Adgang

Tuesday, 07 April, 11:11

Nyheter om Adgang

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - Igår: 13:20

Krever Adgang til kompetanseheving også for arbeidsledige akademikere

Akademikerne og Nito krever at regjeringen gir permitterte Adgang til kompetanseheving som gir 20 studiepoeng. Regjeringen frykter at det vil «låse» folk til skolebenken i stedet for å gå tilbake i jobb..

Aftenposten - 29 Mar 20 kl. 07:42

LO og NHO: Krever at arbeidsledige skal få studere

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og NHO-sjef Ole Erik Almlid står sammen i krisen: Nå krever de at reglene for dagpenger endres slik at arbeidsløse får Adgang til å heve kompetansen..

NRK - 24 Mar 20 kl. 19:13

Dropper overføring av Jensen-saken

På grunn av virusfaren har ikke publikum fått Adgang til rettssalen for å følge saken mot Eirik Jensen. Nå avsluttes også videooverføringene på tinghuset. Det er hensynet til smittevernet som gjør at publikum ikke lenger slipper til i tinghuset..

NRK - 22 Mar 20 kl. 06:31

Singapore stanser mellomlandinger

Fra tirsdag tillater ikke Singapore utlendinger å være i transitt eller få Adgang til bystaten, med mindre de har arbeidstillatelse og arbeid i nødvendig yrke. Det eneste unntaket er utlendinger som jobber i Singapore og deres pårørende..

P4 - 13 Mar 20 kl. 08:27

- Påskeferien i utlandet kan ryke

- Arbeidsgiver har mye større Adgang til å nekte ansatte private reiser til utlandet nå på grunn av den raske spredningen av koronaviruset. Det mener arbeidsrettsadvokat Chirstel Søreide. En av grunnene til det er at ferieloven åpner for at arbeidsgivere i spesielle tilfeller kan trekke tilbake ferie som er innvilget.

P4 - 11 Mar 20 kl. 15:53

Falsk brannmann Stavanger

Beboere på Tasta i Stavanger har fått besøk av en person som utga seg for å være fra brannvesenet. Mannen skal ha vært pågående og ville inn, men beboerne fattet mistanke og nektet ham Adgang, opplyser Sørvest politidistrikt. Også på mandag fikk beboere i Stavanger besøk av noen som utga seg for å være brannmann..

VG - 03 Mar 20 kl. 12:26

Skiskyttertopp om publikumsnekt: – Er blitt et hysteri

Landslagssjef Per Arne Botnan i skiskytterforbundet er svært kritisk til at publikum nektes Adgang til denne ukens verdenscuprenn i Nove Mesto..

NRK - 02 Mar 20 kl. 17:30

UNHCR kritiserer Hellas' respons

FNs høykommissær for flyktninger sier Hellas ikke har lovlig Adgang til å suspendere asylsøknader når landet nå prøver å stanse tusener av flyktninger. UNHCR ber også Hellas behandle flyktningene humant og avstå fra å bruke overdreven makt..

NRK - 29 Feb 20 kl. 08:03

Vil ikke slippe inn folk fra Iran

Australia vil nekte utenlandske statsborge Adgang til landet dersom de har kommet seg til landet via Iran inngang til Australia på grunn av smittefare. Passasjerene må først tilbringe minst fjorten dager i et annet land før de kan komme inn til Australia.

Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 19:10

Norske politikere nektet Adgang til greske øyer

Tusenvis sitter i overfylte leirer på øyene, mens flyktninger, lokale innbyggere og høyreekstreme tar til gatene. – Det er vel noe de ikke vil at verden skal se, sier Karin Andersen (SV)..

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 08:32

Virusfrykt i United: Solskjær-signering nektes Adgang til treningsfeltet

Odion Ighalo får fortsatt ikke trene med Manchester United grunnet covid-19-viruset. Spissen trener nå med personlig trener før kampen mot Chelsea..

NRK - 11 Feb 20 kl. 17:35

Discovery og Telenor enige

Discovery og Telenor har inngått en ny distribusjonsavtale. Discovery får tilgang på én million TV-kunder til strømmetjenesten Dplay. Telenors kunder får Adgang til elleve Discovery-kanaler, Eliteserien og OL.

Klartale - 04 Feb 20 kl. 15:09

Viruset fører til rasisme mot kinesere

«Ingen Adgang for personer fra Kina», stod det på en plakat i Italia. Mange opplever rasisme etter at Wuhan-viruset har spredt seg..

E24 - 02 Feb 20 kl. 08:01

Stadig mer isolert Kina fordømmer USAs reiserestriksjoner

Kina fordømmer USAs vedtak om å forby kinesere Adgang til landet på grunn av Wuhan-viruset, som Verdens helseorganisasjon (WHO) kaller en global helsekrise..

NRK - 02 Feb 20 kl. 02:48

Kina fordømmer USAs restriksjoner

Kina fordømmer USAs vedtak om å forby reisende fra Kina Adgang til landet på grunn av Wuhan-viruset. Kina viser til at WHO har frarådet begrensinger i reisevirksomheten. Også Australia og Israel har innført forbud mot innreise for kinesiske borgere..

VG - 02 Feb 20 kl. 03:50

Stadig mer isolert Kina fordømmer USAs reiserestriksjoner

Kina fordømmer USAs vedtak om å forby kinesere Adgang til landet på grunn av Wuhan-viruset, som Verdens helseorganisasjon (WHO) kaller en global helsekrise..

Aftenposten - 06 Jan 20 kl. 08:17

Guaidó nektet Adgang til nasjonalforsamlingen i Venezuela

Venezuelas politiske kaos har tatt en ny vending. Både opposisjonsleder Juan Guaidó og hans rival Luis Parra hevder nå å være leder for nasjonalforsamlingen..

NRK - 06 Jan 20 kl. 00:21

Guaidó i egen avstemning

Opposisjonsleder Juan Guaidó er gjenvalgt som leder for Venezuelas parlament i en egen avstemning som foregikk utenfor parlament. Det skjedde uten at representantene fra Sosialistpartiet var til stede. Opposisjonen ble nektet Adgang til parlamentet..

NRK - 06 Jan 20 kl. 00:21

Guaidó vant i egen avstemning

Opposisjonsleder Juan Guaidó er gjenvalgt som leder for Venezuelas parlament i en egen avstemning som foregikk utenfor parlament. Det skjedde uten at representantene fra Sosialistpartiet var til stede. Opposisjonen ble nektet Adgang til parlamentet..

NRK - 05 Jan 20 kl. 23:50

Opposisjonen fikk ikke stemme

Venezuelas president Maduro opplyser søndag at landets parlament har valgt Luis Parra til ny leder i parlamentet. Han tilhører Maduros parti. Opposisjonen hevder at de ble nektet Adgang til parlamentet, slik at de ikke kunne gjenvelge Juan Guaidó..

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 09:00

Julegran og røde nisser ingen Adgang

Hun elsker å pynte til jul, men tradisjonell julegran og røde nisser har ikke Adgang hos Kristin Adelaide Østebø..

NRK - 29 Dec 19 kl. 18:20

Skjerpar personvernet på nett

Delstaten California i USA skjerpar personvernet på nett frå nyttår av, melder AP. Då vil nettbrukarar få Adgang til all informasjon IT-selskap har på dei og kunna tvinga selskapa til å slutta å selja informasjon om dei, og til og med sletta han..

NRK - 18 Dec 19 kl. 20:38

Kan fiske i færøysk sone

Norge har blitt enige med Færøyene om en kvoteavtale som innebærer norsk Adgang i færøysk sone i 2020 også. – Kvotene som vi bytter til oss med Færøyene er viktige for norske fiskere, sier fiskeriminister Harald T. Nesvik i en pressemelding..

NRK - 18 Dec 19 kl. 20:38

Norske kan fiske i færøysk sone

Norge har blitt enige med Færøyene om en kvoteavtale som innebærer norsk Adgang i færøysk sone også i 2020. – Kvotene som vi bytter til oss med Færøyene er viktige for norske fiskere, sier fiskeriminister Harald T. Nesvik i en pressemelding..

NRK - 03 Dec 19 kl. 04:46

Trump nekter Bloomberg Adgang

Journalister fra Bloomberg vil ikke lenger få Adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Det skjer etter at Bloomberg News-eier Michael Bloomberg har kastet seg inn i presidentvalgkampen..

E24 - 03 Dec 19 kl. 05:51

Trump nekter Bloomberg-journalister Adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News vil ikke lenger få Adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen..

VG - 03 Dec 19 kl. 04:43

Trump nekter Bloomberg-journalister Adgang til valgmøter

Journalister fra Bloomberg News får ikke lenger Adgang til Donald Trumps valgmøter, etter at selskapet kunngjorde at de ikke vil drive kritisk journalistikk om deres egen eier Michael Bloomberg..

P4 - 03 Dec 19 kl. 05:24

Trump nekter nyhetsbyrå Adgang

Journalister fra Bloomberg News vil ikke lenger få Adgang til Donald Trumps valgmøter fordi presidenten ikke tror de vil være upartiske i dekningen. Opplysningen kommer etter at milliardær og eier av nyhetsbyrået, Michael Bloomberg, har kastet seg inn i neste års valgkamp mot Trump. Nyhetsbyrået reagerer på utestengelsen, men sier de vil fortsette dekningen av valgkampen til tross for restriksjonene de er pålagt..

P4 - 26 Nov 19 kl. 10:18

Får økt Adgang til bevæpning

Politiet får økt Adgang til bevæpning. NTB får bekreftet at Ap støtter regjeringens forslag som gir politiet anledning til tidsubegrenset bevæpnet patruljering. Forslaget innebærer at politiet skal slippe å avvæpne seg og låse inn våpnene når de flytter seg mellom såkalte sårbare objekter.

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 10:44

Markering av NATOs 70 års jubileum avlyst i København, fordi USAs ambassadør nektet Trump-kritiker Adgang

NATOs 70 årsjubileum skulle markeres med et seminar i København. Nå er det avlyst etter at USAs ambassadør sa nei til professor Stanley Sloan kunne delta..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 05:56

Donald Trump nekter Bloomberg-journalister Adgang til valgmøter

Presidenten tror ikke de vil være upartiske i dekningen..

P4 - 19 Nov 19 kl. 17:05

Moxnes nektet Adgang

Rødt-leder Bjørnar Moxnes ble nektet Adgang på ambulanseflybasen i Kirkenes i dag. Det selv om de ansatte i Babcock som drifter ambulanseflyene ønsket å møte ham. Rødt er kritisk til at luftambulansen er på anbud.

NRK - 26 Nov 19 kl. 10:14

Får økt Adgang til bevæpning

Ap støtter regjeringen når justiskomiteen nå gir politiet anledning til tidsubegrenset bevæpnet patruljering. Snikinnføring av permanent bevæpning, mener SV..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 10:26

Politiet får økt Adgang til bevæpning

Ap støtter regjeringen når justiskomiteen nå gir politiet anledning til tidsubegrenset bevæpnet patruljering. Snikinnføring av permanent bevæpning, mener SV..

Dagbladet - 19 Nov 19 kl. 16:13

Moxnes nektet Adgang på ambulanseflybase

Rødt-leder Bjørnar Moxnes og flere partimedlemmer slapp ikke inn for å snakke med de ansatte på ambulanseflybasen i Kirkenes..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 09:53

Politiet i Hongkong gir Røde Kors Adgang til omringet universitet

Frivillige fra Røde Kors har fått lov til å gå inn på universitetet der hundrevis av demonstranter befinner seg, etter meldinger om at mange er alvorlig skadet..

Dagbladet - 15 Nov 19 kl. 06:00

Der har vi altså Nei til EU

Kathrine Kleveland og Nei til EU er bekymret for at vi ikke har Adgang til å diskriminere våre egne trygdemottakere fra europeiske goder..

NRK - 18 Nov 19 kl. 09:48

Røde Kors Adgang til universitet

Frivillige fra Røde Kors har fått lov til å gå inn på universitetet i Hongkong der hundrevis av demonstranter befinner seg, melder Hongkong Free Press. Ifølge BBC er det også tenåringer og ungdomsskoleelever blant demonstrantene..

NRK - 15 Nov 19 kl. 08:04

Ikke strengere regler for boliglån

Siv Jensen trosser Finanstilsynet om å stramme kraftig inn i reglene for hvor mye bankene kan låne ut til bolig. Finanstilsynet ville halvere bankens Adgang til å bruke skjønn, slik blir det ikke..

NRK - 07 Nov 19 kl. 00:20

Dommer avviste Trump-regel om abort

En føderal dommer i USA har kjent ugyldig en ny forordning fra Trump-regjeringen om å utvide helsepersonells Adgang til å nekte å delta i aborter på religiøst grunnlag. Dommeren sa at en slik regel ville hindre folk i å få helsehjelp..

VG - 02 Nov 19 kl. 16:49

NAV strammet inn på opphold i utlandet etter Trygderettens ja til å dra

Så sent som 1. januar 2018 strammet NAV inn lengden på utenlandsopphold for AAP-mottagere på tross av flere kjennelser i Trygderetten om at regelverket ikke ga Adgang til dette i EU og EØS-land..

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 06:00

Rett og galt om Huawei

Grundige juridiske vurderinger av kinesisk og norsk lov konkluderte nylig med at norske Huawei ikke er forpliktet til å bistå kinesiske myndigheter med informasjon eller å gi Adgang til produkter..

P4 - 05 Oct 19 kl. 10:49

Trump vil nekte innvandrere uten helsedekning Adgang

Donald Trump innfører regler som vil gjøre det vanskelig å migrere til USA uten helseforsikring. Det er klart etter en kunngjøring fra Det hvite hus. Erklæringen innebærer at framtidige visumsøkere til USA må bevise at de har råd til helsebehandling, hvordan de skal dekke utgifter til medisiner, legebesøk, sykehusopphold og sykefravær.

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 07:22

Trump vil nekte innvandrere uten helsedekning Adgang til USA

Om en måned må alle som søker visum til USA bevise at de har råd til helsebehandling, medisiner, lege og sykehus. Donald Trumps nye regler skal gjøre det vanskeligere å migrere til USA..

E24 - 05 Oct 19 kl. 08:33

Trump vil nekte innvandrere uten helsedekning Adgang til USA

Donald Trump innfører regler som vil gjøre det vanskelig å migrere til USA uten helseforsikring eller penger til å dekke medisiner og legebehandling..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt