20-årene

Thursday, 04 June, 17:03

Nyheter om 20-årene

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 4 timer siden

Mann i 40-årene død

En mann i 40-årene er bekreftet død i løpet av det siste døgnet. Mannen hadde påvist smitte av koronaviruset. Han er den femte personen under 50 år, som er registrert død med koronavirus, ifølge Folkehelseinstituttet..

P4 - 4 timer siden

Mann i 40-årene død av koronaviruset

En mann i 40-årene er bekreftet død som følge av koronaviruset. Det melder Folkehelseinstituttet. Dette er den femte personen i Norge under 50 år som er død av korona..

P4 - 01 Jun 20 kl. 07:20

Knivstikking i Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble knivstukket under en krangel i en enebolig i Hønefoss ved 5-tiden i morges. Kvinnen hadde besøk av en annen kvinne i midten av 30-årene, men et hyggelig besøk utviklet seg i løpet av natta til en krangel. Kvinnen i 20-årene ble knivstukket i armen og er kjørt til legevakt.

Aftenposten - 22 timer siden

Mann i 30-årene siktet for drapsforsøk på 88 år gammel mann i Bærum

En 88 år gammel mann ble onsdag ettermiddag knivstukket i Sandvika i Bærum. En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk, melder politiet..

VG - I førrgår: 14:05

Nittedal-drapet: Mannen i 30-årene døde av stikkskader

Obduksjonsrapporten etter drapet i Nittedal i forrige uke viser at den avdøde mannen i 30-årene døde av stikkskader..

P4 - I førrgår: 14:50

Mann døde av stikkskader

Mannen i 30-årene som ble drept i Nittedal forrige uke døde som følge av stikkskader. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Den siktede mannen i 40-årene, som var leietaker hos den avdøde mannen, er nå avhørt og knytter seg til handlingen, men har ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld.

Aftenposten - 31 May 20 kl. 12:07

En mann i tidlig 20-årene siktet for drap på Sotra

Avdøde er en kvinne i 50 årene. – Siktede er avdødes sønn, sier politiadvokat Christine Møen Wisløff..

VG - 31 May 20 kl. 12:06

Kvinne i 50-årene funnet død på Sotra: Sønnen siktet for drap

En mann i 20-årene er siktet for drap på sin mor..

P4 - 31 May 20 kl. 13:51

Kvinner siktet for tyveri fra menn

Seks rumenske kvinner er pågrepet og siktet for tyverier fra flere menn i Bergen sentrum de siste dagene. Den eldste kvinnen er i midten av 40-årene og den yngste i slutten av tenårene, opplyser politiet til Bergens Tidende..

P4 - 01 Jun 20 kl. 07:32

En til sykehuss etter røykutvikling

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss i natt. Det skal være tre boenheter og totalt fire beboere i boligen. Tre av beboerne skal ha blitt gjort rede for ganske fort, men mannnen i 60-årene ble senere funnet bevisstløs av røykdykkere.

P4 - 01 Jun 20 kl. 07:32

En til sykehus etter røykutvikling

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss i natt. Det skal være tre boenheter og totalt fire beboere i boligen. Tre av beboerne skal ha blitt gjort rede for ganske fort, men mannnen i 60-årene ble senere funnet bevisstløs av røykdykkere.

Aftenposten - 31 May 20 kl. 21:44

Mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien på Hadeland

En mann i 60-årene fra Romerike omkom etter å ha kjørt av veien på i Lunner på Hadeland søndag kveld..

Aftenposten - 17 timer siden

MC-fører i 40-årene mistet livet i trafikkulykke i Telemark

En MC-fører fra Helle i Kragerø døde i en singelulykke i Drangedal onsdag ettermiddag. Han ble erklært død på stedet..

NRK - 30 May 20 kl. 09:03

Åpner for flere fartøy i hvalfangst

Regjeringen lemper på kravene for hvem som kan drive med hvalfangst. Det nye kravet er at enten eier eller minst en av mannskapet på båten må ha drevet hvalfangst i minst ett av de siste seks årene. De siste årene har færre fartøy deltatt i fangsten..

P4 - 29 May 20 kl. 13:44

Fengslet i fire uker

Mannen i 40-årene som er siktet for drap på en mann i 30-årene i Nittedal er varetektsfengslet i fire uker. Det har Nedre Romerike tingrett bestemt. Den døde mannen ble funnet i bilen til siktede i går morges.

NRK - Igår: 11:52

Britene vil åpne dørene

Statsminister Boris Johnson sier han vurderer å endre innvandringslovene dersom innbyggerne i Hongkong vil flykte fra de nye sikkerhetslovene..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 05:56

Siktet i Nittedal-drapet samtykker til varetekt

En mann i 40-årene samtykker til varetektsfengsling etter å ha blitt siktet for drap på en mann i 30-årene, funnet i en bil i Nittedal torsdag..

VG - 2 timer siden

Rødt reagerer på demonstrasjonsstopp - henviser til grunnloven

Arrangørene har blitt frarådet fra å avholde demonstrasjoner med mer enn 50 personer ved den amerikanske ambassaden. Bjørnar Moxnes ber regjeringen ta grep..

P4 - 29 May 20 kl. 09:25

Drapssiktet leide bolig av offer

Mannen som er siktet for drap på en mann i 30-årene i Nittedal i går leide bolig av offeret. Avdøde ble også funnet i bilen til siktede. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 19 timer siden

Døde i motorsykkelulykke

Det var en mann i 20-årene fra Kragerø som mistet livet i en motorsykkel-ulykke i Drangedal onsdag ettermiddag. Helsepersonell arbeidet med gjenopplivning på stedet, men livet sto ikke til å redde..

NRK - 2 timer siden

Tenåring siktet for menneskehandel

En gutt i tenårene er siktet for menneskehandel. Politiet mener at han har presset en jevngammel jente til å prostituere seg, melder TV2. Etterforskningen i Oslo politidistrikt begynte da de fikk en bekymringsmelding om jenta, som er fra Øst-Europa..

NRK - 3 timer siden

Dømt for grov bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg 134.000 kroner fra Nav, skriver Avisen Agder. Kvinnen skal ha opplyst til Nav at hun hadde jobbet 686 timer mens hun i realiteten hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018..

NRK - 28 May 20 kl. 11:03

40-åring siktet for drap

En mann i 40-årene er siktet for drap på en annen mann i 30-årene, opplyser politiet. 30-åringen ble funnet død i en bil onsdag kveld. Politiet har sperret av et boligområde i Nittedal i forbindelse med etterforskningen..

P4 - 29 May 20 kl. 05:45

Nittedal-siktet samtykker til varetekt

Mannen i 40-årene som er siktet for drap på en mann i 30-årene i Nittedal samtykker til varetektsfengsling. Siktede satt i avhør hos politiet i går kveld, og forsvareren sier til VG at han samarbeider med politiet, men at han ennå ikke har tatt stilling til spørsmålet om straffskyld. Den døde ble funnet i en bil i går morges, men flere omstendigheter er ikke kjent..

P4 - 15 minutter siden

Tenåring siktet for menneskehandel

En gutt i tenårene er siktet for menneskehandel. Politiet mener at han har presset en jente på samme alder til å prostituere seg, melder TV2 . Etterforskningen i Oslo politidistrikt begynte da de fikk en bekymringsmelding om jenta, som er fra Øst-Europa.

Aftenposten - 28 May 20 kl. 07:47

Mann i 40-årene siktet for drap etter funn av død mann i Nittedal

En mann er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en bil utenfor et senter i Nittedal torsdag morgen..

P4 - 1 time siden

Siktet for drapsforsøk - dømt for dobbeltdrap i 2014

Mannen som nå er siktet etter at en 88 år gammel mann ble knivstukket i Sandvika i går, ble dømt for dobbeltdrap i 2004. Det skriver avisa Budstikka. Norsk-eritreeren i 30-årene ble dømt til 16 års fengsel for drap på to dørvakter i Moss.

E24 - Igår: 08:01

TUI har kommet til enighet med Boeing om 737 Max-erstatning

I løpet av de neste to årene skal reiseoperatøren TUI få kompensasjon for Boeings ulykkesfly, som har stått på bakken siden mars i fjor..

NRK - Igår: 16:02

Tiltalt for overgrep gjennom 14 år

En mann i 50-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mellom 2004 og 2018. I alt fem kvinner er fornærmet i saken, og den yngste var 12 da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen..

P4 - 2 timer siden

Kvinne dømt for grovt bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg penger fra NAV. I følge Avisen Agder skal kvinnen ha opplyst til NAV at hun hadde jobbet 686 timer, mens hun egentlig hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018. Kvinnen svindlet til seg 134.

P4 - 2 timer siden

Innrømmer drap i Nittedal

Mannen i 40-årene som er siktet for drapet på en trebarnsfar i Nittedal forrige uke, innrømmer å ha tatt livet av avdøde. Det opplyser siktedes forsvarer til Romerikes Blad. Han presiserer at han innrømmer de faktiske forhold, men nekter straffskyld etter siktelsen.

Aftenposten - Igår: 06:43

Mann på sparkesykkel alvorlig skadd i ulykke i Sandefjord

En mann i 20-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter et uhell med elektrisk sparkesykkel i Sandefjord natt til onsdag..

NRK - Igår: 06:21

Guvernører avviser Trump

Guvernørene i minst tre delstater avviser forespørselen fra president Donald Trump om å sende soldater fra nasjonalgarden til Washington D.C..

Aftenposten - I førrgår: 15:25

Nittedal: Siktede knytter seg til drapshandlingen

Mannen i 30-årene som ble funnet død i Nittedal forrige uke, døde av stikkskader, viser den foreløpige obduksjonsrapporten..

Aftenposten - Igår: 06:26

Flere guvernører motsetter seg anmodning fra Trump

Guvernørene i minst tre delstater avviser forespørselen fra president Donald Trump om å sende soldater fra nasjonalgarden til Washington D.C..

P4 - I førrgår: 15:49

Siktet for voldtekt

En mann i 20-årene er siktet for å ha voldtatt en jevnaldrende kvinne i Kongsvinger sentrum i helgen. Politiet opplyser at den mistenkte ble pågrepet lørdag, samme dag som den angivelige voldtekten fant sted i en leilighet. Mannen nekter straffskyld..

P4 - Igår: 16:06

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

Aftenposten - 22 timer siden

Mann siktet for drapsforsøk på 88 år gammel mann i Bærum

En 88 år gammel mann ble onsdag ettermiddag knivstukket i Sandvika i Bærum. En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk, opplyser politiet..

NRK - Igår: 05:08

Tre guvernører sier nei til Trump

Guvernørene i minst tre delstater avviser forespørselen om å sende soldater fra nasjonalgarden til Washington D.C. Trump har bedt om at 3–5000 soldater blir sendt til hovedstaden, men borgermester Muriel Bowser har ikke stilt seg bak ønsket..

NRK - Igår: 06:23

Oftest kvelertak på svarte

To tredjedeler av dem som politiet har tatt kvelertak på i Minneapolis de siste åtte årene er svarte. Det er til tross for at svarte bare utgjør 19 prosent av innbyggerne i byen. Det er CNN og NBC som har analysert Minneapolis-politiets maktbruk siden 2012..

NRK - Igår: 23:46

Politiet i Minneapolis granskes

Myndighetene i Minnesota skal granske politiet i Minneapolis etter dødsfallet som utløste protester over hele USA. Delstatens departement for menneskerettigheter skal undersøke om etniske minoriteter er systematisk diskriminert de siste 10 årene..

P4 - Igår: 13:12

Spår store regionale ulikheter i boligmarkedet

Det vil bli store regionale forskjeller i prisutviklingen i boligmarkedet de neste fire årene. Det viser nye prognoser fra Samfunnsøkonomisk analyse - som tar utgangspunkt i at det ikke kommer en ny stor oppblomstring av koronapandemien. Boligmarkedet har kommet seg godt gjennom krisen til nå, sier sjeføkonom Andreas Benedictow:.

P4 - 8 timer siden

Mann siktet for drapsforsøk

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en taxisjåfør ble stukket med en spiss gjenstand på Sunde i Stavanger i natt. Sjåføren som ble alvorlig skadet varslet selv nødetatene om hendelsen. Mannen ble raskt tatt hånd om av helsepersonell.

P4 - Igår: 06:44

Sparkesyklist alvorlig skadd

En mann i 20-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter et uhell med elektrisk sparkesykkel. Mannen ble funnet bevisstløs på en gang- og sykkelsti i Sandefjord like før kl 01 i natt. Mannen ble først fraktet til sykehuset i Vestfold, men er nå overført til Ullevål for en operasjon.

P4 - Igår: 22:16

Klage på menneskerettighetsbrudd

Delstaten Minnesota har levert en formell klage om menneskerettighetsbrudd mot politiet i Minneapolis i forbindelse med George Floyds død. Det melder Reuters. Guvernær Tim Alz sier også at politiet skal granskes for det de har gjort de siste ti årene, for å finne ut av om de har praktiskert systematisk diskriminering..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt