NRK > Nyheter

Tirsdag, 24 November, 05:21

NRK - 30 okt. 20 kl. 10:58

Zuckerberg frykter uro etter valget

Facebook-sjef Mark Zuckerberg mener det er fare for sosial uro i USA hvis det tar lang tid å telle opp stemmene telles etter presidentvalget. Zuckerberg sa dette mens han beskrev grep Facebook har tatt for å stoppe desinformasjon, ifølge AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mark Zuckerberg, USA, Facebook, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Zuckerberg, frykter, uro, etter, valget
VG - 14 nov. 20 kl. 10:54

Zuckerberg: Bannons halshugging-uttalelse er ikke nok til utestengelse

Trump-rådgiver Steve Bannons uttalelser om å halshugge smittevernekspert Anthony Fauci og FBI-direktør Christopher Wray er ikke nok til å utestenge ham fra Facebook, sier Mark Zuckerberg i et personalmøte..

NRK - 30 okt. 20 kl. 20:36

Frykter uro valgdagen

Flere butikker og bedrifter frykter uro i forbindelse med valget i USA. Ifølge NBC News har mange butikker planlagt å stenge tidligere på selve valgdagen og flere har også ansatt ekstra sikkerhetsvakter..

VG - 18 nov. 20 kl. 07:23

Mangler milliarder til coronavaksiner: – Stor uro

To milliarder vaksinedoser er innenfor rekkevidde, men finansieringen skaper hodepine: – Min store uro er at fattige nok en gang stiller bakerst i køen, sier Dagfinn Høybråten..

VG - 03 nov. 20 kl. 15:19

Solberg frykter sosial uro etter USA-valget

ÅLESUND (VG) Statsminister Erna Solberg (H) er spent før USA-valget i natt. - Jeg håper på en klar vinner, sier hun til VG..

NRK - 26 okt. 20 kl. 23:42

21 drept i uro i Guinea

21 mennesker har mistet livet i voldshendelsen etter presidentvalget i Guinea i forrige uke, melder statlig fjernsyn som siterer kilder i regjeringen. Ifølge opposisjonen er 27 mennesker drept i urolighetene, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 28 okt. 20 kl. 21:05

Portforbud i Philadelphia

Myndighetene i Philadelphia innfører portforbud onsdag kveld. Det skjer etter omfattende uro i kjølvannet av at en svart mann ble skutt og drept av politiet. Portforbudet trer i kraft klokka 21 onsdag, lokal tid, og varer til klokka 6 torsdag morgen..

NRK - 03 nov. 20 kl. 16:44

Lærere bortført i Kamerun

Væpnede menn har bortført elleve lærere i den engelskspråklige delen av Kamerun, opplyser lederen for et av landets kirkesamfunn. Det har vært mye uro i Kamerun etter at de to viktigste engelskspråklige regionene sa de ville løsrive seg i 2016..

NRK - 05 nov. 20 kl. 00:32

Demonstrasjoner i flere byer

Det har vært mindre demonstrasjoner fra Washington D.C. i øst til delstaten Washington i vest etter valget.

E24 - 16 nov. 20 kl. 06:35

Dette skjer denne uken: Venter innhenting for norsk økonomi

Denne uken kommer det mange viktige tall for norsk økonomi, mener Marius Gonsholt Hov i Handelsbanken. Uro etter flere smittetilfeller og strengere restriksjoner vil kunne prege flere av dem..

NRK - 19 nov. 20 kl. 11:55

7 drepne i uro i Uganda

Minst 7 personar blei drepne i samband med demonstrasjonar i Uganda i går. Protestane starta då presidentkandidat Bobi Wine blei arrestert, etter skuldingar om å ha brote koronareglane..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sikkerhetsrådet skal drøfte Tigray

FNs sikkerhetsråd skal drøfte krigen i Tigray-regionen i Etiopia, opplyser diplomatkilder til AFP. Møtet skal gjennomføres virtuelt. FN forbereder seg på 200.

NRK - 1 time siden

England letter på innreisereglene

Reisende som ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst. Målet er å hjelpe den hardt rammede reiselivsnæringen..

NRK - 1 time siden

60 NTNU-studenter mistenkt for juks

Av de 700 NTNU-studentene som tok hjemmeeksamen i vår i ett programmeringsemne, er rundt 60 mistenkt for å ha jukset. Ifølge Universitetsavisa gjelder det emnet TDT4100 Objektorientert programmering..

NRK - 3 timer siden

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands 16 delstater vil be forbundskansler Angela Merkel forlenge smitteverntiltakene fram til 20. desember, ifølge DPA. Restauranter og utesteder ble stengt i Tyskland i starten av november, sammen med teatre, museer og svømmehaller..

NRK - 5 timer siden

Overgangsprosessen kan starte

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av GSA, som er et av USAs føderale forvaltningsorgan, om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 4 timer siden

418 nye smittede siste døgn

418 nye koronasmittede ble registrert i Norge siste døgn. Det er to flere enn dagen før og 130 færre enn natt til tirsdag for en uke siden.138 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus.

NRK - 5 timer siden

Overgangsprosessen er i gang i USA

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av USAs føderale forvaltningsorgan (GSA) om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

Formell overgangsprosess i gang

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 6 timer siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt