Ønsker

Monday, 01 June, 01:43

Nyheter om Ønsker

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 21:55

Ønsker nye tapsgrenser for Rikstoto

Landbruksdepartementet ønsker å innføre en månedlig tapsgrense på 20.000 kroner for Norsk Rikstotos kunder fra 1. januar, ifølge et brev VG har fått innsyn i.

Aftenposten - I førrgår: 11:05

Idretten i Trondheim får bare halvparten av treningstida som de ønsker seg

Noen idrettshaller åpner for trening igjen, men mange idrettslag får mindre tid enn de ønsker seg i sommer..

E24 - Igår: 07:58

Høyre ønsker faste hjemmekontor-dager i Oslo

Oslo Høyre mener man har lært mye av koronakrisen og ønsker å videreføre ordningen med hjemmekontor for å redusere rushtrafikken i hovedstaden..

NRK - I førrgår: 19:11

Ønsker mer «omvendt voldsalarm»

Justisminister Monica Mæland (H) ønsker å senke terskelen for å ilegge omvendt voldsalarm, og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. Omvendt voldsalarm betyr at voldsutøvere forbys å oppholde seg bestemte steder..

P4 - Igår: 18:36

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

NRK - 27 May 20 kl. 13:10

Utvalg vil senke sperregrensa

Flertallet i Valglovutvalget ønsker å senke sperregrensa ved Stortingsvalg til 3 prosent, fra dagens nivå på 4 prosent. Flertallet i utvalget ønsker også å videreføre dagens 19 valgdistrikter, selv om fylkesinndelingen nå er endret..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 07:29

Kaski ønsker gjenvalg til Stortinget

Både Kari Elisabeth Kaski (32) og Petter Eide (60), begge stortingsrepresentanter for SV i Oslo, ønsker en ny periode på Stortinget..

NRK - Igår: 18:42

Frp ønsker bompengefri sommer

Fremskrittspartiet forhandler med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken. Et av Frps krav er at det ikke kreves inn bompenger på riksveiene i sommer, mellom 1. juli og skolestart.

Dagbladet - I førrgår: 11:29

Forstår ikke hva rasisme betyr

Vi som genuint ønsker å kjempe mot rasisme, må aktivt reflektere over våre egne rasistiske holdninger for å lære oss av med dem..

NRK - I førrgår: 18:05

Vil ha svensk koronakommisjon

Sveriges to største opposisjonspartier, Moderaterna og Sverigesdemokraterna, ønsker å etablerer en kommisjon som skal se på myndighetens håndtering av koronapandemien. De vil ha kommisjonen på plass allerede før sommeren, skriver Dagens Nyheter..

NRK - Igår: 07:23

Vil ha faste hjemmekontor-dager

Oslo Høyre vil videreføre ordningen med hjemmekontor for å få ned rushtrafikken i hovedstaden, melder NTB. Oslo Høyre ønsker og fleksibel kjernetid. De får støtte fra MDGs klima -og samferdselsbyrå Arild Hermstad, som kaller forslaget en god idé..

Aftenposten - 16 timer siden

Nordmenn får se alle gjenstående Premier League-kamper direkte

Det er gode sjanser for å få med seg det man ønsker av innspurten i Premier League. TV 2 viser samtlige 92 kamper på enten fjernsyn eller strømmetjenesten Sumo..

NRK - I førrgår: 21:20

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

P4 - I førrgår: 17:52

Letter på restriksjoner for far og medmor

Oslo universitetssykehus letter på flere besøkelsesrestriksjoner. Fra og med neste torsdag kan fedre og medmødre få komme på kontrollerte besøk til sine nyfødte. I tillegg vil de aller fleste som ønsker å besøke pasienter også få gjøre det, opplyser sykehuset..

NRK - I førrgår: 15:53

Kriselov om tele-data i Nederland

Nederlands regjering ønsker å innføre en ny kriselov som pålegger tele-selskaper å sende anonymiserte data fra basestasjoner til landets helsemyndigheter, melder Reuters. Loven skal gjelde i opptil et år..

NRK - I førrgår: 17:36

Tips etter hendelse på Rustad

Politiet ønsker tips etter en hendelse ved Rustadfeltet sørøst i Oslo. En mindreårig jente skal ha blitt utsatt for uønsket adferd av seksuell karakter rundt kl.15.

NRK - 19 May 20 kl. 16:10

Ønsker WHO-granskning velkommen

WHO-sjef Tedros Ghebreyesus ønsker granskningen av Verdens helseorganisasjon velkommen. WHOs medlemsland vedtok i dag å granske håndteringen av koronapandemien, og WHO-sjefen er positiv til at man ser på både verdenssamfunnets og WHOs håndtering..

NRK - 28 May 20 kl. 14:20

Sp misfornøyd med matjordpolitikk

Senterpartiet har foreslått å halvere nedbygging av matjord mot 2026, noe verken regjeringen eller Frp ønsker. Stortingets næringskomité avga torsdag sin innstilling for Senterpartiets forslag. Siden 2000 har nedbyggingen av matjord falt kraftig..

NRK - I førrgår: 15:38

Politiet i Oslo tester drone-bruk

Politiet i Oslo skal teste bruken av droner i forbindelse med nødtelefoner og uttrykkninger. Politiet ønsker å teste om droner som flyr ut vil redusere responstid og øke situasjonsforståelse før politiet kommer frem. Testingen begynner fredag kveld..

P4 - I førrgår: 16:26

Får besøke sine nyfødte barn

Nå skal far eller medmor også få besøke sine nyfødte på Oslo universitetssykehus. Fre neste torsdag åpnes det for kontrollert besøk på Ullevål og Rikshospitalet. I tillegg vil de aller fleste som ønsker å besøke pasienter også få gjøre det på, forutsatt at det er lav koronasmitte, skriver sykehuset..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 21:07

Molde-kapteinen ønsker Forren alt godt: – Han er en av klubbens største legender

Lagkaptein Magnus Eikrem tror Vegard Forren kommer til å være en av banens beste spillere hvis han kommer tilbake til Aker stadion med en annen klubb.

NRK - 28 May 20 kl. 14:11

52 millioner til kirkebevaring

Regjeringen ønsker å bevilge 52 millioner kroner ekstra til vedlikehold av kulturhistorisk viktige kirker i landet, melder Dagen. Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad sier undersøkelser viser at flere eldre kirker har behov for vedlikehold..

NRK - 18 May 20 kl. 22:01

Lagarde ønsker krisepakke velkommen

Presidenten for Den europeiske sentralbanken, Christine Lagarde, ønsker krisepakken Tyskland og Frankrike har foreslått velkommen, melder Reuters. Hun sier pakken på 500 milliarder euro vil gi viktig hjelp til EU-land som er hardt rammet av pandemien.

P4 - 27 May 20 kl. 15:09

Sveits åpner opp igjen

Regjeringen i Sveits vil nå åpne opp for offentlige og private arrangement med opp til 300 personer. I tillegg vil de åpne for spontane samlinger med opp til 30 personer fra 6. juni.

NRK - 27 May 20 kl. 13:37

Ønsker personvalg ved stortingsvalg

Flertallet i valglovutvalget foreslår at man innfører personvalg også ved stortingsvalg, og ved fylkestingsvalg. Ordningen som foreslås, bygger på den som brukes ved kommunestyrevalg i dag, og vil gi tilnærmet like personvalgordninger ved alle valg..

VG - 27 May 20 kl. 16:48

Ber om karantene-fritak for Ingebrigtsen-brødrene

BISLETT (VG) Brødrene Ingebrigtsen ønsker å konkurrere i utlandet i sommer. Agent Daniel Wessfeldt mener de bør få unntak fra regelen om 10 dagers karantene ved hjemkomst..

P4 - 26 May 20 kl. 18:30

Beboer på sykehjem død av koronavirus

En koronasmittet beboer på Hemnes sykehjem i Aurskog-Høland i Viken døde i helgen. Kommunen ønsker ikke å gi flere opplysninger om avdøde. Dødsfallet det andre koronarelaterte på sykehjemmet.

Aftenposten - 27 May 20 kl. 14:18

Torbjørn Røe Isaksen stiller ikke til gjenvalg i Stortinget

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) stiller ikke til valg til Stortinget neste høst og sier at han ønsker å forlate toppolitikken..

NRK - 25 May 20 kl. 18:44

USA vil åpne for ishockey

NHL ønsker å åpne ishallene i USA tidlig i juni. Hockeyspillerne må gå med maske utenom når de er på isen, maks seks spillere av gangen og trenere får ikke lov å oppholde seg på isen. Også basketligaen NBA er i planleggingsfasen av gjenåpning..

P4 - 27 May 20 kl. 11:44

For mange har fått ADHD-diagnose

For mange kan ha fått diagnosen ADHD ved Sykehuset Innlandet. Det viser en intern kvalitetskontroll. 460 pasienter har fått diagnosen ved barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk i Elverum fra 2012 til februar i år.

NRK - 26 May 20 kl. 04:04

Rekonstruerer drap i Hokksund

Politiet i Drammen rekonstruerte mandag kveld og natt til tirsdag drapet på Borgar Giil Andresen (74) i Hokksund. Ifølge Drammens Tidende nærmer politiet seg slutten av etterforskningen, og ønsker å rekonstruere hendelsene fra drapskvelden..

Aftenposten - 27 May 20 kl. 14:18

Torbjørn Røe Isaksen stiller ikke til valg til Stortinget neste høst

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) stiller ikke til valg til Stortinget neste høst og sier at han ønsker å forlate toppolitikken..

E24 - 25 May 20 kl. 15:24

Kun tre vil bli Økokrim-sjef: Tidligere statssekretær på listen

Tidligere satssekretær i Justisdepartementet Pål Lønseth bekrefter at han ønsker seg toppjobben i Økokrim..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 17:48

Molde-direktøren om Forren: – Dette er en personalsak

Direktør Ole Erik Stavrum i Molde Fotball ønsker ikke å kommentere konflikten med Vegard Forren..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 23:27

Spansk avis hevder Real Madrid jakter på Kristoffer Ajer

Storklubben ønsker seg en ung midtstopper..

Aftenposten - 23 May 20 kl. 23:27

Spansk avis hevder at Real Madrid jakter på Kristoffer Ajer

Storklubben ønsker seg en ung midtstopper..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 00:01

Mulig ran på Sushi Bar i Trondheim – én mann skadd

En mann får legetilsyn etter at Sushi Bar i Heimdal sentrum i Trondheim skal ha blitt ranet søndag kveld. Politiet ønsker tips i saken..

NRK - 24 May 20 kl. 18:24

Kvinne savnet i Porsgrunn

En kvinne i 30-årene fra Porsgrunn er meldt savnet av familien. Politiet ønsker tips. Hun disponerer en grå Skoda Octavia..

NRK - 24 May 20 kl. 23:29

Mann får legetilsyn etter ran

En mann får legetilsyn etter at en Sushi Bar i Heimdal i Trondheim skal ha blitt ranet søndag kveld. Politiet ønsker tips i saken. Politipatruljer gjør undersøkelser ved i Heimdal sentrum etter meldingen om et ran rett før klokka 22.

P4 - 24 May 20 kl. 23:03

Person skadet etter ran på restaurant

En person som jobbet på et serveringssted i Heimdal i Trøndelag er skadet etter et ran i kveld. Politiet ønsker tips i saken, men vil ikke kommentere hva som har skjedd på serveringsstedet og hva som er blitt ranet. Den skadede skal ikke være livstruende skadet..

P4 - 25 May 20 kl. 22:18

Regjeringen anker to norske barnevernssaker

Regjeringen anker to norske barnevernssaker inn for storkammeret i Den europeiske menneskerettsdomstol. Det skriver Aftenposten. I mars ble den norske stat dømt i en sak som omhandlet tvangsadopsjon, den andre om en svensk borger som ble fratatt sønnene sine.

Aftenposten - 24 May 20 kl. 07:31

Mattilsynet: Hunden må ha god plass til å bevege seg når den er alene hjemme

Sverige innfører strengere restriksjoner på hund i bur. Mattilsynet i Norge ønsker heller ikke at hunden er i et lite, trangt bur hjemme når man er på jobb..

Aftenposten - 21 May 20 kl. 20:00

Folket og fagmiljøet ønsker eggdonasjon | Mari Krogen Hermstad

Kan ikke kvinnene og parene det gjelder, få fred fra KrF nå?.

P4 - 23 May 20 kl. 21:09

Russland vil ikke ha ny avtale

Russland ønsker ikke å forhandle frem en ny Open Skies-avtale dersom USA trekker seg ut av avtalen. Det sa viseutenriksministeren i landet på russisk TV i kveld. Tidligere denne uken varslet USAs president Donald Trump at han vil trekke USA ut av våpenkotnrollavtalen, fordi de mener Russland bryter den.

Dagbladet - 18 May 20 kl. 12:24

Foreslår innreiseforbud ut året

Justisdepartementer ønsker en midlertidig lov om innreiserestriksjoner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt