Ønsker

Friday, 22 November, 19:36

Nyheter om Ønsker

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 7 timer siden

Kjære Erna, la oss gi barna det de trenger!

Jeg ønsker å fortelle deg hvordan bemanningsnormen i barnehagene er i virkeligheten, basert på fortellinger fra ansatte fra hele Norge..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 19:11

Risnes: – Selvfølge at Frode Berg ønsker å snakke med E-tjenesten

Advokat Brynjulf Risnes mener det er en selvfølge at spiondømte Frode Berg ønsker å snakke med E-tjenesten. Berg har foreløpig ikke har vært til avhør..

NRK - 8 timer siden

Tenåringer siktes for kidnapping

Torsdag ble en 16-åring og en 18-åring pågrepet og siktet for frihetsberøvelse, ifølge VG. Politiadvokat Ingrid Hærem i Oslo politidistrikt ønsker ikke å si mer om saken foreløpig. De to tenåringene fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag..

P4 - 15 Nov 19 kl. 12:18

Nesten tom for rabiesvaksine

Det er nesten tomt for rabiesvaksine i Norge. Etter at en 24 år gammel kvinne døde av rabies etter en tur til utlandet tidligere år har det vært en dobling i antallet folk som ønsker å vaksinere seg. Folkehelseinstituttet opplyser til NRK at de nå må si nei til folk som ønsker vaksinen før de reiser til andre land, men at de fortsatt har vaksine tilgjengelig til folk som har blitt bitt av dyr i utlandet..

Klartale - I førrgår: 15:23

Hvem trenger Halan?

Halan Naser Husain ønsker seg en jobb. Men jobbene krever bedre norsk enn hun kan..

Aftenposten - 4 timer siden

Denne spilleren kobles til Molde: Dette sier treneren om ryktene

Edwin Gyasi var målscorer og urokråke i Aalesund. Nå ønsker han seg bort fra CSKA Sofia. Molde skal være blant klubbene på lista..

P4 - 15 Nov 19 kl. 16:16

Ønsker tips etter voldtekt

Politiet ønsker tips etter at en kvinne ble voldtatt utendørs i Stavanger sentrum natt til i går. Det skal ikke være noen relasjon mellom de to. Politiet opplyser at de var raskt på stedet og sikret spor, og kvinne ble sendt til voldtektsmottaket.

NRK - 9 timer siden

Isaksen ba selv om avløsning

I en pressemelding skriver Vygruppen at Isaksen selv ba om å få gå av som konsernsjef i Vy. Han går over i en rådgiverstilling når ny konsernsjef tiltrer. Isaksen, som nå er 65 år gammel, ga beskjed i går om at han ønsker å trappe ned..

VG - 8 timer siden

Solskjær om Mourinho: – Kanskje bra for meg

Ole Gunnar Solskjær (46) ønsker José Mourinho (56) velkommen tilbake i Premier League, men var ikke innstilt på å snakke mye om sin forgjenger som Manchester United-manager..

P4 - 8 timer siden

To tenåringer siktet

To tenåringer på 16 og 18 år er siktet for kidnapping i Oslo. De to ble pågrepet i går, opplyser politiet som ikke ønsker å si noe mer om saken av hensyn til etterforskningen. De siktede fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett nå i ettermiddag..

Aftenposten - 8 timer siden

Derfor er Solskjær glad for at Mourinho gikk til Tottenham: – Bra for meg

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ønsker José Mourinho velkommen tilbake som manager i Premier League..

P4 - 6 timer siden

Ønsker 30 nye lokaltog

Regjeringen vil ha 30 nye lokaltog som skal gå i trafikk i Oslo-området. Samferdselsminister Jon Georg Dale sier at de nye togene kommer til å ha plass til flere passasjerer og bidra til at toget kommer og går når de skal. Prisen er 4,2 milliarder kroner og de første nye togsettene kan bli satt i drift om fire år..

VG - 16 timer siden

Donald Trump ønsker seg riksrettssak i Senatet

Den amerikanske presidenten håper demokratenes riksrettsgransking havner i Senatet. – Det er åpenbart det eneste stedet han kan forvente å bli rettferdig behandlet, sier Det hvite hus..

VG - 19 timer siden

Svensk politiker vil gjøre det lovlig å drepe innbruddstyver

Politikeren Joakim Larsson i Sverigedemokraterna tar til orde for å utvide retten til å drepe i selvforsvar. Nå ønsker han amerikanske tilstander – i Sverige..

Aftenposten - 21 timer siden

Fiskerstrand kan ende opp i utlandet: – Det frister

Cecilie Fiskerstrand (23) er på utgående kontrakt i LSK Kvinner. Innen to uker ønsker hun å ha klart hva som skjer videre i karrieren..

VG - 16 timer siden

Det hvite hus: Donald Trump ønsker seg riksrettssak i Senatet

Den amerikanske presidenten håper demokratenes riksrettsgransking havner i Senatet. – Det er åpenbart det eneste stedet han kan forvente å bli rettferdig behandlet, sier Det hvite hus..

Aftenposten - 10 timer siden

Regjeringen ønsker ikke å selge flere Telenor-aksjer nå

Regjeringen ser ikke behov for å selge seg videre ned i Telenor. Dermed ber den ikke om forlengelse av fullmakten til å gjøre dette..

VG - 19 Nov 19 kl. 08:57

Norsk IS-mistenkt angrer på brev til UD

I et intervju med NRK forteller Aisha Shazadi Kausar (28) at hun ikke vil ha hjelp fra Norge. Hun ønsker nå å rømme fra IS-leiren al-Roj i Syria..

Klartale - Igår: 08:49

– Norge ønsker å arrangere håndball-VM

Norge søker om å arrangere håndball-VM for menn i 2025. Det er sammen med Danmark og Kroatia, skriver Bergensavisen..

P4 - 11 timer siden

Vil samarbeide tettere med Ap

Høyre vil samarbeide tettere med byrådsleder Raymond Johansen fra Arbeiderpartiet i Oslo. Partiet er lei av konflikter, og vil ha flere forlik, skriver Dagsavisen. Høyres gruppeleder på rådhuset, Øystein Sundelin sier det i høst er en rekke store diskusjoner der byrådet og opposisjonen har stått på hver sin tue.

P4 - Igår: 15:50

Altfor mange skilsmisser ender i retten

Foreldre som ønsker å ta skilsmisseoppgjøret til retten, må først møte til seks timers mekling. Det foreslår et regjeringsoppnevnt utvalg som har utredet familieverntjenesten, og som i dag overleverte sin rapport til barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. Ropstad støtter forslaget som nå skal ut på høring, og mener det er viktig å fokusere på hva som er best for barna..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 09:06

Norsk IS-mistenkt i syrisk leir angrer på brev til UD

I et intervju med NRK forteller Aisha Shezadi (28) at hun ikke vil ha hjelp fra Norge. Hun ønsker nå å rømme fra IS-leiren al-Roj i Syria..

P4 - I førrgår: 06:26

- Flere vil ha sau

Dagligvarekjedene sier det nå er flere som ønsker å kjøpe sauekjøtt. Det har de siste ukene og månedene vært mye snakk om at det ligger store mengder sauekjøtt på fryselagre i Norge. Nå er det sesong for sau, og mye kjøtt er på plass i butikkene.

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 19:00

På vegne av de barna som savner: Jeg trenger deg, mamma! | Christina Five Berg

Mødre og fedre som ønsker å bli toppledere, må ta bevisste valg om hva de velger bort..

P4 - I førrgår: 06:27

Ønsker mobil til ungene

Den digitale oppdragelsen må starte når barna går i bleie. Det sier Heidi Austlid i IKT Norge til Klassekampen. Hun reagerer på at digitaliseringsminister Nikolai Astrup gi går sa at han vil begrense bruken av smarttelefoner for barn under 13 år.

P4 - Igår: 12:37

Dale: – MDGs forslag vil rasere Distrikts-Norge

Reagerer på flyforslag. – Miljøpartiet de Grønnes forslag til statsbudsjett vil rasere Distrikts-Norge. Det mener samferdselsminister Jon Georg Dale.

P4 - Igår: 13:05

Etterforsker trusler mot skoler

Politiet etterforsker nå trusler mot to barneskoler på Østlandet i natt. Truslene skal ha kommet mot Luhr Skole i Lørenskog og Torderød skole i Moss, og politiet skal nå finne ut hvem står bak, og om de har en sammenheng. Politiet ønsker ikke å si noe om på hvilken måte, eller i hvilken form, truslene er fremsatt.

VG - 19 Nov 19 kl. 14:34

Kun én norsk kvinne ønsker bistand i Syria

Debatten om de norske IS-kvinnene og deres barn, handler i praksis om kun én kvinne og to små barn..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 19:08

Rebecca nådde målet om å løpe halvmaraton på 1:15. Slik trener hun for å være i superform.

Mange ønsker å løpe maraton på under 1.30. Det kan de fleste klare om de trener smart, mener Ingrid Kristiansen..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 19:08

Rebecca (39) nådde målet om å løpe halvmaraton på 1:15. Slik trener hun for å være i superform.

Mange ønsker å løpe maraton på under 1.30. Det kan de fleste klare om de trener smart, mener Ingrid Kristiansen..

P4 - I førrgår: 09:43

Flyprisene kan dobles med MDG

Flyprisene kan dobles dersom MDG får mer makt. Partiet, som flyr høyt på meningsmålingene om dagen, vil nemlig at nordmenn bør lette fra bakken sjeldnere og heller feriere nærmere hjemmet, skriver Dagbladet. MDG ønsker en helt ny flyseteavgift, og for en familie på fire kan Sydenturen bli minst 4800 kroner dyrere, skriver avisen.

P4 - Igår: 06:27

Tror papirfakturaen forsvinner

Vipps-sjefen tror papirfakturaen er borte om tre år. Stadig flere nordmenn bytter nå ut de gamle fakturaene med de lite populære KID-numrene, og hver måned blir mellom fire og fem millioner papirfakturaer digitalisert i Norge. Sjef i betalingstjenesten Vipps, Rune Garborg, sier til Nettavisen at færre og færre ønsker å betale papirfaktura, samtidig som stadig færre bedrifter tilbyr det.

P4 - 18 Nov 19 kl. 16:13

Ønsker rask opprydning i NAV-saken

Domstolene må ta sin del av ansvaret for NAV-skandalen. Det slo styret i domstoladminsitrasjonen fast i et styremøte i dag. Mellom 50 og 80 personer har blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV feiltolket EØS-reglene.

P4 - 18 Nov 19 kl. 16:08

PST-sjefen avhørt om våpenoppbevaring

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har blitt avhørt etter avsløringene om at han oppbevarte minst to håndvåpen ulovlig i flere år. Det opplyser Spesialenheten for politisaker til VG. De ønsker så langt ikke å kommentere om Sjøvold er formelt siktet..

P4 - 19 Nov 19 kl. 05:56

Frykter jordmorflukt fra Ahus

65 prosent av jordmødrene ved Akershus universitetssykehus vurderer å si opp jobben. Hele åtte av ti oppgir høyt arbeidspress som årsak, skriver Dagsavisen. Jordmorforeningen har gjentatte ganger sagt fra om en presset bemanningssituasjon, men opplever ikke å bli hørt.

P4 - 12 Nov 19 kl. 05:47

Flere ønsker forbud mot bemanningsbransjen

Stadig flere ønsker nå et forbud mot bemanningsbransjen. De to største fagorganisasjonene, LO og UNIO kan nå ende opp med å kreve forbud, skriver Klassekampen. Det har lenge vært reist sterk kritikk mot bruk av midlertidighet og vikarbyråer i norsk fagbevegelse.

Dagbladet - 15 Nov 19 kl. 15:33

Kvinne voldtatt utendørs i Stavanger

Politiet i Sør-Vest ønsker tips etter en voldtekt i Stavanger sentrum natt til torsdag..

P4 - 11 Nov 19 kl. 07:23

SV vil ha statlig produksjon av legemidler

SV ønsker å opprette et statlig selskap som skal produsere legemidler. Det skal sikre lavere priser og trygg tilførsel av legemidler. Statens legemiddelverk har mange ganger slått alarm om legemiddelmangelen.

Klartale - 19 Nov 19 kl. 13:37

Skal homo-terapi forbys?

Regjeringen ønsker å undersøke om homo-terapi skal forbys. Men hva er homo-terapi?.

VG - 17 Nov 19 kl. 12:02

NRK-programlederen fikk epilepsianfall på TV: – Jeg er en «fighter»

NRK-programleder Mats Sollid fikk epilepsianfall under opptak til Special Olympics. Han ønsker å øke bevisstheten rundt sykdommen, og vil derfor det skal vises på TV..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 10:00

Helene Uri: Norge har så mange språk. Hva med å lære oss litt flere av dem?

Mange ønsker at alle som kommer til Norge, skal lære seg å si «hei» og «takk». Hva med å lære å si «xin chào» eller «marhaban»?.

NRK - 15 Nov 19 kl. 15:35

Støre: – Gledelig at Berg er fri

Det er gledelig at Frode Berg er fri. Ønsker ham og hans nærmeste alt godt og snarlig gjenforening, skriver Jonas Gahr Støre på Twitter..

NRK - 15 Nov 19 kl. 01:25

Ønsker dyrere bensin

I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, melder NTB. Samtidig vil begge partiene innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på forbrukerne..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 10:33

Filmanmeldelse: «Doctor Sleep» ønsker deg velkommen tilbake til ondskapens hotell

Filmen er mer fascinerende enn skremmende..

NRK - 14 Nov 19 kl. 23:26

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president har bedt Høyesterett om å blokkere en stevning som ber om selvangivelsen hans, melder AP. Han ønsker saken behandlet først i slutten av juni. I motsetning til moderne presidenter før ham, har han nektet å offentliggjøre papirene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt