20-årene

Thursday, 17 January, 02:00

Nyheter om 20-årene

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 timer siden

Fall etter vindusvask

En kvinne i 50 årene er sendt til sykehus etter at hun falt ut fra 5 etasje i Dalehaugen i Oslo. Politiet er på stedet, og sier ulykken skjedde i forbindelse med vask av vindu. Det er uvisst hvor skadd kvinnen er..

VG - 11 Jan 19 kl. 10:13

Canada vil ta imot over 1 million migranter de neste årene

Canada har planer om å ta imot over 1 million innvandrere og flyktninger de neste tre årene. Det utgjør nærmere 1 prosent av landets befolkning hvert år..

NRK - 12 timer siden

Fall etter vindusvask på Galgeberg

En kvinne i 50-årene er sendt til sykehus etter at hun falt ut fra 5. etasje i Dalehaugen i Oslo. Politiet er på stedet, og sier ulykken skjedde i forbindelse med vask av vindu.

Aftenposten - 10 timer siden

Eirik Lande har lest over 20.000 kontaktannonser

«Dame som har hårete legger eller har evne til å svette, søkes av mann i 30-årene.» Denne kontaktannonsen ble startskuddet for Eirik Lande til å gi ut boken «Tinder i gamle dager»..

NRK - 10 timer siden

Overgrepsdømt anker dommen

Mannen i 70-årene fra Sunnmøre som ble dømt til tolv og et halvt års fengsel for å ha bestilt overgrep via internett mot 65 jenter på Filippinene, anker dommen. Han ble dømt for å ha bestilt direktesendte overgrep mot 65 filippinske jenter..

NRK - Igår: 14:59

Stoler ikke på Jensen

Spesialenheten har i sin prosedyre gått gjennom en rekke hendelser og tekstmeldinger der de ikke fester lit til Eirik Jensens forklaring. Jan Egil Presthus mener flere av undersøkelsene heller underbygger Cappelens forklaring. Dørene er lukket ut dagen..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 21:20

Rakk du ikke Nasjonalgalleriet før det stengte? Her har du muligheten

Søndag kveld låste dørene på Nasjonalgalleriet etter 138 års drift. Bli med inn å se noen av de viktigste skattene..

NRK - Igår: 14:59

Stoler ikke på Jensens forklaringer

Spesialenheten har i sin prosedyre gått gjennom en rekke hendelser og tekstmeldinger der de ikke fester lit til Eirik Jensens forklaring. Jan Egil Presthus mener flere av undersøkelsene heller underbygger Cappelens forklaring. Dørene er lukket ut dagen..

NRK - I førrgår: 10:27

Tre direktører må gå

Det Norske Oljeselskap, som har kjøpt oljeselskapet Faroe, har gitt tre Faroe-direktører beskjed om å forlate selskapet innen tre måneder, skriver Aftenbladet. Til sammen får de 282 millioner kroner med seg ut dørene..

NRK - I førrgår: 02:59

Bestilte barnesexdukke

En mann i 50-årene fra Trøndelag, er dømt for å ha bestilt en sexdukke utformet som et barn. Etterforskerne har også ransaket mannens hjem, der det både ble funnet overgrepschatting og oppbevaring av overgrepsbilder av barn, skriver Adresseavisen..

Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 16:03

Endelig kan bomstasjonene forsvinne. En ny verden vil åpne seg

Vi er snart opp til ørene i bompengebråk. Datatilsynets ja til GPS-styrt veiprising kommer som manna fra himmelen..

Aftenposten - I førrgår: 14:50

Sunnmøring dømt for å ha bestilt overgrep mot filippinske barn

En mann i 70-årene fra Sunnmøre er dømt til fengsel i tolv år og seks måneder for å ha bestilt overgrep via internett mot 65 jenter på Filippinene..

Aftenposten - Igår: 06:15

Serbia krever mann utlevert fra Trondheim

En serbisk mann i 50-årene er krevd utlevert fra Trondheim til Serbia etter at han for ni år siden ble dømt for et ran i hjemlandet..

Aftenposten - I førrgår: 05:44

Ingen vitner etter at mann ble slått ned og ranet i Moss

En mann i 40-årene ble natt til mandag truet med kniv, slått med en jernstang og fraranet penger i Moss sentrum. Gjerningspersonene er fortsatt på frifot..

E24 - 12 timer siden

En perfekt storm: Advarer mot fire motvinder for handelsnæringen

Sjeføkonom i NHO advarer om spesielt fire motvinder for handelsnæringen i 2019 og årene fremover, og mener en av nøklene vil være å få de eldre til å åpne lommeboken. .

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 09:11

Arrangørene venter flere tusen deltakere i ulvedemonstrasjon i Oslo

Arrangørene av fakkeltoget mot regjeringens ulvepolitikk tirsdag venter flere tusen deltakere. Minst 2.000 har meldt seg på på demonstrasjonens Facebook-side..

E24 - Igår: 10:30

Euronext lokker aksjonærene med rentebonus

Euronext gir rente på tilbudsprisen fra den dagen det godtas. – Dette er ikke vanlig, sier advokatsjef. .

Dagbladet - I førrgår: 01:34

Serbia krever mann utlevert fra Trondheim

En serbisk mann i 50-årene er krevd utlevert fra Trondheim til Serbia etter at han for 19 år siden ble dømt for et ran i hjemlandet..

NRK - I førrgår: 09:11

Euronext legger bud på børsen

Euronext la i dag fram det varslede budet på Oslo Børs VPS. Budet har akseptfrist om fire uker, men aksjonærene bes avvente styrets beslutning. Går kjøpet gjennom, vil børsen gå fra å være selvstendig institusjon til en del av et europeisk konsern..

NRK - I førrgår: 10:11

Mann alvorlig skadd

– En mann i slutten av 20-årene er kritisk skadd etter møteulykka i Bø, sier politiets operasjonsleder Ole Kamben. Politiet melder at den unge mannen nå er fløyet med luftambulanse til Ullevål i Oslo etter å ha sittet fastklemt..

Aftenposten - I førrgår: 14:50

Sunnmøring dømt til tolv og et halvt års fengsel for nettovergrep

En mann i 70-årene fra Sunnmøre er dømt til fengsel i tolv og et halvt år for å ha bestilt overgrep via internett mot 65 jenter på Filippinene..

NRK - 09 Jan 19 kl. 07:20

Avinor vil investere stort i nord

Avinor vil bruke mange milliarder kroner i Nord-Norge årene som kommer, mange av dem på prosjekter i Nordland, skriver Avisa Nordland. De siste seks årene er det brukt 30 milliarder kroner på flyplasser i Norge, men kun 2–3 milliarder i nord..

VG - Igår: 02:55

Antarktis smelter seks ganger raskere enn på 1980-tallet

Issmeltingen på verdens kaldeste kontinent har akselerert dramatisk de siste 40 årene, viser en ny studie. Forskerne spår at havnivået vil kunne stige med flere meter..

NRK - 14 Jan 19 kl. 00:23

Mistenkt for overgrep på russetreff

En ung mann er mistenkt for voldtekt av en jevnaldrende jente i forbindelse med et russetreff i Oppdal sentrum natt til søndag. Politiet ble varslet like over klokken fire, melder lokalavisa Opp. Begge de involverte er russ i slutten av tenårene..

NRK - 13 Jan 19 kl. 08:15

Voldshendelse mot kvinne

En mann i 30 årene er pågrepet, siktet for kroppsskade mot en kvinne som han har en relasjon til. Kvinnen var blitt påført flere slag og hadde også et kutt som måtte behandles. Hendelsen skjedde utfor en adresse nær Stavanger sentrum..

NRK - 13 Jan 19 kl. 05:51

Kvinne pågrepet for knivstikking

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Mannens tilstand er ukjent. Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 4.

Dagbladet - 13 Jan 19 kl. 06:33

Mann knivstukket av broren etter krangel

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket i armen av sin jevnaldrende bror på en privat adresse i Numedal i Buskerud. Den skadde behandles på sykehus..

VG - Igår: 04:40

Høie stiller nye krav om redusert ventetid til sykehusene

Ventetid for behandling innen psykisk helsevern og rusbehandling må reduseres kraftig de kommende årene, mener helseminister Bent Høie. Nå stiller han strengere krav til sykehusene for å få ned ventetidene..

NRK - 13 Jan 19 kl. 17:18

Bonde slapp ikke ut kyrne nok

En bonde i Agder har fått en bot på 54 240 kroner fordi han ikke har sluppet kyrne sine ut av fjøset i mange nok dager. Ifølge loven skal dyrene slippes ut av fjøset i beitesesongen til minst åtte uker – et krav bonden har brutt de tre siste årene..

VG - 13 Jan 19 kl. 06:47

Kvinne i 20-årene pågrepet for knivstikking i Alta

En mann har blitt knivstukket gjentatte ganger i en bolig i Alta. Politiet har pågrepet en jevngammel kvinne mistenkt for knivstikkingen..

NRK - 13 Jan 19 kl. 05:51

Mann knivstukket i Alta

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger av en jevnaldrende kvinne på en privat adresse i Alta. Mannens tilstand er ukjent..

NRK - 12 Jan 19 kl. 14:48

Misbrukte nødnummeret

En mann i 30-årene på Tofte har fått beslaglagt mobiltelefonen sin etter å ha misbrukt nødnummeret ved å ringe 50 ganger på en time. Mannen blir også anmeldt for dette, melder politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 02:57

Mann slått ned og ranet i Moss

En mann i 40-årene ble i natt truet med kniv, slått med en jernstang og fraranet penger i Moss sentrum. Fornærmede tok kontakt med politiet klokken 1.41.

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 05:54

Ikke livstruende for knivstukket mann i Alta

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger på en privat adresse i Alta. En jevnaldrende kvinne er pågrepet mistenkt for knivstikkingen..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 05:54

Ikke alvorlig for knivstukket mann i Alta

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket flere ganger på en privat adresse i Alta. En jevnaldrende kvinne er pågrepet mistenkt for knivstikkingen..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 15:22

Flere interessenter har meldt sin interesse

Styret setter nå opp en tidsplan hvor det vil gi sin vurdering og anbefaling til aksjonærene senest innen utgangen av februar..

NRK - 13 Jan 19 kl. 17:35

Nordmann omkom i Tyrkia

En nordmann omkom i Tyrkia natt til søndag, melder VG som siterer pressetalsperson i UD. Ifølge avisen har flere tyrkiske medier skrevet om en norsk mann i 60-årene som ble påkjørt og døde i Alanya, men UD vil ikke bekrefte om det er samme mann..

NRK - 13 Jan 19 kl. 06:43

Mann knivstukket av sin bror

En mann i 20-årene ble i natt knivstukket i armen av sin jevnaldrende bror på en privat adresse i Numedal i Buskerud. Den skadde behandles på sykehus. Politiet fikk melding om hendelsen like over klokken 1..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 15:10

Nasjonalgalleriet er historie. Dette er hele historien.

Et dokudrama om Nasjonalgalleriet i fire episoder. Søndag kveld stenger dørene..

NRK - 13 Jan 19 kl. 18:23

Tiltalt for å importere narkotika

Ei kvinne i 60-årene er tiltalt for å ha prøvd å importere nærmere 1500 narkotiske piller via posten, melder Hamar Arbeiderblad. Ifølge avisen er det blitt stanset tre pakker med narkotiske piller som kvinnen fikk tilsendt fra Sveits og India..

Hegnar.no - 11 Jan 19 kl. 08:28

Gründere casher inn etter salget av suksessbedrift

Alle operatørene på norsk sokkel bruker i dag logisitkksystemet. Nå kan gründerne få opp mot 150 millioner hver..

NRK - 13 Jan 19 kl. 05:41

Mann knivstukket i armen

En mann ble natt til knivstukket i armen i det politiet mistenker kan ha vært et ransforsøk i Kongsberg sentrum. Gjerningsmannen er ikke funnet. Fornærmede, en mann i starten av 20-årene..

Aftenposten - 13 Jan 19 kl. 07:02

Mann knivstukket av sin bror i Numedal

En mann i 20-årene ble natt til søndag knivstukket i armen av sin jevnaldrende bror på en privat adresse i Numedal i Buskerud. Den skadde behandles på sykehus..

NRK - 12 Jan 19 kl. 21:01

Beruset passasjer var etterlyst

Politiet rykket lørdag kveld ut til Torp flyplass på grunn av en beruset passasjer om bord i et fly. Det viste seg at mannen i 50-årene var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av en tiltalebeslutning..

VG - 13 Jan 19 kl. 16:30

Orwellsk Arbeiderparti?

Når Aps Fredrik Mellem 21.12 svarer på min kritikk som dokumenterer hvor langt til høyre Arbeiderpartiet har beveget seg de siste 30-40 årene, går han dessverre inn i en uryddig retorisk tradisjon som kalles historierevisjonisme..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt