vei, men jobben har bare begynt så vidt, sier han..

E24 - 21 timer siden

IEA venter sterk oppgang i CO₂-utslippene: – Dette er en alvorlig advarsel

En ventet opptur i 2021 kan gi dramatisk oppgang i CO₂-utslippene, Advarer IEA. – Alt annet enn bærekraftig for klimaet, sier IEA-sjef Fatih Birol..

E24 - 02 april 21 kl. 08:45

Psykolog Advarer: – Hjemmekontor kan være himmel eller helvetet.

Hjemmekontor er en av pandemiens mange følger. Ferske tall fra NHO viser at det kan være grunn å videreføre løsningen. Organisasjonspsykolog Advarer: - Himmel eller helvete..

NRK - Igår: 22:30

FHI Advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

VG - Igår: 21:58

FN: Tiden renner ut for å håndtere klimakrisen

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, og coronapandemien har ikke bremset klimaendringenes nådeløse fremferd, Advarer FN..

Dagbladet - Igår: 21:52

Advarer mot tredemølle etter skrekkvideo

En rekke alvorlige ulykker med barn..

NRK - Igår: 21:56

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, Advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - Igår: 20:52

Vinteren kommer tilbake i Sør-Norge

Etter en helg med sommervarme kan vinteren komme tilbake i Sør-Norge allerede tirsdag kveld. Meteorologisk institutt Advarer om snø og vanskelige kjøreforhold i fjellet. Det kan også komme snø i lavlandet både på Vestlandet, Østlandet og i Trøndelag..

Aftenposten - Igår: 15:22

UEFA-president truer gigantene - refser fotballtopper

UEFA-president Aleksander Čeferin Advarer klubber og spillere før sommerens EM..

VG - Igår: 15:22

UEFA-president truer gigantene - refser fotballtopper

UEFA-president Aleksander Čeferin Advarer klubber og spillere. Han kritiserer også Juventus-president Andrea Agnelli og Manchester United-direktør Ed Woodward..

NRK - 01 april 21 kl. 12:25

FHI Advarer mot epost-svindel

Folkehelseinstituttet Advarer mot en falsk epost sendt i instituttets navn med overskriften «registrert smitte». E-posten er ikke sendt fra FHI, og de ber mottakere om å ikke åpne vedlegget som følger med..

Aftenposten - Igår: 10:07

OUS Advarer ikke lenger mot mediene. Men det skjedde ikke uten kamp.

Uheldige formuleringer er nå heldigvis borte fra skjemaet Oslo universitetssykehus har brukt for å oppheve legers….

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 22:19

FN-utsending Advarer mot blodbad og full borgerkrig i Myanmar

FNs spesialutsending til Myanmar Advarer mot full borgerkrig og et nært forestående blodbad og ber Sikkerhetsrådet gjøre….

NRK - I førrgår: 15:29

USA Advarer Russland om Navalnyj

– Dersom Aleksej Navalnyj dør i russisk fangenskap, vil det få følger for Russland, sier sikkerhetsrådgiveren til USAs president. Jake Sullivan gjorde dette klart under et intervju med Fox News. EUs utenriksministre skal diskutere saken i morgen..

NRK - 16 april 21 kl. 15:49

Radikalisering blant soldater i USA

Flere tidligere soldater i amerikanske spesialstyrker Advarer mot politisk ekstremisme blant tidligere og nåværende soldater. I Facebook-grupper har NBC News sett rasistiske innlegg om USAs forsvarsminister, støtte til QAnon og løgner om valgfusk..

E24 - 16 april 21 kl. 11:58

Etterforsker kryptobedrageri på 2,5 mill. i Troms – Advarer mot spesifikk bitcoin-adresse

Politiet tar i bruk fersk Økokrim-metode for å hindre at straffbart utbytte fra et millionbedrageri forsvinner..

E24 - 29 mars 21 kl. 12:59

Børsras for storbanker: Advarer om enorme tap etter at hedgefond ble tvunget til gigantsalg

Totalt 300 milliarder kroner forduftet etter tvangssalg i flere aksjer fredag. Nå Advarer Credit Suisse og Nomura om «betydelige» tap etter at et hedgefond brøt vilkår. Hedgefondforvalteren har tidligere betalt bøter etter ulovlig innsidehandel..

NRK - 29 mars 21 kl. 08:37

Advarer mot ulovlig sporkryssing

Bane Nor Advarer skiløper og andre mot å krysse jernbanespor ulovlig på påskefjellet. – Husk at sporene fra ski og jernbane aldri skal krysses, sier prosjektleder Pål Buset. Passering må skje på en planovergang eller en vei over eller under jernbanen.

VG - 16 april 21 kl. 05:04

Brukerorganisasjonenes bønn til Ap: Ikke utsett rusreformen

Arbeiderpartiets landsmøte vil trolig vedta å utsette rusreformen. Arild Knutsen, som har kjempet for avkriminalisering i årevis, Advarer om at fortsatt straff for brukere vil skyve flere ut i utenforskap..

NRK - 16 april 21 kl. 02:56

FN: Stadig verre i Jemen

I Jemen blir den humanitære krisen stadig verre, Advarer FN. Organisasjonens nødhjelpssjef Mark Lowcock sier at titusener av mennesker sulter i hjel. Ytterligere 5 millioner er ett steg unna sultdøden, advarte han på et møte i sikkerhetsrådet torsdag..

NRK - 15 april 21 kl. 23:51

Betydelig snøskredfare

Hovedredningssentralen Advarer om at det er betydelig fare for snøskred i store deler av landet de neste dagene. Varslingstjenesten varsom.no sier faren er moderat og betydeligi Nod-Norge, på Mørekysten og i fjellene i Sør-Norge..

VG - 27 mars 21 kl. 15:10

Advarer mot rånetreff i påsken

Svein Olav Grini som er seksjonsleder for politiet i Midt-Telemark Advarer mot rånetreff i påsken. Lokale rånere vet at det ryktes om treff, men ønsker å stoppe folk utenbys fra å komme..

NRK - 14 april 21 kl. 09:40

– Myanmar minner om Syria

FNs høykommisær for menneskerettigheter Advarer mot at situasjonen i Myanmar kan minne om utbruddet av borgerkrig i Syria for 10 år siden. Michelle Bachelet ber verdenssamfunnet gripe inn mot militærregimet som tok makten 1. februar, melder CNN..

Dagbladet - 14 april 21 kl. 08:51

WHO: - Våkn opp!

WHO Advarer om at pandemien er i en kritisk fase..

NRK - 27 mars 21 kl. 09:48

Advarer om påskefjellet

Faren for snøskred rundt om i landet har avtatt, og den er moderat før påskeuka. Men NVE Advarer om at folk fortsatt må være påpasselige i fjellet..

Dagbladet - 14 april 21 kl. 04:22

Vil rive gjennom verden i flere år

USAs sikkerhetsmyndigheter Advarer om langsiktige, ødeleggende ringvirkninger av coronapandemien. I verste fall kan konflikter øke og regjeringer kollapse, slår de fast..

E24 - 13 april 21 kl. 21:04

Advarer mot stigmatisering: – Flere må utdanne seg innen olje og gass

Oljetopper frykter for få hoder i petroleumsindustrien i framtiden. – Det har rett og slett blitt upopulært å ta utdanning i olje- og gassektoren, det kan skape kjempeproblemer for arbeidsmarkedet, ifølge Nav..

VG - 26 mars 21 kl. 17:47

Militærjuntaen Advarer demonstranter om fare for å bli skutt i hodet

Minst 320 er så langt drept i demonstrasjonene i Myanmar. I palmehelgen skal de nok engang ut i gatene. Nå Advarer militæret om at de kan bli skutt..

VG - 12 april 21 kl. 18:06

Skolepolitiker om lærere som varsler: – Blir mistenkeliggjort

Eks-lærer og bystyrepolitiker Bjørn Revil kritiserer varslingsrutinene i Osloskolen. – En del tilfeller viser at der lærere varsler, er det varslerne som blir mistenkeliggjort og får hele bevisbyrden på seg, Advarer Revil..

E24 - 12 april 21 kl. 17:00

Oslos restauranter blør: Byrådet ber om hastehjelp før avgjørende frist

Oslos serveringsbransje er i ferd med å knele, Advarer byrådet i Oslo. De ber om rask statlig krisehjelp. Venstre ber kommunen stille opp mer selv for byens restauranter..

VG - 25 mars 21 kl. 13:59

Bergen: Advarer mot feste etter mye smitte blant unge

Bergen har de siste dagene hatt et hopp i smittetilfeller etter studentfester. – Det er ikke tiden for festing nå, Advarer smittevernoverlegen..

Klartale - 25 mars 21 kl. 13:35

Advarer andre mot å bli sykepleier

Da Vigdis sluttet i jobben som sykepleier, skrev hun bok. I den Advarer hun mot å bli sykepleier..

Klartale - 12 april 21 kl. 12:12

Svindlere sier de er fra Helsenorge

Helsenorge Advarer mot svindlere som utgir seg å være dem. De ber deg om å ikke klikke på lenken i meldingen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt