$AP Rocky

Monday, 01 June, 06:36

Nyheter om $AP Rocky

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 Dec 19 kl. 17:48

A$AP Rocky får ikke holde konsert

A$AP Rocky får ikke spille i fengselet der han satt innesperret i sommer. Avslaget skyldes blant annet liten forberedelsestid, Dagens Nyheter..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 15:28

A$AP Rocky opptrer i Sverige i desember

Bare måneder etter at han ble dømt etter et slagsmål i Stockholm, skal den amerikanske rapperen A$AP Rocky tilbake til Sverige..

VG - 19 Nov 19 kl. 08:01

A$AP Rocky gir tilbake til fengselet i Sverige

Rapperen som «aldri skulle tilbake til Sverige» har nå snudd, og vil donere konsertoverskudd til det svenske fengselssystemet..

VG - 07 Nov 19 kl. 12:39

Khalid til Palmesus

Strømmealderens største superstjerne slår følge med A$AP Rocky til Kristiansand..

VG - 08 Nov 19 kl. 15:30

A$AP Rocky kommer tilbake til Sverige

Allerede før jul kommer rapperen som satt varetektsfengslet i Stockholm i flere uker, tilbake til landet for å holde konsert..

VG - 05 Nov 19 kl. 12:04

Nå kommer A$AP Rocky!

I sommer måtte verdensstjernen avlyse i Norge etter slåsskamp i Sverige. Neste sommer gjør han et nytt forsøk, under Palmesus i Kristiansand..

NRK - 05 Nov 19 kl. 12:06

Omstridt rapper til Palmesus

Den amerikanske rapperen A$AP Rocky er klar for Palmesus i Kristiansand neste sommer. Det skriver festivalen i en pressemelding. 31-åringen som egentlig heter Rakim Mayers, havnet i fjor i fokus da han ble arrestert i Stockholm etter en slåsskamp..

VG - 04 Sep 19 kl. 10:11

A$AP Rocky anker ikke voldsdom

Den amerikanske rapstjernen ASAP Rocky anker ikke mishandlingsdommen i Sverige, bekrefter hans svenske advokat..

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:47

Vil anke A$AP Rocky-dom

Den 19 år gamle mannen som var den fornærmede i voldssaken med rapperen A$AP Rocky, vil at aktor skal anke dommen. Advokaten opplyser at hans klient er misfornøyd med dommen, skriver svenske Expressen. Den amerikanske rapperen og de to medtiltalte ble dømt til betinget fengsel og til å betale 12.

VG - 14 Aug 19 kl. 14:02

A$AP Rocky dømt til betinget fengsel

Den verdenskjente rapperen A$AP Rocky er dømt til betinget fengsel for legemsfornærmelse etter slagsmålet i Stockholm tidligere i sommer..

VG - 12 Aug 19 kl. 17:17

A$AP Rocky før domsavsigelsen: – Be for meg

Natt til mandag holdt A$AP Rocky sin første konsert etter at han ble løslatt fra varetekt i Sverige. Onsdag faller det dom i saken mot ham. – Be for meg, oppfordret han publikum..

Klartale - 27 Aug 19 kl. 14:41

Anker ikke dommen mot A$AP Rocky

Dommen mot rapperen fra USA blir stående..

P4 - 14 Aug 19 kl. 05:52

Dom mot A$AP Rocky

I dag faller dommen mot rapperen Rakim Mayers, kjent som A$AP Rocky, i tingretten i Stockholm. Amerikaneren er tiltalt for vold mot en 19 år gammel afghansk mann i juni. Artisten satt en måned i varetekt etter voldshendelsen i Stockholm, men ble løslatt tidligere denne måneden i påvente av dommen mot ham.

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 09:38

Asap Rocky stilte i retten i dress

A$AP Rocky møtte i dress, ikke grønne fengselsklær, på den tredje og muligens siste dagen av rettssaken. Turen er nå kommet til vitneforklaringer..

VG - 19 Aug 19 kl. 16:08

Fornærmede misfornøyd: Krever ny rettssak mot A$AP Rocky

Forrige uke ble den verdenskjente rapperen dømt til betinget fengsel for vold. Nå ønsker 19-åringen å anke dommen..

NRK - 02 Aug 19 kl. 18:04

Ber om at Asap Rocky frifinnes

Advokaten til A$AP Rocky mener rapperen bør frifinnes i voldssaken som pågår i Stockholm. Forsvarer Slobodan Jovicic mener aktor ikke har klart å bevise at rapperen og de to medtiltalte samhandlet da volden ble utøvd, melder TT..

Klartale - 14 Aug 19 kl. 16:25

Rapper dømt for vold

Artisten A$AP Rocky og to andre er dømt for vold i Stockholm. Men de slipper å sone i fengsel..

VG - 02 Aug 19 kl. 09:41

Aktor i A$AP Rocky-rettssak: Vil ha seks måneder fengselsstraff

Dersom den verdenskjente rapperen og de tiltalte skal straffes, vil de ha samfunnsstraff. Aktor vil ha seks måneder fengselsstraff for A$AP Rocky..

Aftenposten - 29 Jul 19 kl. 17:43

Löfven vil ikke diskutere A$AP Rocky- saken med Trump

Sveriges statsminister Stefan Löfven utelukker forhandlinger med Trump om den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som sitter fengslet i Sverige..

NRK - 29 Jul 19 kl. 12:25

Tre dager rettssak for Rocky

Tre dager er satt av til rettssak mot A$AP Rocky og to andre tiltalte. Tirsdag må rapstjernen møte i retten i Stockholm. Bakgrunnen er en voldsepisode i Stockholm 30.

P4 - 30 Jul 19 kl. 09:53

Saken mot ASAP Rocky i gang

Rapperen A$AP Rocky nektet straffskyld for vold da rettssaken mot han startet i Stockholm i dag. Han erkjenner likevel deler av hendelsen, men mener det handlet om selvforsvar. Sammen med to i sitt følge er rapperen tiltalt for vold mot en mann i Stockholm 30.

P4 - 29 Jul 19 kl. 16:53

Tre dager rettssak for A$AP Rocky

Det er satt av tre dager til rettssaken mot A$AP Rocky som er tiltalt for vold i Stockholm. Den 30 år gamle artisten, hvis egentlige navn er Rakim Mayers, ble pågrepet 2.juli etter å ha opptrådt på en hiphop-festival i den svenske hovedstaden.

VG - 29 Jul 19 kl. 17:32

Stefan Löfven om A$AP Rocky-samtalen med Trump: – Spiller ingen rolle hvem som ringer eller tvitrer

USAs president Donald Trump har gått hardt ut mot Sverige på Twitter, etter at den amerikanske artisten A$AP Rocky ble arrestert og siktet for vold i juli..

VG - 09 Aug 19 kl. 14:29

Kjempesprekk for Kadetten

Festivalen Kadetten i Bærum, der A$AP Rocky skulle ha spilt i sommer, gikk i dundrende underskudd med hele 8,3 millioner kroner i fjor. Men arrangørene garanterer festival også neste år..

P4 - 25 Jul 19 kl. 23:47

Trump ut mot Löfven

USAs president Donald Trump er svært skuffet over Sveriges statsminister Stefan Löfven etter tiltalen mot artisten A$AP Rocky. Trump skriver på Twitter at Sverige har sviktet det afroamerikanske samfunnet i USA og at artisten ble forfulgt og trakassert av folk som ville ha trøbbel. A$AP Rocky ble pågrepet i Stockholm etter en voldsepisode og sitter nå varetektsfengslet.

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 09:36

Forlenget varetekt for A$AP Rocky i Sverige

Tingretten i Stockholm har forlenget varetekten for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet etter en voldsepisode i juni..

NRK - 20 Jul 19 kl. 00:46

Trump vil hjelpe A$AP Rocky

USAs president Donald Trump griper inn for å hjelpe rapperen A$AP Rocky som sitter fengslet i Sverige etter et slagsmål 30. juni. – Jeg skal ringe den svært talentfulle svenske statsministeren for å se hva vi kan gjøre, tvitrer han fredag..

NRK - 20 Jul 19 kl. 16:22

Trump ringte Löfven om A$AP Rocky

Donald Trump fulgte lørdag opp løftet om å ringe Sveriges statsminister. – Jeg hadde nettopp en god samtale med Stefan Löfven, som forsikret meg at den amerikanske borgeren A$AP Rocky vil bli rettferdig behandlet, skriver Trump på Twitter. (NTB).

NRK - 19 Jul 19 kl. 14:19

Forlenget varetekt for A$AP Rocky

Tingretten i Stockholm har forlenget varetekten for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, eller Rakim Mayers som han heter, som ble pågrepet etter en voldsepisode i juni. Rapperen var involvert i et slagsmål i den svenske hovedstaden 30. juni.

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 09:36

Krever forlenget varetekt for A$AP Rocky i Sverige

Svensk påtalemyndighet krever forlenget varetekt for den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som ble pågrepet i juni etter en voldsepisode i Stockholm..

VG - 02 Aug 19 kl. 19:21

A$AP Rocky løslatt - kan forlate Sverige før domfellelse

Den verdenskjente rapperen, som har sittet varetektsfengslet siden 5.juli, er nå løslatt. Dommen faller 14.

Klartale - 01 Aug 19 kl. 12:20

Presset 19-åring i retten

En 19-åring ble skadd av rapstjernen A$AP Rocky. Han måtte svare på krevende spørsmål i retten..

Klartale - 29 Jul 19 kl. 14:04

Denne saken opprører Trump

I dag (tirsdag) møter rapstjernen A$AP Rocky i retten i Stockholm. Voldssaken kan gi USAs president flere stemmer..

VG - 02 Aug 19 kl. 09:41

A$AP Rocky rettssaken: Vitne endret forklaring

Fredag er den siste dagen i rettssaken mot den verdenskjente stjernen før han får sin dom. Flere vitner skal få muligheten til å forklare seg..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 09:38

Øyenvitner kan avgjøre Asap Rockys skjebne

Flere vitner skal fredag avgi forklaring i siste dag i rettssaken mot A$AP Rocky og hans to medtiltalte i Stockholm. De tiltalte risikerer to års fengsel..

VG - 03 Aug 19 kl. 03:47

CNN: USA advarte mot konsekvenser i A$AP Rocky-brev

I et brev signert USAs spesialutsending Robert C. O’Brien advares Sverige om at saken kan få «negative konsekvenser» for forholdet mellom USA og Sverige..

VG - 02 Aug 19 kl. 19:21

A$AP Rocky løslatt - skal ha forlatt Sverige

Rakim Mayers skal nå ha forlatt landet etter at tingretten opphevet varetektsfengslingen. Her ser vi ham feire etter beslutningen..

Hegnar.no - 03 Aug 19 kl. 10:44

A$AP-rettssaken: Sverige ble advart mot negative konsekvenser i brev fra USA

Under rettssaken mot A$AP Rocky sendte USAs spesialutsending et brev der Sverige blir advart om at saken kan få negative følger for forholdet til USA..

VG - 02 Aug 19 kl. 19:21

A$AP Rocky løslatt - dommen faller 14. august

Den verdenskjente rapperen, som har sittet varetektsfengslet siden 5.juli, er nå løslatt. Dommen faller 14.

P4 - 03 Aug 19 kl. 08:28

- Kan skade forholdet mellom USA og Sverige

Sverige ble advart om at saken mot rapperen A$AP Rocky kan få negative konsekvenser for forholdet mellom USA og Sverige. Det kommer fram i et brev som er sendt fra USAs ambassade i Sverige til Sveriges riksadvokat, som CNN har publisert. Den amerikanske artisten satt en måned i varetekt etter en voldshendelse i Stockholm, men han ble løslatt i går i påvente av dommen mot ham som faller 14.

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 17:31

Löfven utelukker forhandlinger med Trump

Sveriges statsminister Stefan Löfven utelukker forhandlinger med Trump om den amerikanske rapperen A$AP Rocky, som sitter fengslet i Sverige..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 23:35

Trump: – Veldig skuffet over statsminister Stefan Löfven

President Donald Trump mener Sverige har skuffet USAs afroamerikanske samfunn etter at rapperen A$AP Rocky ble tiltalt for vold torsdag..

NRK - 25 Jul 19 kl. 08:56

Rapper tiltalt for overfall

Den amerikanske rapperen A$AP Rocky er tiltalt for overfall av den svenske aktoren i saken. Artisten ble arrestert i Stokholm 2. juli og siden gang har til og med Donald Trump engasjert seg i saken..

Aftenposten - 25 Jul 19 kl. 23:35

Trump: – Veldig skuffet over statsminister Stefan Löfven

President Donald Trump mener Sverige har skuffet USAs afroamerikanske samfunn etter at rapperen A$AP Rocky ble tiltalt for vold torsdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt