Åslaug

Fredag, 23 April, 03:54

Nyheter om Åslaug

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 23 feb. 21 kl. 09:37

Åslaug Haga blir leder for interesseorganisasjon for vindkraft

Den tidligere Sp-politikeren Åslaug Haga tar over som sjef for vindkraftorganisasjonen Norwea..

Klartale - 07 april 21 kl. 10:04

Bør vi belønne familier med mange barn?

Kvinner i Norge føder færre barn. Skal vi belønne familier med flere enn to barn? Det mener politiker Åslaug Sem-Jacobsen bør diskuteres..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 11:34

Åslaug Haga: – Møtte oljeveggen i departementet

En frustrerende liten vilje til nytenkning og lav kompetanse på nye energiformer..

Aftenposten - 10 sep. 20 kl. 13:45

Nekrolog: Lise Bøkenes

Av Åslaug Brynildsen og My Hanh Tu.

NRK - 11 juni 20 kl. 07:20

Vil ruste opp steinkirker

Flertallet i familie- og kulturkomiteen på Stortinget går inn for at 160 steinkirker skal rustes opp til tusenårsjubileet for slaget på Stiklestad i 2030. – Dette er et stort gjennombrudd for kirkevedlikeholdet i Norge, sier Åslaug Sem-Jacobsen (Sp)..

Aftenposten - 13 jan. 20 kl. 13:02

Åslaug Haga har fått jobb i FN-organisasjon

Tidligere Sp-leder Åslaug Haga er ansatt i Det internasjonale fondet for jordbruksutvikling (IFAD)..

NRK - 21 jan. 20 kl. 16:11

Døde trolig av klemskader

Mannen som mistet livet i en arbeidsulykke i Tonstad Vindpark i Sirdal natt til søndag døde trolig av klemskader, sier Åslaug Høgemark fra Sør-Vest politidistrikt til Fædrelandsvennen. Det ble først meldt at mannen døde av en fallulykke..

Aftenposten - 22 feb. 19 kl. 06:05

Eks-oljestatsråd Åslaug Haga ønsker sluttdato for norsk olje- og gassproduksjon

Tyskland har satt en dato for når de skal slutte med kull. – Norge bør sette et tilsvarende mål for norsk petroleumsproduksjon, mener tidligere olje- og energiminister Åslaug Haga (Sp)..

VG - 19 mars 19 kl. 13:10

Sp-lederen avviser internt forslag om norsk oljestopp

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum avviser forslaget fra tidligere Sp-leder Åslaug Haga om å sette en sluttdato for Norges oljeproduksjon. Han mener sjansen for å bomme er helt enorm..

Aftenposten - 28 feb. 19 kl. 05:47

Tidligere Sp-ministre vender tommelen ned for sluttdato for norsk olje- og gassproduksjon

Tidligere oljestatsråd og Sp-leder Åslaug Haga får ingen støtte fra tidligere olje- og energiministre fra Sp om å sette en sluttdato for utvinning av olje- og gass fra norsk sokkel..

Dagbladet - 25 okt. 18 kl. 17:01

Krass DAB-debatt om å få tilbake FM: - Dette er useriøst

Senterpartiets Åslaug Sem-Jacobsen vil ha tilbake FM-nettet. Kulturminister Trine Skei Grande mener ønsket er useriøst..

NRK - 24 okt. 18 kl. 15:57

DAB opp i Stortinget

I morgon tar Åslaug Sem-Jacobsen (Sp) opp spørsmål om beredskap og DAB i Stortinget. Ho peiker på oppslag i media om at blant anna NATO-øvinga, Trident Juncture, kan slå ut DAB-nettet. Partiet ynskjer å gjenopprette P1 på det analoge FM-bandet..

Aftenposten - 06 juli 18 kl. 14:56

DAB-debatten: – Veldig skuffet over kulturministeren

Sps mediepolitiske talskvinne, Åslaug Sem-Jacobsen, reagerer kraftig på at Trine Skei Grande (V) avviser å skaffe tall for DAB-lyttingen..

Hegnar.no - 21 april 18 kl. 07:51

Vil at Sp skal suspendere hytteturdeltakere

Tidligere Sp-leder Åslaug Haga ber partiet suspendere de mannlige politikerne som var med på hytteturen der det ble sendt en sexmelding til Liv Signe Navarsete..

P4 - 20 april 18 kl. 21:40

Ber Sp suspendere Borten Moe

Tidligere Senterparti-leder Åslaug Haga ber partiet suspendere 1. nestleder Ola Borten Moe og alle de mannlige politikerne som var med på hytteturen der sexmeldingen til Liv Signe Navarsete ble sendt. Haga seier til VG at det er tydelig at det finnes en ukultur i Sp som det må ryddes opp i.

Aftenposten - 20 april 18 kl. 21:13

VG: Sp-Haga ber Sp suspendere Borten Moe

Tidligere Sp-leder Åslaug Haga ber partiet suspendere 1. nestleder Ola Borten Moe og alle de mannlige politikerne som var med på hytteturen der sexmeldingen til Liv Signe Navarsete ble sendt..

NRK - 20 april 18 kl. 21:03

VG: Haga ber Sp suspendere Moe

Tidligere Senterpartileder Åslaug Haga ber partiet suspendere 1. nestleder Ola Borten Moe, og alle de mannlige politikerne som var med på hytteturen der sexmeldingen til Liv Signe Navarsete ble sendt, skriver VG..

Dagbladet - 20 april 18 kl. 21:11

Tidligere Sp-leder ber partiet suspendere Borten Moe

Tidligere Senterpartiet-leder Åslaug Haga mener at partiet må suspendere Ola Borten Moe og alle de mannlige politikerne som deltok på hytteturen der sexmeldingen til Liv Signe Navarsete ble sendt, melder VG..

VG - 20 april 18 kl. 20:56

Sp-Haga ber Sp suspendere Borten Moe

Tidligere Sp-leder Åslaug Haga ber partiet suspendere 1. nestleder Ola Borten Moe og alle de mannlige politikerne som var med på hytteturen der sexmeldingen til Liv Signe Navarsete ble sendt..

Aftenposten - 25 okt. 17 kl. 09:28

To tidligere Senterparti-topper aktuelle til Nobelkomiteen

Sps tidligere partiledere Anne Enger og Åslaug Haga er brennaktuelle navn som nye medlemmer av Nobelkomiteen..

VG - 11 juni 17 kl. 06:57

Nå skal Gunhild Stordalen og Åslaug Haga samarbeide

Tap av biologisk mangfold er en av de største truslene mot menneskeheten, mener Stordalen og Haga. Nå slår de seg sammen for å sikre kloden nok næringsrik mat i fremtiden..

VG - 30 sep. 16 kl. 05:44

Stoltenbergs oppgjør med eks-statsrådene: Derfor måtte de gå

I sin nye bok forteller Jens Stoltenberg detaljert om de dramatiske avgangene til Karita Bekkemellem, Manuela Ramin-Osmundsen, Åslaug Haga og flere andre statsråder..

VG - 10 mars 15 kl. 07:30

Dømt for uaktsomt bildrap av søstre

22. juni i fjor ble søstrene Astrid Ljones Fjærestad (47) og Åslaug Ljones Løklingholm (45) påkjørt og drept av en bilist. Nå er han dømt til 60 dagers fengsel for uaktsomt drap..

VG - 23 juni 14 kl. 11:45

Astrid (47) og Åslaug (45) omkom i MC-ulykken på Tysvær

Det var søstrene Astrid Ljones Fjærestad (47) og Åslaug Ljones Løklingsholm (45) fra Arna i Hordaland som omkom i søndagens ulykke på Tysvær..

VG - 23 juni 14 kl. 11:45

Astrid (47) og Åslaug (45) omkom i MC-ulykken i Tysvær

Det var søstrene Astrid Ljones Fjærestad (47) og Åslaug Ljones Løklingsholm (45) fra Arna i Hordaland som omkom i søndagens ulykke i Tysvær..

VG - 02 juli 14 kl. 12:06

Tar farvel med omkomne søstre

BERGEN (VG) Flere hundre sørgende har møtt opp for å delta i begravelsen til Astrid Ljones Fjærestad (47) og Åslaug Ljones Løklingsholm (45) onsdag..

VG - 02 juli 14 kl. 12:06

«Herren tok litt hardt denne gangen»

BERGEN (VG) Flere hundre sørgende har møtt opp for å delta i begravelsen til Astrid Ljones Fjærestad (47) og Åslaug Ljones Løklingsholm (45) onsdag..

Dagbladet - 23 juni 14 kl. 12:29

Tidligere Bergens-ordfører mistet døtrene i MC-ulykka

Astrid (47) og Åslaug (45) omkom etter ulykke i Tysvær..

Dagbladet - 02 april 14 kl. 07:22

- Sp trenger en nestleder som vil samarbeide

Derfor går tidligere Senterparti-leder Åslaug Haga mot Ola Borten Moe..

Hegnar.no - 02 april 14 kl. 07:03

Haga negativ til Borten Moe som Sp-nestleder

Tidligere Senterparti-leder Åslaug Haga foretrekker Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim som ny nestleder i partiet, men Ola Borten Moes «stemmeteller» hevder seieren er i boks..

E24 - 02 april 14 kl. 06:50

Haga mot gjenvalg av Borten Moe som Sp-nestleder

Tidligere Senterparti-leder Åslaug Haga foretrekker Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim som ny nestleder i partiet, men Ola Borten Moes «stemmeteller» hevder seieren er i boks..

Aftenposten - 02 april 14 kl. 05:51

Men støttespillerne hans hevder de har seieren inne

Tidligere Sp-leder Åslaug Haga foretrekker Anne Beathe K.Tvinnereim fremfor Ola Borten Moe som nestleder i Sp. Men på hans side hevdes det nå at han vinner med god margin..

P4 - 23 jan. 14 kl. 16:52

Erkjenner ikke nederlag

Ingen av de tidligere rødgrønne olje- og energiministerne ville ta noen form for selvkritikk da Mongstad-høringen fortsatte i dag. Odd Roger Enoksen, Terje Riis Johansen, Ola Borten Moe og Åslaug Haga ble i dag grillet av kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget. Haga erkjenner at de var for optimistiske, men vil ikke kalle skrinleggingen av et fullskala CO2-renseanlegg for et nederlag..

Aftenposten - 23 jan. 14 kl. 12:51

- Vi var for optimistiske

Tidligere olje- og energiminister Åslaug Haga vedgikk under Mongstad-høringen i dag at hun og den rødgrønne regjeringen var altfor optimistisk da man lovet fullskalarensing av CO2 på Mongstad..

E24 - 23 jan. 14 kl. 12:55

Sp-statsråder forsvarer prestisjeprosjektet på Mongstad

Verken en kjempesuksess eller et nederlag. Slik oppsummerer tidligere Sp-leder og oljestatsråd Åslaug Haga den rødgrønne månelandingen på Mongstad..

VG - 23 jan. 14 kl. 12:01

Haga: Voldsomt trykk for å «crack the coconut»

Åslaug Haga (Sp), tidligere olje- og energiminister, mener at fangst og lagring var «hypet» internasjonalt for å hindre at den globale temperaturen steg med over to grader..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt