20-årene

Thursday, 15 November, 01:28

Nyheter om 20-årene

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - Igår: 21:42

Mann i 30-årene dømt for å ha voldtatt 13-åring

En mann i 30-årene er i Inntrøndelag tingrett dømt til to år og fire måneders fengsel etter at han voldtok en 13 år gammel gutt som han møtte på nettet..

Aftenposten - 15 timer siden

Kvinne kritisk skadet i trafikkulykke i Hokksund

En kvinne i 20-årene og en mann i 40-årene er sendt til sykehus etter en kollisjon mellom en personbil og en varebil på riksvei 35 i Hokksund onsdag morgen..

Aftenposten - Igår: 21:33

Mann i 30-årene dømt for å ha voldtatt 13-åring

En mann i 30-årene er i Inntrøndelag tingrett dømt til to år og fire måneders fengsel etter at han voldtok en 13 år gammel gutt som han møtte på nettet..

Aftenposten - I førrgår: 15:43

En person knivstukket på tog - var trolig tilfeldig offer

En mann i 20-årene ble mandag ettermiddag knivstukket inne på et tog på Oslo S. Politiet tror at mannen i 20-årene var et tilfeldig offer..

Aftenposten - I førrgår: 15:43

En person knivstukket på tog – var trolig tilfeldig offer

En mann i 20-årene ble mandag ettermiddag knivstukket inne på et tog på Oslo S. Politiet tror at mannen i 20-årene var et tilfeldig offer..

VG - Igår: 13:23

Barnevernet vil at dørene lukkes i Jemtland-rettssaken

HAMAR (VG) Barnevernet har bedt om at dørene lukkes når forklaringene til Svein og Janne Jemtlands to mindreårige barn skal avspilles..

Dagbladet - Igår: 21:22

Død nordmann i 60-årene - mistenkelig dødsfall i Thailand

Kripos ble varslet 5. november.

Aftenposten - 8 timer siden

Mann omkom i utforkjøring i Østerdalen

En mann i 70-årene omkom da han kjørte utfor veien og traff en stolpe på fylkesvei 215 mellom Rena og Nordre Osen i Åmot kommune i Hedmark..

Hegnar.no - Igår: 08:29

Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen er betydelig svekket siden Oslo Børs stengte dørene mandag..

NRK - 23 timer siden

785 ekstremister kartlagt i Sverige

Totalt 785 personer kan kobles til islamistiske ekstremisme i Sverige, ifølge en rapport som bygger på data fra det svenske politiets sikkerhetstjeneste, melder SVT Nyheter. De fleste er utenlandskfødte menn i 20-årene. 13,5 prosent er kvinner..

NRK - Igår: 07:08

Satte fyr på en tomannsbolig

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha satt fyr på en tomannsbolig i Meieriveien i Lakselv, desember 2016. Begge boligene ble totalskadd i brannen..

Dagbladet - Igår: 05:03

- En av de største investeringene Norge skal gjøre de neste årene

Arbeiderpartiet vil bruke 1, 2 milliarder kroner på tiltak som skal gjøre oss bedre rustet til det nye arbeidsmarkedet..

NRK - 11 timer siden

Viser avhør av eldstesønnen

De tilrettelagte videoavhørene av den eldste sønnen til Svein Jemtland ble onsdag vist fram i retten. Den eldste sønnen hadde vært hjemme alene da moren og faren var på romjulsfest natt til 29. desember i fjor..

NRK - Igår: 16:49

Dømt for voldtekt av barn

En mann i 30-årene fra Verdal er dømt til to år og fire måneders fengsel for voldtekt av en 13 år gammel gutt. De to møttes via en app for homofile. Tiltalte truet gutten til seksuell omgang, noe Inntrøndelag tingrett vektlegger som skjerpende..

NRK - Igår: 05:27

Kollekttyv pågrepet

En mann i 30-årene ble i natt pågrepet i St. Paul Menighet i Bergen. Han brøt seg inn og stjal kollekten.

VG - I førrgår: 13:11

Bil kjørte gjennom vegg på Europris

En mann i 80-årene skal ha tråkket feil på pedalene og havnet inne på et kontor ved Europris i Ringebu i Gudbrandsdalen..

NRK - Igår: 12:18

Bestilte overgrep mot barn

En mann i 70-årene er tiltalt for å ha bestilt overgrep mot 65 asiatiske jenter ned i 3-4-årsalderen, skriver Møre Nytt. Mannen skal ha kjøpt utførelse av grove overgrep som ble strømmet direkte til datamaskinen hans på Sunnmøre..

NRK - 06 Nov 18 kl. 05:25

Til sykehus etter husbråk

En person i 60-årene er innlagt på Haukeland etter husbråk i Fyllingsdalen i natt. Mannen skal ha moderate skader og skal opereres. En annen mann, i 20-årene, er fraktet til legevakten.

NRK - I førrgår: 00:23

Kvinne funnet med knivskader

To menn er anholdt etter at en kvinne i 40-årene ble funnet med stikkskader i låret på Oksenøya i Bærum mandag kveld. Politiet opplyser til NTB at skadene er alvorlige, men ikke livstruende..

NRK - 06 Nov 18 kl. 13:14

Voldsom lederlønnsvekst i staten

Lønnen til direktører i mange statlige selskaper har økt langt mer enn den generelle lønnsveksten. Det samme gjelder godtgjørelsen til styrene. Direktørene i sju statlige selskaper har hatt en lønnsvekst på mellom 20 og 40 prosent de siste årene..

NRK - Igår: 13:17

Ber om lukkede dører

Janne Jemtlands ektemann har bedt om lukkede dører når avhørene av barna deres skal spilles av. Tiltale fikk først avslag av tingretten, men har anket. Lagmannsretten skal ta stilling til om saken skal gå for lukkede dører eller ikke i morgen..

VG - I førrgår: 13:36

Magnus Carlsen ba om høyere temperatur i VM-lokalet

LONDON (VG) Team Carlsen måtte ta opp med VM-arrangørene at det hadde vært for kaldt for verdensmesteren i spillelokalet i London sentrum..

NRK - I førrgår: 19:57

Tror offeret var tilfeldig

Politiet tror mannen som ble knivstukket og alvorlig skadet på et tog på Oslo S på mandag var et tilfeldig offer. Det sier vaktleder Arne Kaspersen ved krimvakta til VG. En utenlandsk mann i 30-årene er pågrepet..

NRK - I førrgår: 00:23

Kvinne funnet med stikkskader

To menn er anholdt etter at en kvinne i 40-årene ble funnet med stikkskader i låret på Oksenøya i Bærum mandag kveld. Ifølge politiet er kvinnen kjørt til sykehus. Hun er ikke livstruende skadet..

NRK - I førrgår: 19:57

Tror offeret var tilfeldig valgt

Politiet tror mannen som ble knivstukket og alvorlig skadet på et tog på Oslo S mandag, var et tilfeldig offer. Det sier vaktleder Arne Kaspersen ved krimvakta til VG. En utenlandsk mann i 30-årene er pågrepet..

NRK - Igår: 10:42

Smuglet 3500 liter alkohol

En mann og en kvinne i slutten av 30-årene er varetektsfengslet i fire uker etter å ha fraktet 3500 liter alkohol inn til Norge uten å varsle tollvesenet. De ble stoppet langs E18 i Tønsberg. Beslaget omfatter 210.

Aftenposten - Igår: 09:09

Kvinne tiltalt for grov voldtekt for andre gang på kort tid

En 19 år gammel kvinne er tiltalt for grov vold og voldtekt mot en mann i 30-årene. Kvinnen sitter allerede fengslet i en lignende sak i Sverige..

VG - Igår: 08:34

Kvinne tiltalt for grov voldtekt for andre gang på kort tid

En 19 år gammel kvinne er tiltalt for grov vold og voldtekt mot en mann i 30-årene. Kvinnen sitter allerede fengslet i en lignende sak i Sverige..

NRK - I førrgår: 06:10

To menn er pågrepet

Politiet har pågrepet to menn i 20-årene, mistenkt for å ha vært til stede da en jevnaldrende mann ble påført mulige knivstikkingsskader i Olsvik i Bergen natt til mandag..

NRK - I førrgår: 16:28

Alvorlig skadet etter knivstikking

Personen som er knivstukket på et tog på Oslo S, er alvorlig skadet, melder VG. En person er pågrepet. Politiet meldte opp hendelsen på Twitter klokken 15.

NRK - I førrgår: 08:51

Dømt for å ha lurt Nav

En kvinne i 30-årene fra Sogn og Fjordane er i tingretten dømt til 24 dager i fengsel for å ha lurt Nav. Kvinna fikk arbeidsavklaringspenger samtidig som hun var i jobb. Til sammen fikk hun utbetalt over 100.

VG - Igår: 12:40

Mann tiltalt for overgrep på 65 asiatiske jenter

En mann i 70-årene er tiltalt for å ha bestilt overgrep mot 65 jenter ned i 3-4-årsalderen..

VG - Igår: 12:40

Mann tiltalt for overgrep mot 65 asiatiske jenter

En mann i 70-årene er tiltalt for å ha bestilt overgrep mot 65 jenter ned i 3-4-årsalderen..

Hegnar.no - Igår: 09:04

Stenger dørene etter giganttap - utfordrer kommer inn

En av de store kjedene har trukket seg ut av Norges store sportsgate i Oslo etter giganttap. Inn kommer en hurtigvoksende utfordrer..

Aftenposten - I førrgår: 17:30

Kjønnsdelt arbeidsmarked: Hvor har forskerne det fra? | Atle Fretheim

Etter at Jordan Peterson gjestet Norge, har det kommet en serie innlegg om det kjønnsdelte arbeidsmarkedet. Debattredaktørene kunne med fordel ha stilt tøffere krav til debattantene..

NRK - I førrgår: 03:32

Skadd bilfører stakk fra ulykke

To personer i 20-årene stakk fra ulykkesstedet etter å ha kjørt av veien så bilen rullet rundt ved Solum i Skien. Politihunder innhentet dem etter en halvtime. Den ene personen er kjørt til sykehus med skader..

VG - I førrgår: 15:46

Knivstikking på Oslo S

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket på et tog i hovedstaden..

Hegnar.no - 09 Nov 18 kl. 11:37

Aker BP-aksjonærene kan dele nær en milliard fredag

Også obligasjonseierne kan få, men vil de ha?.

E24 - 8 timer siden

Bank Norwegian-aksjonær vurderer kraftig nedsalg

En av de tre største aksjonærene i Bank Norwegian, flyselskapet Norwegian, fondet Fortelus eller Folketrygdfondet, vurderer nå å selge seg kraftig ned i banken. Flyselskapet avviser at de er selgeren. Arctic Securities har fått oppdraget med å finne kjøpere innen torsdag morgen..

NRK - I førrgår: 08:56

Dømt etter å ha befølt 14-åring

En mann i slutten av 20-årene er dømt til 60 dagers fengsel for å ha utført seksuelt krenkende handlinger mot en 14 år gammel jente fra Bodø, melder Bodø Nu. I dommen står det at mannen har befølt jenta, og sendt seksuelt ladede meldinger..

NRK - I førrgår: 05:43

Kjenninger av politiet

Både formærmede og mistenkte etter en knivstikking i Olsvik utenfor Bergen, er kjenninger av politiet. – Ingen er foreløpig pågrepet i saken, men vi ser etter flere menn i 20-årene som var til stede i leiligheten, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre..

VG - I førrgår: 12:43

Mann kritisk skadet i arbeidsulykke

En mann i 30-årene har fått en klemskade om bord på en båt i Drammen, og fløyet til sykehus med kritiske skader..

VG - I førrgår: 12:43

Mann døde etter arbeidsulykke

En utenlandsk statsborge i 30-årene fikk en klemskade om bord på en båt i Drammen. Han døde senere på Drammen sykehus..

NRK - 11 Nov 18 kl. 20:52

Klemt i hjel mellom togvogner

En mann i 60-årene ble klemt ihel mellom togvogner i Borlänge i Sverige søndag. Det skal ha skjedd mens han var på jobb, og det anses som en arbeidsulykke, skriver Aftonbladet..

VG - 10 Nov 18 kl. 00:00

Tysk soldat påkjørt og drept

En soldat i 20-årene som var med på NATO-øvelsen Trident Juncture døde etter å ha blitt påkjørt fredag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt