20-årene

Thursday, 20 September, 22:45

Nyheter om 20-årene

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 15:01

Forgrep seg på datteren 160 ganger – dømt til fengsel i ni år og seks måneder.

Faren i 50-årene er dømt for seksuelle overgrep mot sin datter fra hun var åtte år. Hun har massive skader og har vært innlagt på sykehus de fire siste årene. Der legges hun daglig i belter..

Aftenposten - I førrgår: 13:43

Redaktørene er positive til Schibsted-nyheter: – En merkedag i vår historie

Schibsted deles i to selskaper og NHO-sjef Kristin Skogen Lund blir ny konsernsjef. – Gode nyheter for mediehusene, mener redaktørene i Aftenposten, VG og Bergens Tidende..

NRK - 16 Sep 18 kl. 01:44

Mann bevisstløs etter vold i Oslo

En mann i 20-årene var bevisstløs i en kort periode etter å ha blitt banket opp av seks ukjente menn på Majorstuen i Oslo like etter midnatt. En forbipasserende varslet politiet. Gjerningspersonene er beskrevet som menn i slutten av tenårene..

Dagbladet - 9 timer siden

Savnet fisker funnet død i Salten

En mann i slutten av 80-årene er funnet død i Leirfjordgård i Sørfold kommune i Salten..

NRK - 8 timer siden

Savnet mann i 80-årene funnet død

Mannen som ble meldt savnet etter en fottur i Sørfold i indre Salten i går er funnet omkommet. Det skriver politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 8 timer siden

Tiltalt for vold

En mann i 20-årene fra Senja er tiltalt for kroppsskade. Ifølge tiltalen slo og sparket han en annen mann i hodet og kroppen, slik at mannen fikk flere brudd i ansiktsskjelettet og hjernerystelse..

Dagbladet - I førrgår: 21:55

Samtalene som endret alt

I avhørene som i hemmelighet ble tatt opp på bånd, foreslår Gjermund Cappelen å snakke med Eirik Jensen, utstyrt med lydopptaker..

NRK - Igår: 11:10

8,8 mill. til brannbiler

De neste fire årene ønsker byrådet å bevilge 8,8 mill. kroner årlig til utskiftninger av bilparken til Bergen brannvesen..

Aftenposten - 2 timer siden

Brudgommen fikk fem års besøksforbud etter bryllupsnatten

Mannen i slutten av 30-årene tok kvelertak på kona to ganger bryllupsnatten. Nå er han dømt til fengsel og har fått besøksforbud i fem år..

NRK - 12 timer siden

Svekket krone etter renteheving

Norges Bank varslet torsdag en lavere rente i årene fremover enn tidligere ventet, noe som svekket krona opp mot flere store valutaer. En dollar kostet 8,12 kroner før avgjørelsen ble kjent, nå koster den 8,20 kroner, skriver DN..

NRK - 10 timer siden

Styrker leteaksjon etter turgåer

Det er satt i gang stor innsats fra flere hold for å finne en eldre mann, som har vært savnet i Sørfold i Nordland siden onsdag kveld. Leteaksjonen ble satt igang da mannen i slutten av 80-årene ikke kom hjem etter en fottur..

Hegnar.no - Igår: 05:51

Danmarks rikskringkasting kutter kraftig

Den danske rikskringkastingen DR skal spare 420 millioner kroner de neste tre årene og kutter 400 stillinger. Antall TV-kanaler halveres fra seks til tre..

NRK - 11 timer siden

Siktet for motarbeidelse i retten

Fem personer er siktet for motarbeidelse av rettsvesenet under La Familia-rettssaken i Haugesund. Fire svenske menn dukket onsdag opp i rettssalen. Politiet mener de prøvde å påvirke aktørene i rettssaken.

NRK - Igår: 13:14

Skadet mann skrevet ut

Mannen i slutten av tenårene som ble skadet under voldshendelsen er skrevet ut fra St. Olavs Hospital. Han har fått oppnevnt bistandsadvokat Sigrun Dybvad, opplyser politiet i en pressemelding..

NRK - Igår: 11:04

Døde etter velt med plentraktor

En mann i 50-årene døde mandag etter at han veltet med en plentraktor i en skråning utenfor Jönköping i Sverige. Saken blir undersøkt som et mulig arbeidsulykke, melder Aftonbladet..

NRK - Igår: 00:21

To fengslet for knivstikking

To menn i 20-årene er siktet og varetektsfengslet i fire uker for å ha knivstukket to 18-åringer i Stavanger sentrum natt til lørdag, ifølge Aftenbladet. De vil anke at de får to ukers brev- og besøksforbud på grunn av fare for bevisforspillelse..

NRK - 4 timer siden

Kan ha vært utsatt for fallulykke

Mannen i 80-årene som i dag ble funnet omkommet etter en fisketur i Sørfold i går, kan ha vært utsatt for en fallulykke. Mannen ble funnet torsdag formiddag etter en større leteaksjon. Politiet sier det var glatt på stedet der mannen ble lokalisert..

Dagbladet - 9 timer siden

Eldre mann savnet etter fisketur i Salten

En mann i slutten av 80-årene er savnet etter at han ikke kom tilbake fra fisketur i Leirfjordgård i Sørfold kommune i Salten onsdag kveld..

VG - 7 timer siden

Antidoping Norge-sjefen: – Skuffet på vegne av de rene utøverne

Anders Solheim i Antidoping Norge er opprørt over at Verdens Antidopingbyrå har valgt å gjenoppta Russland som medlem..

NRK - Igår: 07:42

Skifter ut letemannskaper

Politi og letemannskaper har ennå ikke funnet den savnede mannen i slutten av 20-årene i Suldalsheiene i Rogaland. Mannskaper blir nå skiftet ut, og det blir vurdert fortløpende om helikopter kan settes inn i søket hvis tåken letter..

NRK - Igår: 05:12

Tett tåke sinker leteaksjon

Politiet jobber fortsatt med å komme frem til den savnede mannen i 20-årene som selv meldte i 20-tiden tirsdag at han hadde gått seg bort i Suldalsheiene i Rogaland. Det meldes om fryktelig vanskelige forhold med tett tåke og svært krevende terreng..

Hegnar.no - 13 timer siden

Marihuana-aksjen ble pauset fem ganger onsdag

Tilray tok aksjonærene med på en berg- og dalbane nesten uten like onsdag. Det gikk fra rus til bakrus og ny rus. På det mest var den opp 94 prosent, før den falt 60 prosent og deretter steg 40 prosent.

NRK - 10 Sep 18 kl. 18:13

Mann i 40-årene omkom

En mann i 40-årene fra Sortland som omkom i en ulykke om bord på en båt i Bergsfjorden på Senja mandag. Sjøfartsdirektoratet og politiet etterforsker hendelsen..

Klartale - 17 Sep 18 kl. 13:16

Hele Australia frykter nåler i jordbærene

Nåler er funnet i bær over hele landet..

NRK - I førrgår: 19:54

Arbeider døde etter hotellkollaps

En byggearbeider døde og to ble hardt skadd da et stillas raste sammen i luksushotellet Ritz i Madrid i ettermiddag. Seks arbeidere er sendt til sykehus. Det ærverdige femstjernershotellet som åpnet dørene i 1910 er for tiden stengt for renovering..

E24 - 5 timer siden

Årene under eksternrevisors lupe: Innovasjon Norge droppet 127 offentlige utlysninger

Under Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseths ledelse har hver tredje nye ansatt i det statlige selskapet sluppet konkurranse fra søkere i det åpne jobbmarkedet..

NRK - I førrgår: 20:07

Leteaksjon i Suldalsheiene

Det er iverksatt leteaksjon etter en mann i slutten av 20-årene etter at han ringte til politiet, og opplyste at han hadde gått seg fast i området rundt Skaulen. Det er regn og tykk tåke i området..

Aftenposten - I førrgår: 19:29

Drapene i Trondheim: Begge ofrene var i tenårene og gikk på skole i Norge

Rektor Hanne Mari Sæther ved Melhus videregående skole fikk sjokkbeskjeden midt på natta..

VG - 17 Sep 18 kl. 11:21

Kvinne funnet hardt skadet i campingvogn på fjellet

Kvinnen i 40-årene ble funnet i Kvamsfjellet søndag, og politiet kan ikke utelukke at det har skjedd noe kriminelt..

Dagbladet - Igår: 04:11

Savnet mann i Suldal funnet i live

Mannen i 20-årene som har vært savnet i Suldal i Rogaland siden tirsdag kveld, er funnet i live..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 05:53

MC-ulykke på Mosseveien i Oslo

En mann i slutten av 20-årene er kjørt til Ullevål sykehus etter en singelulykke på Mosseveien med motorsykkel. Det er noe redusert fremkommelighet på stedet..

NRK - Igår: 03:22

Leteaksjon etter mann i Rogaland

Politiet leter natt til onsdag etter en mann i 20-årene under utfordrende forhold i Suldalsheiene i Rogaland. Han meldte selv fra at han hadde gått seg fast i skodda. På grunn av null sikt og vanskelig terreng, sliter politiet med å finne ham..

NRK - 17 Sep 18 kl. 15:20

Dømt for over 160 overgrep

En mann i 50-årene er dømt til ni år og seks måneders fengsel for grove seksuelle overgrep mot datteren sin fra hun var åtte år gammel. Ifølge dommen fra Bergen tingrett skal mannen ha forgrepet seg på henne over 160 ganger, skriver BT..

NRK - 17 Sep 18 kl. 16:28

Varetektsfengsles i fire uker

Fastlegen i 50- årene som er siktet for voldtekt, ble i ettermiddag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud..

VG - 17 Sep 18 kl. 15:57

BT: Mann fra Hordaland dømt til 19 års fengsel for overgrep

En mann i 50-årene er dømt til 19 års fengsel for å jevnlig ha forgrepet seg på datteren fra hun var i femårsalderen og fram til hun fylte 22..

Aftenposten - I førrgår: 10:36

Elverum: 13-åringen og faren døde av skuddskader

Den foreløpige obduksjonsrapporten etter drapene som ble oppdaget fredag kveld, viser at den 13 år gamle sønnen og faren i 40-årene døde av skuddskader..

NRK - I førrgår: 07:07

Skal ha forgrepet seg mot 22 gutter

I dag starter rettssaken mot en mann som er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot 22 unge gutter. Mannen som er i slutten av 30-årene, avtalte treff med guttene på nettet. Overgrepene skal ha skjedd over store deler av Østlandet..

NRK - 17 Sep 18 kl. 15:39

Fastlege nekter straffskyld

Legen i 50-årene som er siktet for voldtekt nekter straffskyld, ifølge Nettavisen. Hans forsvarer sier han ikke har mulighet til å kommentere saken fordi alle dokumentene er taushetsbelagt..

NRK - I førrgår: 07:07

Tiltalt for overgrep mot 22 gutter

I dag starter rettssaken mot en mann som er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep mot 22 unge gutter. Mannen som er i slutten av 30-årene, avtalte treff med guttene på nettet. Overgrepene skal ha skjedd over store deler av Østlandet..

VG - I førrgår: 21:20

Mann dømt til ti måneders fengsel for å ha bestilt seksuelle overgrep mot barn

En mann 50-årene fra Nordvestlandet er dømt for å ha lastet ned og bestilt seksuelle overgrep mot barn på Filippinene..

E24 - Igår: 14:01

Den finske kraftkjempen Fortum tapte kampen om Einar Aas' gigantiske kraftportefølje etter milliardærens fall

Den finske kraftkjempen Fortum bekrefter overfor E24 at de var blant markedsaktørene som ble invitert til å by på krafttrader Einar Aas' portefølje..

NRK - 16 Sep 18 kl. 23:21

Kvinne lokalisert i Buvika

Letemannskapene har kommet frem til kvinnen i 40-årene som hadde satt seg fast i terrenget i området Øyberga ved Buvika i Trøndelag i kveld. De jobber med å frakte henne ut..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 18:18

Gunhild Stordalen: – Jeg har alltid visst at jeg var syk

Helt siden tenårene har Gunhild Stordalen (39) visst at hun var syk. Det skriver hun i boka «Det store bildet»..

VG - I førrgår: 23:51

Egersund: Kvinne omkom i boligbrann – ektemannen siktet for drap

En mann i 20-årene er siktet for drap etter at en kvinne ble funnet omkommet i en boligbrann mandag..

VG - I førrgår: 23:51

Kvinne omkom i boligbrann – ektemannen siktet for drap

En mann i 20-årene er siktet for drap etter at en kvinne ble funnet omkommet i en boligbrann i Egersund mandag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt