20-årene

Tuesday, 21 May, 22:38

Nyheter om 20-årene

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - Igår: 10:34

Statkraft: Norge vil ha nok strøm i årene fremover

Statkraft mener Norge vil ha mer enn nok strøm i årene fremover med de vindkraftverkene som allerede har fått konsesjon..

VG - 18 May 19 kl. 19:27

Mann i 20-årene dømt til fengsel for en rekke grove trusler

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til syv måneders fengsel blant annet for å ha befølt en nabokvinne som forsøkte å hjelpe mannens pytonslange..

NRK - 17 May 19 kl. 16:42

Fikk revet av hånden i saluttulykke

En mann i 50-årene fikk revet av hånden i en ulykke under avfyring av 17. mai-salutt i Mysen ifølge politiet. En mann i 20-årene ble lettere skadd.

VG - 17 May 19 kl. 19:45

USA: Hundrevis av begrensninger i abortloven de siste årene

En rekke delstater i USA har de siste årene innført til sammen over 400 innskrenkninger i abortloven. Nå venter flere stater på å få godkjent et totalforbud..

Dagbladet - 12 timer siden

Spiller Elton John: - En av de beste dagene i livet mitt

Skuespiller Taron Egerton (29) tok til tårene..

Aftenposten - 17 May 19 kl. 12:45

Mann fikk revet av hånden i saluttulykke i Mysen

En mann i 50-årene fikk revet av hånden i en ulykke under avfyring av 17. mai-salutt i Mysen, opplyser politiet. En mann i 20-årene er lettere skadet..

VG - 12 timer siden

Tenåring omkom i mopedulykke

En gutt i tenårene mistet livet da han krasjet med en lastebil i Oppland..

P4 - 30 minutter siden

Dømt for voldtekt

En mann i 40-årene er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fire og et halvt års fengsel for å ha voldtatt en venninne. Voldtekten skjedde nyttårsaften for et drøyt år siden. Mannen er også dømt til å betale fornærmede oppreisningserstatning på 175.

NRK - 2 timer siden

Støre: Riv alle bommene

Ap-leder Jonas Gahr Støre har en plan for å løse bomkrisen: Han vil rive alle bomstasjonene og få med elbilsjåførene på å betale i et nytt system. Det sier Støre til VG..

Klartale - 7 timer siden

Her kan havet stige

Havet kan stige mer enn 2 meter de neste 80 årene, ifølge forskere. Byer som New York og London kan få trøbbel..

NRK - 14 May 19 kl. 11:32

Tidligere gjengmedlem drapstiltalt

En mann i 30-årene, tidligere kjent som profil i B-gjengen i Oslo, må i dag møte i retten, siktet for drapsforsøk. I mai 2012 ble en mann i slutten av 20-årene skutt på Furuset. Mannens forsvarer sier til Dagbladet at han ikke erkjenner straffskyld..

NRK - 5 timer siden

Nye krav om utslippskutt

Et klart flertall av aksjonærene hos den britiske oljegiganten BP stemte for mer åpenhet og klare mål om kutt i klimagassutslipp på selskapets generalforsamling tirsdag. Lederlønninger skal også kobles til selskapets utslippskutt..

P4 - 16 May 19 kl. 07:15

Barnedrap som ryster Norge

De siste ti årene har ni norske barn erkjent eller blitt dømt for drap. Sju av dem har skjedd de siste fem årene, og hele tre slike drap skjedde i fjor som for eksempel drapet på Sunniva Ødegård. Det viser Kripos nasjonal drapsoversikt.

Aftenposten - 1 time siden

Storsvindleren utnyttet «ressurssvake mennesker» for flere millioner kroner. Dømt til å betale over 9 millioner kroner i erstatning.

Den 35 år gamle mannen har vært inn og ut av rettssystemet de siste 19 årene. Nå er han dømt til fem års fengsel for bedrageri..

NRK - 13 May 19 kl. 13:14

Ektepar i 50-årene omkom

Politiet bekrefter at de omkomne i husbrannen i Lier er et ektepar i 50-årene. Begge to er registrert på adressen hvor de ble funnet. Politiet vil ikke frigi vedkommendes navn før de får bekreftet en sikker identitet..

VG - Igår: 11:15

Ektepar knivranet i egen bolig

Et ektepar i 40-årene våknet natt til mandag opp til at to personer hadde tatt seg inn i hjemmet deres. Politiet etterforsker saken som grovt ran..

NRK - 15 timer siden

Kritiserer Socialdemokratiet

Danmarks statsminister kritiserer Socialdemokratiet for å gå for langt til venstre, etter at de mandag la frem sin økonomiske plan mot 2025. Den innebærer økte skatter og avgifter for å kunne sikre velferden i årene som kommer..

P4 - 10 timer siden

Alvorlig skadd etter knivstikking

Mannen i 50-årene som ble knivstukket i en leilighet på Fredensborg i Oslo er alvorlig skadd. Det opplyser politiet. Han ble knivstukket flere ganger i skulderen og i ryggen.

P4 - 16 May 19 kl. 07:15

Ni barn har erkjent eller blitt dømt for drap

De siste ti årene har ni norske barn erkjent eller blitt dømt for drap. Sju av dem har skjedd de siste fem årene, og hele tre slike drap skjedde i fjor som for eksempel drapet på Sunniva Ødegård. Det viser Kripos nasjonal drapsoversikt.

VG - 2 timer siden

Slik vil Støre løse bomkrisen: – Riv bommene

Ap-leder Jonas Gahr Støre har en plan for å løse bomkrisen: Han vil rive alle bomstasjonene og få med elbilsjåførene på å betale i et nytt system..

NRK - 1 time siden

Halve USA tror på krig med Iran

51 prosent av amerikanere tror USA vil gå til krig mot Iran i løpet av de neste årene, ifølge en meningsmåling utført av Reuters. 60 prosent mener USA ikke bør angripe Iran først. 39 prosent er misfornøyd med Trumps håndtering av konflikten..

VG - 15 May 19 kl. 19:12

Mann knivstukket i Sandnes: Mann siktet for grov kroppsskade

SANDNES (VG) En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet etter at en mann i slutten av 20-årene ble knivstukket ved et kjøpesenter i sentrum av Sandnes onsdag..

P4 - Igår: 17:13

Dømt for barnemishandling

En mor i slutten av 20-årene er dømt til fengsel i et halvt år for å ha mishandlet sine egne barn. Ifølge dommen fra Fosen tingrett slo og kløp kvinnen barna sine i en periode på fem år. Hun må også betale de to barna en erstatning på 50.

VG - 15 May 19 kl. 19:12

Mann knivstukket i Sandnes - Mistenkt pågrepet

SANDNES (VG) En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet etter at en mann i slutten av 20-årene ble knivstukket ved et kjøpesenter i sentrum av Sandnes onsdag..

VG - 15 May 19 kl. 19:12

Mann knivstukket i Sandnes - Mistenkt pågrepet

SANDNES (VG) En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet etter at en mann i slutten av 20-årene ble knivstukket ved et kjøpesenter i sentrum av Sandnes onsdag..

VG - 2 timer siden

Slik vil Støre løse bomkrisen: – Riv alle bommene

Ap-leder Jonas Gahr Støre har en plan for å løse bomkrisen: Han vil rive alle bomstasjonene og få med elbilsjåførene på å betale i et nytt system..

NRK - Igår: 11:05

– Trolig skadd med øks

En 30 år gammel mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse i Sarpsborg sentrum søndag kveld. Han er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader. Poltiet tror at han er slått med en øks og har pågrepet og siktet en mann i 40-årene..

E24 - 1 time siden

Vet ikke hvor giftalgene beveger seg nå – Kjemper mot klokken

Oppblomstringen av giftige alger har ført til massedød av oppdrettslaks. Nordlaks er en av aktørene som kjemper for å få laksen ut av området før algene er ventet å komme. .

P4 - Igår: 18:10

Roser Oslos boliggrep

Boligforsker ved OsloMet, Berit Irene Nordahl, roser Oslo kommunes pilotprosjekt for å hjelpe unge og lavtlønte inn på boligmarkedet. I dag lanserte kommunen tre modeller som skal testes ut de neste årene for å bremse den kraftige boligprisveksten og sikre et mer sosialt marked..

Aftenposten - 11 timer siden

Forskere: Havet kan stige over 2 meter hvis utslippene fortsetter

Havet kan i verste fall stige mer enn 2 meter de neste 80 årene, ifølge forskere. Det vil ramme store, tett befolkede områder og byer som New York og London..

P4 - Igår: 21:56

Pågrepet etter tre år

En tyrkisk mann som har vært etterlyst etter en voldtekt i Lillestrøm for nesten fire år siden, ble tidligere i mai pågrepet på Oslo lufthavn. Mannen i 30-årene ble på grunn av DNA-bevis identifisert og pågrepet i Bulgaria i februar, og er nå utlevert til Norge, melder TV2. Han er varetektsfengslet, men erkjenner ikke straffskyld..

P4 - Igår: 19:47

Dømt for besittelse av overgrepsmateriale

En mann i 30-årene fra Østlandet er dømt til tre års fengsel for å ha lastet ned og delt overgrepsmateriale av barn. Det skjedde samtidig med at han sonet en dom på to år og fire måneder for det samme. Mannen var prøveløslatt da politiet fant tusenvis av bilder og hundrevis av timer med video som viste seksuelle overgrep mot barn..

Aftenposten - 23 timer siden

Sjaman Durek i Stavanger: – Dere trenger ikke lide lenger

Over en time før arrangementet startet sto Thor Frøytland og Annette L. Sunde klare foran dørene til Stavanger Hall. Sjamanen og prinsessen skuffet ikke..

Aftenposten - I førrgår: 10:52

Guide: Kruttsterke restauranter

Røyk ut av ørene og hefting svetting? Sjekk vår guide til skikkelig sterke spisesteder..

P4 - 13 May 19 kl. 14:27

Mann i 50-årene omkom i brann

En mann i 50-årene er funnet omkommet etter brannen i en tomannsbolig i Nannestad i Akershus natt til lørdag. Det bekrefter politiet til VG. Mannen har vært savnet siden brannen.

P4 - 14 timer siden

Størst fedmebølge på bygda

Vektøkningen blant mennesker i verden er større på bygda enn i byene. Folk utenfor byene har de siste 30 årene stått for 55 prosent av veksten i gjennomsnittlig BMI, viser en ny omfattende granskning. Eksperter er overrasket over funnene, som har lenge trodd at situasjonen har vært motsatt.

Aftenposten - Igår: 11:43

Ektepar i Halden truet med kniv av innbruddstyver

Et ektepar ble truet med kniv da to personer brøt seg inn huset deres i Batteriveien i Halden mandag morgen. En mann i 20-årene er pågrepet..

P4 - 14 timer siden

Størst fedmebølge på bygden

Vektøkningen blant mennesker i verden er større på bygden enn i byene. Folk utenfor byene har de siste 30 årene stått for 55 prosent av veksten i gjennomsnittlig kroppmasseindeks, viser en ny omfattende granskning. Eksperter er overrasket over funnene, som har lenge trodd at situasjonen har vært motsatt.

P4 - 10 May 19 kl. 22:41

Døde etter å bli påkjørt av politiet

En person døde etter å ha blitt påkjørt av en politibil under utrykning i Uppsala i Sverige i ettermiddag. Politibilen kjørte på to personer, en mann i 70-årene og en kvinne i 50-årene, og det er mannen som omkom, melder Aftonbladet..

VG - 15 timer siden

Mann knivstukket i Oslo - alvorlig skadet

En mann i 50-årene ble tirsdag morgen knivstukket ved Hammersborg torg i Oslo sentrum. Kort tid etter pågrep politiet en mistenkt i saken..

P4 - Igår: 11:22

Mann pågrepet for boligran i Halden

En mann i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha ranet og truet et ektepar med kniv i sin egen bolig i Halden i natt. Politiet sier flere personer tok seg inn i boligen og at de stjal både parets bil, PC og andre eiendeler. Bilen er nå funnet og saken etterforskes videre..

E24 - 12 timer siden

Nytt omdømme-hopp for Rema: – Folk glemmer fort

Nye «bestevenner» fikk skylden da Ole Robert Reitans dagligvarekjede led tidenes omdømmetap. To år senere ser Rema 1000 ut til å ha leget de største sårene..

P4 - Igår: 10:42

- Norge har nok strøm

Norge vil ha mer enn nok strøm i årene fremover med de vindkraftverkene som allerede har fått konsesjon. Det mener Statkraft. I dag produseres vindkraft ved 36 vindkraftverk langs norskekysten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt