20-årene

Monday, 22 July, 12:19

Nyheter om 20-årene

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 timer siden

Legger ned nesten alle butikkene

Platekompaniet tapte 55 millioner kroner de siste fem årene. Nå legges nesten alle butikkene ned. Kun tre får bestå.

NRK - 16 Jul 19 kl. 20:01

Mann i 60-årene omkom i drukning

En mann i 60-årene har omkommet i ei drukningsulykke i forbindelse med dykking på Hitra. Pårørende er orientert og blir ivaretatt av kriseteam. Det er trolig medisinske årsaker til dødsfallet, skriver politiet på twitter..

P4 - Igår: 23:20

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 17:38

Mann i 80-årene omkom i brann i Harstad

Politiet hentet ut en mann i 80-årene fra et bolighus i Harstad etter melding om røykutvikling. Mannen ble sendt til sykehus, hvor han ble erklært død..

NRK - 15 Jul 19 kl. 01:38

Slåss med kniv og hammer

En mann i 20-årene er pågrepet og en mann i 30-årene er arrestert etter et slagsmål i Horten i Vestfold. Ifølge politiet har den ene blitt rispet med kniv og den andre har fått øfelagt armen av hammeren...

NRK - 15 Jul 19 kl. 06:14

Til sykehus etter trafikkulykke

To menn er sendt til sykehus etter en bilulykke ved Nordfjord i Sogn og Fjordane natt til i dag. Den ene mannen er i 20-årene og den andre i slutten av tenårene. Begge kom seg ut av bilen etter at den endte på taket..

P4 - 17 Jul 19 kl. 13:08

Vil avhøre siktet denne uken

Politiet i Telemark håper mannen som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge, etter at faren hans i 90-årene døde forrige uke, kan avhøres denne uken. Det melder NRK. Mannen ble funnet skadet i hjemmet sitt juni, og døde på sykehus i forrige uke.

P4 - 16 Jul 19 kl. 14:16

Sønn siktet etter dødsfall

Mannen som er siktet etter at en mann i 90-årene fra Midt-Telemark døde etter vold er avdødes sønn. Det opplyser politiet til NRK. Mannen ble funnet forslått i hjemmet sitt og døde av skadene på sykehus.

Dagbladet - Igår: 13:06

Fikk luftforsvaret til å rykke ut - får kjempebot

To jagerfly rykket ut til et passasjerfly da en kvinne forsøkte å åpne dørene. Nå må hun selv ta regninga..

NRK - 22 timer siden

Person akutt syk på fjelltur

En mann i 60 årene har blitt syk på tur i Lenvik i Troms, melder politiet. Mannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp rykker ut for å bistå helsevesenet. Mannen var på tur i området under Hesten i Rossfjord.

P4 - 10 minutter siden

Etterforsker dødsfall i Stokmarknes

Politiet har startet etterforskning etter at en mann i slutten av 30-årene er funnet død i sitt eget hjem i Stokmarknes. Omstendigheten rundt hendelsen er uklare, ifølge politiet, og den avdøde er sendt til Tromsø for obduksjon. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig..

NRK - 5 timer siden

Pågrepet for å ha tent på biler

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for å ha tent på tre biler og forsøkt å tenne på to til i Hamar natt til mandag. Innlandet politidistrikt fikk melding om hendelsen ved Hamar Næringspark Trehørningen klokken 00.43..

NRK - 19 Jul 19 kl. 11:24

Nordmann døde i MC-ulykke

En norsk mann i 60-årene døde i en motorsykkelulykke sør i Frankrike onsdag kveld. Det bekrefter lokalt politi overfor VG..

NRK - Igår: 07:02

Stort dataangrep i Bulgaria

Persondata om 5 millioner bulgarere skal være på avveie etter et dataangrep mot landets skattemyndigheter, skriver CNN. En mann i 20-årene er pågrepet i saken. Bulgarske myndigheter har også tidligere blitt utsatt for slike dataangrep..

NRK - Igår: 00:17

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 11 Jul 19 kl. 20:39

Fotgjenger til akuttmottaket

Tilstanden til fotgjengeren som var innblandet i trafikkulykken ved Høvik i Bærum er blitt forverret, og personen i 40-årene er sendt til akuttmottaket på Bærum sykehus. Mopedføreren er en mann i 60-årene..

P4 - 19 timer siden

Ingen pågrepet etter bilran

Fremdeles er ingen pågrepet etter at et par i 30-årene ble fraranet bilen sin på en bensinstasjon på Minnesund i Akershus i går kveld. Fem menn skal ha oppsøkt paret, og en av av dem skal ha vist frem en pistollignende gjenstand, før han stakk av med bilen. Politiet har ikke identifisert de fem mennene..

Hegnar.no - 23 timer siden

Aschehoug gikk 40 millioner kroner i underskudd

Norges tredje største forlagshus gikk med 40 millioner kroner i underskudd i fjor, likevel tok aksjonærene ut 15 millioner kroner i utbytte, skriver Bok365..

NRK - Igår: 17:34

Mistet livet i dykkerulykke

En person i 50-årene mistet livet etter en dykkerulykke ved Dønna på Helgeland i Nordland. Politiet mottok melding om ulykken 14:30, og en time senere ble personen funnet. Mannen ble erklært død klokka 16:00 av lege på stedet..

NRK - 18 Jul 19 kl. 15:27

Pågrepet etter hærverk

Flere vinduer er knust og dører er ødelagt i lokalene til NAV i Ski. En mannen i 40-årene brukte øks og motorsag, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - Igår: 15:40

Allerede på 1990-tallet valgte klimaministeren ikke å fly i Europa. Men flyskam vil han ikke ha noe av.

Til tross for liten endring i klimautslippene de siste 25 årene, har statsråden ståltro på at det likevel skal endre seg radikalt de neste 30..

NRK - 18 Jul 19 kl. 17:55

Bil i feil kjøreretning på E18

Utrykningspolitiet har stanset en bil som kjørte i motgående kjørefelt på E18 ved Grelland i Holmestrand. Mannen som er i 80-årene har fått førerkortet beslaglagt, skriver politiet i Sør-Øst på Twitter..

P4 - 19 Jul 19 kl. 11:29

Nordmann døde i MC-ulykke

En norsk mann i 60-årene døde i en motorsykkelulykke sør i Frankrike onsdag kveld. Det bekrefter lokalt politi til VG. Politiet ønsker foreløpig ikke å kommentere omstendighetene for ulykken på grunn av den pågående etterforskningen..

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 11:37

Nordmann omkom i motorsykkelulykke i Frankrike

En mann i slutten av 60-årene fra Sørum i Akershus omkom i en trafikkulykke i Frankrike onsdag kveld..

NRK - I førrgår: 10:18

Stoppet åtte ganger uten førerkort

En mann i 50-årene ble i dag stanset i Sandefjord i Vestfold uten gyldig førerkort. Dette er åttende gangen mannen blir stanset uten tillatelse til å kjøre bil, melder politiet. Bilen han kjørte ble avskiltet..

VG - 19 Jul 19 kl. 11:55

Nordmann omkom i MC-ulykke i Frankrike

Det lokale politiet i den franske byen Grasse bekrefter overfor VG at en norsk mann i 60-årene døde i en MC-ulykke sør i Frankrike onsdag kveld..

P4 - Igår: 17:34

Omkom i dykkeulykke

En mann i 50-årene er bekreftet omkommet etter en dykkeulykke ved Dønna på Helgeland i Nordland i ettermiddag. Mannen ble meldt savnet rundt klokken halv tre i ettermiddag, og ble funnet en time senere. Det ble forsøkt livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død av en lege på stedet, opplyser politiet.

NRK - Igår: 19:09

Mann med kniv arrestert i Bergen

Bevæpnet politi har i Bergen pågrepet en mann i 40-årene etter at mannen oppførte seg truende og viftet med en kniv. Det melder Vest politidistrikt på Twitter. Mannen skal ha vært beruset og aggressiv, men ingen er skadd etter hendelsen..

P4 - Igår: 17:34

Omkom i dykkerulykke

En mann i 50-årene er bekreftet omkommet etter en dykkerulykke ved Dønna på Helgeland i Nordland i ettermiddag. Mannen ble meldt savnet rundt halv tre i ettermiddag, og ble funnet rundt en time senere. Det ble forsøkt livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død av en lege på stedet.

NRK - I førrgår: 13:17

Frykter hacking av insulinpumper

Produsenten bak insulinpumpene «MiniMed 508» og «MiniMed Paradigm» frykter mulig hackerangrep. Det er en marginal sjanse for at noen får teknisk tilgang til pumpa, men UNN ber likevel de som har fått pumpe i løpet av de siste fem årene, følger med..

P4 - I førrgår: 21:08

Ølprisen videre ned i Kristiansand

Prisen på en halvliter øl på restaurant i Kristiansand fortsetter å falle. I vår satte åtte serveringssteder ned prisen for en halvliter, men priskrigen har gjort at tre av stedene nå har måttet stenge dørene. Nå har et av de gjenlevende utestedene satt halvliterprisen til 45 kroner, melder NRK..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 16:06

Mann med motorsag pågrepet på Ski

En mann i 40-årene er pågrepet på Ski. Han hadde med seg øks og motorsag og knuste flere dører og vinduer på et NAV-kontor, opplyser politiet..

P4 - 19 Jul 19 kl. 09:25

Gjenopptar søk i Dalsfjorden

Søket etter mannen i 40-årene som falt over bord i en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane i går gjenopptas i dag. Mannens to barn var igjen i båten, og kom fra hendelsen uten fysiske skader. Politiet antar at mannen har omkommet.

P4 - I førrgår: 20:12

Tenåringer involvert i ulykke

Det var to tyske jenter i tenårene som var involvert i dresin-ulykken i Flekkefjord i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den i en nedoverbakke. En av jentene ble kjørt til sykehus med lettere skader, mens den andre skal ha vært bevisstløs og ble fløyet til sykehus i Stavanger..

P4 - 18 Jul 19 kl. 15:20

Angrep kontor med øks og motorsag

En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha knust og ødelagt flere dører og vinduer på NAV i Ski i Akershus nå i ettermiddag. Mannen skal ha hatt med seg både øks og motorsag, ifølge politiet. Det er ikke meldt om skadde personer..

P4 - I førrgår: 16:47

Flere barn ringer alarmtelefon

Flere barn tar kontakt med Alarmtelefonen for barn og unge nå enn før. Den døgnåpne beredskapstelefonen har vært i drift i ti år, og mottar mellom 7 og 8000 anrop i året. De siste årene har det vært en markant økning i barn som selv tar kontakt, forteller leder Marhrethe Østerhus..

VG - 19 Jul 19 kl. 12:17

Mann i 40-årene siktet for å ha forgiftet hjelpetrengende kvinne

En mann er siktet for å ha forgiftet en kvinne ved å fylle alkohol i en medisinpumpe hun var koblet til gjennom en magepumpe..

P4 - 18 Jul 19 kl. 09:28

NENT får skøyterettigheter

NENT Group har sikret seg rettighetene til å sende skøytekonkurranser på TV de neste fire årene. Dette gjelder blant annet verdenscup, EM og VM i både hurtigløp og kunstløp fram til 2022/2023-sesongen..

P4 - I førrgår: 10:40

Kvinne til sykehus etter bilulykke i Vestfold

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for promillekjøring etter en utforkjøring i Sandefjord i natt. En kvinne som satt i bilen er sendt til sykehus etter bilulykken. Hun var ved bevissthet da hun ble kjørt dit, ifølge politiet.

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 20:09

Mann mistenkt for å ha sparket i hjel hund under ran

Oslo-politiet har pågrepet en mann i 40-årene som er mistenkt for å ha sparket chihuahuaen Leah under et ran på St. Hanshaugen. Hunden måtte avlives..

P4 - I førrgår: 12:46

Kvinnene kan få eget TDF

Det internasjonale sykkelforbundet jobber nå for at kvinnene få sitt eget Tour de France på sykkel. UCI-presidenten sier i et intervju med BBC at det som mangler i idretten deres er et stort etapperitt for kvinner som kan bli sett over hele verden. Han vil ta saken opp med Tour de France arrangørene..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 12:12

Har du lest det i liten skrift hos FaceApp? De kan gjøre hva de vil med gamlisbildene dine.

– Her er det noe som er galt, sier Datatilsynets jurist om vilkårene du sier ja til ved å bruke det populære programmet som får deg til å se gammel ut..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 16:06

Mann med motorsag gikk løs på NAV-kontor på Ski

En mann i 40-årene er pågrepet på Ski. Han hadde med seg øks og motorsag og knuste flere dører og vinduer på et NAV-kontor, opplyser politiet..

P4 - 12 Jul 19 kl. 13:54

Alvorlig skadd etter skyting

En mann i 20-årene er alvorlig skadet etter skytingen i Oslo sentrum i morgentimene i dag. Det opplyste politiet på en pressekonferanse i dag. Politiet rykket ut etter melding om at en blodig person kom inn i en butikk.

P4 - 18 Jul 19 kl. 05:10

Tatt for råkjøring i Holmestrand

En mann i 20-årene har mistet førerkortet etter å ha blitt målt i 171 kilometer i timen i 100-sonen på E18 i Holmestrand i Vestfold i natt. Sjåføren hadde i tillegg en mindreårig passasjer i bilen. Politiet har anmeldt forholdet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt