P4 > Nyheter

Tuesday, 28 January, 07:30

P4 - 14 Oct 19 kl. 12:54

Zlatan-statue er full av skrivefeil

En ny statue av Zlatan Ibrahimovic i Malmø er full av skrivefeil.
Flere av granittplatene lister opp mange av Zlatans meritter og klubber, og det er tydelig at skulptøren ikke er veldig fotballintressert.
Blant skrivefeilene er «FZ Internazionale» i stedet for «FC », og «Fifa Club World Gup» i stedet for «Fifa Club World Cup»..
Les mer på P4


Les mer om:
Zlatan Ibrahimovic, Malmø, Zlatans, Internazionale, Club World Gup, Club World Cup

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Zlatan-statueer , fullav , skrivefeil
NRK - 27 Nov 19 kl. 22:11

Zlatan-statue ramponert i Malmö

En statue av den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic, utenfor Malmö stadion, er blitt utsatt for hærverk med spraymaling. I tillegg er en rekke skjellsord skrevet på bakken ved statuen. Flere av ordene har rasistiske budskap, melder SVT..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 22:39

Supportere i harnisk etter Zlatan-nyhet: Det gikk hardt ut over stjernens statue

At Zlatan Ibrahimovic har kjøpt seg inn i Hammarby faller Malmö-supporterne tungt for brystet..

VG - 27 Nov 19 kl. 21:46

Zlatan-statue utsatt for hærverk

Ikke alle synes det er like stas at Zlatan Ibrahimovic har kjøpt seg inn i Stockholm-klubben Hammarby. I hjembyen Malmö har det gått ut over statuen av fotballstjernen..

VG - 27 Nov 19 kl. 21:46

Zlatan-statue og eiendom utsatt for hærverk

Ikke alle synes det er like stas at Zlatan Ibrahimovic har kjøpt seg inn i Stockholm-klubben Hammarby. I hjembyen Malmö har det gått ut over statuen av fotballstjernen..

NRK - 24 Dec 19 kl. 18:11

Zlatan-statue utsatt for hærverk

Vandaler har kuttet av nesen på statuen av den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic som står utenfor Malmö stadion. Også i november ble det øvet hærverk på statuen av Sveriges største fotballkjendis..

Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 21:24

Zlatan-statue vandalisert nok en gang: Nesen saget av

For fjerde gang har statuen av Zlatan Ibrahimovic i Malmö blitt utsatt for hærverk. Denne gangen gikk det ut over skulpturens nese..

NRK - 05 Jan 20 kl. 03:36

Zlatan-statue ramponert igjen

Statuen av den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic utenfor Malmö stadion har nok en gang blitt utsatt for hærverk. Natt til søndag ble beina på statuen kappet av. På hodet er det påsatt en t-skjorte med teksten «Sverige i gult», melder SVT..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 19:19

Hvorfor blir Zlatan-statuen vandalisert gang på gang? Dette er historien bak.

Statuen av Zlatan Ibrahimovic er nå fjernet på ubestemt tid i hjembyen Malmö. Her er fire spørsmål og svar om Sveriges mest omtalte statue det siste halvåret..

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 09:48

Vandalisert for femte gang: Zlatan-statue i Malmö ble saget ned

For femte gang er statuen av Zlatan Ibrahimovic i Malmö blitt utsatt for hærverk. Natt til søndag ble den saget ned..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 08:47

Zlatan-statue utsatt for hærverk igjen i natt – vandaler prøvde å sage over beina

Statuen av fotballikonet Zlatan Ibrahimovic i Malmö er nok en gang utsatt for hærverk. Denne gangen har noen saget i begge beina på skulpturen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ingen endringer etter ny abortlov

Den nye abortloven har ikke gitt noen endringer i antall fosterreduksjoner. Det viser tall fra St. Olavs Hospital som gjennomfører disse inngrepene i Norge.

P4 - 2 timer siden

Dødstallet har passert 100

Antallet døde av coronaviruset i Kina har nå passert 100. Etter at ytterligere 25 personer har mistet livet siste døgn, er tallet oppe i 106, opplyser kinesiske myndigheter. Samtidig er det registrert 1291 nye smittede - som da er oppe i over 4.

P4 - 30 minutter siden

Mange kommuner sliter med arbeidsledighet

Store forskjeller over hele landet..

P4 - 1 time siden

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister kommer i jobb innen fem måneder etter endt utdanning. Det viser en ny undersøkelse fagforeningen Tekna har gjort blant sine medlemmer. Hele 72 prosent har fått jobb før de er ferdige med studiene.

P4 - 1 time siden

Tror ikke fattigdom utryddes

Nesten ingen i Norge tror på at FNs mål om å utrydde ekstrem fattigdom innen 2030 kommer til å bli nådd. Bare fire prosent tror dette er mulig, viser en ny undersøkelse gjort for bistandsorganisasjonen Strømmestiftelsen. Generalsekretær i stiftelsen, Kristine Storesletten Sødal sier til Vårt Land at det er overraskende at så få tror det er mulig, siden vi er den første generasjonen som har midler og redskaper til å makte dette..

P4 - 1 time siden

SV-politiker tiltalt

En tidligere SV-topp er tiltalt etter at politiet fant rundt 1300 overgrepsbilder og videoer av barn hos ham. Mannen i 50-årene var fortsatt aktiv politiker da politiet gjorde beslaget i 2018, men er det ikke lenger. Forsvareren hans sier til Dagsavisen at mannen erkjenner at det var overgrepsmateriale på PC-ene hans og han har samarbeidet med politiet..

P4 - 1 time siden

Nav-utvalg varsler svar om skandalens omfang

Granskingsutvalget i Nav-saken vil om kort tid avklare om trygdeskandalen startet i 2012, eller om den går helt tilbake til 1994. Nav-utvalget kommer ifølge NTB med sin endelige rapport i juni, men konkluderer om tidsspørsmålet i en delrapport som trolig snart er klar. Flere jusseksperter tror feilpraktiseringen går helt tilbake til 1994, da Norge gikk inn i EØS..

P4 - 2 timer siden

IS sprer seg i Afrika

Terrororganisasjonen IS sprer seg i Vest-Afrika. De siste månedene har de gjennomført mange store angrep i Mali, Burkina Faso og Nigeria. Vidar Skretting ved Forsvarets forskningsinstitutt sier til Aftenposten at utviklingen er negativ i hele regionen og at konfliktnivået har økt veldig..

P4 - 2 timer siden

Kjører tog på flybillett

Det blir stadig vanligere at flyselskap sender passasjerene sine med tog på korte strekninger. Flyselskapene KLM og Air France opplyser at rundt 20 prosent av reisene mellom henholdsvis Amsterdam og Brussel og Paris og Brussel skjer med tog. Luftfartsekspert Hans Jørgen Elnæs sier til Aftenposten at man trolig vil se mer til dette fremover, både på grunn av klimaet og fordi flyplassene er overbelastet..

P4 - 1 time siden

Fare for langvarig busstreik

Det er fare for en langvarig busstreik om ikke norske bussjåfører får mer å rutte med i vårens lønnsoppgjør. Forrige hovedoppgjør i 2018 ga bussjåførerene en reallønnsnedgang. Tillitsvalgte i Yrkestrafikkforbundet sier til Klassekampen at forventningene og streikeviljen er stor før lønnsoppgjøret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt