P4 > Nyheter

Tuesday, 12 November, 16:21

P4 - 14 Oct 19 kl. 12:54

Zlatan-statue er full av skrivefeil

En ny statue av Zlatan Ibrahimovic i Malmø er full av skrivefeil.
Flere av granittplatene lister opp mange av Zlatans meritter og klubber, og det er tydelig at skulptøren ikke er veldig fotballintressert.
Blant skrivefeilene er «FZ Internazionale» i stedet for «FC », og «Fifa Club World Gup» i stedet for «Fifa Club World Cup»..
Les mer på P4


Les mer om:
Zlatan Ibrahimovic, Malmø, Zlatans, Internazionale, Club World Gup, Club World Cup

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Zlatan-statueer , fullav , skrivefeil
Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 23:42

Har oppdaget flere feil ved Zlatan-statuen

Det svenske fotballikonet fikk sin statue avduket tidligere i uka. Men den trenger muligens korreksjon..

Aftenposten - 06 Jul 19 kl. 18:54

Ny statue av Melania Trump vekker oppsikt

Denne fredagen ble en statue av Melania Trump avduket ved byen Sevnica i Slovenia. Ikke alle har latt seg begeistre..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:59

Reagan-statue i Berlin

Den amerikanske ambassaden i Berlin har avduket en statue av tidligere president Ronald Reagan på ampassadens egen terrasse. Statuen skuer utover stedet der Reagan i 1989 talte og ba Sovjet å rive Berlinmuren. Lørdag er det 30 år siden murens fall..

VG - 27 Jul 19 kl. 11:45

Zlatan føler seg jaktet på i USA

Zlatan Ibrahimovic (37) mener det er en kampanje mot ham i MLS, etter at han ga ut en albue som knuste ansiktet på motstander Mohamed El-Munir..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 15:54

Zlatan-statuen avduket: – Folk kommer til å beskytte den

Det var en rørt Zlatan Ibrahimovic som så en den mye omtalte statuen av seg selv bli presentert i Malmö..

VG - 08 Oct 19 kl. 08:00

Zlatan med kraftig kritikk av landslagssjefen

Zlatan Ibrahimovic (38) er kritisk til hvordan landslagssjef Janne Andersson har bygget opp det svenske landslaget etter at «supersvensken» ga seg i 2016..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 10:34

Zlatan på offensiven etter hat trick i LA-derbyet: – Det var deres største tabbe

Zlatan Ibrahimovic er mannen for de store anledninger. Fredag scoret han tre ganger da LA Galaxy slo byrival Los Angeles FC 3-2 i MLS..

Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 12:29

Zlatan om nivået i USA: – Jeg er en Ferrari blant Fiater

Zlatan Ibrahimovic er utvilsomt den største stjernen i amerikanske MLS, men legger ikke skjul på at nivået i ligaen må forbedres..

Dagbladet - 30 Aug 19 kl. 03:25

Trump-statue vekker harme

Nabo forsøkte å kjørte på den med traktor..

VG - 07 Sep 19 kl. 09:53

Norge-juvelene slår Zlatan: – Veldig, veldig uvanlig

STORO (VG) Selv Zlatan Ibrahimovic (37) måtte vente lenger på landslagsdebuten under Lars Lagerbäck (71) enn den nye norske generasjonen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Bekymret over kriminelle barn

Politiet i Sverige er svært bekymret over økende voldskriminalitet blant barn og unge. De ser nå en økning blant barn helt ned i 11- til 12-årsalderen. Nå vil svensk politi involvere skoler, foreldre og sosialtjenesten for å fange opp barn som er i risikosonen.

P4 - 10 minutter siden

Sa nei til å berge Nesna

Stortinget stemte i dag nei til å overprøve Nord universitets vedtak om å legge ned studiestedet Nesna i Nordland. SV mener utdanningssteder utenfor byer og tettsteder står i fare, og kom med forslaget om å overprøve vedtaket. Det har vært store protester mot å legge ned studiestedene på Nesna og i Sandnessjøen..

P4 - 5 minutter siden

Bil kan havne i T-banesporet

Det er fare for at en bil kan falle ned i T-banesporet ved Voksenlia stasjon i Oslo nå. Bilen har havnet i et gjerde, og kan falle ned, opplyser politiet. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

P4 - 30 minutter siden

Ut mot biodrivstoff-avgift

LO og NHO ber regjeringen droppe forslaget om å innføre full veibruksavgift på biodrivstoff. De mener det vil gjøre det nærmest umulig å nå målet om å halvere klimagassutslippene fra transportsektoren innen 2030, skriver Aftenposten. Dersom avgiften skrus opp, frykter NHO at transportbedrifter som i dag bruker biodiesel, vil bli tvunget tilbake på fossilt diesel..

P4 - 30 minutter siden

Sykefraværet hos Nav er over snittet

Sykefraværet blant Nav-ansatte ligger over gjennomsnittet i Norge. Sykefraværet var i fjor på sju prosent, mens snittet i Norge er på 6,3 prosent, melder ABC Nyheter. En intern undersøkelse viser at det er utfordringer med stor arbeidsbelastning og rollekonflikt i etaten, som kan være noe av forklaringen..

P4 - 45 minutter siden

Grunn til å ta risikoen med miljøgifter mer på alvor

Klimaendringer gjør at risikoen for miljøgifter på avveie blir stadig større. Det sier avdelingsdirektør for miljøgifter i Miljødirektoratet, Marit Kjeldby. I dag holder de en konferanse om miljøgifter.

P4 - 1 time siden

Lagerbäck krever full innsats

Selv om de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Færøyene og Malta trolig ikke fører Norge til EM, avviser landslagssjefen at oppgjørene ikke motiverer. Håpet om å ta seg videre fra gruppen er kun teoretisk, men Lars Lagerbäck sa på en pressekonferanse i ettermiddag at han uansett krever 100 prosent innsats mot Færøyene på Ullevaal fredag og borte mot Malta mandag. Svensken sier det er en viktig generalprøve før Nations League i mars, der Norge har gode muligheter for å kvalifisere seg til EM..

P4 - 1 time siden

Skjerpet straff for drap på nordmann

En ankedomstol i Praha har skjerpet straffen mot en tsjekkisk mann til 18 års fengsel for drapet på en norsk mann i 60-årene i den tsjekkiske hovedstaden i fjor høst. I tingretten ble mannen i 20-årene dømt til 15 års fengsel. Nordmannen var på ferie i Praha da han ble drept..

P4 - 1 time siden

Vil ha åpen høring om Nav-skandalen

Det blir en åpen høring på Stortinget om Nav-skandalen. Kontroll- og konstitusjonskomiteen holdt i dag sitt første møte om saken. Og etter møtet er det klart at arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie, og flere av hennes forgjengere vil bli kalt inn på teppet, og må forklare seg om trygdeskandalen.

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt

Flåmsbanen er stengt etter at det har fått en steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til stedet. To avganger fra Flåm og to avganger fra Myrdal blir påvirket i dag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt